MENIU
Căutare
MAI 2024

Jocuri de Cărți - Ghid Complet pentru a Juca Cărți și a Câștiga (2024)

Jocurile clasice vs jocurile de societate. Reguli oficiale în jocurile de cărți de cazino jucate online.


Jocuri de cărți populare și distractive pe care orice jucător de cărți ar trebui să le învețe

Jocurile clasice vs jocurile de societate. Reguli oficiale în jocurile de cărți de cazino jucate online.

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 23 Iunie 2023 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Jocurile tradiționale cu cărți de joc, fie că este vorba de un joc în doi jucători sau alte jocuri clasice, atunci cărțile de joc sunt una dintre cele mai distractive și populare modalități de a te distra și de a juca. Un simplu pachet de 52 de cărți de joc îți permite să joci numeroase jocuri cu ore întregi de distracție nesfârșită. Variante specifice de jocuri de cărți de joc, cum ar fi optari nebuni și jocul de noroc blackjack, sunt larg populare și acceptate. Sunt jucate peste tot, la petreceri acasă, la întâlniri de familie, în cazinouri etc.

Cu această popularitate super mare și accesibilitate facilă, fiecare persoană din această lume trebuie să cunoască un joc de cărți sau două. Dar chiar și așa, mulți oameni nu știu prea multe despre multe dintre jocurile preferate printre jucătorii de cărți din întreaga lume. Unii oameni nu știu nici măcar numele celor 4 culori diferite de cărți.

Tipurile de jocuri de cărți de colecție sunt, de asemenea, în creștere în rândul jucătorilor, așa că acest articol este special pentru acești jucători care doresc o introducere rapidă în lumea cărților de joc. Am curatoriat introduceri de joc concise și informative pentru unele dintre cele mai populare titluri de jocuri de cărți de joc.

Combinațiile de cărți, cărțile potrivite, cărțile cu fața în sus și cărțile ascunse în variantele de joc pentru doi sau mai mulți jucători fac ca teoria și îndemânarea jocului să fie la fel de interesante ca în orice joc de societate pe care îl poți juca.

Deși francezii au solidificat pachetul clasic de cărți cu 4 suite conținând 52 de cărți în anii 1400, jocurile de cărți au fost inventate cu multe secole mai devreme în Orientul Îndepărtat. Numeroase titluri clasice de jocuri de noroc bazate pe cărți au apărut odată cu trecerea timpului, iar cărțile au devenit o parte indispensabilă a fiecărei sesiuni de joc.

Astăzi, există numeroase seturi de cărți, iar multe jocuri bazate pe cărți se bazează pe seturi unice, mai degrabă decât pe clasicul pachet de 52 de cărți care conține suitele de pică, treflă, inimă și caro. Cu toate acestea, popularitatea pachetului clasic rămâne de neegalat și de necontestat, iar unele dintre cele mai populare jocuri, inclusiv Poker, Baccarat online și Blackjack, se bazează pe acesta.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Reguli și principii standard în multe jocuri cu cărți

Jocul clasic de preluare a trucurilor și noile tipuri de jocuri pot fi jucate online.

Jocul clasic de preluare a trucurilor și noile tipuri de jocuri pot fi jucate online.

Pachetul standard de cărți este folosit în majoritatea jocurilor de cărți pe care le jucăm astăzi. Nu contează dacă îl joci online sau offline. Pachetul clasic de 52 de cărți este standardul aproape în fiecare local.

Acum, să înțelegem care sunt diferitele cărți disponibile în aceste pachete. În pachetul de joc standard, există 4 suite de 13 cărți fiecare. Există, de asemenea, un joker pentru fiecare dintre aceste 4 culori.

Acest lucru face un total de 52 de cărți de joc, împreună cu 4 jokeri. Jokerii nu sunt considerați ca făcând parte din pachetul standard, deoarece sunt folosiți doar în unele jocuri și trebuie să îi îndepărtați înainte de a juca anumite titluri.

