MENIU
Căutare
Sloturi

Big Bass Splash Joacă Gratuit

Big Bass Splash Slot Demo

Big Bass Splash Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Big Bass Splash de Reel Kingdom

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Big Bass Splash Demo

Jocul de păcănele Big Bass Splash este o altă adiție promițătoare la lista de păcănele Big Bass de la Big Bass. Pragmatic Play. Pescarul a sărit acum în camionul său monstru și este gata să prindă și mai mulți pești. Acest slot vă va aminti de Big Bass Bonanza, deoarece are, de asemenea, un aspect 5x3 cu 10 linii de plată. Free Spins este cea mai importantă funcție, și vă permite să câștigați până la 5.000x din miza dvs.

În această recenzie Big Bass Splash, veți vedea ce face acest slot special. Îți vei clarifica toate îndoielile dacă citești până la sfârșit.


Lansare: 06.06.2022
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 12 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 5.000x din miza dvs.

DeschidețiPână la 5 modificatori la rotirile gratuite

DeschidețiȘanse mai mari de a declanșa Free Spins

DeschidețiÎnvârtirile gratuite pot fi redeclanșate cu un multiplicator mai mare.

DeschidețiOpțiunea de a cumpăra rotiri gratuite

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Reel Kingdom

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 95.67

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 250.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 10

Teme de joc

Pescuit Ocean


Funcționalități de joc

Simbol aditiv Nivel sus Cumpărați Funcția Colectați Energie Free Spins adiționale FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Big Bass Splash este un joc de păcănele captivant, care îi va distra pe iubitorii de pescuit.

Big Bass Splash este un joc de păcănele captivant, care îi va distra pe iubitorii de pescuit.

Bine ați venit la Big Bass Splash Online Slot

Aventura de pescuit continuă cu jocul ca la aparate Big Bass Splash. Acesta oferă un RTP ridicat și un câștig maxim decent, cu mai mulți modificatori interesanți în rotirile gratuite.

Acest slot are 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată. Jocul de bază nu are prea multe lucruri de făcut, iar tu va trebui să aștepți runda bonus Free Spins. Simbolurile Fish Money pot fi câștigate în timpul Free Spins și există până la 5 modificatori care se pot aplica aleatoriu în orice rundă.

Acest slot are simboluri Wild, Multiplicatori, Nudges, Respins și multe altele. Puteți cumpăra cu ușurință Free Spins, ceea ce nu era posibil în slotul original. Vom explica totul în detaliu în curând, așa că continuați să citiți această recenzie.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tema de pescuit și grafică îmbunătățită

Temă și design

Tema este similară cu cea a altor jocuri ca la aparate online gratuite Big Bass, ceea ce nu este surprinzător. Ne așteptam ca tema să se învârtă în jurul pescuitului, dar tema acestui slot are un stil și o abordare proprie care îl face diferit. Fundalul este o vedere subacvatică foarte detaliată a lacului. În fundal, puteți vedea pești care înoată, plante subacvatice colorate, meduze, bule, nisip și multe altele.

Coloana sonoră este ușoară și optimistă, la fel ca sloturile similare. Un sunet asemănător cu cel al unei picături de apă care lovește apa este produs atunci când învârtiți rolele. Apreciem efortul pe care l-au depus pentru a crea această temă elegantă.

Simboluri

Simbolurile monster truck, undița de pescuit, libelulă, cutia de momeală și Fish Money sunt simboluri cu plată mare. Simbolurile cu plată mare vă vor plăti între 20x și 200x din pariul dvs. pentru obținerea de combinații câștigătoare cu cinci simboluri identice. Simbolurile cu plată mică sunt simbolurile de cărți, iar acestea plătesc doar între 5x și 10x din pariul dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci cărți identice.

Simbolul Wild este pescarul vesel cu barbă, care a fost prezentat în alte câteva sloturi. Simbolul Scatter este un pește biban în cârlig care încearcă să scape sărind din apă.

Colectează simboluri Fisherman pentru a reactiva Free Spins și pentru a mări multiplicatorul.

Colectează simboluri Fisherman pentru a reactiva Free Spins și pentru a mări multiplicatorul.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Big Bass Splash Slot

Acum te vom ajuta să înțelegi cum poate fi jucat acest joc ca la aparate. Haideți să începem.

