MENIU
Căutare
MAI 2024

Cum să joci Ruleta Americană - Reguli, aranjament și pariuri câștigătoare

Ghid pentru roata de ruletă americană. Aflați cum să câștigați când jucați la ruletă.


Ce este American Roulette

Ghid pentru roata de ruletă americană. Aflați cum să câștigați când jucați la ruletă.

Scris de: Stefano Rossi | Actualizarea ultimei recenzii: 24 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Stefano Rossi, expertul nostru în teoria jocurilor și analiza cantitativă, este un profesionist experimentat în jocurile clasice de cazino, cum ar fi Ruleta, și are experienţă în cazinourile italiene. Despre Stefano Rossi

Cazinourile au fost mult timp locul cel mai distractiv și amuzant pentru a petrece timpul cu prietenii. Un loc în care nu numai că poți juca jocuri de sloturi incitante, dar ai și șansa de a câștiga premii în bani interesante la întoarcerea acasă. Pe lângă aparatele de sloturi, vă puteți încerca norocul și la unele jocuri de masă clasice, mereu în floare.

Unul dintre cele mai palpitante jocuri absolut pe care le puteți găsi în aproape toate cazinourile de cărămidă și mortar este Ruleta. Jocul clasic de masă în care jucătorul învârte roata, apoi aruncă o bilă peste ea și câștigă un premiu în bani dacă ghicește soclul corect pe care aterizează bila. Ruleta are mai multe versiuni, care se joacă în întreaga lume. Fiecare versiune are reguli diferite, dar jocul clasic rămâne constant.

Roata de ruletă americană are un loc special în inimile jucătorilor. Acest joc a fost jucat pentru prima dată în Franța, unde a devenit foarte popular; mai târziu, s-a răspândit în cadrul cazinourilor americane. Puteți găsi, de asemenea, diferite versiuni ale Ruletei Americane în cazinourile americane și europene, unde cei mai îndrăzneți jucători pariază și se bucură de emoție.

Jocul la ruleta americană și regulile de efectuare a pariurilor la ruletă.

Jocul la ruleta americană și regulile de efectuare a pariurilor la ruletă.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Roata de ruletă americană și cum să joci ruleta cu reguli americane

La sfârșitul secolului al XVIII-lea, jocul de masă numit Ruleta a intrat în Franța, iar jucătorii au fost imediat atrași de acest joc palpitant și riscant. În scurt timp, americanii au făcut cunoștință cu el, iar jucătorii de acolo nu s-au putut abține să nu-l încerce. Versiunea de Ruletă jucată în America este aproape la fel ca jocul original european și francez, cu o singură diferență notabilă. În jocurile cu bani reali la ruleta americană, avantajul casei este mai mare, deoarece există două prize verzi în roata care se învârte. Aceste prize sunt notate cu un singur zero și un dublu zero, ceea ce face ca jocul să fie mai riscant decât înainte.

Blaise Pascal, un faimos matematician și om de știință, este creditat cu inventarea acestui joc de cazino foarte popular. Blaise Pascal, un celebru matematician și om de știință, este creditat cu inventarea acestui joc de cazino foarte apreciat.

În versiunile anterioare ale jocului, roata nu avea zerouri. Acest lucru creștea șansele ca bila să aterizeze pe numerele corecte. Jucătorii aveau șanse mai mari de câștig. Dar, când casa și-a dat seama că poate scădea aceste șanse, a adăugat o altă soclu cu un singur zero. Proprietarii cazinourilor au făcut ca în acest fel să fie mai dificil pentru jucători să nimerească numărul ales. Această metodă s-a dovedit a fi eficientă pentru casă și, în curând, a fost adăugată o a doua buzunăraie în roțile cazinourilor cu un dublu zero. Proprietarii americani de cazinouri au folosit această strategie în avantajul lor. Șansa de a ghici numărul corect pe care va ateriza bila este de 1 la 38.

Cazinourile din America au acest joc în casă de mulți ani. La început, un vultur denota buzunarul suplimentar de pe roțile de ruletă în locul unui dublu-zero. Chiar dacă șansele de câștig au fost reduse în versiunea americană, jocul a câștigat popularitate de-a lungul anilor. Atunci când oamenii joacă jocuri de noroc, trebuie să își riște norocul.

