MENIU
Căutare
IUNIE 2024

Păcănele Online comparate cu Ruleta - Ghid de Mituri și Fapte despre Cazino

Discover cel mai interesant gen de jocuri de cazino - sloturi sau ruletă.


Jocurile de sloturi vs Jocurile de ruletă - Ciocnirea titanilor!

Discover cel mai interesant gen de jocuri de cazino - sloturi sau ruletă.

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 23 Iunie 2023 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Veniți aici, oameni buni! Dacă vă îndreptați spre un cazinou terestru, veți găsi mese de ruletă și aparate de joc la fiecare pas. Dar întrebarea este, pe care dintre ele ar trebui să le jucați? În calitate de expert în domeniu, ni se pune mereu această întrebare. Iar răspunsul nostru s-ar putea să vă surprindă - depinde de diverși factori.

Dar nu vă faceți griji. Noi te-am acoperit. În această privire asupra jocurilor, vom compara și contrasta ruleta și sloturile, analizând totul, de la reguli și avantajul casei până la strategie și plăți. Vei ști care este jocul potrivit pentru tine când vei termina de citit. Așa că haideți să ne scufundăm și să vedem ce are de oferit fiecare joc!

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Jocuri Slot vs Jocuri Ruleta - Alegerea ta?

Video: Păcănele Online comparate cu Ruleta - Ghid de Mituri și Fapte despre Cazino

Joacă acum

Lightning Roulette este faptul că cazinourile încearcă să îmbine experiența ruletei cu cea a sloturilor.

Imaginați-vă că intrați într-un cazinou fizic și vedeți aparate de joc și mese de ruletă. Sunt ca două lumi diferite, nu-i așa? Sloturile sunt strălucitoare, zgomotoase și rapide, în timp ce ruleta este un joc mai sofisticat, cu propriul set de reguli și etichetă.

În trecut, jucătorii de sloturi și pasionații de ruletă se țineau în colțurile lor respective de pe podeaua cazinoului.

Dar online, lucrurile stau diferit. Jucătorii trec dincolo și încearcă ambele jocuri. Și de ce nu? Sloturile online sigure și ruleta sunt ambele distractive, accesibile și potențial recompensatoare.

Deci, care dintre ele este cea mai potrivită pentru tine?

Ei bine, asta depinde de stilul tău. Și pentru a vă ajuta să vă recunoașteți și să vă lustruiți adevăratele abilități, vom explora asemănările și diferențele dintre sloturile online și ruleta, inclusiv regulile, strategia, plățile și experiența jucătorului. Haideți să începem!

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Jocuri Slot vs Jocuri Ruletă - Reguli

Free Roulette (BETO Games)

Încercați jocul gratuit de ruletă BETO™ Roulette.
Joacă acum

Joc gratuit

Încercați jocul gratuit de ruletă BETO™ Roulette.

Sunteți nou la jocurile de cazino și nu sunteți sigur de unde să începeți? Nu vă faceți griji. Jocul la ruletă și la sloturi este incredibil de ușor de învățat și de jucat. Chiar dacă nu le-ați jucat niciodată, puteți începe să învârtiți rolele sau să pariați la masa de ruletă în doar câteva minute.

Dar dacă ești ezitant, lasă-ne să-ți prezentăm o scurtă trecere în revistă a regulilor pentru ambele jocuri, astfel încât să te poți arunca cu încredere.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Jucând sloturi la cazinouri online - Reguli explicate

Big Bamboo (Push Gaming)

În acest moment, unul dintre cele mai în vogă sloturi din 2023 este Big Bamboo
Joacă acum

Joc gratuit

În acest moment, unul dintre cele mai în vogă sloturi din 2023 este Big Bamboo

Ești gata să învârți rolele și să câștigi mult? Obiectivul sloturilor video este simplu: potrivește simbolurile de pe role și urmărește cum se adună premiile. Trebuie doar să apeși butonul"Spin" și să speri la ce e mai bun!

Dar nu vă faceți griji dacă nu sunteți familiarizat cu simbolurile și valorile - fiecare joc are o tabelă de plată unde puteți verifica valoarea fiecărei combinații.