 • Butonul cu gorila cool care poartă o coroană este butonul de rotire pentru a face rolele să se învârtă.
 • Butoanele plus și minus de o parte și de alta a butonului de rotire vor ajusta pariul total și îl vor seta între 0,10 și 250 de euro.
 • Butonul "i " va deschide regulile jocului și va menționa, de asemenea, plățile pentru simboluri.
 • Butonul de meniu de lângă butonul "i" vă va oferi acces la setările sistemului, cum ar fi economizorul de baterie și muzica ambientală.
 • Pictograma difuzorului este pentru a activa sau dezactiva sunetul.
 • Opțiunea Buy Free Spins se află în stânga sus și o puteți folosi dacă aveți nevoie de ea.

Dacă nu știi cum poți câștiga la acest slot, lasă-ne să te ajutăm. Atunci când prinzi simboluri identice pe rolele adiacente, de la stânga la dreapta, pe orice linie de plată, vei obține un câștig. Acesta este modul standard de a obține câștiguri în multe sloturi, așa că ar trebui să fii conștient de el.

3 sau mai multe simboluri scatter vor declanșa rotirile gratuite.

3 sau mai multe simboluri scatter vor declanșa rotirile gratuite.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus incredibile

Funcția Free Spins cu 5 modificatori este principalul bonus pe care îl vei aștepta cu nerăbdare. Nu este foarte greu să declanșezi runda Free Spins, deoarece vei avea șansa de a obține un al 3-lea Scatter dacă reușești să prinzi 2. Să începem să explorăm funcțiile în detaliu.

Funcția Free Spins

Poți declanșa Free Spins dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri Scatter pe role. În continuare sunt prezentate numărul de Free Spins pe care le veți obține după ce ați aterizat simboluri Scatter.

 • 3 Scatters = 10 Free Spins (rotiri gratuite)
 • 4 Scatters = 15 Free Spins
 • 5 Scatters = 20 Free Spins

Dacă prindețidoar 2 Scatters pe role, este posibil să aveți șansa de a-l prinde pe al 3-lea. Dacă Scatters de pe role se pot deplasa în jos cu o poziție, rămânând în interiorul zonei de joc, se va acorda un Respin. În cadrul Respins, rolele cu Scatters se vor deplasa în jos cu o poziție, iar restul rolelor vor face Respin pentru o șansă de a ateriza un alt Scatter.

Înainte de începerea Free Spins, vor fi aleși aleatoriu între 0 și 5 modificatori care se vor aplica la runda următoare. Iată care sunt modificatorii.

 • Mai mulți pești: Simbolurile More Fish Money vor fi prezente pe role pentru runda ulterioară de Free Spins.
 • More Fisherman: Mai multe simboluri Wild vor fi acolo în timpul rundei Free Spins ulterioare.
 • Mai multe Dinamite, Cârligeși B azookas: Șansa ta de a declanșa funcția Dynamite, Hook sau Bazooka Spin este crescută.
 • Începe de la nivelul 2: Free Spins va începe de la nivelul 2 în cadrul funcției Progresive.
 • 2 Învârtiri suplimentare: Runda ulterioară va avea 2 Free Spins suplimentare de la început și veți primi încă 2 rotiri la fiecare reactivare.

Simbolul Fisherman Wild apare doar în timpul Free Spins, iar acesta va colecta și va acorda valorile simbolurilor de bani. Toate simbolurile Wild sunt colectate, iar colectarea fiecărui al 4-lea Wild vă va asigura că veți redeclanșa Free Spins. Vei primi încă 10 Free Spins, iar multiplicatorul pentru simbolurile Money va crește la 2x, 3x și 10x pentru al doilea, al treilea și, respectiv, al patrulea nivel.

Veți obține rotirile redeclanșate imediat ce lotul actual de Free Spins se termină. Cu toate acestea, nu puteți redeclanșa Free Spins după ce ați atins al patrulea nivel pe contorul progresiv.

Trei caracteristici aleatorii pot fi declanșate la finalul unei Free Spin. În continuare sunt caracteristicile aleatorii.

 • Funcția Dynamite Spin: Simbolurile Fish pot apărea în poziții aleatorii prin funcția Dynamite Spin atunci când pe role există doar Wilds, dar nu și simboluri Money.
 • Funcția Hook Spin: Un cârlig poate trage în sus o rolă aleatorie pentru a dezvălui un simbol Fisherman atunci când aveți simboluri Money, dar niciun simbol Fisherman pe role.
 • Funcția Bazooka Spin Feature: Atunci când aveți simboluri Fisherman, dar niciun simbol Pește, funcția Bazooka poate schimba toate simbolurile în alte simboluri, cu excepția simbolurilor Fisherman.

