MENIU
APRILIE 2024

Roulette - Învață să joci și să învingi jocul în 2024

Totul despre Ruleta Online și pariurile cum ar fi pariul de colț și pariul interior

Bonusuri pentru RuletăCum să joci la ruletă ca începător - 2024 Guide

Totul despre Ruleta Online și pariurile cum ar fi pariul de colț și pariul interior

Scris de: Stefano Rossi | Actualizarea ultimei recenzii: 24 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Stefano Rossi, expertul nostru în teoria jocurilor și analiza cantitativă, este un profesionist experimentat în jocurile clasice de cazino, cum ar fi Ruleta, și are experienţă în cazinourile italiene. Despre Stefano Rossi

Fie că ești începător, jucător sau doar interesat de jocurile de ruletă online, atunci ai nimerit exact în locul potrivit, așa că marchează acest site. Scopul nostru este de a oferi jucătorilor ca tine cea mai bună cutie de instrumente cu sfaturi, trucuri și strategii pentru a te ajuta să învingi avantajul casei.

În scurt timp, veți avea un doctorat în popularul joc de cazinou și veți pleca din cazinoul dumneavoastră preferat ca un câștigător, fie că jucați jocuri de ruletă la un cazinou live sau prin intermediul computerului sau al altor dispozitive mobile.

Ruleta este de departe cel mai recunoscut joc de masă și vă oferă o experiență autentică de cazinou. Aproape indiferent de cazinoul în care intrați, veți auzi oamenii aplaudând și dansând în timp ce faceți pariuri la ruleta de cazinou.

Jocul permite o descărcare de adrenalină și multe oportunități de câștiguri mari fără a paria sume mari de bani. În plus, este permisă și simpla observare a modului în care oamenii joacă la masă. Ruleta este atât de accesibilă și ușor de învățat, acesta fiind și motivul pentru care jocul este unul dintre preferatele jucătorilor. Pe scurt, puteți intra de pe stradă fără să cunoașteți regulile Ruletei... Observați pariul celorlalți jucători pentru o vreme, iar apoi sunteți gata să faceți primele pariuri minime la masă.

Un alt motiv pentru care jocul este atât de fascinant este datorită roții mari de ruletă. Scufundă-te în restul articolelor noastre și cunoaște mult mai bine jocul de Ruletă. Deși jocul de masă este super ușor de învățat, jocul este o provocare pentru a fi stăpânit.

Investește ceva timp și educă-te despre sistemele și strategiile de Ruletă și despre cum statisticile îți pot fi prietene în lupta pentru a câștiga asupra dealerului. Câștiguri bune la mesele de cazino!

/ Echipa BETO.com

Aflați totul despre joc și aveți o șansă corectă împotriva cazinourilor de ruletă

Aflați totul despre joc și aveți o șansă corectă împotriva cazinourilor de ruletă

ÎNAPOI LA CUPRINS

Ce este Ruleta - Ghid complet pentru jucătorii noi

Încă de la inventarea Ruletei franceze în secolul al XVII-lea, jocul a fost înconjurat de superstiții și mister. Cu toate acestea, majoritatea experților cred că Ruleta a fost inventată de geniul francez al matematicii, Blaise Pascal. Datorită fraților Francois și Louis Blanc, jocul a fost răspândit și a devenit celebru în cazinourile europene de-a lungul secolului al XIX-lea.

Una dintre întrebările frecvente ale persoanelor interesate de Ruletă este care este scopul jocului cu roata și care este scopul tău ca jucător. Pe scurt, scopul tău ca jucător este să prezici unde va ateriza bila pe roată. Dacă reușești, câștigi.

Fie că jucați Ruleta online sau într-unul dintre numeroasele cazinouri din lumea reală, vi se va prezenta o masă de joc unde veți juca cu o roată care conține o serie de numere de la 0-36 sau 0-00-36. Acest lucru depinde dacă cazinoul vă oferă, ruleta europeană sau ruleta americană.

Aceste numere se schimbă în culori diferite între roșu și negru pe roata de ruletă. Caracteristicile roții oferă jucătorilor și o suprafață mare pentru a-și plasa pariurile.