Cărțile joker sunt folosite ca jokeri în multe jocuri de cărți, cum ar fi unele variante de poker de cazinou. Interesant este că jokerul nu are o valoare reală proprie și acționează ca un cameleon, luând locul oricărei cărți de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți jocul. Jokerul nu are nici costum și nici rang.

Suitele de treflă și pică sunt colorate în negru, în timp ce caro și inimă sunt colorate în roșu. Aceste suite au, de asemenea, propriile lor simboluri diferite.

Aproape fiecare joc de cărți funcționează după anumite reguli bazate pe ranguri, costume și alte combinații și potrivește aceste 52 de cărți diferite.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Diferite tipuri de jocuri de cărți cu două sau mai multe pachete de cărți

Poți juca Jocuri de cărți online și în moduri live, de asemenea

Poți juca Jocuri de cărți online și în moduri live, de asemenea

Experții în jocuri au clasificat jocurile de cărți în diferite tipuri pe baza modului de joc și a obiectivelor pe care trebuie să le atingeți în diferite jocuri. Iată care sunt cele 4 tipuri majore de jocuri de cărți pe care le veți întâlni în mod obișnuit:

Jocuri de schimb

Acest tip de joc presupune ca jucătorii să facă schimb de cărți între ei sau din pachetul de cărți, plasat de obicei în centrul mesei. Cele mai bune exemple de jocuri de schimb de cărți sunt jocurile de Rummy.

Jocuri cu trucuri

Cele mai multe jocuri de preluare de trucuri presupun să jucați cu cărțile cu fața în sus pe masă și veți vedea cine câștigă trucul. Copiii mai mici iubesc de obicei aceste jocuri, iar acestea sunt de obicei primele jocuri de cărți pe care oamenii le învață. Câteva exemple sunt Hearts, Spades și Bridge.

Compararea jocurilor

Jucătorii își compară mâinile între ei în aceste jocuri și stabilesc cine este câștigătorul. Variantele de Blackjack sunt exemple perfecte.

Jocuri de solitaire

Aceste jocuri de cărți sunt jucate de obicei de un singur jucător. Obiectivul în astfel de jocuri este, de obicei, de a pune pachetul de cărți într-o anumită ordine, folosind mecanisme și metode specifice. Unele jocuri solitaire pot fi jucate și în mod competitiv.

Care este scopul final al jocurilor axate pe cărți?

Fiecare joc de cărți are propriul său scop. Scopul final al aproape fiecărui joc de cărți este unul dintre următoarele:

 • Compararea cărților
 • Obținerea de cărți
 • A scăpa de cărți
 • Capturarea cărților
 • Combinarea cărților

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Maniere și etichete în jocurile de cărți

Numărul de jucători înseamnă adesea că eticheta este mai mult în centrul atenției.

Numărul de jucători înseamnă adesea că eticheta este mai mult în centrul atenției.

Jocurile de cărți trebuie jucate cu maniere și etichetă. Aceste jocuri sunt pentru jucători civilizați, iar trișatul este strict interzis și disprețuit în fiecare joc.

Urmăriți orice film vechi cu tematică wild-west și vă veți da seama de importanța etichetei de bază în jocuri. Să fii împușcat sau bătut este ceva obișnuit în astfel de filme dacă ești prins trișând la poker și la alte jocuri.

Așadar, prima și cea mai importantă etichetă a unui joc de cărți este FĂRĂ TRĂDARE. Niciodată și niciodată.

Există și alte etichete pe care ar trebui să le înțelegeți destul de ușor.

- Nu încetiniți jocul

Toată lumea urăște pur și simplu atunci când nu mai ești atent la joc și ritmul încetinește. Un pic de conversație ocazională este în regulă, dar niciodată în detrimentul jocului. Când joci un joc, ar trebui să te concentrezi doar pe joc. Dacă vrei să te relaxezi și să vorbești, întâlnește-te la o cafea sau la un pahar.

