MENIU
Căutare
Sloturi

Legacy Of Egypt Joacă Gratuit

Legacy Of Egypt Slot Demo

Legacy Of Egypt Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Legacy Of Egypt de Play'n GO

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Legacy Of Egypt Demo

Legacy Of Egypt este un joc de păcănele plin de distracție bazat pe Egipt, creat de Play'n GO. Jocul de păcănele urmează structura clasică cu 5 role și 3 rânduri. Există 30 de linii de plată fixe în Legacy Of Egypt, iar acestea vă vor oferi șanse diferite de a obține un câștig în acest slot. Jocul de păcănele este super electric datorită diferitelor sale caracteristici, cum ar fi Free Spins și Wheel of the Gods.


Lansare: 25.04.2018
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 13 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiImagini grozave

DeschidețiFuncția Cool Free Spin

DeschidețiÎnvârtiri speciale piramidă

DeschidețiJackpotul de top este în valoare de 5.000x

DeschidețiSuport pentru mai multe dispozitive

Contra Contra

Contra

Închide Nu există bonusuri la jocul de bază

Închide RTP mediu

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Play'n GO

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 94.50

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.30

Sloturi Miza maximă 300.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 30

Teme de joc

Aventură Legende Civilizații antice


Funcționalități de joc

Roată bonus FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Anubis Cleopatra Faraoane Zeități


Tabelul de plată al Legacy Of Egypt

Tabelul de plată al Legacy Of Egypt

Introducere în Legacy Of Egypt

Legacy Of Egypt se bazează pe misterele și secretele culturii egiptene; marile piramide situate în Giza adăpostesc diferite morminte și cripte. Aceste morminte sunt comorile ascunse pe care ești hotărât să le descoperi. Tema slotului influențează puternic elementele vizuale ale slotului; simbolurile și fundalul slotului contribuie la frumusețea egipteană a slotului.

La începutul jocului, veți vedea fundalul frumos al slotului; în fundal, puteți vedea diferite piramide și dune uriașe de nisip; în lateralele rolelor, există pereți cu piloni care completează aspectul unui mormânt sau templu în ruină, undeva necunoscut în vastul deșert egiptean.

Există două seturi de simboluri în Legacy Of Egypt, simbolurile cu valoare redusă și simbolurile cu plată mare. Simbolurile cu valoare scăzută din slot sunt simbolurile clasice bazate pe cărți; există K, Q, J și A, sunt ușor de reperat, deoarece majoritatea celor mai bune sloturi online urmează acest format pentru a marca simbolurile cu plată scăzută. Simbolurile cu valoare mare ale slotului sunt simbolurile cu imagini; imaginile lor sunt ale diferiților conducători și zeități egiptene. Există un total de 6 simboluri diferite cu plată mare în acest slot, iar acestea îți vor oferi câștiguri atunci când prinzi aceste simboluri cu plată mare și cu plată mică în combinații de trei sau mai multe.

În afară de aceste simboluri obișnuite, există două simboluri speciale în acest slot, simbolul Scatter și simbolul Wild. Simbolul wild din acest slot este Scarabeul Scarabeu înaripat; acesta va înlocui simbolurile tale obișnuite pentru a-ți facilita obținerea de câștiguri. Simbolul Scatter este simbolul Piramidă învârtitoare; acesta vă va oferi runda Bonus Free Spins dacă prindeți suficiente astfel de simboluri pe role.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Grafică și tematică de Legacy Of Egypt

