MENIU
Căutare
Ruletă

Live European Roulette - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Joacă acum
Click aici pentru a juca

Live European Roulette de Evolution Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Live European Roulette Demo

Evolution Gaming este regele jocurilor de cazinou live, așa că te poți aștepta la multe de la Live European Roulette by Evolution. Vei avea parte de o flexibilitate de neegalat și de un număr uriaș de opțiuni atunci când te vei bucura de Ruleta Europeană din confortul casei tale. Au o configurație cu mai multe camere pentru a vă asigura că nu pierdeți nicio acțiune. Așadar, sperăm că sunteți încântați să explorați Live European Roulette.


Lansare: 15.01.2018
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X35

Scris de: Stefano Rossi | Actualizarea ultimei recenzii: 17 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Stefano Rossi, expertul nostru în teoria jocurilor și analiza cantitativă, este un profesionist experimentat în jocurile clasice de cazino, cum ar fi Ruleta, și are experienţă în cazinourile italiene. Despre Stefano Rossi

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții ruletă

Croupier live

Croupier live

Pariu

Pariu

Bani reali

Bani reali

Pro Pro

Pro

DeschidețiStreaming video de calitate super înaltă

DeschidețiAtmosferă autentică în cazinoul live

DeschidețiLive chat și funcții avansate

DeschidețiStatistici complete

DeschidețiRTP bun cu regulile "La Partage

Contra Contra

Contra

Închide Joc simplu, fără variante

Fapte ruletă

Ruletă Furnizor Evolution Gaming

Ruletă Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Ruletă RTP% 97.30

Ruletă Tip de joc Ruletă

Ruletă Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Ruletă Miza minimă 1.00

Ruletă Miza maximă 1000.00

Teme de joc

Joc-Ruletă


Cazinou

Ruletă Casino Live Cip


Prevădeți unde va ateriza mingea și câștigați în Live European Roulette

Prevădeți unde va ateriza mingea și câștigați în Live European Roulette

Bine ați venit la Live European Roulette

Evolution Gaming este unul dintre cei mai buni furnizori de acțiune de ruletă europeană live. S-ar putea să nu existe niciun alt furnizor care să se poată compara cu amploarea și varietatea de mese Live European Roulette oferite de Evolution Gaming. Ei pretind că oferă cel mai mare număr de mese standard și VIP, iar noi suntem complet de acord cu această afirmație.

Când vine vorba de caracteristici și calitate, nu puteți da greș aici. Ruleta europeană este un joc de cazinou cu ritm rapid, potrivit pentru toate tipurile de jucători. Acest joc este atât de unic, deoarece ești liber să alegi cum vrei să abordezi jocul. Puteți opta pentru pariuri mai sigure sau puteți opta pentru pariuri nebunești care vin cu riscuri mari și recompense și mai mari.

Popularitatea ruletei europene nu va face decât să crească în anii următori. Există un motiv pentru care puteți găsi cu ușurință acest joc în multe cazinouri din întreaga lume. Sincer, ar fi fost șocant dacă Evolution Gaming nu ar fi avut Live European Roulette pe site-ul lor, deoarece au toate jocurile populare de cazinou live.

Poți juca la orice masă pe care o dorești, pe orice dispozitiv pe care îl ai. Interfața plină de caracteristici valoroase te va atrage și te va ține implicat pentru foarte mult timp. Te vei bucura de streaming full HD al jocului și vei juca cu mii de jucători în același timp.

Pe scurt, aceasta va fi o experiență excepțională Live European Roulette.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Conceptul din spatele jocului

Live European Roulette este același joc pe care îl jucați într-un cazinou tradițional, singura diferență este că îl jucați online. Acest joc folosește mese care se află în cazinouri sau studiouri. Dealerii gestionează mesele, iar tu poți comunica cu ei prin chat live.

Pe scurt, veți avea o experiență similară cu cea de a juca în interiorul unui cazinou. Cu toate acestea, există câteva diferențe cheie. Timpul de pariere este diferit, deoarece aveți un timp fix pentru a plasa un pariu online, dar timpul nu este fix în cazinou.

