MENIU
Căutare
MAI 2024

Cum se joacă Baccarat - Ghid de reguli și sfaturi de câștig pentru jucători

Baccarat live este jocul de cazino preferat al lui James Bond.


Învățați să jucați Baccarat online și împotriva dealerilor live

Baccarat live este jocul de cazino preferat al lui James Bond.

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 24 Iunie 2023 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Acest ghid câștigător pentru începători pentru a juca Baccarat își propune să vă înarmeze până în dinți cu cunoștințe de experți în strategia de Baccarat, astfel încât să aveți o șansă corectă împotriva numeroaselor trucuri murdare ale cazinourilor. Obțineți un avantaj atunci când vă așezați la mesele de Baccarat.

Fie că alegi să joci la un cazinou live sau online, dealerul se va teme în curând de calitățile tale în acest joc de cărți, iar tu vei gusta dulceața victoriei și vei experimenta adrenalina de a părăsi cazinoul cu un câștig uriaș.

De-a lungul timpului, vor fi puse la dispoziția jucătorilor noștri fideli și materiale video în toate domeniile, de la regulile baccarat la numărarea cărților și cum să te descurci cu mâna bancherului în diferite situații și ghidul pentru pariurile jucătorului și ale bancherului. Aflați cum să evitați ca bancherul să câștige în fiecare rundă Aflați despre cele mai bune sisteme și strategii de baccarat.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ce este Baccarat - Joacă acest joc de cărți ca un profesionist

Ce este Baccarat? Este un joc captivant jucat în cazinouri pe care ar trebui să îl jucați în mod responsabil din cauza ritmului rapid de joc. Majoritatea jucătorilor au cunoștințe minime despre acest joc de cărți. Cei mai mulți știu despre acest joc doar din filmele cu James Bond, deoarece Baccarat este jocul său de cărți preferat. În plus, majoritatea cazinourilor online se concentrează pe blackjack, ruletă și slot machines.

Rămâneți aici pe pagină și învățați regulile de joc de cărți pentru acest joc uimitor. Urmați ghidul Punto Banco și vă promit că puteți deveni un "jucător de avantaj" care are o șansă corectă împotriva crupierului din cazinou. Învață cum să reduci câștigurile bancherului în msot variantele acestui joc clasic de cărți.

Ce este un jucător de avantaj? Un mod simplu de a-l explica este să îți folosești cunoștințele și detaliile tehnice despre jocul de cărți pentru a învinge cazinoul fără a folosi metode ilegale. Strategii precum numărarea cărților, sortarea avantajelor și teoria avansată a jocului pot fi menționate aici. Aceste concepte nu sunt ilegale, dar vă pot garanta că dealerului de la masă nu-i plac aceste strategii.

Unele dintre aceste strategii câștigătoare și sisteme de pariere pot fi, de asemenea, utilizate de jucători pentru a obține profituri stând la o masă de Baccarat live online și în timp ce profită de diferitele bonusuri. Există câteva cazinouri cu promoții super bune pe care jucătorii din întreaga lume le pot folosi pentru a obține un avantaj pe termen scurt.

Aici, la BETO.com, ne străduim să găsim bonusuri de cazino excelente pentru jucătorii noștri și cele mai bune promoții care vă pot oferi un avantaj atunci când pariați banii online. Să începem cu jocul în sine și să câștigăm niște stive mari de jetoane de cazino.

Dar mai întâi, să vedem ce trebuie să faci pentru a fi bun la acest joc. Ca și în cazul altor jocuri populare de noroc, trebuie să înveți regulile cărților fără a avea nevoie de instrumente care să te ajute în joc. Acest lucru este valabil și dacă preferați să jucați Baccarat online. Atunci când regulile sunt pe spinarea ta, este mult mai ușor să iei deciziile corecte în focul bătăliei atât împotriva bancherului, cât și a avantajului casei de joc din cazinou.

Schema standard de Baccarat din Las Vegas folosită în întreaga lume.

Schema standard de Baccarat din Las Vegas folosită în întreaga lume.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Reguli online și strategie Baccarat pentru începători

Această secțiune a ghidului se referă la regulile baccarat casino și la modul în care vă puteți îmbunătăți șansele de a câștiga mai mult, precum și la ceea ce este necesar pentru a găsi un avantaj în acest joc de cărți, dacă doriți să jucați la un nivel înalt de îndemânare.