Plata pariurilor câștigătoare variază în funcție de tipul specific de pariuri pe care le-ați plasat la masa de joc. Puteți alege să plasați pariuri cu risc ridicat pe numere individuale cu recompense mari sau pariuri cu risc scăzut pe culori care pot ateriza fie pe roșu, fie pe negru, dar care plătesc sume mai mici.

În plus față de pariurile pe culori, puteți juca și pe alte tipuri de pariuri în jocurile de ruletă cu diferite tipuri de câștiguri. O mulțime de jucători celebri de ruletă combină unele dintre aceste pariuri ca o modalitate de a răspândi riscul.

Înainte de a începe să jucați ruleta live sau online, trebuie să înțelegeți principiile și regulile de bază ale jocului. Principalul tău obiectiv ca jucător este să faci o predicție inteligentă. Unii jucători de ruletă au tendința de a alege ceea ce ei numesc numere fierbinți. Acestea sunt numerele pe care văd deseori cum aterizează bila. Trebuie să înțelegeți că a câștiga la Ruletă este o chestiune de șansă.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Joacă Ruleta Online - Reguli și principii de bază

Dacă sunteți un jucător nou sau nu ați pariat niciodată bani în cazinouri de ruletă, acum veți avea parte de un curs intensiv în cele mai importante aspecte ale jocurilor de cazino online. Informațiile pe care le dobândești aici prin intermediul site-ului pot fi folosite online sau în cazinourile live, deoarece regulile sunt aceleași.

Atunci când pariați bani la Ruletă, jucați împotriva dealerului. Acest lucru se mai numește și joc împotriva casei. Persoana care se ocupă de bătaie se mai numește și crupier și este angajată de cazino. Acest lucru este valabil și pentru cazinourile online. Responsabilitatea dealerului este de a învârti roata și de a gestiona pariurile dumneavoastră și ale celorlalți jucători de la masă.

Laruleta europeană și franceză, aveți în total 37 de numere pe care poate ateriza bila. Există numerele de la 1 la 36, unde acestea alternează între a fi numere negre și roșii. În plus, variantele de Ruletă Europeană/Franceză au și un câmp verde cu numărul 0.

Ruleta americană este ușor diferită, deoarece cazinourile de pe cealaltă parte a Atlanticului au implementat un dublu zero (00). Prin urmare, jocul are 38 de numere în loc de 37. Acest truc murdar oferă casei șanse mai mari împotriva jucătorilor. Așadar, dacă puteți, rămâneți întotdeauna la versiunile franceze și europene ale jocului.

Fiecare jucător are propriile jetoane de cazino de culoarea sa la masă. Dealerul poate vedea întotdeauna cine a făcut un pariu, astfel încât ceilalți jucători nu primesc câștigurile tale.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Ruleta americană vs europeană

Versiunea americană în comparație cu variantele europene

Versiunea americană în comparație cu variantele europene

Există o ușoară diferență în modul în care arată roata, în funcție de faptul că joci la Ruleta Americană sau la cea europeană. Dar, bineînțeles, tu, ca jucător de ruletă de cazinou, ai și șanse mai bune de partea ta.

Marea diferență este că roata de ruletă americană are 38 de numere pe care aterizează bila. Două din totalul de 38 de zone numerotate sunt verzi, cu numerele 0 și, respectiv, 00.

Imaginea de mai sus a două roți de ruletă arată ușoarele diferențe dintre cele 2 variante de ruletă europeană și americană. Următoarea imagine prezintă versiunea franceză. După cum probabil puteți vedea, aceeași roată este folosită atât pentru jocurile europene, cât și pentru cele franceze.