Jocul este în continuare același, cu cele 37 de numere pe roată. Numerele sunt de la 1 la 36, care alternează între negru și roșu. Roata are doar un zero verde, care este diferit de zerourile zero și dublu zero văzute la ruleta americană. Dacă nu înțelegeți ce diferență face acest zero în plus, să clarificăm că face ca Ruleta Europeană să fie mai puțin riscantă.

Joacă la Live European Roulette cu dealeri profesioniști

Joacă la Live European Roulette cu dealeri profesioniști

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să cucerești Evolution Live European Roulette Online

Pe masă veți vedea o roată de ruletă europeană, care va avea 36 de numere de la 1 la 36 și un singur zero. Zero-ul este verde, iar numerele alternează între roșu și negru. Culoarea numerelor este importantă, deoarece puteți paria și pe culoare.

Vei avea parte de o interfață din care îți vei putea plasa cu ușurință pariurile și vei putea vedea ce se întâmplă pe masă. Au mai multe camere de luat vederi care vă permit să vedeți totul. Puteți schimba cu ușurință vizualizările camerelor și puteți vedea care dintre ele vi se potrivește cel mai bine.

Aveți opțiunea de a face pariuri externe sau interne. Pariurile din interior care vă sunt disponibile sunt straight-up, street, corner, line și split. Pariurile exterioare sunt coloană, roșu/negru, par/impar, mic/mare și duzină. Regula de bază este că pariurile interioare sunt mai riscante, dar plătesc mai mult, în timp ce pariurile exterioare plătesc mai puțin, dar prezintă un risc mai mic.

De asemenea, vă puteți plasa pariurile folosind pista de curse dată în dreapta. Puteți folosi pista de curse pentru a paria pe un număr și până la 9 vecini ai acelui număr. Pariurile pe vecini disponibile pe pista de curse sunt Tiers du Cylindre, Orphelins a Cheval, JeuZero și Voisins du Zero. Pe scurt, hipodromul vă va ajuta să plasați pariurile cu ușurință și puteți, de asemenea, să creați pariuri personalizate și să salvați până la 15 pariuri.

Ne place faptul că au inclus semnale utile pentru a vă ajuta să știți cât timp aveți la dispoziție pentru pariuri. Atunci când vedeți culoarea verde, veți ști că aveți suficient timp pentru a plasa pariul. Cu toate acestea, trebuie să vă grăbiți atunci când devine galbenă. În cele din urmă, culoarea se va schimba în roșu, iar dealerul va învârti roata ruletei.

Dacă vă întrebați cum vă puteți bucura de acest joc, lăsați-ne să vă ghidăm. Trebuie să vă înscrieți la un cazinou cu dealer live unde este oferit Live European Roulette by Evolution Gaming și să alegeți jocul pentru a-l juca. Trebuie să aveți un cont de cazinou și să fiți dispus să jucați cu bani reali la cazinoul online.

Am explicat deja diferitele opțiuni de pariere pe care le aveți, astfel încât să puteți paria în consecință. După ce ați plasat pariul, dealerul va învârti roata ruletei, iar dumneavoastră veți primi recompensa dacă veți câștiga. Acest proces se va repeta în continuare, iar tu vei continua să joci cât timp dorești.

Live European Roulette de Evolution Gaming

Live European Roulette de Evolution Gaming

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Istoria din spatele Live European Roulette

Nu este clar cine a inventat ruleta. Cu toate acestea, se spune că matematicianul francez Blaise Pascal este cel care a creat ruleta din greșeală. Când Pascal încerca să creeze o mașină cu mișcare perpetuă, a creat din greșeală o ruletă. Chiar dacă nu suntem siguri că Pascal a inventat ruleta, îi suntem veșnic recunoscători celui care a fost.

Bineînțeles, Live European Roulette a fost unul dintre primele jocuri de cazinou care au fost transmise online. Motivul este că este foarte popular și poate fi savurat de mai multe persoane în același timp. Încet și constant, popularitatea și interesul jucătorilor pentru Live European Roulette online a crescut.

