MENIU

Legacy of Dead Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Legacy of Dead
Click aici pentru a juca

Legacy of Dead de Play'n GO

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

APRILIE 2024

{BRAND} Recenzie

Legacy of Dead

Legacy of Dead de la Play'n GO este una dintre cele mai recente adăugiri la seria de cărți care se extinde constant. Vei călători în Mormântul de Aur și în Egiptul Antic.

Aceasta este o lansare de slot minunat de privit datorită unor caracteristici captivante și surprize, cum ar fi simbolurile de expansiune și simbolurile speciale. Având un design și imagini grozave, iar coloana sonoră stabilește starea de spirit pentru o scufundare profundă în camerele funerare egiptene pentru încă o expediție.


Lansare: 09.10.2019
Volatilitate
Câștig maxim: X5000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 24 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

9 simboluri expansive interesante

Puteți reactiva un număr nelimitat de Free Spins

Prinde 3 sau mai multe role expandate pentru a câștiga

Câștig maxim de x5000 pariul tău total

Foarte volatile

Contra

Nu există jackpot progresiv

Fapte despre păcănele

Furnizor Play'n GO

Volatilitate

RTP% 94.51

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.01

Miza maximă 100.00

Role 5

Rânduri 3

Teme de joc

Civilizații antice


Funcționalități de joc

Mecanică Book of ... Simboluri în expansiune Interval RTP Joc de risc Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Mumie


Introducere la Legacy of Dead Slot Machine

Legacy of Dead este o nouă adiție la jocurile de păcănele online, creată de Play'n GO , care adaugă încă un joc "Carte" la lista sa. Poți câștiga rotiri gratuite cu un număr mare de simboluri disponibile și poți obține noi recompense și, de asemenea, poți re-declanșa componenta pentru a deschide un alt simbol interesant.

Configurația jocului este într-o cameră slab luminată sau într-un loc de înmormântare, iar totul funcționează pe 5 role, 3 linii și 10 linii de plată. În toate etapele și gadgeturile, puteți pune în jos pariuri undeva în intervalul dintre un pariu minim de 10c și un pariu maxim de 100 € pe rotire, și există o caracteristică de pariu care devine parte a jocului după fiecare succes. După ce ați descoperit culoarea sau suita corectă a cărții, vă puteți înmulți recompensele cu un factor de 2 sau 4, sau puteți pierde totul într-o clipită.

Interfață în stil egiptean antic - Legacy of Dead Slot Machine Play

Interfață în stil egiptean antic - Legacy of Dead Slot Machine Play

ÎNAPOI LA CUPRINS

Simbolurile jocului de păcănele Legacy of Dead

Legendarul Tutankhamon este simbolul care plătește cel mai mult. Simbolul wild camera funerară de aur îți aduce același câștig. Spectrul are zeii egipteni obișnuiți în centru, alături de simbolurile cu valoare redusă ale costumelor de cărți. Pentru a câștiga, trebuie să obțineți între 2 și 5 simboluri identice pe o linie de plată.

În cele ce urmează sunt plătibile pentru simbolurile cu plată mai mică și pentru simbolurile cu plată mai mare din slotul videoLegacy of Dead:

 • Simbolul wild (camera funerară de aur) te poate face să câștigi de 500x pentru 5 pe o linie de plată
 • Tutankhamon oferă un câștig de 500x pentru 5 pe o linie de plată
 • Anubis, zeul morților, îți oferă un 160x pentru 5 pe o linie de plată
 • Faraonul va plăti 60x pentru 5 pe o linie de plată
 • Horus, care este și zeul șoim, are 60x pentru 5 pe o linie de plată
 • Simbolurile de culori de cărți pot plăti între 12x și 8x pentru 5 pe o linie de plată
O vizualizare detaliată a tuturor multiplicatorilor din Legacy of Dead

O vizualizare detaliată a tuturor multiplicatorilor din Legacy of Dead

ÎNAPOI LA CUPRINS

Jocul

Jocul ca la aparate Legacy of Dead și joculBook of Dead sunt foarte asemănătoare. Play'n GO l-a dezvoltat ca un slot video cu zece linii de plată și cinci role.

Rich Wilde a început o nouă aventură în Book of Dead. Printre aparițiile sale anterioare se numără Pearls of India și Aztec Idols. De data aceasta, el a călătorit în piramidele Egiptului Antic, unde se credea că Anubis a deschis porțile care duceau direct în lumea interlopă.