Ruleta Franceză în comparație cu Ruleta Europeană

Ruleta Franceză în comparație cu Ruleta Europeană

ÎNAPOI LA CUPRINS

Ruleta franceză, europeană și americană

Roți europene și franceze

Dispunere: 0,32,15,19,4,21,2,25,17,34,6,27, 13, 36,11,30,8,23,10,5, 24, 16,33,1, 20,14,31,9,22,18,29,7,28,12,35,3,26

Ruleta americană

Layout: 0,28,9,26,30,11,7,20,32,17,5,22,34,15,3, 24, 36, 13, 1,00,27,10,25,29, 12,8,19,31,18,6,21,33,16,4,23,35,14,2

Cea mai semnificativă diferență în jocurile de ruletă este atunci când ne uităm la modul în care se joacă într-un cazinou online și la modul în care sunt produse rezultatele reale ale roții mici. Cele mai multe alte jocuri online sunt controlate de un RNG (generator de numere aleatoare), un software care trebuie să producă numere care sunt 100% aleatoare, fără posibilitatea de manipulare.

Din fericire, majoritatea cazinourilor au implementat ruletă live reală, indiferent dacă jucați jocuri de ruletă europeană, franceză sau americană online. Rezultatele provin din jocuri de ruletă reale, unde poți vedea cu ochii tăi unde aterizează bila.

Un bun exemplu este cazinoul Aarhus din Danemarca, care permite ca mai multe dintre mesele sale europene să fie transmise în direct în cazinourile online. Așadar, acum puteți juca de pe calculator sau telefon fără a vizita un cazinou terestru.

Mulți jucători preferă să vadă rezultatele reale ale dealerului live și dacă într-adevăr este vorba de pariurile roșu/negru, par/impar pe care aterizează bila de ruletă. În plus, puteți vedea, de asemenea, dacă dealerul live își face bine treaba.

În plus, este ceva legat de a auzi sunetele autentice atunci când bila aterizează pe un număr sau dansează puțin pe roată mai întâi. Majoritatea pasionaților de jocuri vor recomanda 100% că, dacă doriți să jucați Ruleta online, atunci versiunea cu dealer live este cea mai bună.

Ruleta este un joc des folosit în filmele de la Hollywood și este, de asemenea, unul dintre jocurile preferate ale lui James Bond. Un alt beneficiu al jocului de acasă este că evitați să vă chinuiți cu jetoanele de cazino.

De asemenea, este super ușor să faci greșeli în ceea ce privește grupurile de numere pe care ai vrea să pariezi. Așadar, este o strategie solidă să folosești un cazinou online ca pe o ucenicie până când vei stăpâni jocul.

Următoarea imagine prezintă o schemă completă atât a versiunii americane, cât și a celei europene a jocului și zonele pe care puteți paria jetoanele și banii. În plus, puteți vedea cele două tipuri de roți pe care le veți întâlni atunci când jucați online și în jocurile de cazinou live reale.

Roata de ruletă americană și europeană și layout-ul

Roata de ruletă americană și europeană și layout-ul

ÎNAPOI LA CUPRINS

Tactici pentru a câștiga mai mult atunci când joci Ruleta Online

După cum am spus, puteți găsi totul despre jocul de ruletă live și online aici, pe paginile noastre, dar dacă sunteți începător, amintiți-vă aceste 3 sfaturi:

 1. Începeți cu sume mici atunci când vă aflați la cazinoul dvs. preferat.
 2. Punețideoparte o sumă pe care vă puteți permite să o pierdeți.
 3. A începe cu pariuri simple este o strategie bună pentru începători.

Unele dintre pariurile mai accesibile și mai ușoare pe care le puteți plasa sunt par/impar, și roșu/negru. Aceste moduri de a paria sunt mai ușor de făcut până când aveți o mai bună înțelegere a jocului.

Este o strategie vitală la ruletă pentru a te familiariza cu jocul înainte de a trece la pariuri directe sau de a încerca o ruletă fără a fi învățat cotele. Ca începător, este de asemenea imposibil să prezici unde va ateriza bila.

Iată o imagine a zonei în care puteți plasa pariurile la Ruletă:

Imaginea arată unde se plasează un pariu în joc

Imaginea arată unde se plasează un pariu în joc

ÎNAPOI LA CUPRINS

Ce este o pistă de ruletă?

O pistă de curse, atât la ruletă live, cât și la ruletă online, este o zonă în care este posibil să pariezi pe orice, de la numerele tale preferate până la pariuri directe.