A durat ceva timp până să ajungem unde suntem acum, iar acum totul este la înălțime. Dealerii sunt văzuți pe mesele de cazinou într-o rezoluție înaltă, susținută de o interfață utilă. Vă puteți aștepta să aveți parte de un joc direct, fără problemele care obișnuiau să deranjeze jucătorii mai devreme, cum ar fi lag-ul și lipsa de opțiuni.

Evolution Gaming este una dintre primele câteva companii care a oferit o experiență extraordinară Live European Roulette. Acum, putem vedea piața plină de companii care încearcă să ofere o experiență fantastică de ruletă cu multe variante diferite.

Pe scurt, viitorul va fi luminos, deoarece tot mai mulți oameni vor începe să se bucure de experiența Live European Roulette. Suntem nerăbdători să vedem ce noi variante vor fi create și să facem experiența și mai bună pentru iubitorii de ruletă.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Care dintre ele este mai bună, Studio sau Live European Roulette?

Existădouă tipuri majore de mese de joc, și anume mesele de studio și mesele reale de cazinou terestru. Ar putea fi greu să vă decideți pentru care dintre ele ar trebui să optați. Masa de studio oferă o experiență mai personală, cu un ritm bun de joc. Pe de altă parte, masa de cazinou terestru vă oferă o experiență mai realistă.

În cele din urmă, totul se reduce la preferințele personale. Puteți încerca ambele mese și să vedeți care dintre ele este mai bună. Sincer, nu va fi o diferență atât de mare și vă veți distra indiferent de masa pe care o alegeți. De asemenea, puteți opta pentru ruleta automată, fără dealer, dar cu un joc mai rapid.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este sigur să joci Live European Roulette?

Da, este sigur, iar jocul este complet corect. Următoarele puncte susțin în detaliu punctul nostru de vedere.

 • Cazinourile pe care jucați nu controlează jocurile live. Terțele părți, cum ar fi Evolution Gaming, furnizează mesele, studiourile și dealerii. Așadar, nu există nicio modalitate prin care cazinoul să măsluiască jocul în vreun fel pentru a se asigura că pierde mai puțini bani.
 • Roțile folosite la ruleta online sunt în mare parte dotate cu monitorizare încorporată, care detectează imediat orice lucru dubios. Astfel, puteți fi siguri că orice lucru dubios va fi detectat și rezolvat înainte de a provoca vreun rău.
 • Multe cazinouri au licențe de jocuri de noroc online, și nu vorbim despre cele care nu valorează nimic. Nu este ca și cum companiile de testare și guvernele din diverse țări încearcă să vă înșele prin intermediul jocurilor de ruletă online. Așadar, puteți juca pe cazinouri licențiate fără nicio grijă.
 • Poți vedea jocul chiar în fața ochilor tăi. Au statistici avansate care vor arăta clar orice lucru suspect, cum ar fi un procent mult mai mare de câștiguri asociate cu un anumit număr sau culoare. Așa că poți detecta cu ușurință orice lucru dubios.
 • Cazinourile mari și populare nu au un istoric în care să fi fost prinse pentru înșelăciune și ar fi fost prinse dacă ar fi trișat. Așadar, puteți avea încredere într-un cazinou odată ce ați făcut niște cercetări și știți despre istoricul acestuia.
 • Pe scurt, vă puteți bucura de Live European Roulette de la furnizori de încredere, cum ar fi Evolution Gaming, fără să vă faceți griji cu privire la înșelăciune.
Uitați-vă la roata ruletei și răsplătiți-i pe cei care sunt norocoși

Uitați-vă la roata ruletei și răsplătiți-i pe cei care sunt norocoși

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Unde pot juca Ruleta Europeană Live?

Puteți găsi cu ușurință ruleta europeană online și vă puteți bucura de ea în cele mai bune cazinouri. Diferența poate fi observată doar în ceea ce privește interfața de joc și calitatea serviciilor.