Pe lângă faptul că înveți toate elementele de bază, îți oferă, de asemenea, o perspectivă unică asupra unuia dintre cele mai palpitante jocuri de cărți de cazino. Veți dobândi cunoștințe matematice despre cum să vă jucați mâinile la mesele de cazino în cel mai optim mod.

Alte mese de baccarat sunt cunoscute și sub numele de Punto Banco și sunt printre cele mai simple jocuri de cărți pe care poți paria bani în cazinourile online și live. Nu trebuie să înveți strategii super complicate până când nu ești gata să domini la mesele de joc din cazinoul tău local cu sediul pe uscat.

Odată ce sunteți înarmat cu cunoștințele disponibile gratuit pe acest site, veți fi rapid pregătit să jucați pe bani reali și să vă dezvoltați ca un jucător de cărți profesionist.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Reguli de joc la masa de Baccarat

Numele acestui joc de cărți clasic este inspirat de cuvântul italian "baccara", iar semnificația cuvântului este zero (0), care este și valoarea tuturor cărților cu imagini și a celor de 10 dintr-un pachet de cărți. Aceste reguli de bază și foarte importante pentru udnersntand atunci când doriți să învățați cum să jucați Baccarat.

În acest joc de cărți, se obișnuiește să se joace cu 6 sau 8 pachete de cărți. Toate acestea sunt așezate într-un pantof/șapcă.

O mână de Baccarat este formată din două cărți de joc. Pot fi împărțite și alte cărți, dar numai conform unor reguli specifice. Crupierul în acest joc este cunoscut și sub numele de bancă sau bancher. Jocul începe atunci când crupierul are cărți împărțite pentru minimum două mâini:

 • Mâna bancherului.
 • Mâna jucătorului (primele două cărți)

Deși poate părea derutant să menționez acum, nu vă limitați doar la a paria bani pe jucător (cărțile dumneavoastră) și nu câștigați întotdeauna câștigurile mâinii jucătorului.

După ce cărțile sunt împărțite de către crupier la masă, este momentul să determinăm punctele și valoarea fiecărei mâini pe baza următoarelor reguli de cazino pentru Baccarat online și live. Aceleași reguli privind valoarea cărților sunt folosite pentru toți jucătorii de la masă.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Valoarea mâinilor atât pentru mâna jucătorului, cât și pentru mâna băncii

Așa cum am menționat anterior, toate cărțile de 10 și cărțile cu imagini se consideră zero puncte. Celelalte cărți își păstrează valoarea nominală/suma. Adică, toate cărțile cu numerele de la 1 la 9 (1,2,3,4,5,6,6,7,8,9) își păstrează valoarea de carte.

Pentru a nu crea neînțelegeri, permiteți-mi să clarific faptul că asul este socotit ca fiind numărul 1.

Dacă dealerul sau jucătorii au două cărți și au un total de 10 sau mai mult, trebuie să scădem zece (10) din valoarea totală. Iată un exemplu care este ușor de înțeles.

Exemplu: Dacă primesc 8 de pică și 7 de caro, atunci suma nu este 15 (8 + 7), ci cinci în schimb, deoarece calculăm 8 + 7 = 15, dar scăzând nota 10.

Acest exemplu cu cărți este o explicație simplificată. După cum veți descoperi, lucrurile sunt un pic mai complicate; totuși, nu prea mult.

Dacă vi se pare că baccarat online sună interesant, atunci există un link pentru a juca baccarat live pe internet și există un videoclip care vă arată cum funcționează. Este o modalitate excelentă de a înțelege conceptul din spatele acestui joc de cărți îndrăgit.

Faceți clic pe dealerul live, și veți ajunge pe pagina noastră care vă arată cum se joacă baccarat live pe internet.

Regulile de joc, cum ar fi regulile celei de-a treia cărți, sunt aceleași indiferent dacă joci live sau online.
Joacă acum

CITEȘTE RECENZIA

Regulile de joc, cum ar fi regulile celei de-a treia cărți, sunt aceleași indiferent dacă joci live sau online.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștigători naturali la Baccarat live și online

Fraza de baccarat și regula de joc numită"Câștigătorii naturali"este folosită în toate cazinourile și este o regulă specială și esențială pe care trebuie să o aveți în vedere de fiecare dată când faceți pariuri pe bani reali pentru jucător și bancher.