De exemplu, priviți următoarea imagine. Puteți vedea ceva care seamănă cu o pistă de curse:

Pariați pe pista de curse în Roulette

Pariați pe pista de curse în Roulette

Acest exemplu este din versiunile europene și franceze ale jocului. Ca și cealaltă zonă de pe masă, aceasta este destinată plasării unui pariu. Pariurile din interior sunt puțin mai ușor de făcut dacă folosiți pista de curse. Pariurile exterioare sunt un pic mai ușor de gestionat pe masa în sine, așa că, indiferent de versiunea de joc pe care o preferați, aveți mai multe opțiuni în calitate de jucător.

Voisins: Du Zero: Aceasta acoperă toate numerele din jurul cifrei 0. Aceasta înseamnă numerele de la 22 la 25. (22, 18, 29. 7, 28, 12, 35, 3.26, 0, 32, 15, 19, 4, 21, 2, 25)

Orphelins: Acoperă toate numerele de pe partea dreaptă și de pe partea stângă a roții. (1, 20, 14, 31, 9, 6, 34, 17)

Nivel: Aici se joacă pe numerele plasate vizavi de 0. (33, 16, 24, 5, 10, 23, 8, 30, 11, 36, 13, 27).

ÎNAPOI LA CUPRINS

Reguli de pariere în jocurile de ruletă

Această secțiune se concentrează pe tipul de pariuri pe care le puteți face în joc și pe regulile și cotele care se aplică.

Jocul începe atunci când crupierul aruncă bila, iar aceasta "dansează" în jurul roții. Pe măsură ce se rotește, puteți face un pariu pe numere sau pe alte opțiuni, cum ar fi un pariu pe trei numere sau un pariu împărțit.

Opțiunea dvs. de a paria se încheie atunci când crupierul spune "NU MAI PARIAȚI".

Bila se oprește apoi pe unul dintre numerele roții. Numerele vor fi întotdeauna roșu/negru sau par/impar. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică atunci când sunt lovite numerele 0 și 00, deoarece aceste zone sunt verzi.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Diferitele tipuri de pariuri la ruletă

Cele mai multe tipuri de pariuri pe care le puteți face în jocurile dvs. se aplică atât la Ruleta Americană, cât și la cea Europeană. Cele mai semnificative diferențe apar atunci când ne uităm la numerele 0 și 00.

Iată o listă a diferitelor pariuri în afara locului de plasare la Ruletă:

 • Roșu/Roșu: Dacă credeți că bila va ateriza pe un număr roșu. Cunoscut și ca un pariu simplu.
 • Negru/Noir: Dacă prezici că va câștiga un număr negru.
 • Par/Pare: Dacă credeți că rezultatul va fi un număr par.
 • Impar/Impare: Numerele impare ca, de exemplu, 1 sau 3.
 • Low/Manque: Acest lucru se aplică numerelor de la 1 la 18.
 • High/Passe: Dacă bila aterizează pe numerele 19-36 de la ruletă.
 • Dozen1: Această duzină conține numerele 1-12.
 • Dozen2: Opțiunea de pariu Dozen 2 conține următoarele numere 13- 24.
 • Dozină 3: Aici, pariați 25-36.
 • Coloana 1: Pariați pe 1, 4, 7, 10, 13, 16, 16, 19, 19, 22, 25, 28, 31, 34.
 • Coloana 2: Se pariază pe numerele 2, 5, 8, 11, 14, 17, 20, 23, 26, 29, 32, 35.
 • Coloana3: Coloana de pariuri opțiunea 3 sunt numerele 3, 6, 9, 12, 15, 18, 18, 21, 24, 27, 30, 33, 36.
Pariul coș este cea mai proastă dintre toate opțiunile de pariere de la masă.

Pariul coș este cea mai proastă dintre toate opțiunile de pariere de la masă.

Aici trebuie menționat faptul că, dacă pariați în joc pe numere impare, atunci numerele 0 și 00 nu se iau în calcul în pariul dumneavoastră. Așadar, următoarele pariuri pe care le puteți face la ruletă sunt următoarelepariuri în interior.