Legacy Of Egypt este unul dintre cele mai frumoase sloturi de Play'n GO; slotul are o temă foarte magică și aventuroasă, bazată pe cultura Egiptului Antic. Sloturile cu tematică egipteană sunt super distractive de jucat; sunt dinamice și aventuroase; nu veți ști niciodată ce se va întâmpla la următoarea rotire. Cultura vastă a Egiptului Antic inspiră diferitele bonusuri speciale și runde bonus. Vei fi total tentat de frumoasele dune și de piramidele care îți încântă ochii. Doar după câteva minute de joc, vă veți da seama că acesta nu este doar un alt slot cu tematică egipteană; asta pentru că Legacy Of Egypt are o grafică și Funcții Speciale mult mai bune.
Tema inspiră diferitele elemente vizuale ale sloturilor. Simbolurile din slot sunt concepute în totalitate în funcție de tema bogată în cultură a slotului. Simbolurile High-Paying din slot sunt bazate pe imagini; veți vedea că acestea sunt diferite imagini ale diferiților lorzi și zei din cultura egipteană. Aceste imagini sunt proiectate minunat; imaginile arată ca și cum ar fi niște benzi mici dintr-o carte de benzi desenate, cum ar fi nivelul de detaliu și tema de culoare. Simbolurile cu valoare scăzută din acest slot pot fi simboluri obișnuite de cărți, dar nu vă păcăliți crezând că sunt obișnuite; aceste simboluri de cărți au o notă antice cu aspect cool în temă, fontul acestor simboluri arată foarte izbitor și atrăgător, vă va plăcea vibrația generală a acestui slot.

Dezvoltatorii din lumea sloturilor online iubesc această temă la fel de mult ca și dumneavoastră; această temă se potrivește perfect cu diferitele caracteristici bonus și beneficii care vin în acest slot pentru a vă ușura jocul. Această temă a inspirat diverse elemente și în lumea cazinourilor fizice. Marile piramide egiptene inspiră în totalitate foarte faimosul Luxor Casino; acesta este situat în orașul cazinourilor Las Vegas.

Simboluri cu plată mare în Legacy Of Egypt

Simboluri cu plată mare în Legacy Of Egypt

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă - Legacy Of Egypt

Cum să joci

Legacy Of Egypt este un slot cu 30 de linii de plată, iar tu vei câștiga un câștig în acest slot atunci când vei obține o combinație câștigătoare pe una dintre aceste linii de plată. Va trebui să setezi pariul în acest slot înainte de a învârti rolele. Aveți la dispoziție o gamă largă de opțiuni de pariere în Legacy Of Egypt din care puteți alege și puteți seta un pariu în funcție de bugetul dumneavoastră. Cel mai mic pariu pe care îl puteți paria în acest slot este în valoare de 0,30 de monede pe rotire, iar acesta poate fi crescut până la un nivel maxim de 90 de monede pe rotire. Jucătorilor noi li se sugerează să joace cu pariuri mai mici, iar acest lucru se datorează faptului că, de obicei, joacă cu bugete mai mici și, la fel, jucătorii veterani pot alege pariuri mari.

Fiți atenți în timp ce stabiliți suma pariului; pariul dvs. trebuie selectat, ținând cont de bugetul dvs. de joc. Încercați să stabiliți un pariu care să vă permită cel puțin 50 de rotiri, iar acest lucru va răspândi caracteristicile și recompensele slotului în mod egal pe parcursul jocului.

După selectarea nivelului de pariu, trebuie să învârtiți rolele. Butonul de rotire este plasat în colțul din dreapta jos al ecranului de joc. Există, de asemenea, un buton de rotire automată alături de acel buton de rotire, iar acest buton de rotire automată va roti automat rolele slotului de un număr fix de ori. Cu ajutorul acestei funcții de joc automat, puteți sta liniștit și relaxat, iar slotul va face toată treaba. Aveți grijă când folosiți această funcție de joc automat; dacă ziua dvs. nu este bună, vă poate goli portofelul într-o clipă, iar dvs. nici măcar nu veți ști acest lucru.