Dacă suma totală a primelor două cărți este egală cu 8 sau 9, ați nimerit un câștigător natural, iar același lucru este valabil și pentru bancher. Atunci când se întâmplă acest lucru în jocurile tale, nu mai sunt distribuite cărți pe masă, iar pariurile plasate la începutul rundei pot fi plătite.

Pariurile câștigătoare și un câștig natural sunt plătite instantaneu.

Pariurile câștigătoare și un câștig natural sunt plătite instantaneu.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Reguli pentru a treia carte în jocurile de Baccarat

Dacă nimeni nu primește un"câștigător natural"la primele două cărți extrase, iar acest lucru se aplică atât la Baccarat live, cât și la Baccarat online, atunci există o șansă să trebuiască să trageți o a treia carte în joc. Următoarele reguli privind a treia carte sunt folosite ca standard în toate variantele de joc.

Atunci când nu ai un câștig natural, jucătorul TREBUIE să rămână pe mâinile sale cu un total de 6 sau 7, dar trebuie să tragă o a treia carte dacă suma este de la zero la cinci (0-5).

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ghidul pentru Banker Draws și regulile privind cărțile dealerului

Aici, totul devine puțin mai complicat, așa că continuați să citiți dacă încercați să vă dați seama cum să jucați Baccarat corect. Dacă nu trebuie să ai o a treia carte, atunci Banca trebuie să rămână pe două cărți dacă are 6 sau 7 în total. În cazul în care mâna dealerului are o valoare de la 0 la 5, cazinoul trebuie să aibă o a treia carte.

În caz contrar, următoarele reguli se aplică jocului:

 • Dacă jucătorul extrage 9, 10, As sau cărți de imagine ca a treia carte, Banca trebuie să extragă o carte în plus dacă valoarea lor este de 0-3 și să rămână cu 4-7 la scor.
 • Dacă jucătorii primesc un opt ca a treia carte, atunci banca trebuie să tragă o carte în plus dacă are 0-2 în total și să rămână în picioare dacă totalul mâinii este de trei la șapte (3-7).
 • Dacă jucătorul primește un șase sau un șapte (6-7) ca a treia carte, atunci bancherii trebuie să aibă o carte în plus cu un scor de 0-6 și să rămână cu o valoare de 7.
 • Dacă tu, ca jucător, primești un patru sau un cinci (4 și 5) ca a treia carte, atunci cazinoul trebuie să scoată o carte dacă banca are 0-5 în total și trebuie să rămână cu valoarea 6 și 7.
 • Dacă cea de-a treia carte a ta este un 2 sau un 3, atunci dealerul trebuie să aibă o carte în plus dacă are 0-4 în total și să rămână în picioare cu valorile 5, 6 și 7.

Odată ce toate cărțile Punto Banco au fost împărțite, trebuie doar să numărați punctele de baccarat pentru a vedea câștigătorul. Cel care se apropie cel mai mult de nouă (9) puncte este câștigătorul. Dacă vă faceți pariurile la Baccarat online, atunci totul este puțin mai ușor și mai ușor de gestionat, deoarece totul se întâmplă automat.

Există trei tipuri de pariuri/pariuri pe care le puteți face în toate locurile în care puteți paria bani la Baccarat.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Baccarat Cheat Sheet

Chiar dacă totul se întâmplă automat online atunci când joci baccarat, noi, la BETO, am realizat un tabel de baccarat ușor de înțeles, astfel încât să fie mai ușor de reținut și de înțeles regulile de baccarat.

Fișa de baccarat poate fi folosită și dacă ești interesat de sistemele și strategiile de baccarat, deoarece acest lucru presupune ca cunoștințele tale despre joc să fie impecabile.

Foaie de trucuri baccarat și tabel de reguli

Foaie de trucuri baccarat și tabel de reguli

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tipul de bază al pariurilor în Baccarat - Pariul jucătorului, al băncii și pariul egalitate

 1. Jucător: Pariați pe dumneavoastră sau pe alți jucători. Câștigul este de 1 la 1.
 2. Bancă/Banker: Pariați pe victoria dealerului. Se plătește 1 la 1 (-5% comision).
 3. Egalitate/tragere la sorți: Banca și jucătorul au aceeași sumă. De obicei, plata este de cel puțin 8 la 1.