Jocurile de noroc pe internet devin din ce în ce mai populare pe zi ce trece. Această industrie are o colecție vastă de jocuri și, în mod natural, Ruleta Americană a intrat în această colecție în mai multe versiuni diferite. Acestea oferă nu doar americanilor, ci și străinilor, șansa de a experimenta cazinourile online. Cufundați-vă în experiența Ruletei Americane în această platformă virtuală de jocuri de noroc și încercați să vă completați soldul de joc prin învârtirea roții.

Jocurile de masă clasice inspiră aceste jocuri din cazinouri. Acestea sunt concepute să arate ca mesele elegante de ruletă găsite în cazinourile din Vegas. Rezultatul roții învârtite aleatoriu completează efectul. Versiunea de ruletă americană cu dealer live este rezultatul unor ani de evoluție în industria jocurilor de noroc online. În acest fel, puteți experimenta senzația unui cazinou real fără a părăsi confortul casei dumneavoastră. Acest joc este cu adevărat un clasic și este un must-try pentru toți jucătorii virtuali.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Pariuri la ruletă și jocul de ruletă cu reguli de joc americane

Pentru a vă ajuta să începeți să jucați acest joc și să vă măriți șansele de câștig, vă vom prezenta câteva dintre regulile de bază ale ruletei americane. În acest fel, veți ști ce tip de pariuri ar trebui să faceți și cum să câștigați folosindu-le.

Jocul de ruletă se bazează pe o roată care se învârte cu 38 de buzunare. Pe acestea sunt marcate numerele de la 1 la 36, colorate alternativ în negru și roșu. În plus, există două buzunare verzi marcate cu un singur zero și un dublu zero.

Pentru a câștiga, trebuie să ghicești în care buzunar va ateriza bila de ruletă. De fiecare dată când roata se învârte, jucătorii prezic soclul și așteaptă ca bila să aterizeze. Roata de ruletă se învârte într-o direcție, iar bila în cealaltă. Puteți paria pe orice număr. După ce bila de ruletă aterizează într-o soclu, jucătorul care a ghicit corect este plătit. Puteți folosi mesele de ruletă ori de câte ori doriți să plasați un pariu. Mai întâi, luați jetoanele de pariu de la dealer și mergeți la o masă. Masa afișează toate numerele posibile. Vă puteți plasa pariul cu ușurință pe aspectul mesei.

Puteți face mai multe pariuri pe o singură rotire. După ce roata este învârtită, există o fereastră pentru a vă schimba pariurile sau pentru a renunța. Dealerul anunță apoi "Gatacu pariurile", după care nu mai este permisă nicio modificare. Pariurile plasate nu pot fi anulate. Dealerul așteaptă apoi ca bila de ruletă să se așeze și anunță soclul rezultat. Jucătorul care a prezis rezultatul corect este apoi plătit.

Video: Cum să joci Ruleta Americană - Reguli, aranjament și pariuri câștigătoare

Joacă acum

Dispunerea bilei, a roții și a mesei de ruletă americană.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Tipuri de pariuri pe care le puteți face la Ruleta Americană

Pentru avă maximiza câștigurile la ruleta americană, trebuie să fiți conștient de toate tipurile de pariuri pe care le puteți face în acest joc. Ruleta americană are opțiuni de pariere simple. În plus, jocul vă permite să faceți combinații de pariuri, ceea ce vă ajută să preziceți socoteala rezultată. Cu toate aceste cunoștințe, experiența ta de joc va deveni mai distractivă, iar tu vei câștiga câștiguri mai mari.

Îți poți testa abilitățile de joc la ruleta americană folosind jocurile noastre gratuite de aici, de pe BETO.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Pariurile din interior pe care le puteți face la versiunea americană a Ruletei

Pariurile interne sunt exact ceea ce par a fi. Jucătorii pot face aceste pariuri pe partea interioară a mesei. Puteți paria pe numere individuale făcând pariuri în interior.