Dar asta nu e tot - puteți, de asemenea, să vă personalizați jocul selectând numărul de linii de plată active, ajustând mărimea pariului și multe altele. Iar cu cele mai recente sloturi online, există și mai multe caracteristici de care vă puteți bucura, cum ar fi cadourile cu rotiri gratuite, roțile bonus și rolele în cascadă. Te simți nostalgic? Încă mai poți juca și sloturi clasice!

Cauți mai multe detalii pătrunzătoare despre opțiunile tale de sloturi? Consultați pagina noastră de sloturi online gratuite de pe BETO.com și lăsați jocurile să înceapă!

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Joacă Ruleta la cazinouri online - Reguli explicate

Puteți încerca gratuit Ruleta Franceză și alte jocuri la BETO™.
Joacă acum

Joc gratuit

Puteți încerca gratuit Ruleta Franceză și alte jocuri la BETO™.

Să ne uităm la unul dintre cele mai emblematice jocuri de cazino - ruleta. Este un joc simplu, cu doar câteva elemente - o bilă, o masă și o roată de ruletă. Înainte de începerea rundei, vă plasați pariul pe masă, iar dealerul sau algoritmul va învârti roata ruletei. Dacă bila aterizează într-un loc care corespunde cu pariul tău, câștigi!

Frumusețea jocului de ruletă este că poți plasa oricâte pariuri dorești, de la numere simple la combinații de par/impar, roșu/negru și multe altele. Nu uitați că multe variante de joc au reguli unice, chiar dacă jocul de bază rămâne același.

Așadar, fie că ești un jucător experimentat sau ești la început, ruleta este ușor de înțeles și poate fi un mod interesant de a-ți testa norocul. Mai bine dați o tură la ruletă!

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sloturi și ruletă online - Marjele casei

Să începem cu sloturile. Marja casei pentru un slot machine variază de obicei între 2% și 10%, iar dacă există un mega jackpot progresiv, marja va fi probabil și mai mare.

Ruleta europeană are un avantaj al casei de 2,7%, în timp ce ruleta americană are un avantaj al casei mai mare, de 5,25%, din cauza zero-ului suplimentar.

În timp ce sloturile au, în general, o margine a casei mai mare, puteți compensa acest lucru alegând diferite sloturi cu o margine mai mică. La ruletă, șansele tale de câștig depind de pariurile pe care le faci, așa că este important să îți alegi strategia cu înțelepciune.

Nu uitați că acestea sunt doar comparații generale, iar avantajul casei poate varia în funcție de jocul sau de varianta pe care o jucați. Așadar, jocul pe care îl alegeți depinde în cele din urmă de preferințele și stilul dumneavoastră de joc.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Strategia de pariere la cazinourile online - Slot Machines & Roulette Games

Jackpoturile mari din jocurile de sloturi sunt o experiență fericită, spre deosebire de orice altceva similar la ruletă.

Jackpoturile mari din jocurile de sloturi sunt o experiență fericită, spre deosebire de orice altceva similar la ruletă.

În regulă, să fim cinstiți cu tine. Există câteva strategii pentru sloturi și ruleta online, dar, ca să fim sinceri, cele mai multe dintre ele nu vor schimba matematica de bază a jocului.

Cu toate acestea, unele sfaturi și trucuri vă pot ajuta să profitați la maximum de experiența de joc, fie că vă fac bankroll-ul să dureze mai mult, fie că profitați de perioadele câștigătoare sau vă distrați mai mult.

Așadar, haideți să aruncăm o privire asupra unora dintre cele mai populare strategii de joc la ruletă și la sloturi, fără să mai lungim vorba.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Jocuri populare - Strategii de sloturi online

În primul rând - există o mulțime de informații eronate atunci când vine vorba de jocul la aparate. Unii jucători jură că "găsesc sloturi libere" la cazinoul lor local. Și, sincer vorbind, este doar un mit. Rezultatele fiecărei învârtiri sunt determinate de generatoare de numere aleatorii care aleg din miliarde de numere, așa că nu există un slot care "ar trebui" să plătească în curând.

Dar nu vă temeți. Există totuși modalități de a vă îmbunătăți șansele de câștig. Iată câteva sfaturi care funcționează:

 1. Sloturi cu margine scăzută a casei: O modalitate de a vă îmbunătăți șansele este de a alege sloturi cu RTP ridicat și cu o margine scăzută a casei.

 2. Funcții bonus: Multe cazinouri online de top oferă bonusuri și rotiri gratuite. Profitând de ele, puteți reduce semnificativ avantajul casei.