- Fiți o gazdă bună

Atunci când găzduiți un joc, aveți grijă ca echipamentul dumneavoastră, precum cărțile, jetoanele etc., să fie în stare bună și în stare bună. Nimănui nu-i plac lucrurile uzate, iar dacă nu poți aranja lucrurile, ar trebui probabil să treci peste. Acesta este un aspect important pe care mulți jucători îl trec cu vederea.

- Încercați să nu mâncați sau să beți

Cu excepția cazului în care toți jucătorii sunt responsabili și atenți, mâncarea și băutura ar trebui să fie evitate de către jucători la un joc. Cărțile și alte echipamente se pot strica, iar tu nu ți-ai dori asta.

- Alte etichete de bază

Ritualurile generale de împărțire a cărților ar trebui, de asemenea, să fie respectate în fiecare sesiune.

Nu ar trebui să se privească cărțile până când nu au fost împărțite toate celelalte cărți.

Dealerul ar trebui să aștepte momentul potrivit pentru a cere jucătorului să taie pachetul. Tăierea pachetului ar trebui să se facă cu atenție, cu o singură mână și spre dealer, care termină tăierea și așează pachetul rămas pe partea superioară a acestuia.

Distribuirea trebuie să se facă în sensul acelor de ceasornic, începând din stânga. Trebuie să se dea câte o singură carte unui jucător odată, iar acest lucru trebuie să continue până când fiecare jucător are o carte. Apoi, dacă este necesar, se repetă din nou același exercițiu.

Nu criticați niciodată jocul altui jucător și nu trebuie să transmiteți niciun comentariu cu privire la o mână în care nu sunteți implicat.

Acestea sunt câteva etichete destul de elementare, dar foarte importante, pe care ar trebui să le aveți în vedere atunci când jucați jocuri de cărți.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

5 jocuri de cărți populare pe care le puteți învăța

Această listă pe care o vom prezenta conține doar jocuri de cărți de cazino, iar toate aceste jocuri le veți găsi cu ușurință în categoriile de jocuri de cărți ale cazinourilor online și offline.

Din fericire, puteți juca aceste jocuri și în format live, unde veți juca cu dealeri și jucători reali.

Nu uitați că jocurile de cazino reale în formate live vă cer să pariați bani reali. Așadar, asigurați-vă că începeți un joc cu încredere și cu acest lucru în minte. Dacă simți că mai ai nevoie de puțină practică, poți oricând să înveți și să le testezi prin intermediul versiunilor demo.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

1. BlackJack este cel mai bun joc de cărți!

European Blackjack MH (Play'n GO)

BlackJack deține locul 1 în topul jucătorilor online în 2022.
Joacă acum

Joc gratuit

BlackJack deține locul 1 în topul jucătorilor online în 2022.

Ori de câte ori se vorbește despre jocurile de cărți populare, BlackJack este întotdeauna menționat. Conform numeroaselor sondaje și clasamente, BlackJack este în prezent cel mai popular și mai jucat joc de cărți la nivel mondial.

Anterior, pokerul a fost cel mai popular titlu de cărți, dar BlackJack a depășit recent această poziție. O mulțime de jucători de poker manifestă aceeași admirație și pentru BlackJack.

În BlackJack, îți compari cărțile cu cele ale dealerului. Acest lucru înseamnă că jucați împotriva dealerului și nu împotriva oricărui alt jucător.

Ideea principală în BlackJack este de a bate mâna dealerului. Fie puteți obține 21 de puncte la primele două cărți, ceea ce este cunoscut sub numele de BlackJack, fie puteți obține un scor final mai mare decât cel al dealerului. De asemenea, poți lăsa dealerul să scoată mai multe cărți până când depășește scorul de 21.