Acest tip de pariuri constau în plasarea jetoanelor de cazino pe un singur număr sau în folosirea banilor pe o anumită combinație de numere:

Straight Up: Acest pariu pe un singur număr este atunci când alegeți să pariați direct pe numerele individuale. Acest lucru este valabil și pentru 0 și 00. Acest tip de pariu oferă cote de plată de 35-1.

Pătrat: Cunoscut și sub numele de pariu pe sfert sau pe colț. Aici pariați pe 4 numere care formează un pătrat.

Split: Un pariu divizat este cunoscut de jucători și sub numele de Cheval. Pariați banii pe 2 numere care se află unul lângă altul pe masă. Un exemplu în acest sens este 5 și 6 sau 5/8. Șansele de plată sunt de 17-1.

Strada: Pariul street acoperă trei numere consecutive. Există în total 12 pariuri street bets, iar exemplele sunt 1, 2, 3 sau 34, 35 și 36. Acest pariu are o cotă de plată de 11-1 atunci când câștigi.

Șase linii: Acest pariu la ruletă este cunoscut și sub numele de "stradă dublă", deoarece este practic 2 străzi îmbinate pe masă. Un exemplu ar putea fi un joc în care prezici că bila va ateriza pe unul dintre următoarele șase numere: 4, 5, 6, 7, 8 și 9. Câștigul în acest caz este de 5-1.

Cinci numere: Denumit și Basket Bet și este cea mai proastă opțiune de pariere pe care vă puteți plasa jetoanele în calitate de jucător.

Unele cazinouri oferă reguli și pariuri speciale la Ruletă. În cea mai mare parte, acestea vor fi anunțate tuturor jucătorilor de la masă.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Ruleta diagramă / foaie de trucuri

Pentru a face pariurile la ruletă mai ușoare pentru tine, am realizat o foaie de informații despre ruletă unde poți vedea diferitele pariuri și intrări pe care le poți face. Nu uitați că veți primi întotdeauna pariul inițial înapoi în urma unui pariu câștigător.

Un exemplu ar putea fi atunci când pariați 10 pe un număr direct. Aici vei primi o cotă de 35 la 1 pentru câștig, deci, în cazul nostru, câștigul este de 35x10 = 350. În plus, îți primești înapoi jetoanele inițiale de 10, deoarece ai câștigat.

Foaie de trucuri la ruletă:

Jucător Cheat Sheet pentru Roulette

Jucător Cheat Sheet pentru Roulette

ÎNAPOI LA CUPRINS

Variații și reguli ale jocului de ruletă

Atuncicând tu, ca jucător, începi să înțelegi diferitele tipuri de jocuri și de pariuri pe care le poți face, atunci vei înțelege că jocul nu este deloc înfricoșător. Procedura reală de joc nu durează mult timp pentru a învăța.

În fiecare rundă, crupierul anunță când trebuie să înceapă și să se oprească pariurile. Mai întâi, dealerul învârte bila de ruletă în direcția opusă roții propriu-zise. Apoi sunt anunțați câștigătorii, iar toate pariurile pierzătoare sunt eliminate.

Cu toate acestea, unele cazinouri europene joacă cu reguli ușor diferite. Iată care sunt cele mai cunoscute variante.

Regulile pentru "Închisoare" la ruletă:

Această variantă ușor diferită a jocului se aplică doar pariurilor în care șansele de câștig sunt de 1-1. Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, dacă pariați pe roșu. Să luăm exemplul de mai devreme cu roșu și să vedem cum se schimbă regulile clasice dacă un cazinou folosește regula "En Prison".

Dacă bila se oprește pe buzunarul verde de pe roată cu zero (0), atunci aveți două opțiuni:

 • Primiți jumătate din jetoane înapoi și pierdeți cealaltă jumătate.
 • Ultima opțiune este să vă puneți pariul în închisoare (prison) până la runda următoare.

Dacă ați nimerit corect și roșu câștigă în această rundă, veți primi înapoi ceea ce ați pariat. Dacă 0 aterizează sau nu câștigați, suma este pierdută. Deci, în exemplu, trebuie să lovești din nou roșu pentru a-ți recupera jetoanele din închisoare.

Regula La Partage la ruletă franceză:

Această variantă poate fi întâlnită în localurile de ruletă franceză. Această regulă este un pic ca și "En Prison".

