MENIU
Căutare
Sloturi

Reactoonz Joacă Gratuit

Reactoonz Slot Demo

Reactoonz Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Reactoonz de Play'n GO

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Reactoonz Demo

Reactoonz este un nou joc de păcănele online captivant de la Play'n GO, cu o temă extraterestră. Jocul de păcănele cu temă extraterestră este principala sa atracție. Acest slot este unic și se joacă pe o grilă de 7x7. Reactoonz oferă, de asemenea, diferite caracteristici Quantum, cum ar fi un contor Quantum. Vă rugăm să citiți recenzia noastră detaliată și să jucați astăzi demo-ul slotului Reactoonz!


Lansare: 24.10.2017
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X4570

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 17 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiJocul de aparate are o temă extraterestră distractivă

DeschidețiGrafică de înaltă calitate

DeschidețiJackpot uriaș

DeschidețiDiferite moduri de a declanșa wild-uri

DeschidețiGrafică de înaltă calitate de Play'n GO

DeschidețiPatru caracteristici bonus diferite Quantum

Contra Contra

Contra

Închide Nu există rotiri gratuite în Reactoonz

Închide Funcția Gargantoon este greu de declanșat

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Play'n GO

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 94.51

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 7

Sloturi Rânduri 7

Teme de joc

Spațiu


Funcționalități de joc

Cluster Pays Symbol Swap Colectați Energie Înlocuirea simbolurilor câștigătoare Cascading/Avalanche wins Simboluri în expansiune Interval RTP Multiplicator Wild Simbol Mega (3x3)


Personaje

Extratereștri Monștri


Grila de 7x7 din Reactoonz slot

Grila de 7x7 din Reactoonz slot

Reactoonz Slot Machine - Introducere

Reactoonz este un slot video online creat de Play'n GO, un nume bine cunoscut în industria jocurilor de cazino online. Reactoonz slot se bazează pe o grilă uriașă unică (7x7). Pariul minim este de 0,20 €, iar pariul maxim este de 100 €. Obții câștiguri atunci când formezi clustere de simboluri similare.

Jocul de păcănele are funcții bonus interesante, inclusiv vortex wild, funcția de fluctuație, funcția de instabilitate, motorul de joc în cascadă și eliminarea simbolurilor.

Acest slot are un design fermecător și prietenos. Culorile sunt dinamice, iar celelalte elemente sunt, de asemenea, foarte excentrice. Este distractiv de jucat cu formatul match-5 .

Acesta este unul dintre cele mai performante sloturi video de la Play'n GO. Studioul a făcut o treabă excelentă în proiectarea jocului. Jucătorii din întreaga lume îl iubesc și îl joacă ore întregi.

Reactoonz Slotul a devenit atât de popular încât dezvoltatorul a lansat și o continuare - The Reactoonz 2. continuarea are o mulțime de bonusuri suplimentare și caracteristici similare cu această primă versiune.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tema și designul jocului Reactoonz Slot Game

Design și temă

Reactoonz are o temă extraterestră drăguță și excentrică . Există invadatori spațiali sau extratereștri în diferite culori și forme și alte elemente science-fiction. Elementele și extratereștrii au un aspect amuzant și drăguț.

Veți vedea nave spațiale și extratereștri și o funcție Gargantoon, iar Gargantoon-ul doarme. Dar vă va trezi și vă va da premii atunci când veți atinge jackpot-uri. Imaginile și sunetul jocului sunt perfect sincronizate. Toți jucătorii vor adora această temă fantastică, iar jucătorii noi se vor simți ușor confortabil cu slotul Reactoonz. Ne plac lansările bazate pe grilă ca aceasta, care sunt similare cu mereu popularul slot Sweet Bonanza.

Simboluri

Simbolurile de la Reactoonz au, de asemenea, o caracteristică unică. Simbolurile sunt elemente active. Acestea trag cu ochiul la tovarășii lor de simboluri, făcând întreaga matrice dinamică și energizantă. Totuși, unele dintre ele au doar un singur ochi. Iar dacă durează prea mult să învârtiți slotul, acestea încep chiar să discute între ele. Aceasta este o caracteristică fantastică a Reactoonz.