Uneori NU există un câștigător la Baccarat și se numește pariu egal sau remiză, dacă joci în cazinourile online.

Dacă jucătorul și crupierul au aceeași sumă la baccarat, atunci rezultatul baccaratului este final și doar câștigurile vor fi plătite jucătorilor care și-au pariat banii pe pariul TIE.

Cu toate acestea, vă veți primi pariul înapoi, deci nu pierdeți nimic dacă, de exemplu, ați pariat 100 pe bancă sau pe jucător, iar rezultatul este un TIE.

Aceste trei pariuri sunt pariurile de bază pe care le puteți face în toate versiunile de Baccarat. Din când în când, se întâmplă ca cazinourile să vă ofere pariuri secundare. De exemplu, cazinoul vă poate oferi pariuri prin care pariați că următorul rezultat în jocul de baccarat va fi o pereche de 2 sau similar.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cele mai bune pariuri la Baccarat

Acum că știți cum să jucați, să ne concentrăm asupra pariurilor pe care trebuie să pariați pentru a avea cele mai bune șanse de câștig.

Indiferent dacă ești sau nu un Highroller, strategia de bază la baccarat nu se schimbă. Prea mulți jucători nu aleg niciodată să facă pariuri pe Bancă, iar aceasta este o greșeală uriașă! Deși cele mai multe locații folosesc un comision de 5% pentru această opțiune de pariere, aceasta este încă cea mai bună alegere la Baccarat atunci când ne uităm doar la șansele tale de câștig.

Acest fapt se datorează avantajului casei în Baccarat

 • Avantajul cazinoului pentru pariul Banker este de 1,06 procente.
 • Avantajul casei pentru pariul jucătorului este de 1,24 procente.
 • Dacă ne uităm la o tragere la sorți / egalitate, atunci acesta este ceea ce numim un pariu fraier!

Aveți atât de puține șanse de a nimeri o remiză la Baccarat, încât numai un jucător de cărți nebun și mai mult sau mai puțin beat ar alege această opțiune.

Ghidul de baccarat live și Bonus pentru lucrurile pe care ar trebui să le evitați.

Ghidul de baccarat live și Bonus pentru lucrurile pe care ar trebui să le evitați.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Live Casino vs Baccarat online

Aici, la BETO.com, lucrăm la obținerea unor bonusuri unice de baccarat pentru cele mai bune cazinouri online. Nu suntem mulțumiți cu bonusul standard pentru jucătorii noștri. Ne străduim să oferim niște promoții unice la baccarat de care puteți profita, deoarece nu are sens să oferim un bonus la slot machines sau la masa de ruletă online.

Acum că ați învățat elementele de bază ale acestui fantastic joc de cărți, poate că petreceți ceva timp învățând strategii și concepte avansate de baccarat, cum ar fi numărarea cărților. Site-ul va fi actualizat în mod regulat cu articole și ajutor pentru jucătorii de baccarat.

Top 10 greșeli ale începătorilor la baccarat:

 • Evitați să jucați prea mult pe jucător/jucător.
 • Draw/tie este o opțiune proastă, chiar dacă câștigurile mari atrag.
 • NU uitați să profitați de bonusul cazinoului la baccarat online.
 • Mulți jucători nu pariază niciodată bani pe bancă. O greșeală uriașă.
 • Nu vă concentrați niciodată asupra rezultatului, ci folosiți-vă energia pe procesul de luare a deciziilor.
 • Mulți jucători nu învață niciodată să numere cărțile la baccarat.
 • Amintiți-vă întotdeauna să verificați BETO pentru articole noi despre baccarat.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Variante de Baccarat și promoții de cazino

Din când în când se întâmplă să ți se ofere și alte variante de joc. De obicei, există patru versiuni de Baccarat care vă sunt oferite. Mini-Baccarat este, așa cum îi spune și numele, o versiune mai mică a aceluiași joc.

Chemin de Fer este versiunea franceză a jocului de cărți, chiar dacă a fost inventat în Italia. De asemenea, puteți avea noroc din când în când și să vedeți că vi se oferă Punto Banco și Baccarat Banque. În cazuri rare, este posibil să vedeți o promoție numită EZ Baccarat.