La Partage înseamnă că, dacă bila aterizează pe 0 și pariați banii pe un pariu exterior, veți pierde jumătate din bani. Cu La Partage, nu primiți o rotire suplimentară pentru a vă salva jetoanele.

Anunțarea pariului dvs:

Dacă ați pus vreodată piciorul într-o unitate reală de Live Casino și ați stat și ați meditat asupra jocului dvs. la masa de ruletă doar pentru a vă speria din cauza unui jucător cu gura mare? Dacă da, atunci șansele ca tu să fi experimentat un pariu anunțat sunt destul de mari. Unele cazinouri permit pariuri anunțate din când în când.

De exemplu, aruncați un jeton de cazinou de 25 către crupier cu mesajul: "Lăsați-mă să joc pe numărul 15 plus vecinii cu 5. Dealerul dvs. live va plasa câte 5 pe 32, 19, 15, 0 și 4.". Dacă una dintre ele dă lovitura, obțineți un profit de 175.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Probabilități și câștiguri la ruletă

Pescurt, Ruleta se bazează pe probabilitate. Când ne gândim să câștigăm la ruletă, încercăm să calculăm șansa ca acest eveniment să se întâmple. Probabilitatea va fi întotdeauna mai semnificativă cu cât mai multe numere sau combinații pe care ați ales să vă investiți banii.

Nu uitați că, dacă câștigați la jocurile de Ruletă online, veți primi înapoi și pariul pe numărul câștigător, pe lângă câștigurile reale.

Iată o ilustrație care arată faptele matematice despre joc:

Probabilitatea și plățile la ruletă

Probabilitatea și plățile la ruletă

ÎNAPOI LA CUPRINS

Locuri cool pentru a juca ruleta live

Cei mai mulți dintre noi au o viață ocupată în afara jocurilor de noroc, fie că au soție/soț, copii și serviciu, fie că sunt în curs de educație. Prin urmare, poate fi dificil, da, aproape imposibil, să găsim timp pentru a vizita cazinourile locale pentru a juca la ruletă.

Prin urmare, a juca jocuri Live, fie pe calculator, fie pe smartphone, este, de asemenea, o invenție ingenioasă, deoarece atmosfera cazinoului este adusă direct în sufrageria dumneavoastră. Unul dintre cele mai uimitoare locuri de joc online este LeoVegas pe care utilizatorii noștri l-au numit "Top of the Pop" atunci când vine vorba de atmosfera de cazinou și plăți super rapide.

Verificați gratuit cum se simte Ruleta Live:

Ruleta live de la Evolution Gaming

CITEȘTE RECENZIA

Ruleta live de la Evolution Gaming

ÎNAPOI LA CUPRINS

Sisteme și strategii de ruletă

Încă de când a fost inventată Ruleta, jucătorii au încercat să descopere sistemul câștigător care ar putea învinge cazinoul. Strategiile de joc au fost dezvoltate cu intenția de a face cazinourile să dea faliment.

Cu toate acestea, de multe ori, nu strategiile jucătorilor și nici sistemul nu dau greș, ci pur și simplu jucătorul care ajunge să fie prea lacom. În unele cazuri, jucătorii uită să studieze corect matematica din spatele jocului.

Iată o mică trecere în revistă cu explicații a unora dintre cele mai cunoscute sistemeși strategii de ruletă din toate timpurile:

ÎNAPOI LA CUPRINS

Sistemul Martingale Roulette

Sistemul de cazinou mai presus de toate, dacă ne uităm la popularitatea pe care această strategie a câștigat-o de-a lungul anilor. Acest sistem este cunoscut sub numele de metoda double-up. Este folosit nu doar la Ruletă, ci și de către oamenii de investiții. Martingale este deseori menționată în articole despre jocuri de noroc, filme și alte tipuri de cultură pop.

Faimosul sistem Martingale este ușor de învățat. Cineva se poate simți rapid invincibil după ce a obținut un câștig monetar semnificativ într-un timp scurt. Martingale este super ușor de învățat pentru începători, iar baza teoretică din spatele conceptului este solidă.

