MENIU

10001 Nights Megaways Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

10001 Nights Megaways
Click aici pentru a juca

10001 Nights Megaways de Red Tiger

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

10001 Nights Megaways

Jocul ca la aparate 10,001 Nights Megaways este versiunea Megaways a jocului ca la aparate 10,001 Nights. Red Tiger a creat acest slot cu 6 role și până la 117.649 de moduri de a câștiga. Funcțiile se învârt în jurul umplerii Lămpilor de funcții și obținerea în schimb de Imperial Spins, Wilds, Multiplicatori și Mega Wilds. Caracteristicile sunt similare cu slotul original, dar sunt puțin mai bune.

În recenzia slotului 10,001 Nights Megaways, vom explica în detaliu modul în care acest slot diferă de cel original și caracteristicile sale.


Lansare: 28.07.2022
Volatilitate
Câștig maxim: X10346

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 23 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Video: Gameplay și câștig mare

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro

Câștig maxim de 10.500x din miza dvs.

Până la 117.649 de moduri de a câștiga

Multiplicatorul câștigului progresiv la rotirile gratuite

Temă fermecătoare

Caracteristici puternice aleatorii

Contra

RTP este un pic cam mic

Variație ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Red Tiger

Volatilitate

RTP% 96.00

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Miza minimă 0.10

Miza maximă 100.00

Role 6

Rânduri 7

Linii de plată 117649

Funcționalități de joc

Nivel sus Megaways Colectați Energie Random Wilds BonusGame: Alegeți Obiecte FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Simbol Mega (3x3)


Personaje

Prințesă Rege


Cazinou

Costume de cărți


Cel puțin 3 simboluri Destiny Spins vor declanșa Free Spins în jocul ca la aparate 10001 Nights Megaways.

Cel puțin 3 simboluri Destiny Spins vor declanșa Free Spins în jocul ca la aparate 10001 Nights Megaways.

Bine ați venit la 10001 Nights Megaways Slot Machine

Red Tiger Gaming a luat decizia corectă și a lansat versiunea Megaways a popularului slot 10,001 Nights. Fanii originalului vor recunoaște instantaneu acest slot și se vor bucura, de asemenea, de caracteristici similare.

Motorul Megaways de la Big Time Gaming îți va permite să prinzi un număr diferit de simboluri, de la 2 la 7, pe fiecare rolă. Este perfect pentru acest slot, deoarece îl face mai puternic și crește numărul maxim de moduri de câștig la 117.649.

În acest slot, vei încerca să umpli diferite Feature Lamps pentru a putea debloca funcțiile asociate cu acestea. Lămpile Feature deblochează Imperial Spin, Random Wilds, Multi-Pick și Mega Wilds.

Destiny Free Spins este funcția de care ar trebui să fii cel mai încântat. Cea mai semnificativă îmbunătățire pe care au făcut-o este că Free Spins au acum un Multiplicator de câștig care crește după fiecare câștig și poate ajunge până la 20x. Câștigul maxim oferit de acest slot este de 10.500x din pariul tău.

Știm că ești nerăbdător să afli mai multe, așa că continuă să citești această recenzie a slotuluiRed Tiger.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă arabă legendară și grafică de înaltă calitate

Temă și design

Joculca la aparate 10,001 Nights Megaways este inspirat din povestea atemporală a lui Șeherezada, care i-a spus regelui Shahryar povești interesante timp de 1.001 nopți. Ar trebui să citești întreaga ei poveste, deoarece este fascinantă. Nu există nicio îndoială că grafica acestui slot este mult mai bună decât cea originală.

Acest slot arată regal și luxos. Fundalul are o mulțime de aur, pietre strălucitoare, perdele frumoase și o priveliște magnifică. Singurul lucru care nu ne-a impresionat a fost muzica de fundal, care se potrivește temei, dar sună puțin cam învechit.

Simboluri

Sultanul, tigrul, cămila, urna de aur și pantofii servesc drept simboluri cu plată mare. Simbolurile cu plată mare vă vor răsplăti cu 0,8x până la 3x din miza dvs. pentru că obțineți o combinație câștigătoare de șase simboluri de același fel.