Cum să câștigi

Câștigurile sunt simple în Legacy Of Egypt; veți câștiga un câștig atunci când veți obține o combinație de trei simboluri similare pe una dintre liniile de plată ale slotului. Valoarea câștigului tău va depinde de numărul de simboluri din combo și de valorile acestora. Dacă obțineți un combo lung, cu 4 sau 5 simboluri, recompensa dvs. va fi mult mai mare. Valoarea combo-urilor este direct legată de valoarea simbolurilor din combo. Dacă obțineți un combo cu simboluri de imagine de nivel înalt, veți primi o plată generoasă. Poți verifica diferitele combo-uri posibile în jocul de păcănele și plățile respective în tabelul de plăți al jocului de păcănele. Acesta poate fi accesat în panoul de control al jocului.

Reportaj special în Legacy Of Egypt

Reportaj special în Legacy Of Egypt

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici speciale în Legacy Of Egypt

Plățile simbolice

Cel mai profitabil simbol din acest joc de păcănele este simbolul wild, pe care îl reprezintă Scarabeul de Aur. După simbolul wild, simbolul Cleopatra este cel mai valoros simbol din acest joc de păcănele. Faraonul este simbolul care plătește cel mai mult după Cleopatra. După aceste simboluri, restul simbolurilor cu valori mari sunt Ra, Anubis, Sobek și Sekhmet. Scarabeul Wild vă va plăti un randament în valoare de 16,6x pentru obținerea a 5 simboluri pe o linie de plată. După el, Cleopatra plătește 10x pentru 5 pe o linie de plată, apoi vine Faraonul cu un câștig de 8,3x pentru obținerea a 5 simboluri pe o linie de plată. Apoi vine Ra, cu un randament de 6,6x pentru 5 pe o linie de plată, și Anubis, care plătește 4,1x pentru 5 pe o linie de plată. Apoi vin Sobek și Sekhmet.

Simbolurile de cărți sunt simbolurile cu plată mică din acest slot; acestea vă vor plăti în valoare de 1,6x pentru combinații de cinci de un fel.

Wild-ul

Wild-ul este cel mai valoros simbol din slot; vă va plăti cel mai mare multiplicator de 16,6x pentru obținerea unei combinații de 5 simboluri pe liniile de plată. Simbolul său atrăgător, Gold Scarab, poate identifica simbolul wild. Acest simbol Wild va înlocui toate simbolurile obișnuite din slot pentru a vă ajuta să obțineți câștiguri.

Scatter

Simbolul Scatter din Legacy Of Egypt vă va ajuta să declanșați Runda Bonus Free Spin în Legacy Of Egypt. Atunci când prindeți minim 3 simboluri Scatter, veți declanșa bonusul Free Spin. Free Spins sunt foarte valoroase din două motive: primul este că aceste Free Spins sunt gratuite, așa cum sugerează deja numele, iar al doilea motiv este că aceste Free Spins au beneficii speciale, cum ar fi multiplicatori și rate de reușită crescute.

Multiplicatorii Free Spin câștigători în Legacy Of Egypt

Multiplicatorii Free Spin câștigători în Legacy Of Egypt

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Învârtiri gratuite și Jackpot Max Win în Legacy Of Egypt

Bonus de rotiri gratuite
Principala funcție specială din acest joc de păcănele este funcția bonus Free Spin. Este locul în care vei obține cele mai mari câștiguri din întregul slot. Îți poate oferi multiplicatori crescuți împreună cu Free Spins tradiționale. Îți poate oferi multiplicatori crescuți împreună cu rotirile gratuite tradiționale. Free Spins sunt declanșate atunci când prindeți 3 sau mai multe simboluri Scatter. Prin aterizarea acestei combinații, vei câștiga instantaneu o combinație de 5x pe pariul tău și câteva Free Spins. Rareori primești plăți directe împreună cu Free Spins. Roata fermecată unică va decide numărul de Free Spins pe care îl veți obține.

În această Roată Fermecată, puteți obține un minim de 3 rotiri gratuite, iar acest număr poate crește până la un maxim de 20 de Rotiri Gratuite, și nu este ca și cum nu veți obține niciodată 20 de Rotiri Gratuite; această funcție Roata Fermecată este foarte generoasă.