La fel ca majoritatea titlurilor de jocuri de noroc, BlackJack este disponibil în versiunea clasică, precum și în unele variante modificate. Double Exposure BlackJack, Vegas Style BlackJack și Pontoon sunt unele dintre cele mai populare versiuni ale jocului.

Detalii:

 • RTP - 99,43%.
 • Disponibil în cazinourile online - Da
 • Disponibil în cazinourile live - Da
 • Disponibil față de dealerii live - Da
 • Disponibil față de alți jucători - Nu

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

2. Învățarea pokerului este o necesitate pentru orice jucător de cărți

Video: Jocuri de Cărți - Ghid Complet pentru a Juca Cărți și a Câștiga (2024)

Joacă acum

Pokerstars este unul dintre cele mai bune locuri pentru a te bucura de poker online

Jocul clasic de poker rămâne singurul joc în care jucătorii joacă împotriva jucătorilor și nu împotriva casei. În loc să câștige de la jucători, casa câștigă bani luând un rake (o taxă de comision scalară) din fiecare pot. Cu toate acestea, jucătorii calificați câștigă câștiguri uriașe chiar și după ce plătesc rake-ul.

Pokerul este un joc de cărți destul de complex, spre deosebire de alte titluri bazate pe cărți. Interesant este că regulile și complexitatea pokerului îl fac să fie jocul perfect pentru jucătorii profesioniști. Jucătorii pot culege diferite strategii câștigătoare și sisteme de joc. Îți poți exploata și confunda adversarii și poți alege împotriva cui să joci. Ca orice joc de cărți, nu există o strategie "perfectă" sau "optimă" pentru a juca poker, deoarece jocul tău depinde în întregime de persoana împotriva căreia joci.

Un jucător de poker trebuie să exerseze și să își actualizeze mereu strategia. Nu există nicio limită pentru abilitățile tale, iar loc de îmbunătățire există întotdeauna. Chiar dacă ești cel mai priceput jucător din lume, un alt jucător poate dezvolta o strategie mai bună și mai eficientă pentru a o contracara pe a ta.

Așadar, jucătorii cărora le place să joace și să parieze cu sume mari în mod regulat trebuie să își mențină și să își îmbunătățească jocurile și strategia de joc.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

3. Baccarat, clasicul jocurilor de noroc iubit de regi și regine

Mini Baccarat (Play'n GO)

Încercați Mini Baccarat și înțelegeți regulile
Joacă acum

Joc gratuit

Încercați Mini Baccarat și înțelegeți regulile

Baccarat este jocul favorit al jucătorilor cu mize mari, cărora le place să joace mult, inclusiv Phil Ivey, legenda pokerului, dar și Ricki Kristensen de la BETO. La Baccarat, mâinile sunt jucate între Jucător și Bancher în fiecare rundă. Ambele părți încearcă să se apropie cât mai mult de a avea 9 puncte, respectând regulile.

În calitate de jucător, puteți paria fie pe partea Jucătorului, fie pe partea Bancherului. La sfârșitul fiecărei runde se fac noi pariuri. De asemenea, trebuie să faci o alegere de fiecare dată înainte ca ambele părți să primească câte 2 cărți fiecare.

Conform regulilor Baccarat, cărțile de 10 și cărțile cu fața indică zero puncte, așii înseamnă un singur punct, iar cărțile numerice de la 2 la 9 au valoarea lor nominală. Totalul cărților împărțite se adună pentru ambele părți. Dacă valoarea totală este mai mare de 10, atunci "1" este eliminat din totalul punctelor.

De exemplu, o pereche de ♠5 și ♥4 va fi contabilizată ca un total de nouă puncte, în timp ce o pereche de ♦8 și ♠8 va fi contabilizată ca un total de 6 puncte (16 cu 1 eliminat).

După ce procesul de împărțire a cărților este finalizat, începe adevărata acțiune. Un total de puncte de 8 sau 9 puncte se numește "natural" în termeni de Baccarat. Dacă una dintre părți primește un natural, runda se încheie.