Micii invadatori spațiali cu diferitele lor simboluri și puncte în Reactoonz

Micii invadatori spațiali cu diferitele lor simboluri și puncte în Reactoonz

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Procentul RTP și volatilitatea RTP-ului Reactoonz

Procentul de Return To Player de pe Reactoonz este de 96,55%, ceea ce este mai mult decât generos. RTP-ul mediu în sloturile online este în jur de 96.00% până la 96.50%; astfel, RTP-ul Reactoonz de la Play N Go este mai mare decât standardul industriei.

Un RTP de 96,55% înseamnă că atunci când un jucător pariază 100 de euro în joc, primește înapoi în medie în jur de 96,55 euro. Aceasta nu este o garanție a randamentului; suma pe care o primești înapoi poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de norocul tău. Astfel, casa obține un avantaj de 3,45%.

Volatilitatea site-ului Reactoonz este ridicată. Aceasta înseamnă că numărul de câștiguri mari atinse este mai mic decât media, dar sunt foarte generoase atunci când se întâmplă. Jucătorul va lovi cu siguranță mai multe combinații câștigătoare și premii mai mici, dar, așa cum am menționat, șansa de a obține premii mari este destul de scăzută. Din această cauză, acest joc este mai potrivit pentru jucătorii cu experiență în jocurile de cazino online.

Acest joc de păcănele Reactoonz are caracteristici Quantum superbe, care continuă să plătească mai multe câștiguri pe măsură ce avansăm în joc, așa că tot ce avem nevoie este doar răbdare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim în Reactoonz

Deoarece jocul ca la aparate Reactoonz are un rating de volatilitate ridicată, nu este dificil să aduni o avere excelentă în jocul de bază. Dar puteți, de asemenea, să declanșați mai multe funcții bonus în joc. Opțiunea de role și câștiguri în cascadă este, probabil, cel mai bun lucru din joc. Acest motor de joc în cascadă elimină simbolurile care se potrivesc în joc și permite simbolurilor de deasupra lor să le umple spațiile libere. Care apoi pot declanșa un alt câștig bazat pe aceste noi simboluri. Acest câștig în lanț va continua să se declanșeze până când nu mai există combinații câștigătoare.

Dar cea mai căutată funcție a jocului este funcția Gargantoon, care se activează atunci când umpleți toți cei 5 metri Reactoonz Quantum Leap Meters dintr-o dată, și este cea mai bună șansă de a câștiga câștigul maxim, care este un câștig uriaș de 4.750x din pariul dvs.

Fiind un joc cu câștiguri în cascadă, Reactoonz nu are linii de plată fixe. Puteți câștiga în orice număr de simboluri care sunt imprevizibile. Un cluster câștigător se formează atunci când formați combinații câștigătoare de cinci sau mai multe simboluri similare împreună într-o singură rotire. Simbolurile cu un singur ochi joacă comparativ mai puțin decât cele cu doi ochi, oferind o sumă semnificativă. Cele mai profitabile simboluri ar fi extratereștrii roz cu doi ochi, care pot plăti o plată gigantică de 1200x (Când formați un cluster de 15 sau mai multe simboluri similare).

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să obțineți un câștig mare la Reactoonz Slot Machine

Cum să câștigi și combinații câștigătoare

Reactoonz utilizează mecanismul cluster pentru a determina câștigurile. Aceasta înseamnă că atunci când cinci sau mai multe simboluri similare apar pe grilă, acestea se înlănțuie, creând grupuri câștigătoare. Iar poziția simbolurilor individuale este esențială, deoarece simbolurile trebuie să fie adiacente unul față de celălalt pentru a fi înlănțuite pentru câștiguri. Simbolurile adiacente pot apărea fie pe role, fie pe rânduri. Simbolurile diagonale nu sunt considerate adiacente în slotul Reactoonz.

Atunci când reușești să prinzi simboluri similare împreună, acestea se înlănțuie și sunt eliminate din joc. Apoi, locurile lor goale sunt umplute cu simbolurile de mai sus. Aceasta este caracteristica de câștig în cascadă din Reactoonz. Această funcție bonus este cunoscută sub diferite nume în lumea cazinourilor online. Se mai numește Avalanche Reels, Tumbling Reels sau pur și simplu Reactions.