Amplificatoare de rotiri gratuite

Atunci când declanșați Bonusul Free Spin, veți primi câteva bonusuri suplimentare în joc; acestea vă vor ajuta în Runda Bonus. În plus, veți primi două Boostere suplimentare:

  • Toate piramidele vor fi transformate în simboluri Wild.
  • În fiecare Free SPin individual, va fi activat un multiplicator; valoarea acestui multiplicator va fi cuprinsă între 2x și 10x.

Învârtiri piramidă

Piramidele Pyramid Spins sunt bonusuri de plată foarte generoase în Jocul de bază; atunci când prindeți 2 simboluri scatter Pyramid pe rolele din Legacy Of Egypt, veți declanșa acest Bonus special. În cadrul acestui bonus, veți câștiga între 3 și 8 Free Spins; în timpul acestui Bonus ROUND, valoarea multiplicatorului va fi aceeași cu cea pe care ați fi avut-o la rotirea în timpul căreia ați declanșat acest bonus.

Cea mai bună caracteristică a acestui bonus este că puteți avea un număr foarte mare de Free Spins în cadrul acestuia; atunci când mai prindeți încă două Scatters într-o rundă de Free Spin, veți Re-Trigger bonusul, acesta va dubla numărul de Free Spins de pe roată, în acest fel, puteți câștiga maxim 16 Free Spins suplimentare.

Jackpot de top în Legacy Of Egypt

În Legacy Of Egypt, nu veți găsi niciun Jackpot tradițional cu plată fixă, dar există un multiplicator mare care vă va plăti în valoare de 5000x pariul dvs. într-o singură rotire. Acesta este un multiplicator foarte generos pentru un slot cu varianță medie. În plus, atunci când joci slotul la nivelul de pariu maxim, vei primi un câștig în valoare de 450.000 de lire sterline în cel mai bun noroc al tău, ceea ce este pur și simplu grozav.

Învârteli piramidă câștigătoare în Legacy Of Egypt

Învârteli piramidă câștigătoare în Legacy Of Egypt

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP și volatilitatea Legacy Of Egypt

Legacy Of Egypt RTP

RTP-ul de la Legacy Of Egypt este de 96,50%. Aceasta înseamnă că, în medie, ar trebui să primești în jur de 96,50% din banii tăi înapoi sub formă de câștiguri. Vă rugăm să rețineți că RTP-ul nu este o garanție a câștigurilor în nici un sens, ci este doar media plăților pe care le obțineți și este măsurată pe baza unei medii pe termen lung. RTP-ul de 96,50% este foarte generos, deoarece media Standardului din industrie din lumea sloturilor este de aproximativ 95,50%.

Volatilitatea de Legacy Of Egypt

Ratingul de volatilitate al Legacy Of Egypt este Mediu, sloturile cu volatilitate medie sunt cele mai echilibrate sloturi. aceste sloturi vă vor oferi câștiguri stabile, veți obține câștiguri aproape la fiecare a 5-a sau a 6-a rotire, ceea ce este grozav pentru un slot video modern. Sloturile cu volatilitate medie sunt preferate de majoritatea jucătorilor de sloturi datorită câștigurilor stabile și naturii lor echilibrate, aceste sloturi nu sunt nici agresive, nici plictisitoare.

Diferite caracteristici speciale în Legacy Of Egypt

Diferite caracteristici speciale în Legacy Of Egypt

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Versiunea mobilă a Legacy Of Egypt

Suport pentru mai multe dispozitive

Legacy Of Egypt este un joc de păcănele superb; are o grafică uimitoare, o coloană sonoră încântătoare și caracteristici interesante. O caracteristică esențială în orice slot este funcționalitatea sa cross-device; ar trebui să puteți avea plăcerea de a juca în timp ce sunteți în mișcare. Acesta este un lucru pe care dezvoltatorii îl înțeleg bine la Play'n GO. Dezvoltatorii au optimizat în mod corespunzător moștenirea Egiptului la Play'n GO. Nu veți experimenta niciun lag sau cădere de cadre în timp ce jucați versiunea mobilă a slotului; va funcționa fără probleme.