În cazul în care niciuna dintre părți nu primește un natural, jucătorul va lua o carte pe totaluri de 5 sau mai puțin de 5. Punctele totale de 6 sau 7 impun jucătorului să stea.

După ce acest proces este realizat, acțiunea începe pe partea Bancherului. Dacă totalul curent al Jucătorului este 6 sau 7, Bancherul va scoate o carte pe 5 sau mai puțin de 5 sau va sta dacă nu este cazul.

În cazul în care Jucătorul extrage o a treia carte din pachet, Bancherul va extrage de asemenea o carte sau va sta pe loc, în funcție de reguli. Acțiunea nu va conta, iar tabăra cu un total mai apropiat de 9 va câștiga.

Pariurile câștigătoare ale Jucătorului oferă câștiguri egale, în timp ce pariurile Bancherului plătesc bani egali după deducerea unui comision de 5%. Acest comision este perceput deoarece pariul Banker se bucură de un avantaj câștigător din punct de vedere statistic.

Egalitățile între partea Banker și partea Player dau un câștig de 8 la 1. Unele cazinouri permit, de asemenea, plasarea unor pariuri secundare, cum ar fi Perechea Bancherului, Perechea Jucătorului, etc.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

4. Ascensiunea și popularitatea Pontoon - un joc de cărți de cazino superb

Bucurați-vă de Pontoon încărcat de acțiune

Bucurați-vă de Pontoon încărcat de acțiune

Pontoon este un nume comun pentru două variante diferite de jocuri de cărți, ambele fiind considerate în mod popular și variante de blackjack. În majoritatea regiunilor, acest joc este aproape similar cu jocul clasic BlackJack. Pe de altă parte, anumite regiuni au propriile titluri de jocuri de cărți care seamănă cu Pontoon.

Puteți face o diferență clară între Pontoon și variantele de Blackjack observând utilizarea verbală a termenilor "Stick" și "Twist". Versiunile online de Pontoon folosesc un singur pachet standard de 52 de cărți, iar termenii "Stick" și "Twist" înseamnă "Buy" și, respectiv, "Hit".

Pentru majoritatea experților în BlackJack, acest lucru poate părea și suna destul de familiar și suntem siguri că nu veți întâmpina nicio problemă în a vă familiariza cu acest joc captivant. Cu toate acestea, vă recomandăm să încercați acest joc prin intermediul modurilor demo gratuite pentru a vă familiariza cu regulile și mecanismele. Odată ce simțiți că v-ați obișnuit, puteți trece la un joc real bazat pe bani.

Detalii:

 • RTP - Foarte mare, până la 99,60%.
 • Disponibil în cazinourile online - Da
 • Disponibil în cazinourile live - Nu
 • Disponibil față de dealeri live - Da
 • Disponibil față de alți jucători - Nu

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

5. Casino War este un joc de cărți plin de distracție

Ușor de învățat, Casino War este un joc de cărți simplu, dar fantastic.

Ușor de învățat, Casino War este un joc de cărți simplu, dar fantastic.

Cel mai simplu joc, în secțiunea de jocuri de cărți, într-un cazinou ar fi "Casino War". Veți înțelege instantaneu acest joc interesant dacă ați jucat vreodată în copilărie jocul de cărți "Războiul".

În "Casino War", fiecare rundă începe atunci când jucătorul de cărți face un pariu. O carte este apoi împărțită jucătorului și dealerului din pantoful cu șase pachete. În cele mai multe jocuri, se folosește pantoful cu șase pachete.

Obiectivul tău în Casino War este foarte simplu și trebuie doar să tragi o carte mai mare decât cea a dealerului. Ducele este cea mai mică carte din pachet, iar Asul este cea mai mare. În Casino War, Asul nu este considerat cea mai mică carte, spre deosebire de multe jocuri de cărți.