Cum să joci Legacy of Dead Slot

Acest joc de păcănele este ușor de înțeles și de jucat. În continuare sunt enumerate câteva sfaturi pentru ca tu să începi imediat:

 1. În primul rând, selectați valoarea pariului. Aceasta poate fi orice valoare a fisei, de la un pariu minim de 10 monede până la un pariu maxim de 100 de monede pe rotire.
 2. Acum, puteți alege funcția de joc automat pentru până la 100 de învârtiri. De asemenea, puteți alege când doriți ca jocul automat să se oprească. De exemplu, atunci când funcția este declanșată sau când se pierde sau se câștigă o anumită sumă, sau dacă obțineți un singur câștig.
 3. În partea de jos a ecranului există un mic buton cu șurub de iluminare, care mărește viteza de rotire.
 4. Faceți clic pe butonul SPIN și distrați-vă!
 5. Planificați-vă un buget și o strategie înainte de a vă alege bonusul de bun venit și jucați acest slot captivant cu bani reali.

Video: Legacy of Dead Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Exemplu de joc video cu simboluri expansive și mai multe funcții bonus

ÎNAPOI LA CUPRINS

Care este RTP și volatilitatea în Legacy of Dead

Legacy of Dead sloturile are un RTP (return to player) ridicat de 96,68%. Această cifră este peste medie și îți spune că Play'n GO online slots a făcut din acest joc o alegere potrivită pentru tine.

Jocul are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că premiile pe care le veți putea încasa sunt destul de substanțiale, dar, spre deosebire de jocurile cu o varianță scăzută sau medie, aceste premii sunt mai greu de obținut.

Frecvența de plată a jocului și mărimea câștigurilor depinde de volatilitate. Aici, pot exista cazuri în care nu apar câștiguri pentru o anumită perioadă de timp, dar acestea merită așteptarea atunci când apar în cele din urmă.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Legacy of Dead: Secretul pentru a-ți revendica victoria

Suma inițială pe care o mizezi îți va determina câștigurile, iar acestea pot ajunge până la premiul maxim de 5000x, pe care îl vei primi dacă toate cele cinci role sunt pline cu simbolul Tutankhamon.

Simbolul wild și simbolul scatter din joc sunt denotate de pictograma camerei funerare. La fel ca și pictograma Tutankhamon, atunci când una dintre liniile de plată în joc primește de la două la cinci pe ea, veți obține un premiu variind între 1x și 500x. Combinațiile câștigătoare pot fi, de asemenea, formate prin utilizarea unui wild și înlocuirea acestuia cu alte pictograme.

Grafică splendidă și evidențiere în Legacy of Dead

Grafică splendidă și evidențiere în Legacy of Dead

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum pot câștiga rotiri gratuite și bonusuri

Jocul Legacy of Dead are un bonus de rotiri gratuite . Dacă prindeți trei sau mai multe simboluri scatter la o singură învârtire, veți declanșa funcția de rotiri gratuite. Făcând acest lucru, vei câștiga 10 rotiri gratuite pentru început și un bonus suplimentar de 2x, 20x sau 200x atunci când sunt aterizate 3, 4 sau 5 simboluri scatter, respectiv, pentru a declanșa runda bonus.

Și asta nu este tot. Înainte ca toate rotirile gratuite să fie jucate, există o altă surpriză pentru dvs. Va apărea o rolă pergament care va alege un simbol aleatoriu pentru a servi drept simbol special de expansiune. Aterizarea acestui simbol special de expansiune în timpul unei runde de rotiri gratuite face ca acesta să se extindă și să acopere întreaga rolă pe care aterizează.

Spre deosebire de sloturile video cu cărți normale, acest joc nu vă cere să aliniați rolele expandate pentru a obține un câștig. În schimb, tot ce trebuie să faci pentru a obține acel câștig este să prinzi simbolul ales pe rolele 1, 3 și 5, iar acesta va acționa ca și cum ai fi aterizat pe rolele 1, 2 și 3. Acest lucru îți crește foarte mult șansele de a obține câștiguri mari în timpul rundelor bonus și îți oferă un avantaj, spre deosebire de alte jocuri din seria Book.

În timpul funcției de rotiri gratuite,10 rotiri suplimentare vor fi acordate dacă puteți ateriza 3 noi simboluri scatter pe o singură rotire. Dacă vei continua să aterizezi simboluri scatter, vei continua să câștigi rotiri gratuite și nu există o limită la numărul de rotiri pe care le poți obține. Mai mult, un simbol ales este adăugat la combinație ori de câte ori prinzi cel puțin 3 simboluri scatter noi. Puteți folosi până la 9 simboluri alese simultan aici, și toate se extind oricând și oriunde aterizează.

Care este Jackpotul (câștig maxim)?

Slotul online Legacy of Dead nu are jackpot-uri progresive online, dar poți câștiga câștiguri destul de decente. Atunci când simbolul cu cea mai mare valoare umple ecranul, vei intra în funcția de rotiri gratuite, unde cel mai probabil vei obține câștigul maxim al jackpotului. Poți câștiga câștigul maxim de 5000x miza ta totală în acest moment, ceea ce echivalează cu 500.000 € dacă joci cu pariul maxim.