În Martingale, ne concentrăm doar pe pariurile de la masa care ne plătește 1:1 pentru câștig. Să spunem că joci cu 1 unitate de jetoane de cazino. Aceasta înseamnă că pariezi 1 unitate, iar dacă câștigi pariul, primești o unitate înapoi în profit și pariul inițial înapoi.

Să spunem că pariați o unitate pe negru și câștigați. Veți primi acum o unitate în profit, plus cazinoul vă va rambursa pariul inițial pe negru.

Dar ce se întâmplă atunci când pierdeți folosind sistemul Martingale? În acest caz, veți paria din nou, dar va trebui să dublați pariul inițial. Deci, în cazul nostru, selectați din nou negru pariați din nou două (2) unități în loc de negru. Dacă vedeți că bila aterizează pe negru, veți fi plătit în total 4 unități. Pariul tău inițial de 2 unități și cele 2 unități câștigate efectiv.

În total, profitul tău va fi de 1 unitate. Dacă pierzi, ideea este că îți dublezi pariul din nou și din nou și din nou până când câștigi.

ÎNAPOI LA CUPRINS

D'Alembert Roulette System

Aceasta este o versiune modificată și conservatoare a sistemului de jocuri de noroc martingale. Sistemul D'Alembert a fost inventat de teoreticianul francez de jocuri Jean le Rond D'Alembert în secolul al XVIII-lea.

Ideea este să plasați 1 unitate pe pariurile exterioare cu cote egale, de preferință la Ruleta Europeană. Atâta timp cât câștigi, continui să pariezi aceeași sumă. Dar atunci când pierzi, adaugi o unitate data viitoare și o faci din nou și din nou până când câștigi la masa de ruletă.

Teoria jocului din spatele acestui sistem de Ruletă este că perioadele proaste te vor costa mai puțini bani. Sesiunile tipice îți vor băga în buzunar un profit decent, dar mai mic. Pe scurt, pariezi doar pe șanse egale. Când pierzi, crești cu 1, iar când câștigi, scazi cu 1.

Strategia Red Baron la ruletă

Un sistem simplu de cazinou care uneori poate surprinde pozitiv. Pariezi atât pe negru, cât și pe roșu la masa de ruletă. Întotdeauna dublezi suma pe care o ai pe câmpul roșu până când acesta câștigă și păstrezi constant pariul inițial pe câmpul negru.

Cel mai mare dușman al tău este buzunarul verde de pe roată și zerourile duble.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Joacă la ruleta online gratuit

Unul dintre puținele moduri în care, ca jucător, ai garantat un avantaj față de casă este atunci când profiți de așa-numitele bonusuri la ruletă. Acest lucru se aplică doar atunci când joci online, fie de pe calculator, tabletă sau telefon mobil.

Petrecem mult timp jucând la diverse cazinouri online aici la BETO.com, încercând locații online și diversele lor bonusuri de bun venit la cazinourile online. Facem acest lucru pentru a ajuta jucătorii ca tine să testeze diferitele locuri pentru a-ți recomanda cele mai bune oferte absolute de ruletă.

Nu este întotdeauna evident dacă o ofertă de cazinou poate fi folosită la Ruletă sau nu. Dacă doriți să vă testați cunoștințele despre joc, atunci faceți clic pe imagine cu Roulette Pro. Acesta este un joc de Ruletă gratuit unde vă puteți testa abilitățile:

Plasează-ți jetoanele de cazino gratuit pe tabla de ruletă

Joc gratuit

Plasează-ți jetoanele de cazino gratuit pe tabla de ruletă

ÎNAPOI LA CUPRINS

Diferite tipuri de bonusuri de cazino

 • Bonus debun venit - Pentru a juca la ruletă cu acest tip de bonus este necesar să depuneți bani reali în cazinou. În schimb, localul egalează suma, astfel încât aveți mai mulți bani pentru a juca.
 • Bonus fără depunere - Se întâmplă ca cazinourile online să ofere ocazional bani gratis jucătorilor noi. Atunci când se întâmplă acest lucru și este vorba de un cazinou în care poți avea încredere, îți garantăm că vei găsi toate detaliile pe BETO.com!
 • Live Casino Bonus - Oferte care pot fi răscumpărate doar la mesele Live.
 • Promoții la ruletă - Aceste oferte sunt adesea oferite clienților existenți. Un exemplu ar putea fi cote ridicate la mesele unice pentru un întreg weekend.