Un tip de pariu interior este Straight-up. Puteți plasa jetoanele pe orice număr de ruletă în acest pariu, inclusiv pe soclurile verzi cu un singur și dublu zero. Acest lucru vă oferă șanse de plată de 35 la unu. Straight-up este cel mai simplu tip de pariu la ruleta americană sau la orice alt joc similar.

Puteți vedea mai jos o demonstrație a pariului interior făcut la ruleta americană, în timp ce se face un pariu pe numărul individual (5):

Sistemele de pariere și opțiunile de pariere de la ruleta europeană pot fi folosite în jocurile americane.

Sistemele de pariere și opțiunile de pariere de la ruleta europeană pot fi folosite în jocurile americane.

Split Bet este un alt tip de pariu interior. În acest tip, vă plasați jetonul pe linia dintre două numere adiacente. Primești un câștig dacă bila de ruletă aterizează pe oricare dintre cele două numere pe care ți-ai plasat jetonul. Șansele de câștig la un Split Bet sunt de 17 la 1.

Mai jos puteți vedea cum se face un Split Bet între numerele 5 și 8. Dacă bila de ruletă aterizează pe oricare dintre ele, pariul este câștigător:

Regulile de joc ale cazinourilor americane

Regulile de joc ale cazinourilor americane

Ruleta americană oferă mai multe opțiuni de pariere. În continuare, avem pariul Street Bet, care este un alt tip de pariu interior. La un pariu Street, vă plasați jetonul pe linia de la capătul unui rând. Cele trei numere dintr-un singur rând se află astfel sub jeton, iar tu pariezi pe toate trei în acest pariu. Pariurile Street Bets au câteva combinații suplimentare care sunt 0, 1, 2; 0, 00, 2; sau 00, 2, 3. Câștigurile câștigătoare în acest tip de pariuri sunt de 11 la 1.

Următoarea demonstrație arată cum se face un street bet la ruleta americană pe masă:

Cazinourile online oferă deseori un bonus gratuit pentru ruleta americană din cauza avantajului ridicat al casei.

Cazinourile online oferă deseori un bonus gratuit pentru ruleta americană din cauza avantajului ridicat al casei.

Următorul tip de pariu interior pe care îl avem se numește Corner Bet, numit uneori Square Bet. Pe schema mesei, există colțuri în care se întâlnesc patru numere. Într-un Corner Bet, vă puteți plasa jetonul pe un astfel de colț și puteți face un pariu pe întregul pătrat de patru numere. Dacă oricare dintre cele patru numere din pariul dvs. este corect, câștigați un câștig. Acest lucru vă oferă o cotă de câștig de 8 la 1.

Pariul american de colț la un joc de ruletă

Pariul american de colț la un joc de ruletă

Există un tip de pariu numit Five Number Bet (Pariul cu cinci numere ), în care vă plasați jetonul pe colțul dintre 0 și 1. Acest pariu implică buzunarele cu zero simplu și dublu și numerele 1, 2 și 3; prin urmare, este disponibil doar la Ruleta Americană.

Pariul cu cinci numere are un dezavantaj: avantajul casei la acest tip de pariu este mai mare decât la toate celelalte tipuri. Jucătorii evită adesea acest pariu. Dar dacă ghicești corect, primești un câștig de 6 la 1.

Mai jos puteți vedea exact în ce parte a mesei se face pariul într-un Five Number Bet:

Pariul cu cinci numere, cunoscut și ca pariul "fraier" la ruleta de măsline și online

Pariul cu cinci numere, cunoscut și ca pariul "fraier" la ruleta de măsline și online

Încă un tip de pariu care poate fi făcut se numește Six Line Bet. Linia dintre două rânduri care conțin câte trei numere fiecare formează o combinație de 6 numere. Puteți face acest pariu plasându-vă jetonul la capătul liniei alăturate dintre aceste două rânduri. În acest fel, pariați pe toate cele șase numere, iar dacă unul dintre ele câștigă, veți primi plata. Șansele de câștig sunt de 5 la 1.