Simboluri Wild

Un vârtej de lumină galbenă denotă simbolul wild din joc. Acest simbol nu aterizează pe grilă de unul singur, ci trebuie să fie generat de către jucător. Atunci când învârtiți slotul, veți observa că un simbol aleatoriu din joc începe să arate o strălucire de lumină. Dacă reușiți să obțineți cu succes o combinație cu această formă de simboluri luminoase, aceasta vă va oferi două simboluri wild la următoarea rotire.

Grozava caracteristică Gargantoon va genera simbolurile wild la întâmplare, pur și simplu aruncând între 4 și 8 dintre ele pe role la întâmplare.

Joacă Reactoonz de la Play N Go cu caracteristicile speciale Quirky

Joacă Reactoonz de la Play N Go cu caracteristicile speciale Quirky

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus în Reactoonz

În jocul Reactoonz, odată ce colectezi 25 de simboluri în contor, energia stocată în acele simboluri este transferată în contorul Quantum Leap. Acesta este plasat pe cealaltă parte a grilei, ținând rolele.

Există patru caracteristici Quantum diferite:

1. Caracteristica Implosion - Aceasta va transforma simbolurile din joc în simboluri wild. Oriunde între trei și șase simboluri pot fi transformate în wild-uri.

2. Funcția Alterare - Atunci când este declanșată, jocul selectează automat unul dintre simbolurile cu valoare redusă. Acesta îl va transforma într-un simbol diferit, facilitând jucătorului să obțină o combinație câștigătoare mai bună.

3. Funcția Demolare - Atunci când este declanșată, aceasta va șterge toate simbolurile cu un singur ochi sau cu valoare redusă din joc, inclusiv simbolurile potrivite.

4. Funcția Incizie va plasa un simbol Wild în centrul grilei. Și plasează, de asemenea, simboluri potrivite pe liniile diagonale. Astfel, creează potențial o combinație câștigătoare.

Funcția Gargantoon

Funcția Gargantoon este cea mai atractivă funcție bonus a slotului Reactoonz. Deci, în mod natural, toți jucătorii ar dori această caracteristică Quantum Bonus. Dar întorsătura este că este activată doar după ce toate celelalte patru bonusuri ale funcției Quantum au fost completate. Pentru a o declanșa, trebuie să aduni încă 25 de simboluri în contorul Quantum Leap Meter Reactoonz.

Va merita așteptarea dacă reușești să învârți Gargantoon. În primul rând, acesta va sări pe role și va ocupa un spațiu de 3x3. În al doilea rând, va acționa ca un simbol wild și, astfel, poate duce la niște câștiguri grele. Dar distracția nu se termină aici - se va împărți apoi în continuare în două wild-uri de 2x2, rezultând din nou în niște câștiguri mari. Și apoi, din nou, atunci când se obține un câștig, Gargantoon se va transforma în cele din urmă în nouă Gargantoon Wilds mici Gargantoon. Aceștia vor ocupa spații unice și îi vor oferi jucătorului o altă oportunitate de a lovi combinații câștigătoare unice.

Bonusul de instabilitate

Acesta este un bonus special pentru a vă condimenta jocul atunci când acesta se desfășoară fără probleme. Atunci când jucătorul învârte o rotire necâștigătoare, Gargantoon va arunca la întâmplare simboluri wild pe role. Astfel, între patru și opt simboluri wild vor fi aruncate pe grilă, crescând șansele de câștig.

Mai multe caracteristici cuantice ale Reactoonz

Mai multe caracteristici cuantice ale Reactoonz

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum pot juca Reactoonz gratuit?

Versiunea demo a slotului Reactoonz este disponibilă aici, la BETO. Astfel, puteți juca jocul și îl puteți explora fără a risca bani reali. Jocul versiunilor demo este o modalitate excelentă de a explora diferitele caracteristici bonus și de a învăța regulile de joc ale diferitelor jocuri de păcănele.