Aici, la BETO, facem tot posibilul pentru a găsi locurile care oferă jucătorilor de Ruletă ca tine cele mai bune oportunități și promoții.

Joacă Ruleta live din camera ta de zi

Joacă Ruleta live din camera ta de zi

ÎNAPOI LA CUPRINS

Lightning Roulette - Un nou joc de cazino popular

Aceastaeste o nouă versiune inventată a jocului de ruletă, care a devenit foarte populară în cazinourile online care oferă acest joc.

Regulile de la Lightning Roulette diferă de cele ale ruletei clasice obișnuite și bine cunoscute, dar sunt totuși relativ ușor de învățat. Ca și în jocurile europene, jucătorii sunt rugați să aleagă un pariu înainte ca roata să se oprească din învârtit.

Când timpul de pariere s-a încheiat, dealerul live trage de un mâner, iar roata este lovită de "fulger", rezultând 1-5 numere norocoase alese la întâmplare.

Dacă câștigați un pariu direct pe unul dintre aceste numere, se aplică noi reguli de plată. Un multiplicator de 50x până la 500x este aplicat câștigului tău în loc de 35-1, cum este normal pentru un pariu direct. Toate celelalte reguli ale ruletei sunt aceleași ca la ruleta clasică.

Această variantă a jocului de masă seamănă puțin cu o emisiune TV. Jocul este o gură de aer proaspăt în industria cazinourilor.

Urmăriți Lightning Roulette gratuit

CITEȘTE RECENZIA

Urmăriți Lightning Roulette gratuit

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cunoștințele tale la ruletă sunt egale cu mai multe câștiguri!

Citiți câteva dintre articolele noastre despre Ruletă aici pe site. Obiectivul aici, la BETO, este de a publica cel puțin un articol nou în fiecare săptămână. Marcați această pagină acum și treceți pe aici când sunteți gata să învățați și mai multe despre Ruletă și despre cum să învingeți cazinourile.

Mult noroc la mesele de joc!

ÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări și răspunsuri la Ruleta

Iată câteva dintre întrebările pe care le-am primit de la jucătorii de cazinou despre Ruletă.

Este legal să joci Ruleta Online?

Da, este perfect legal să jucați Ruleta online, atâta timp cât jucați la un cazinou care are o licență în regiunea lor, pentru că atunci știți că banii și informațiile personale sunt în siguranță.

Ce versiune de Ruletă este cea mai bună?

Dacă aveți posibilitatea, ar trebui să alegeți întotdeauna Ruleta Franceză sau Europeană. Aceste versiuni de ruletă vă oferă întotdeauna cele mai bune șanse de câștig.

Cum știu dacă am selectat Ruleta Europeană?

Puteți vedea întotdeauna dacă ați ales Ruleta Europeană prin faptul că pe roată există doar o singură zonă verde cu numărul 0. Majoritatea cazinourilor își împart, de asemenea, jocurile în categorii, așa că veți găsi diferitele variante de Ruletă folosind câmpul de căutare sau categoriile acestora.

Ce este Lightning Roulette?

Lightning Roulette este o variație a Ruletei Europene, cu multiplicatori adăugați la 1 până la 5 numere norocoase, ceea ce face acest joc cu dealer live mult mai interesant.

Cum funcționează Lightning Roulette?

Această versiune de ruletă funcționează în același mod ca și jocurile de ruletă europeană. Pariați pe numerele și culorile dvs. norocoase și așteptați ca roata să nu se mai învârtă.

Cât de mult pot câștiga la Lightning Roulette?

Poți câștiga de până la 500 de ori pariul tău inițial dacă nimerești unul dintre numerele norocoase de pe masa de ruletă.

Ce Bonus Casino este cel mai bun pentru Roulette?

Aici, la BETO, vă recomandăm în mod clar să alegeți bonusurile de cazinou live dacă ruleta este jocul dumneavoastră preferat.