Adună simbolurile corecte și câștigă bonusuri interesante

Adună simbolurile corecte și câștigă bonusuri interesante

ÎNAPOI LA CUPRINS

Joc demo - Legacy of Dead Slot - Este gratis

La BETO.com puteți testa jocuri de cazino gratuite. Poți juca gratuit modul demo al slotului Legacy of Dead. Nu trebuie să faci mai întâi un prim depozit sau un depozit minim pentru a juca în modul demo la Legacy of Dead și primești 25.000 de credite de joc gratuit pe care le poți cheltui cum vrei.

Cu toate acestea, este recomandat ca înainte de a juca orice slot online pe bani reali, să joci mai întâi între 150 și 200 de rotiri demo.

Selectați un pariu mai mare și câștigați în Legacy of Dead

Selectați un pariu mai mare și câștigați în Legacy of Dead

ÎNAPOI LA CUPRINS

Revizuirea noastră a Legacy of Dead

Legacy of Dead de la Play'n GO este un joc ca la aparate online unic. Dacă luăm în considerare tema și funcțiile bonus pe care le oferă. Există deja pe piață sloturi similare cu tematica Egiptului Antic, iar gameplay-ul său este, de asemenea, asemănător cu cel al slotului Book of Dead .

Ambele titluri constau în 10 linii de plată și un premiu maxim de 5000x. În plus, ambele au runde de rotiri gratuite online care prezintă simboluri stivuite și expansive. Diferența constă în RTP (Book of Dead are un RTP de 96,21%, în timp ce Legacy of Dead are 96,68%).

Prin urmare, Legacy of Dead este o alegere bună dacă vă doriți un procent de plată ușor mai mare. Trebuie să setați pariul maxim la cel mai mare pentru a obține cele mai mari câștiguri.

Acest model de Book of Dead a câștigat multă popularitate în lumea sloturilor online în ultimii ani, ceea ce a dus la apariția multor dubluri pe piață. Tot ce ne dorim să vedem este un pic mai multă creativitate atunci când vine vorba de designul general al jocului. De asemenea, ar fi de apreciat adăugarea unui nou bonus în gameplay care să diferențieze jocurile.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Legacy of Dead Întrebări frecvente

Care este RTP-ul de Legacy of Dead?

Acest joc are un raport RTP (return to player) excelent de 96,68%. Având în vedere că 96% este standardul pentru majoritatea sloturilor video, aceasta este o cifră destul de bună.

Există învârtiri gratuite la Legacy of Dead Sloturi?

Atunci când prinzi 3 simboluri scatter în jocul ca la aparate Legacy of Dead, se declanșează runda bonus de rotiri gratuite. Primești 10 rotiri gratuite, iar un simbol apare în stive.

Care joc este mai bun: Legacy of Dead sau Book of Dead?

Acestea două sunt mai mult sau mai puțin același joc, cu modificări la nivel grafic. Cu toate acestea, procentajul de plată de la Legacy of Dead este puțin mai mare, deci are un avantaj.

Cât de volatil este Legacy of Dead?

Acest joc cu aparate are o volatilitate foarte mare. S-ar putea chiar să trebuiască să aștepți ceva timp între două câștiguri. Dar întotdeauna merită așteptarea atunci când acestea se rostogolesc în cele din urmă. O anumită cantitate de risc este asociată cu acest tip de rating de slot volatil și ar trebui să fii pregătit pentru adrenalina care vine cu el. Nu toată lumea este pregătită pentru această sarcină, iar tu trebuie să decizi dacă preferi mai degrabă loturile regulate cu câștiguri mai mici.

Care este cel mai mare câștig posibil pe Legacy of Dead?

Cel mai mare câștig posibil este de 5000x miza ta inițială. Aceasta îți va fi plătită dacă reușești să umpli toate rolele cu pictograma Tutankhamon sau Sarcofag.

Explicați runda bonus din Legacy of Dead?

Acest joc de păcănele are o funcție bonus foarte asemănătoare cu cea de pe Book of Dead. Cu toate acestea, în acest bonus, un simbol special care se extinde este ales aleatoriu pentru runda de rotiri gratuite. După ce apare această pictogramă, întreaga rolă este preluată, iar șansele tale de câștig sunt mult sporite. În plus, dacă obțineți 3 simboluri wild scatter pe rolele dvs. veți activa din nou funcția de rotiri. Vei primi 10 rotiri gratuite și un alt simbol expansiv posibil benefic.

Pot să joc gratis la Legacy of Dead Slot?

Da, puteți! Poți juca gratuit Legacy of Dead Demo aici la BETO!