Această versiune conține câteva pariuri în plus pe care le puteți face, în special Highrollers iubesc această versiune de Baccarat. Cazinourile online mai mari oferă, de asemenea, o versiune de baccarat numită "No commission" sau pur și simplu NC baccarat. Nu există un comision standard de 5% către cazinou pentru câștigurile pe care le-ați făcut la pariul Banker.

Dacă vă interesează cum arată unele dintre aceste versiuni diferite, puteți face clic pe imaginea cu "Mini-Baccarat", iar apoi puteți încerca jocul gratuit și fără riscuri.

Jocul gratuit Mini-Baccarat respectă aceleași reguli ca și în cazinourile online, așa că ai șansa de a-ți testa cunoștințele despre jocul de cărți fără să te coste bani.

 • Faceți clic pe imaginea cu Mini-Baccarat pentru a încerca acest joc gratuit aici, la BETO.
mini baccarat este o versiune a jocului pe care o vedeți adesea.
Joacă acum

Joc gratuit

Mini baccarat este o versiune a jocului pe care o vedeți adesea.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Articole noi despre teoria și promoțiile jocului Baccarat

Dacă obiectivul tău este să joci mai mult decât o simplă distracție, unde joci câteva sesiuni unice de baccarat pe parcursul anului, atunci investește mai mult timp și energie în strategii și sisteme pe care le poți folosi pentru a-ți dezvolta cunoștințele.

Fie că vă așteptați să jucați la un cazinou online sau la cazinourile locale, puteți folosi ceea ce ați învățat aici la BETO.

Mai multe strategii Punto Banco pe drum, cum ar fi sisteme și strategii explicate și de care să profiți în jocurile tale online.

Fie ca doamna Noroc să-ți zâmbească în următoarele tale jocuri!

Masă de baccarat live cu dealer și jucători.

Masă de baccarat live cu dealer și jucători.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Cele mai frecvente întrebări despre Baccarat

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări și răspunsuri despre jocul de Baccarat.

Pot să joc baccarat în toate cazinourile? Săgeată Săgeată

Nu toate cazinourile oferă jocul de baccarat, dar aproape toate marile cazinouri online au mai multe versiuni de mese de baccarat, inclusiv uimitoarele mese de baccarat live, unde vă veți simți ca într-un cazinou real.

Are BETO mai multe informații despre baccarat? Săgeată Săgeată

Dacă marcați beto.com și reveniți cu regularitate aici, la secțiunea punto banco, aveți vești bune, deoarece aici vor fi publicate toate articolele noi despre baccarat la care lucrăm.

Este ilegal să joci Baccarat? Săgeată Săgeată

Nu, din fericire, este perfect legal să joci toate variantele jocului de cărți Baccarat (Punto Banco) în cea mai mare parte a lumii.

Este baccarat același lucru cu video pokerul? Săgeată Săgeată

Răspunsul scurt este nu. Răspunsul lung este că mulți oameni compară în mod eronat cele două jocuri unul cu celălalt, însă atât șansele, cât și regulile de joc sunt foarte diferite unul de celălalt.

Poate fi baccarat recomandat noilor jucători de cazinou? Săgeată Săgeată

Acest joc de cărți are unele dintre cele mai bune cote de jucător dintre toate jocurile de cazino disponibile, așa că este cu siguranță un loc bun pentru a începe ca jucător. Este mult mai ușor să joci în mod optim la Baccarat decât la multe alte jocuri de cazino.

Nu poate fi dificil cu atât de multe versiuni diferite de Baccarat? Săgeată Săgeată

Lucrul bun la baccarat este că regulile de bază sunt folosite pentru toate variantele de jocuri de cărți, așa că sunteți mai mult decât echipat pentru a juca diferitele versiuni de Punto Banco.

Există bonusuri de cazino pe care le pot folosi la Baccarat? Săgeată Săgeată

Unele dintre cele mai bune bonusuri de cazino de care puteți profita la baccarat online sunt cele care vă oferă un bonus pentru jocuri de cazino live. Acestea sunt de cele mai multe ori super ușor de valorificat în acest joc de cărți fulgerător și fascinant.