 3. Gestionarea bankroll-ului: Jocul cu mărimea pariurilor vă poate ajuta să vă întindeți mai mult bankroll-ul și să vă protejați să nu pierdeți totul.

Sloturi cu margine scăzută a casei: O modalitate de a vă îmbunătăți șansele este să alegeți sloturi cu RTP ridicat și cu un avantaj scăzut al casei.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Jocuri populare - Strategii de ruletă online

Deși șansele pot fi îndreptate împotriva ta, unele strategii populare sunt cunoscute ca fiind cele care duc la succes. Iată câteva pe care trebuie să le luați în considerare:

 1. Strategia Martingale: Această strategie clasică se bazează pe progresii și presupune dublarea pariului după fiecare pierdere. Deși este teoretic simplă pentru a învinge ruleta, este important să rețineți că nu este infailibilă.

 2. Strategia Martingale inversă: Opusul strategiei anterioare presupune să pariați aceeași sumă după fiecare pierdere și apoi să vă măriți pariul după fiecare câștig.

 3. Strategia d'Alembert: O strategie mai puțin agresivă bazată pe progresie, d'Alembert presupune creșterea pariului cu o unitate după fiecare pierdere și scăderea acestuia cu o unitate după fiecare câștig.

 4. Strategia Ruletei 24 + 8: Această strategie a câștigat recent popularitate pe rețelele de socializare pentru simplitatea și capacitatea sa de a spori distracția la ruleta online.

 5. Strategia de pariere 9x pentru Lightning Roulette: Acest sistem este conceput special pentru varianta de joc online Lightning Roulette, care are unele asemănări cu sloturile.

Deși aceste strategii nu pot garanta succesul pe termen lung, ele vă pot ajuta să rămâneți mai aproape de linia de break-even și să vă măriți șansele de a atinge o serie de câștiguri. Așadar, încercați-le și nu uitați întotdeauna să jucați în mod responsabil.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Plățile jocurilor de cazino - Sloturi sau Ruletă?

Jackpoturile sunt motivul pentru care plățile la sloturile online pot fi masive.

Jackpoturile sunt motivul pentru care plățile la sloturile online pot fi masive.

Întimp ce sloturile oferă șansa de a câștiga jackpoturi masive, ruleta are avantajul unor șanse mai mari de câștig. Să explorăm mai mult:

Câștigurile jocurilor de sloturi și ruletă

Sloturile au o gamă largă de câștiguri în funcție de simbolurile de pe linia de plată. Ai putea câștiga un mic câștig de 1x pentru că ai nimerit trei simboluri de valoare mică sau ai putea câștiga jackpotul dacă ai nimerit cinci simboluri de valoare mare. Unele sloturi oferă chiar și jackpoturi de mai multe milioane de dolari prin runde bonus sau simboluri speciale.

La ruletă, câștigurile sunt fixe și cunoscute dinainte. Acestea se bazează pe tipul de pariu pe care îl faceți și pe cât de mult pariați. De exemplu, dacă pariați direct pe un singur număr și acesta iese la sorți, veți câștiga de 35 de ori mai mult decât ați pariat, plus pariul inițial. De asemenea, puteți face pariuri divizate pe o singură învârtire, ceea ce vă crește șansele de câștig.

Atunci când comparați șansele la sloturi vs. ruletă, nu uitați că potențialul de plată depinde de aparat și de opțiunile de pariere. Mai multe pariuri oferă șanse diferite de câștig, așa că alegeți jocul cu înțelepciune.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cea mai bună experiență pentru jucătorii de cazino online - sloturi sau ruletă?

Să explorăm diferențele dintre sloturi și ruletă din diferite unghiuri, luând în considerare experiența generală a jucătorului.