Rețineți că puteți, de asemenea, să cumpărați Free Spins prin opțiunea Buy Free Spins, plătind 100x din miza dvs.

Bucură-te de până la 5 modificatori la rotirile gratuite

Bucură-te de până la 5 modificatori la rotirile gratuite

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variația și câștigul maxim

RTP-ul joculuiBig Bass Splash este de 96,71%, ceea ce reprezintă un RTP ridicat, la fel ca în cazul altor jocuri de păcănele din această serie.

Volatilitatea acestui slot este ridicată, sau 5 din 5, așa că trebuie să dai dovadă de răbdare în timp ce joci acest slot.

Câștigul maxim este de 5.000x pariul tău, ceea ce este mai mare decât majoritatea sloturilor din această serie. Trebuie să știi că originalul avea doar un Câștig Maxim de 2.100x din pariul tău.

Bucură-te de tema familiară a pescuitului cu noi funcții în jocul ca la aparate Big Bass Splash.

Bucură-te de tema familiară a pescuitului cu noi funcții în jocul ca la aparate Big Bass Splash.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este Big Bass Splash Slot Merită?

Joculde păcănele Big Bass Splash atinge punctul culminant, mulțumind atât jucătorii noi, cât și fanii acestei serii. Fanilor acestei serii le va plăcea stilul familiar și gameplay-ul cu caracteristici noi. Jucătorii noi se vor bucura de rotirile gratuite puternice cu modificatori și de câștigul maxim de 5.000x pariul tău. Pe scurt, există ceva pentru toată lumea în acest slot.

Modificatorii sunt foarte amuzanți și ajută la a face ca fiecare rundă de Free Spins să fie unică. Nu este greu să redeclanșezi Free Spins, deoarece poți obține cu ușurință 4 Wilds în timpul rundei bonus. De fapt, multiplicatorul pentru simbolurile de bani crește cu fiecare redeclanșare, astfel încât să puteți câștiga mai mult. Funcțiile aleatorii sunt, de asemenea, acolo pentru a vă ajuta să transformați rotirile pierdute în câștiguri mari.

Chiar și după adăugarea de caracteristici suplimentare, fanii originalului vor recunoaște că jocul de bază este același. Scopul principal este în continuare declanșarea Free Spins și aterizarea simbolurilor Money cu simbolurile Fisherman pentru a colecta valorile acestora. Deci, jucătorii mai vechi nu se vor pierde în timp ce joacă acest slot.

Ar trebui să jucați Big Bass Splash slot la cazinourile recomandate de BETO sloturi astăzi.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Big Bass Splash Slot Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate Big Bass Splash? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim este de 5.000x miza ta și este unul dintre cele mai mari câștiguri maxime din sloturile de pescuit lansate de către Pragmatic Play.

Care este RTP-ul și varianța jocului ca la aparate video Big Bass Splash? Săgeată Săgeată

Te vei bucura de un RTP de 96,71% în jocul de bază și în funcția buy free spins. Volatilitatea acestui slot este foarte mare, motiv pentru care îți recomandăm să pariezi puțin.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Big Bass Splash? Săgeată Săgeată

Da, există învârtiri gratuite cu până la 5 modificatori și posibilitatea de a le reactiva. Simbolurile wild joacă un rol important, colectând simbolurile Money și ajutându-vă să reactivați Free Spins.

Cum funcționează funcția Buy Free Spins în jocul ca la aparate online Big Bass Splash? Săgeată Săgeată

Poți face clic pe funcția Cumpără rotiri gratuite și poți plăti 100x miza ta pentru a activa rotirile gratuite.

Este jocul de păcănele Big Bass Splash o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Jocul de cazino Big Bass Splash este dezvoltat de Pragmatic Play, care este unul dintre acei dezvoltatori de sloturi în care toată lumea din această industrie are încredere. Așadar, nu există niciun motiv pentru a crede că acest slot este o înșelătorie.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Big Bass Splash? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de Free Spins cu modificatori și redistribuiri jucând gratuit demonstrația Big Bass Splash aici la BETO.