Pariul Sixline în jocurile de ruletă americană

Pariul Sixline în jocurile de ruletă americană

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Toate pariurile exterioare la Ruleta Americană

Primul tip de pariu pe care l-am explicat a fost pariul interior. Acum vom explica al doilea tip, numit pariuri externe. Aceste pariuri se bazează pe numerele din exterior de pe layout. Predicția rezultatului este mai ușoară pentru jucători în cazul pariurilor exterioare. Aceste pariuri oferă gameplays mai ușoare, dar premiile sunt, de asemenea, mai mici.

Opțiunea de a face pariuri exterioare poate fi găsită în afara layout-ului de pe masă. Aici sunt afișate numerele roții, iar tu poți face pariurile tale. Acum vom explica câteva dintre tipurile de pariuri exterioare:

Primul este pariul pe coloană. În acest tip, puteți paria pe o coloană completă. Tot ce trebuie să faceți este să vă puneți jetonul pe căsuța "2:1" pe care fiecare coloană o are la sfârșit. O coloană are 12 numere în ea, iar în total sunt 3 coloane. Dacă oricare dintre numerele din coloana aleasă de tine câștigă, primești un câștig. Șansele de câștig sunt de 2 la 1.

Imagine care arată un pariu de coloană pe o masă de ruletă americană

Imagine care arată un pariu de coloană pe o masă de ruletă americană

Pariul Dozen Bet este un alt tip de pariu exterior. În loc să pariați pe o întreagă coloană, pariați pe unul dintre cele trei grupuri care conțin 12 numere fiecare. Puteți paria fie pe primele 12 casete (de la 1 la 12), fie pe a 2-a 12 casete (de la 13 la 24), fie pe a 3-a 12 casete (de la 25 la 36). Pariul Dozen Bet oferă o plată de 2 la 1 pentru pariurile dumneavoastră.

Primul pariu de duzină la ruleta americană care acoperă 12 numere

Primul pariu de duzină la ruleta americană care acoperă 12 numere

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Pariurile pe culori la Ruleta Americană - Roșu sau Negru?

Ruleta americană oferă jucătorilor săi un alt tip de opțiune de pariere externă, în care puteți paria pe o culoare. Masa de joc are casete "Roșu" și "Negru" în care vă puteți plasa jetoanele pentru a face pariurile. Pariați fie pe toate numerele roșii, fie pe toate numerele negre în timp ce faceți un pariu pe culoare. Ghicitul culorii corecte vă aduce un câștig de 1 la 1. Nu uitați că primiți înapoi și pariul inițial atunci când câștigați la ruletă.

În versiunea americană a jocului, există două culori de pariuri: roșu sau negru.

În versiunea americană a jocului, există două culori de pariuri: roșu sau negru.

Deasemenea, puteți face pariuri externe bazate pe numere pare sau impare. Puteți paria pe toate numerele pare sau impare ale roții folosind această opțiune. Așezați jetonul pe căsuța "Even" sau "Odd" de pe layout pentru a paria pe toate numerele pare, respectiv impare. Dacă pariul dvs. este câștigător, veți câștiga un câștig. Regulile de plată sunt similare cu cele ale opțiunii de pariere pe culori.

Ilustrație a pariurilor pare sau impare pe masa americană.

Ilustrație a pariurilor pare sau impare pe masa americană.

Ultimul tip de pariu exterior la ruleta americană este opțiunea de pariere low sau high. Pariul pe Low acoperă toate numerele de la 1 la 18. În mod similar, pariul pe High acoperă numerele de la 19 la 36. Poți face un astfel de pariu plasându-ți jetonul pe căsuța "de la 1 la 18" sau pe cea "de la 19 la 36". Câștigul vă oferă o plată de 1 la 1.

Pariurile mari sau mici, chiar și pe bani, în varianta ruleta americană

Pariurile mari sau mici, chiar și pe bani, în varianta ruleta americană

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Joacă versiunea americană a Ruletei pe internet

American Roulette are mai multe versiuni diferite ale jocului online pe care le puteți încerca. Acest lucru promite o aventură interesantă pentru toți jucătorii. Unele dintre cele mai mari nume din industria iGaming au fost implicate în realizarea acestui joc. Experiența va fi cu siguranță plină de distracție și extaz.

