MENIU
Căutare
Blackjack

European Blackjack MH - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Joacă acum
Click aici pentru a juca

European Blackjack MH de Play'n GO

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: European Blackjack MH Demo

European Blackjack de la Play'n GO vă permite să jucați mai multe mâini cu o grafică clară și un gameplay realist. Blackjack este unul dintre cele mai simple jocuri de cărți de jucat, deoarece poți câștiga dacă te apropii sau ești egal cu 21, dar nu depășești 21. În acest joc, vei juca împotriva dealerului și vei vedea dacă norocul este de partea ta.


Lansare: 01.02.2015
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 16 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții Blackjack

Croupier live

Croupier live

Pariu

Pariu

Bani reali

Bani reali

Pro Pro

Pro

DeschidețiBlackjack cu mai multe mâini

DeschidețiAsigurarea este disponibilă

DeschidețiModul rapid

DeschidețiGrafică realistă

DeschidețiRTP decent

Contra Contra

Contra

Închide Jocul cu mai multe mâini este mai riscant

Fapte Blackjack

Blackjack Furnizor Play'n GO

Blackjack Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Blackjack RTP% 99.37

Blackjack Tip de joc Blackjack

Blackjack Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Blackjack Miza minimă 1.00

Blackjack Miza maximă 100.00

Cazinou

Blackjack


European Blackjack online Joc de cărți

European Blackjack online Joc de cărți

Bine ați venit la European Blackjack MH

Play'n GO a făcut o treabă fantastică în proiectarea jocului de cărți European Blackjack, deoarece este foarte ușor și se joacă ca un vis. Masa colorată în verde și configurația profesională a cărților și a jetoanelor de cazino dau acestui joc de cărți un aer realist.

Aveți posibilitatea să vedeți masa de sus, astfel încât să nu ratați nicio acțiune. Opțiunea de a alege valoarea jetoanelor de cazino se află în dreapta jos, în timp ce jocul poate fi jucat din panoul de jos. Muzica și efectele sonore ajută la imersiunea jocului. În general, acesta este un joc bine făcut.

Blackjack în jocul de cărți European Blackjack

Blackjack în jocul de cărți European Blackjack

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Grafică realistă și o temă captivantă

Play'n GO este un dezvoltator experimentat de jocuri de păcănele și jocuri de cărți, așa că știe ce face. Acest joc vă va oferi o experiență care va fi foarte aproape de cea reală. Cu toate acestea, avantajul este că vă puteți bucura din confortul casei dumneavoastră.

În timp ce jucați jocul, vă veți bucura de muzica calmă de pe fundal. În plus, o voce vă va ghida și vă va spune valoarea cărților pe care le aveți. Poate că, jucătorilor experimentați nu le va plăcea vocea, dar este totuși un adaos excelent. Ne place partea în care ea spune că aveți Blackjack.

În ceea ce privește grafica, au făcut-o cât se poate de realistă. Designul este destul de simplu, fără nimic care să vă distragă atenția de la cărțile de pe masă. Ne place pentru că este ascuțită și atrăgătoare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Noțiuni de bază ale jocului

Când începe jocul, vei vedea trei casete de pariuri în care îți poți plasa pariul. După cum am menționat mai devreme, acesta este un blackjack cu mai multe mâini. Așadar, puteți juca mai mult de o mână în același timp. Acest lucru îl face mult mai interesant decât Blackjack-ul normal, unde poți juca doar o singură mână. Cu toate acestea, este mai riscant, deoarece poți pierde toate cele trei mâini în același timp.

Puteți paria între 1,00 și 100 de euro pe mână. Deci, dacă pariați suma totală pe toate cele trei case de pariuri, puteți paria 300 €. De asemenea, puteți activa modul rapid, care va face ca jocul să fie fulgerător de rapid. Doar fii atent dacă activezi acest mod, deoarece poți ajunge să pierzi foarte mult rapid.

Butonul rebet este acolo pentru a plasa același pariu ca și în runda anterioară. Puteți alege dintre diferite valori de jetoane de cazino pentru a vă seta suma pariului. Este posibil să pariați trei sume diferite pe toate cele trei casete de pariuri pentru a face jocul mai interesant.

Împărțiți cărțile de aceeași valoare în European Blackjack MH

Împărțiți cărțile de aceeași valoare în European Blackjack MH

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici unice ale European Blackjack Multi-Hand

Nu poți da greș cu un joc de black jack cu mai multe mâini, pentru că te va ține pe muchie de cuțit și te va răsplăti pentru că joci bine la blackjack. Astfel, dacă ai pariat 60 de jetoane, vei primi 90 de jetoane (în total 150 de jetoane) ca recompensă pentru că ai primit un Blackjack.