 1. Varietatea jocului: În timp ce ruleta are partea sa echitabilă de variante, cu unele jocuri inovatoare cu dealer live, cum ar fi Lightning Roulette, care oferă experiențe electrizante, merită remarcat faptul că aceasta pălește în comparație cu varietatea extraordinară de titluri de sloturi video. Opțiunile pentru sloturi sunt nesfârșite și răspund preferințelor fiecărui jucător.
 2. Factorul de emoție: Ambele jocuri pot fi la fel de palpitante, dar există ceva special în anticiparea funcțiilor speciale ale unui slot machine sau în atingerea jackpoturilor progresive care îți fac inima să se accelereze. În timp ce ruleta poate oferi o experiență de cazinou mai tradițională, un aparat de slot machine bun poate fi un rollercoaster de emoții.
 3. Potențial de plată: Ruleta din cazinourile live, cum ar fi Lightning Roulette, poate oferi câștiguri decente de până la 500x la pariurile directe câștigătoare. Cu toate acestea, sloturile progresive domină când vine vorba de astfel de jackpoturi mari. Nimic nu se compară cu emoția de a urmări acel câștig care îți schimbă viața.
 4. Șansede câștig: În timp ce ruleta poate oferi șanse mai bune pentru pariurile pe bani egali, recompensele potențiale la majoritatea sloturilor depășesc cu mult pe cele de la o masă de ruletă. Nu uitați, riscul mare vine de obicei cu recompense mari, iar un câștig mare la un joc de sloturi vă poate schimba viața.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sloturi vs Ruleta - Jocuri de cazino populare

Aceste jocuri de cazino clasice sunt extrem de populare și pot fi găsite în cazinouri online orientate spre siguranță. Dar care este cel mai potrivit pentru tine? Concluzia la dezbaterea "sloturi vs ruletă" poate fi făcută doar în funcție de preferințele tale personale.

După cum am văzut, sloturile oferă șansa unor câștiguri care îți pot schimba viața, în timp ce ruleta oferă șanse mai mari de a câștiga câștiguri mai mici. Și, deși ambele jocuri sunt ușor de jucat și oferă multe emoții, sloturile câștigă în ceea ce privește variantele online - sunt disponibile zeci de mii de titluri diferite de sloturi!

Concluzii cheie

Așadar, care sunt principalele concluzii? În primul rând, amintiți-vă că, deși se pot folosi strategii în ambele jocuri, cazinoul va avea întotdeauna un avantaj. Iar sloturile merită să le învârtiți dacă sunteți în căutarea șansei de a câștiga mult.

În cele dinurmă, nu uitați că ambele jocuri sunt prietenoase și distractive pentru începători. Așadar, fie că ești un veteran experimentat al cazinourilor sau un nou venit care vrea să-și încerce norocul, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a te arunca cu capul în jocurile online!

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Joacă sloturi online sau jocuri de ruletă - Întrebări frecvente

Ce jocuri de cazino online sunt mai bune pentru mine: sloturi sau ruletă? Săgeată Săgeată

Alegerea între sloturi și ruletă în cazinourile online depinde de preferințele personale și de ceea ce se caută. Există strategii pentru ambele, dar cazinoul are întotdeauna un avantaj. Aparatele de joc pot oferi câștiguri care îți pot schimba viața, dar este necesară asumarea de riscuri. Ambele sunt ușor și distractiv de învățat pentru începători.

Care este cel mai popular joc de păcănele pe care îl puteți încerca acum? Săgeată Săgeată

Dacă ești începător la jocurile ca la aparate și vrei să încerci unul în 2023, îți recomandăm să încerci jocul ca la aparate online Big Bamboo. Este un pachet de divertisment complet, cu caracteristici bonus interesante și premii în bani suculente.

Care este cel mai popular joc de ruletă pe care îl puteți încerca în acest moment? Săgeată Săgeată

Lightning Roulette ar putea fi o potrivire bună pentru tine dacă vrei să-ți folosești talismanele norocoase din 2023 la un joc de ruletă în cazinourile online. Este un joc cu ritm rapid, iar emoția de a câștiga chiar și unul dintre pariurile tale te va lăsa dependent de ecrane.

Cum pot fi sigur că jocurile de ruletă și sloturi nu mă vor înșela pentru banii mei? Săgeată Săgeată

Pentru a vă asigura că jucați jocuri de ruletă și sloturi corecte și sigure, este important să alegeți cazinouri online cu reputație, licențiate și reglementate de autorități de încredere. În plus, puteți consulta lista noastră recomandată cu cele mai bune cazinouri online pentru jocuri de sloturi și ruletă.

Unde pot juca gratuit la ruletă și la sloturi? Săgeată Săgeată

Jucătorii de cazinou online pot încerca gratuit jocurile preferate de ruletă și sloturi prin intermediul bibliotecii noastre vaste de jocuri demo de cazinou online de la BETO.com.