Dacă doriți să experimentați un cazinou online cu temă precisă și cu adevărat distractiv, atunci acest joc este pentru dumneavoastră. În plus, veți găsi mai multe versiuni de Ruletă Americană online din care puteți alege singuri. Fiecare dintre ele are o grafică mai bună, o muzică seducătoare și un gameplay uimitor decât cea precedentă.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ruleta americană de cazino live este acum posibilă pe internet

Evolution Gaming prezintă o versiune online cu dealer live a ruletei americane. Dacă vă place acest joc de noroc, atunci această versiune virtuală este pentru dumneavoastră. Jocurile din cazinourile live pe internet sunt cele mai noi și cu cea mai rapidă creștere în industria jocurilor de noroc interactive. Acest joc este un clasic, iar jucătorii care își doresc o experiență autentică de ruletă îl vor adora.

Evolution Gaming este cunoscută pentru jocurile sale de cazino transmise live de înaltă calitate, iar Live American Roulette este cel mai recent dintre produsele lor. Jocul promite o experiență de joc captivantă și autentică pentru toți jucătorii virtuali. În plus, software-ul de streaming folosit în joc este de cea mai bună calitate. Toate acestea vă vor asigura că vă veți simți ca și cum ați fi într-un cazinou real.

Această versiune online a ruletei americane are, de asemenea, o roată care se învârte ca și versiunea originală. Roata este marcată cu numere de la 1 la 36 colorate alternativ în negru și roșu. Sunt incluse și buzunarele 0 și 00 colorate în verde.

Pe masă puteți face pariurile obișnuite inside și outside. În plus, se pot face pariuri vecine cu ajutorul unei piste de curse . Când roata este învârtită, aceasta este transmisă jucătorilor în timp real. Aceștia urmăresc apoi cum mingea aterizează într-o priză aleatorie. Acest lucru ridică miza și oferă mai multă emoție pentru veteranii jocului.

Jocul este conceput pentru a semăna cu cazinourile terestre reale din Vegas. Jucătorii pot trăi o experiență de joc la fel ca în acele cazinouri fără a părăsi confortul casei lor.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

American Roulette Întrebări și răspunsuri

Întrebări frecvente legate de jocul American Roulette

Care este cel mai mare pariu pe care îl pot plasa la jocul American Roulette? Săgeată Săgeată

Cel mai bun pariu pe care îl puteți plasa este să pariați la ruleta europeană sau la ruleta franceză. Acest lucru se datorează faptului că șansele de câștig la ruleta americană sunt de 35:1, deoarece există doar 1/38 șanse ca tu să nimerești un singur număr. Dacă ești suficient de norocos să câștigi, îți poți primi și pariul inițial înapoi.

Care este cel mai renumit sistem de ruletă în Ruleta Americană? Săgeată Săgeată

Unul dintre sistemele bine cunoscute pentru a câștiga la ruleta americană este martingala. Această strategie este ușor de utilizat și vă oferă mai mult de 50% șanse de câștig prin eliminarea zero-ului.

Ce culori au cea mai mare probabilitate de a câștiga la American Roulette? Săgeată Săgeată

Culorile roșu și negru au aceeași probabilitate de câștig la Ruleta Americană. Istoria a fost scrisă în 1943, când jucătorii au fost martori la o serie de 32 de câștiguri la culoarea roșie.

Care sunt modalitățile de a vă spori șansa de a câștiga la jocul de Ruletă Americană? Săgeată Săgeată

Mai multe modalități vă pot ajuta să vă măriți șansele de câștig. În primul rând, vă puteți îmbunătăți stăpânirea unor materii precum matematica și fizica pentru a vedea cât de legate sunt acestea de jocul de ruletă americană. În al doilea rând, puteți învăța sfaturi și trucuri pentru jucătorii profesioniști urmărindu-le pariurile și puteți citi oricând articole utile și gratuite pe BETO pentru a afla mai multe despre ruleta americană.

Șansele de a câștiga un joc de ruletă americană se bazează doar pe noroc? Săgeată Săgeată

Nu! Nu este vorba doar de noroc. De fapt, trebuie să aveți cunoștințele și abilitățile potrivite și ceva noroc pentru a câștiga pariurile.