Evolution Gaming vă permite să vă salvați pariurile preferate și să vă bucurați de pariuri prin curse. De asemenea, puteți vedea statisticile avansate pentru a ști ce numere merg bine și care nu. Puteți găsi dealeri care vorbesc limba dvs. maternă pentru a vă ajuta să vă bucurați și mai mult de ruletă.

Pe scurt, dacă un cazinou online vă oferă șansa de a juca Live European Roulette de către experți live Evolution Gaming, nu ar trebui să ezitați să o acceptați.

Live European Roulette de Evolution Gaming

Live European Roulette de Evolution Gaming

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

De ce este Live European Roulette atât de popular?

Principalul motiv din spatele popularității Live European Roulette este avantajul mai mic al casei în comparație cu ruleta americană. Astfel, marginea casei este aproape la jumătate, iar acest lucru va avea un impact semnificativ asupra jocului tău.

Există reguli la ruleta europeană care scad și mai mult marginea casei. Astfel, dacă joci la Ruleta Europeană cu regulile "En Prison" și "La Partage", marginea casei va fi de doar 1,35%. Aceasta este una dintre cele mai mici margini ale casei și face ca Ruleta Europeană să fie alegerea evidentă.

Mulți oameni ezită să joace ruleta online pentru că nu pare autentică sau realistă. Cu toate acestea, Live European Roulette este o poveste diferită. Vă veți simți ca și cum ați sta în interiorul unui cazinou și vă veți bucura de caracteristici suplimentare pe care nu le puteți găsi în timp ce jucați într-un cazinou.

Urmăriți roata de ruletă învârtindu-se la Ruleta Europeană Live

Urmăriți roata de ruletă învârtindu-se la Ruleta Europeană Live

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sfaturi și strategii pentru a câștiga mai mult la ruletă

În cele ce urmează sunt sfaturi care vă vor ajuta să câștigați mai mult la Ruleta Europeană.

 • Trebuie să înțelegeți că acesta este un joc de noroc, așa că este important să folosiți o strategie de bankroll adecvată.
 • Trebuie să păstrezi bani deoparte pentru jocuri de noroc și să te oprești din joc imediat ce îi epuizezi.
 • Ar fi înțelept să joci Live European Roulette cu regulile "La Partage", deoarece are un avantaj mai mic al casei.
 • În timp ce jucați Ruleta Europeană cu regulile "La Partage", pariați pe numere pare, deoarece veți primi înapoi jumătate din miza dvs. dacă bila aterizează pe zero și pierdeți ca urmare.
 • Nu uitați că regula "La Partage" este ușor de găsit în cazinourile franceze, în timp ce regula "En Prison" este mai rară.
 • Trebuie să înțelegeți diferența dintre pariurile interioare și cele exterioare. Puteți opta pentru pariurile interioare, dar nu uitați că acestea vin cu un risc mai mare și o recompensă mai mare.
 • Nu este înțelept să împrumutați bani pentru a juca.
 • Nu ar trebui să tratezi jocurile de noroc ca pe o sursă principală de venit.
 • Dacă nu vă simțiți bine sau sunteți sub influența alcoolului, ar fi înțelept să stați departe de jocurile de noroc.
 • Nu vă gândiți niciodată că puteți recupera banii pe care i-ați pierdut jucând mai mult, deoarece acest lucru va duce în cele din urmă la dezastru.
 • Dacă vă bucurați de o serie de victorii, luați în considerare posibilitatea de a vă încasa câștigurile.
 • Pe scurt, trebuie să tratați jocurile de noroc ca pe un joc și să jucați întotdeauna în mod responsabil.

Vă rugăm să țineți cont de aceste sfaturi pentru că vă vor ajuta să câștigați mai mult sau să vă reduceți pierderile. Jocul la ruletă nu este o știință a rachetelor, dar trebuie să vă țineți mereu emoțiile sub control. Atâta timp cât vă gândiți la ea ca la un joc și vă distrați, nu veți face multe greșeli.