Obțineți un bonus de bun venit și găsiți cele mai bune cazinouri online aici la BETO.

Nu uitați să urmați o strategie de joc și să jucați în mod responsabil.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Suport pentru dispozitive încrucișate de Reactoonz

Reactoonz poate fi jucat pe o serie de dispozitive diferite. La fel ca majoritatea jocurilor de la Play'n GO, acest joc poate fi jucat pe majoritatea dispozitivelor. Puteți juca jocul pe telefonul mobil și pe computer. De asemenea, are suport atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS .

Jucătorii nu au nevoie să descarce niciun software pentru a juca jocul, acesta putând fi jucat direct cu ajutorul unui browser. Este destul de simplu: deschideți cazinoul online preferat și începeți să jucați. Cazinourile aprobate au schimbat în întregime lumea jocurilor de noroc, iar tu poți avea o experiență completă de cazinou din confortul casei tale.

O mostră de grilă 7x7 în Reactoonz

O mostră de grilă 7x7 în Reactoonz

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul final al Reactoonz slot

Reactoonz este unul dintre cele mai unice și inovatoare sloturi video. Energoonz este prequel-ul lui Reactoonz. Acesta va arăta cantitatea de inovație și îmbunătățiri pe care echipa Play'n Go le-a făcut în acest joc. GFX-ul îmbunătățit, sunetele mai bune și elementele actualizate sunt rezultatele muncii asidue depuse de dezvoltatori.

Volatilitatea jocului este cotată ca fiind ridicată . Răbdarea este cheia jocului și s-ar putea să dureze ceva timp pentru a obține un câștig de aur. Încercați mai întâi jocul demo pentru a învăța toate caracteristicile extraordinare ale Quantum.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte sloturi din lumea sloturilor online, Reactoonz nu oferă rotiri gratuite. Dar acest lucru este compensat de numărul de caracteristici bonus din joc.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Reactoonz - Întrebări frecvente

Există rotiri gratuite în Reactoonz? Săgeată Săgeată

Nu există învârtiri bonus sau învârtiri gratuite în acest joc ca la aparate, dar există o mulțime de alte funcții bonus care compensează lipsa învârtirilor bonus. Există diferite funcții precum Quantum Leap, Wilds, Multiplicatori. Gargantoon-ul este caracteristica caracteristică a Reactoonz.

Care este volatilitatea Reactoonz? Săgeată Săgeată

Volatilitatea slotului Reactoonz este ridicată. Șansele de a obține câștiguri mari sunt mai mici decât media, dar valorile lor sunt mari, ceea ce compensează numărul mai mic de apariții. Răbdarea este cheia în astfel de jocuri cu volatilitate ridicată.

Care este premiul maxim pe care îl poți câștiga la slotul Reactoonz? Săgeată Săgeată

Cea mai mare valoare a multiplicatorului este plafonată la 4.750x miza ta inițială.

Care este runda bonus din Reactoonz? Săgeată Săgeată

După ce reușești să câștigi în jocul ca la aparate, simbolurile câștigătoare eliminate din grilă vor fi adăugate în contorul jocului numit Quantum Leap Meter. Atunci când sunt adunate 25 de simboluri în joc, acestea sunt transferate în Quantum Leap Meter, ceea ce declanșează funcțiile bonus ale jocului.

Care sunt alte jocuri pe care le sugerați să le jucați? Săgeată Săgeată

Continuarea lui Reactoonz este un joc perfect pentru jucătorii care iubesc Reactoonz. Dar dacă vor să joace ceva puțin diferit, pot juca alte jocuri cluster de la Play'n GO, cum ar fi Moon Princess și Honey Rush. Acestea sunt niște sloturi excelente ale dezvoltatorului de jocuri.

Pot să joc Reactoonz gratuit? Săgeată Săgeată

Da! Chiar aici, la BETO, ai șansa de a încerca modul demo gratuit și de a afla totul despre prietenii tăi extratereștri colorați și amuzanți. Căutați și alte aparate de păcănele? Le veți găsi pe toate aici la BETO și aruncați o privire și pe cele mai bune cazinouri online recenzate și în topul nostru.