Mecanica acestui joc de cărți simplu nu ar fi putut fi mai ușoară. Dacă cartea ta este mai mare decât cea a dealerului, vei câștiga chiar și banii pe care ai pariat. În cazul în care cartea dvs. este mai mică decât cea a dealerului, veți pierde banii pariați.

În cazul în care atât tu, cât și dealerul obțineți cărți de același rang, vei avea opțiunea de a duce jocul în incitantul mod "Război". Alegerea acestuia îți va cere să dublezi pariul inițial. Cu toate acestea, puteți renunța la jumătate din pariul dvs. pentru a încheia runda imediat.

În modul "Război", dealerul va arde trei cărți și va împărți jucătorului și dealerului însuși câte o carte. Dacă jucătorul primește o carte mai mare, i se dau bani egali la mărirea din modul War, iar pariul inițial este un push.

Dacă dealerul primește o carte mai mare decât jucătorul, jucătorul pierde atât pariul inițial, cât și raise-ul. Astfel, adevăratul avantaj al casei în Casino War provine din această rundă War, în care poți câștiga doar un singur pariu, dar poți pierde 2. Dacă în acest mod de Război are loc o altă egalitate, jocul poate continua mai departe, la dorința jucătorului.

Jucătorii primesc pariuri bonus în unele cazinouri atunci când începe o a doua rundă de Război și pentru alte runde de război, dacă există.

Kim Birch, expertul nostru în jocuri de cărți de aici de la BETO.com, plasează avantajul casei în Casino War la 2,88% dacă jucătorul alege întotdeauna să intre în modul "Război". Dacă jucătorul alege întotdeauna să se predea atunci când apare o egalitate, avantajul casei crește la 3,7%.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Jocuri de cărți ușoare și simple de care să te bucuri cu familia și prietenii

Bucurați-vă de jocuri de cărți simple și ușor de jucat cu familia și prietenii

Bucurați-vă de jocuri de cărți simple și ușor de jucat cu familia și prietenii

Dacă sunteți în căutarea unui joc simplu pe care să-l jucați cu un prieten, o distracție bună pentru a petrece timpul cu familia sau un excelent joc de spargere a gheții pentru prima întâlnire, ar trebui să mergeți mai departe cu un joc de cărți amuzant pentru 2 jucători.

Multe jocuri ușor de jucat necesită doar câteva minute pentru a fi învățate, dar oferă ore și ore de distracție. Iată câteva dintre cele mai bune jocuri de cărți simple pentru 2 jucători:

Go Fish

Acesta este un joc de cărți clasic în care jucătorii încearcă să formeze perechi de cărți. Interesant este că acest joc nu este limitat la doar doi jucători, iar mai mulți jucători se pot bucura de el.

Îi veți cere direct celuilalt jucător cărțile. Funcționează astfel: dacă un jucător întreabă: "Ai dame?", atunci celălalt jucător trebuie să îi dea toate aceste cărți. Cu toate acestea, dacă nu are cartea/carțile respective, îi va cere adversarului să "meargă la pescuit", iar apoi adversarul va scoate o carte la întâmplare din pachet. Atunci când un jucător formează o pereche, trebuie să o pună în fața sa. Când toate cărțile au fost așezate, jocul se termină, iar jucătorul cu cel mai mare număr de perechi câștigă jocul.

Crazy 8

Crazy 8 este un joc de cărți amuzant în care scopul tău este să scapi de toate cărțile din mână. Așadar, este un joc de aruncat. Poți scăpa de cărți în câteva moduri diferite.

Fiecare jucător primește 7 cărți în versiunea pentru 2 jucători. Pachetul rămas este pus în centru, iar cartea de sus din pachet începe grămada de aruncat.