Bucurați-vă de Live European Roulette cu dealeri atractivi și profesioniști

Bucurați-vă de Live European Roulette cu dealeri atractivi și profesioniști

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Merită evoluția Live European Roulette?

Evolution Gaming trebuiau să ofere o experiență fantastică pe Live European Roulette, și au reușit. Au tot ce ți-ai putea dori și chiar mai mult. O mulțime de mese, dealeri profesioniști, statistici avansate, multe opțiuni de pariere, streaming de înaltă calitate și multe alte caracteristici vă vor oferi o experiență completă la Ruleta Europeană.

Ruleta europeană este în creștere în popularitate și este cu ușurință unul dintre cele mai incitante și recompensatoare jocuri de cazino online pe care le puteți juca.

Dealerii și mediul fac ca experiența să fie completă. Puteți vedea oameni care joacă alte jocuri de cazino în fundal, ceea ce adaugă autenticitate. Acest tip de experiență din confortul casei tale este un vis devenit realitate pentru mulți oameni.

Puteți juca de pe telefonul mobil sau tabletă, iar experiența va fi similară cu cea de pe PC. Jucătorii noi și cei experimentați vor fi mulțumiți de gameplay.

Ceea ce este unic la Evolution Gaming este faptul că au luat toate măsurile pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Acest lucru este cât se poate de aproape de a juca în interiorul unui cazinou real. În unele aspecte, este chiar mai bine decât un cazinou real, deoarece gameplay-ul este un pic mai rapid și există o mulțime de opțiuni interesante.

Pe scurt, aceasta este probabil cea mai bună experiență Live European Roulette online. Evolution Gaming ar trebui să facă o plecăciune și să continue să facă ceea ce fac.

Dacă doriți să aveți cea mai bună experiență Live European Roulette, asigurați-vă că verificați cazinourile pe care le-am recomandat chiar aici la BETO. Sperăm că veți juca în mod responsabil și vă veți distra.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Evoluție Live European Roulette - Întrebări frecvente

Întrebări frecvente despre Live European Roulette de la Evolution Gaming.

Cât de mare este avantajul casei la Live European Roulette? Săgeată Săgeată

Ruleta europeană are un avantaj al casei de 2,70%, care este mai mic decât avantajul casei pentru ruleta americană, care este de 5,26%. Vă puteți bucura de un avantaj al casei și mai mic, de 1,35%, dacă jucați la ruleta europeană cu regulile "En Prison" sau "La Partage".

Ar trebui să joc Live European Roulette sau American Roulette? Săgeată Săgeată

Întotdeauna doriți să alegeți o margine a casei mai mică, deoarece aceasta vă garantează câștiguri mai mari sau pierderi mai mici. În cuvinte simple, ruleta europeană este mult mai bună decât cea americană.

Câte numere sunt în Live European Roulette? Săgeată Săgeată

Ruleta europeană are 37 de numere în total, cu un zero și numerele de la 1 la 36. Dacă pariați pe un singur număr, șansele ca bila să aterizeze pe el sunt de 37 la 1, iar cazinoul vă va plăti 35:1 dacă bila aterizează pe el.

Ce strategie pot folosi pentru a câștiga mai mult la Live European Roulette? Săgeată Săgeată

Multe strategii vă pot îmbunătăți șansele de câștig. Cu toate acestea, este un subiect complicat care nu poate fi explicat în câteva rânduri, așa că vă recomandăm să citiți ghidul nostru despre strategii pentru a afla mai multe despre el.

Este posibil să câștigi la Live European Roulette? Săgeată Săgeată

Când vine vorba de jocuri de noroc, trebuie să vă amintiți întotdeauna că nu puteți câștiga pe termen lung. Casa va câștiga întotdeauna, deoarece nu va mai fi în afaceri dacă toți jucătorii câștigă mai mult decât pierd. Cu toate acestea, poți câștiga totuși o sumă bună de bani dacă ești norocos. Vă recomandăm să jucați pentru distracție și să retrageți orice câștig decent pe care îl obțineți. Ruleta este un joc, așa că trebuie să o tratezi ca pe un joc.