Simbolurile cu plată mai mică, care plătesc între 0,4x și 0,7x din miza ta pentru obținerea unei combinații câștigătoare de șase cărți sunt suitele de cărți.

SimbolulWild este un personaj feminin frumos, iar simbolul Scatter este palatul regelui. Lămpile magice vor umple Lămpile de funcții și vor debloca funcții.

4 simboluri scatter îți vor acorda 10 rotiri Destiny Spins.

4 simboluri scatter îți vor acorda 10 rotiri Destiny Spins.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci 10001 Nights Megaways Slot

Haideți să vă explicăm cum puteți juca acest joc ca la aparate în mod corespunzător.

  • Când ești gata să învârți rolele, poți apăsa butonul galben cu două săgeți curbate.
  • Butonul turbo va face ca rolele să se învârtă mult mai repede.
  • Butonul auto este pentru a face între 10 și 100 de rotiri pe pilot automat.
  • Puteți ajusta nivelul mizei cu ajutorul butoanelor plus și minus. Pariul dvs. poate fi plasat în intervalul de la 0,20 € la 8 €.
  • Poți accesa plățile și ajutorul prin partea stângă jos sau prin meniul din dreapta sus.
  • Plățile rezumă funcțiile și oferă plățile acestora.
  • Ajutorul îți va oferi o explicație detaliată a funcțiilor și alte date interesante despre acest slot.
  • Butonul de ecran complet și butonul de sunet se află în dreapta sus, dacă aveți nevoie de ele.
Colectează lămpile magice și deblochează caracteristici incredibile

Colectează lămpile magice și deblochează caracteristici incredibile

ÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus remarcabile

Funcțiile jocului ca la aparate 10,001 Nights Megaways vor dura ceva timp, dar pe termen lung vor aduce multe câștiguri. Să explorăm acum principalele caracteristici.

Funcția caracteristică a lămpilor

Lămpile magice cu ulei vor umple Feature Lamps și vor debloca caracteristici. După ce o caracteristică este deblocată, aceasta se va declanșa la următoarea rotire și va continua să se declanșeze aleatoriu la aceeași miză. În cele ce urmează sunt caracteristicile și detaliile lor.

  • Funcția Imperial Spin: Se deblochează atunci când ați colectat 6 lămpi cu ulei. Aceasta va elimina toate simbolurile cu plată mică pentru o rotire, astfel încât să puteți obține câștiguri mari prin intermediul simbolurilor cu plată mare.
  • Funcția Random Wilds: Trebuie să colectezi în total 13 lămpi cu ulei pentru a debloca această funcție. Această caracteristică vă va oferi până la 10 Wilds pe rolele din mijloc.
  • Multi-Pick Feature: 21 de lămpi magice sunt necesare pentru a debloca această caracteristică. Vei alege din 3 cărți pentru a dezvălui un Multiplicator care va fi aplicat la următorul tău câștig. Valorile Multiplicatorului sunt 3x, 5x și 8x.
  • Funcția Mega Wilds: Un mare total de 30 de lămpi cu ulei vă vor răsplăti cu această funcție și vă vor oferi până la 4 Mega Wilds cu Multiplicatori între 2x și 7x pe rolele din mijloc.

Funcția Destiny Spins

3 sau mai multe simboluri Destiny Spin Scatter vor declanșa Destiny Spins. Iată defalcarea numărului de rotiri gratuite pe care le puteți obține în funcție de numărul de Scatter.

  • 3 Scatters= 8 Free Spins
  • 4 Scatters=10 Free Spins
  • 5 Scatters= 12 Free Spins
  • 6 Scatters= 14 Free Spins

3 simboluri Destiny Spin care aterizează în timpul Free Spins vor crește numărul de învârtiri cu 6. Orice Scatter peste 3 va adăuga doar o Free Spin suplimentară.

Principalul avantaj al Free Spins este că Multiplicatorul de câștiguri crește cu 1 ori de câte ori obțineți un câștig. Multiplicatorul global al câștigurilor poate ajunge până la 20x și se va reseta doar după ce funcția s-a încheiat.

Descoperă mistica vechii Arabii în acest joc de păcănele genial.