Să presupunem că prima carte din teanc este un 2 de inimă. Acum, primul jucător va avea aceste opțiuni diferite:

 • să joace orice altă carte de inimă pe teancul de aruncat
 • Să joace orice carte cu 2 de inimă pe teancul de aruncat
 • să joace orice carte cu numărul 8 în grămada de aruncat (8-urile funcționează ca wild-uri). Acum, acest jucător poate alege o culoare de carte, iar jocul va continua ca și cum acel 8 aruncat ar fi fost culoarea aleasă.
 • Dacă niciuna dintre variantele de mai sus nu este posibilă, ei trag cărți din pachetul rămas până când se extrage o carte potrivită pentru joc.

Jocul continuă astfel, iar atunci când un jucător pierde toate cărțile, runda se încheie.

Duelul

Duel este un joc de potrivire a cărților, în care memoria ta decide cum te vei descurca.

Doi jucători își așează în fața lor întregul pachet standard de 52 de cărți, iar jocul începe. Jucătorul 1 dezvăluie oricare dintre cărți, iar apoi jucătorul 2 face același lucru. Dacă cărțile sunt o pereche, atunci acea pereche merge la jucătorul 2. Apoi, rolurile se inversează, iar jucătorul 2 arată mai întâi una dintre cărțile sale, urmat de jucătorul 1. Jocul continuă astfel până când unul dintre jucători câștigă majoritatea perechilor (27 de perechi).

Așadar, singurul lucru care te va ajuta în Duel este memoria. Dacă vă puteți aminti eficient pozițiile cărților dvs. și ale cărților adversarului, sunteți gata. Strategia este, de asemenea, un factor important în Duel. De exemplu, dacă știi unde se află ambele regine de inimă, atunci sunt șanse mari ca adversarul tău să știe și el poziția lor. Așadar, nu ai vrea să selectezi regina de inimă ca primă carte, deoarece adversarul tău ar putea lua acea pereche.

Deși regulile Duelului sunt simple, jocul propriu-zis este feroce, provocator și intens. Trebuie să faci tot posibilul pentru a-ți depăși adversarul.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Găsește jocul de cărți perfect pentru tine și lasă distracția să înceapă!

Jocurile de cărți sunt simple, dar foarte distractive.

Jocurile de cărți sunt simple, dar foarte distractive.

Acestea au fost unele dintre cele mai simple, dar și cele mai distractive jocuri de cărți pe care le poți juca cu doar 2 jucători.

Există un joc de cărți disponibil pentru fiecare situație. Există jocuri prietenoase, jocuri de stimulare a memoriei, jocuri de puzzle, jocuri clasice de cazinou și jocuri simple care sunt fantastice pentru a sparge gheața.

Rețineți că multe jocuri de cărți pot fi jucate gratuit aici, la BETO.com. Am legat jocurile demo ale diferitelor titluri populare de jocuri de cărți. Folosiți aceste demo-uri și deveniți jucători de cărți experți în cel mai scurt timp!

Distracție plăcută!

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente despre jocurile de cărți

Jocurile de cărți sunt una dintre cele mai simple modalități de a te distra. Ia-ți un pachet standard și vei avea ore întregi de distracție. Deși jocurile de cărți sunt unele dintre cele mai simple titluri de jocuri de noroc, multe persoane au anumite îndoieli și concepții greșite despre jocurile de cărți, ceea ce nu le permite să se bucure de aceste jocuri fantastice.

Am încercat să clarificăm astfel de îndoieli în această secțiune extinsă de întrebări frecvente.

Câte cărți există într-un pachet de cărți standard? Săgeată Săgeată

Pachetul de cărți standard are în total 52 de cărți de joc. Există 4 culori diferite de câte 13 cărți fiecare și există un joker în fiecare culoare. Jokerul nu este considerat o parte a pachetului standard, deoarece nu este folosit în fiecare joc.