Dacă dealerul primește un As ca și carte de față, veți avea posibilitatea de a cumpăra asigurare. Va trebui să plătiți 50% din pariul dvs. pentru asigurare. Avantajul este că veți ajunge la egalitate dacă dealerul are un Blackjack.

Dacă dealerul nu are un Blackjack, vă puteți pierde întregul pariu plus suma de asigurare dacă acesta are cărți mai bune. Așa că cel mai bine ar fi să vă gândiți bine înainte de a accepta asigurarea. Dar, în unele cazuri, ar putea merita.

Atunci când vedeți cărți de aceeași valoare, le puteți împărți prin plasarea unui alt pariu egal cu cel anterior. Acum, o singură mână va fi împărțită în două și se va juca ca două mâini diferite. Acest lucru dublează riscul și recompensa. Poți juca până la 6 mâini odată dacă poți împărți toate cele trei mâini.

Joc de trei mâini la jocul de cărți European Blackjack cu mai multe mâini

Joc de trei mâini la jocul de cărți European Blackjack cu mai multe mâini

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP și compatibilitatea

RTP-ul acestui joc de cărți este de 99,37%, ceea ce este bun. Cu toate acestea, ar fi fost mai bine dacă ar fi fost mai mare sau egal cu 99,5%. Totuși, acest RTP nu ar trebui să te descurajeze să încerci acest minunat joc de cărți.

În ceea ce privește compatibilitatea, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece dezvoltatorul este Play'n GO. Vă puteți bucura de acest joc de cărți pe PC, mobil sau tabletă. Se adaptează la toate dimensiunile de ecran, iar jocul va fi fluid pe toate dispozitivele. Dacă sunteți în călătorie, acesta este unul dintre cele mai relaxante jocuri pe care le puteți juca, deoarece RTP-ul Blackjack-ului este mult peste majoritatea jocurilor.

Obțineți un câștig 3:2 atunci când vi se oferă un Blackjack în European Blackjack MH

Obțineți un câștig 3:2 atunci când vi se oferă un Blackjack în European Blackjack MH

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este European Blackjack Multi-Hand de Play'n GO Merită?

Dacă sunteți un fan al Blackjack-ului, vă veți bucura de această experiență. Este foarte asemănător cu jocul într-un cazinou, doar că lipsește zgomotul de fond. Cu toate acestea, chiar dacă nu sunteți un fan al Blackjack-ului, este un joc excelent de care vă veți bucura datorită posibilității de a juca mai multe mâini. Este atât de distractiv să joci mâini diferite și să încerci să învingi dealerul în toate.

Trebuie să încerci acest joc de cărți frumos chiar dacă ești un iubitor de sloturi. Acesta este mult mai relaxant și mai puțin pedepsitor. Regulile sunt ușoare, așa că ar trebui să puteți stăpâni cu ușurință elementele de bază. Cu toate acestea, există strategii avansate pe care le puteți învăța dacă vă îndrăgostiți de acest joc de cărți.

Dacă aveți ghinion la sloturi, Blackjack ar putea fi jocul de cărți care vă poate veni în ajutor. Așadar, încercați jocul de cărți European Blackjack cu mai multe mâini și vedeți ce vă oferă.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

European Blackjack MH- ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cât de mare este RTP-ul din European Blackjack MH? Săgeată Săgeată

99,37% este RTP-ul acestui joc de cărți, ceea ce nu este deloc rău.

Este posibil să joci European Blackjack MH by Play'n GO gratis? Săgeată Săgeată

Da, puteți încerca versiunea gratuită aici, la BETO. Nu vă cerem să vă înregistrați sau să depuneți pentru a vă bucura de European Blackjack MH gratuit.

Este posibil să câștigi bani reali jucând European Blackjack MH? Săgeată Săgeată

Da, puteți juca cu bani reali online pentru a vă asigura că veți câștiga bani reali. Alternativ, puteți găsi coduri bonus fără depunere și le puteți folosi pentru a obține câștiguri în bani reali.

Puteți sugera cel mai bun cazinou pentru a juca European Blackjack MH? Săgeată Săgeată

Chiar dacă acest joc de cărți este disponibil în multe cazinouri, nu este ușor să găsești un cazinou excelent pentru a juca. Cu toate acestea, avem cele mai bune cazinouri pe site-ul nostru, așa că vă rugăm să le verificați.

Pot să joc European Blackjack MH pe mobil sau tabletă? Săgeată Săgeată

Da, vă puteți bucura de el pe telefonul mobil sau pe tabletă, deoarece l-au proiectat pentru a fi compatibil cu orice dispozitiv pe care îl utilizați.

Care este intervalul de pariere în European Blackjack MH? Săgeată Săgeată

Poți paria între 1,00 € și 100 €, ceea ce reprezintă un interval decent care ar trebui să satisfacă pe toată lumea.