Descoperă mistica vechii Arabii în acest joc de păcănele genial.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

Joculca la aparate 10,001 Nights Megaways îți oferă un RTP de 95,69%. Știm că RTP-ul este un pic mai mic decât media, dar nu ar avea un impact mare asupra jocului tău.

Varianța ridicată a acestui slot îți va asigura că vei obține câștiguri masive după ce le vei aștepta.

Câștigul maxim oferit aici este de 10.500x din pariul tău. Te poți apropia de acesta în timpul Free Spins datorită Multiplicatorului Global de 20x.

Motorul Megaways sporește potențialul slotului 10,001 Nights Megaways

Motorul Megaways sporește potențialul slotului 10,001 Nights Megaways

ÎNAPOI LA CUPRINS

Merită 10,001 Nights Megaways Slot?

Jocul 10,001 Nights Megaways by Red Tiger Gaming merită, deoarece au adus multe îmbunătățiri acestui joc de păcănele. Slotul original nu avea Megaways, iar Multiplicatorul de câștiguri lipsea la Free Spins. Sincer, Multiplicatorul de câștiguri din Free Spins este un schimbător de joc care garantează câștiguri uriașe.

Colectarea tuturor simbolurilor cu lămpi magice durează ceva timp, dar merită. Toate funcțiile fantastice, cum ar fi Mega Wilds și funcția Multi-Pick, vor face ca jocul de bază al slotului Megaways să fie foarte interesant. Aceste caracteristici aleatorii se declanșează adesea în Free Spins, și vă puteți imagina cât de plină de satisfacții pot fi în timpul Free Spins.

O schimbare subestimată este adăugarea funcției de role în cascadă, care îți sporește și mai mult capacitatea de a obține câștiguri mai mari. Pe scurt, trebuie să încerci acest slot, deoarece toate funcțiile se combină bine și oferă un câștig maxim de 10.500x din pariul tău.

ÎNAPOI LA CUPRINS

10,001 Nights Megaways Slot Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul video ca la aparate 10,001 Nights Megaways?

Câștigul maxim oferit de acest joc de păcănele este de 10.500x pariul tău, ceea ce reprezintă un câștig maxim foarte profitabil și atractiv.

Care este RTP-ul și varianța jocului ca la aparate 10,001 Nights Megaways?

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 95,69%, ceea ce este mai mic decât RTP-ul mediu cu 0,31%. Pe de altă parte, va trebui să te confrunți cu o varianță ridicată în timp ce joci acest slot. Așadar, va trebui să așteptați câștigurile și să obțineți câștiguri mai mici decât media. Vestea bună este că poți obține câștiguri masive.

Pot să joc Free Spins în jocul ca la aparate 10,001 Nights Megaways?

Da, dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri scatter, vei declanșa rotirile gratuite. Acest joc de păcănele oferă Învârtiri Gratuite cu un Multiplicator Progresiv al Câștigului care poate ajunge până la 20x. Funcțiile precum Random Wilds și Imperial Spins vor fi declanșate mai des pentru a-ți spori câștigurile.

Cum funcționează lămpile funcționale în jocul ca la aparate 10,001 Nights Megaways?

Lămpile cu caracteristici se umplu treptat după colectarea lămpilor cu ulei. Acestea deblochează funcții în diferite etape, care sunt funcția Imperial Spin, funcția Random Wilds, funcția Multi-Pick și funcția Mega Wilds.

Este slotul 10,001 Nights Megaways o înșelătorie?

Nu, acest joc de păcănele cu siguranță nu este o înșelătorie, deoarece Red Tiger Gaming este un dezvoltator faimos cu o reputație excelentă. Ei sunt licențiați de cele mai bune autorități, cum ar fi Malta Gaming Authority. Pe scurt, nu avem niciun motiv să ne îndoim de dezvoltatorul acestui slot sau de capacitatea acestui slot de a oferi rezultate corecte.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate 10,001 Nights Megaways?

Da, te poți bucura de funcții aleatorii prin colectarea lămpilor cu ulei și de Free Spins cu un Multiplicator de Câștig Progresiv, jucând gratis 10,001 Nights Megaways slot demo aici la BETO.