Ce este mai exact un joc de cărți? Săgeată Săgeată

Cărțile de joc sunt o sursă uimitoare de divertisment. Numeroase jocuri au fost dezvoltate pe baza acestor cărți, iar aceste jocuri sunt cunoscute sub numele de jocuri de cărți. Unele dintre cele mai populare jocuri de cărți sunt Poker, Baccarat și BlackJack.

Care sunt diferitele tipuri de jocuri de cărți? Săgeată Săgeată

Fiecare joc de cărți are un mod diferit de câștig. În unele jocuri, câștigi prin golirea mâinii, în timp ce, în altele, câștigi prin obținerea de cărți valoroase. Pe baza acestor reguli și strategii de câștig, jocurile de cărți pot fi împărțite în linii mari în jocuri de schimb, de trucuri, de solitaire și de comparare.

Care sunt diferitele cărți dintr-o suită? Săgeată Săgeată

Într-un pachet standard de 52 de cărți există 4 culori de cărți, iar fiecare culoare conține 13 cărți. Primele cărți de la 1 la 10 sunt cărți numerotate, apoi urmează Valetul (a 11-a carte), Regina (a 12-a carte) și Regele (a 13-a carte). Cărțile au, de asemenea, rangurile lor. În general, cărțile sunt clasate în ordine crescătoare, exact în ordinea pe care am menționat-o aici.

Sunt toate jocurile de cărți jocuri de noroc? Săgeată Săgeată

Nu, puteți juca jocuri de cărți doar pentru distracție. Pur și simplu nu puneți nicio miză sau pariu în joc și jucați de dragul de a câștiga sau de a pierde, și vă puteți bucura de o distracție inofensivă. De exemplu, puteți juca poker cu prietenii dvs. dându-le tuturor jetoane gratis.

Cum pot juca Jocuri de cărți online gratuit? Săgeată Săgeată

Jocurile de cărți sunt foarte populare în cazinourile online. Puteți juca aproape toate jocurile de cărți practicate fizic și în locațiile online, cum ar fi Baccarat, BlackJack, Pontoon, Bridge, etc. Trebuie doar să vizitați un cazinou online care oferă jocuri de cărți și să îl selectați pe cel preferat.

Care sunt etichetele de bază pe care orice jucător ar trebui să le știe? Săgeată Săgeată

Manierele în jocurile de cărți sunt foarte importante. Trebuie să respectați regulile și eticheta dacă doriți să jucați la o masă serioasă. Cea mai importantă etichetă este să nu trișezi. Poți fi interzis pentru totdeauna la cazinouri și chiar închis dacă ești găsit trișând. Nu ar trebui să existe nicio distragere a atenției în timpul unui joc, iar echipamentul, cum ar fi cărțile și jetoanele, ar trebui să fie în stare bună.

Ce sunt jocurile de cărți live? Săgeată Săgeată

Cazinourile online vă oferă acum titluri de jocuri de cărți live, unde vă puteți bucura de jocurile de cărți preferate cu dealeri live din confortul casei dumneavoastră. Aceste jocuri live au loc de fapt fizic într-un studio îndepărtat, iar imaginile sunt transmise pe ecranele dumneavoastră prin internet.

Jocuri de cărți simple care pot fi jucate între doar 2 jucători? Săgeată Săgeată

Duel, Crazy 8 și Go Fish sunt câteva jocuri de cărți simple, dar care creează dependență, pe care le puteți învăța în doar câteva minute și care pot fi jucate de doi jucători. Aceste jocuri sunt simple și le veți înțelege instantaneu.

Cum pot deveni mai bun la jocurile de cărți? Săgeată Săgeată

Ca orice altceva în această lume, vă puteți îmbunătăți abilitățile în orice joc prin antrenament. Din fericire, majoritatea jocurilor de cărți online au versiuni demo speciale, pe care le puteți încerca gratuit. Aceste versiuni demo sunt modalitățile perfecte de a vă îmbunătăți jocul. Veți găsi demo-urile tuturor jocurilor de cărți preferate aici, la BETO.com.