Versiunea gratuită a Legacy Of Egypt

Versiunea gratuită a Legacy Of Egypt este disponibilă pe BETO; aici puteți încerca diferitele caracteristici și bonusuri ale slotului cu ajutorul banilor fictivi. Versiunea gratuită a unui slot este similară cu versiunea originală; singura diferență dintre cele două este că nu joci și nu câștigi bani reali în versiunea demo.

Dacă sunteți nou la Legacy Of Egypt, vă sfătuim să jucați versiunea gratuită a slotului înainte de a paria cu banii dvs. reali, câștigați cu greu; acest lucru vă va spori cunoștințele despre acest slot.

Învârtiri gratuite în Legacy Of Egypt

Învârtiri gratuite în Legacy Of Egypt

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Trucuri în Legacy Of Egypt

Trucuri sau strategii în Legacy Of Egypt

Legacy Of Egypt este un slot video modern, iar în aceste zile, toate sloturile se bazează pe generatoare de numere aleatorii (RNG), ceea ce înseamnă că nu vor exista puncte de legătură între două rotiri, iar fiecare rotire va fi proaspătă ca nouă. Din acest motiv, este imposibil să urmezi sau să cureți orice strategie pentru a câștiga în Legacy Of Egypt. Nu puteți formula niciun plan pentru a prezice rezultatul următoarei învârtiri pe baza rezultatelor anterioare, deoarece nu există nicio legătură între două învârtiri ale slotului.

Acest lucru este foarte important în jocurile de sloturi; acest lucru menține un nivel de emoție în mintea jucătorilor de sloturi; nu știi niciodată ce se va întâmpla cu tine în sesiunea de sloturi, poți câștiga mult și poți merge în gol în același timp.

Caracteristici speciale în Legacy Of Egypt

Caracteristici speciale în Legacy Of Egypt

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul general al Legacy Of Egypt

Legacy Of Egypt este un joc de păcănele solid; este unul dintre cele mai bune jocuri de păcănele online de la Play'n GO. Veți înțelege frumusețea și unicitatea acestui slot din momentul în care îl deschideți. Jocul de păcănele are o temă frumoasă inspirată din Egiptul Antic, iar toate elementele vizuale diferite ale sloturilor sunt proiectate ținând cont de această temă minunată. În zilele noastre, există multe sloturi online cu această temă, dar distracția și emoția de pe Legacy Of Egypt sunt de neegalat.

Tema Antică a slotului influențează fundalul și simbolurile slotului. Vei vedea diferite atingeri ale acestei teme, iar acestea vor adăuga la nivelul de detaliere și frumusețe al acestui slot.

Statisticile de la Play'n GO sunt foarte asigurătoare, iar statisticile bune sunt vitale pentru orice slot; acestea vă fac să vă simțiți în siguranță cu privire la banii pe care i-ați pus în interiorul slotului. Jocul de păcănele are un RTP generos de 96,50%, ceea ce înseamnă că veți obține randamente mai mari decât media pe acest slot. Varianța slotului a fost evaluată ca fiind medie, ceea ce îți va oferi o experiență de joc echilibrată.

Legacy Of Egypt este încărcat cu funcții speciale și veți vedea diferite bonusuri, cum ar fi Free Spins , Wilds și Bonus Wheels, care vor decide numărul de Free Spins.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Legacy Of Egypt

Care este procentajul de Return To Player al Legacy Of Egypt? Săgeată Săgeată

RTP-ul de la Legacy Of Egypt este de 96%, iar variația a fost evaluată ca fiind medie.

Este Legacy Of Egypt potrivit pentru jucătorii noi? Săgeată Săgeată

Da, Legacy Of Egypt va fi îndrăgit de noii jucători, deoarece ratingul de variație al slotului este Mediu, ceea ce le va oferi noilor jucători un gameplay foarte echilibrat pe Legacy Of Egypt.

Care este premiul maxim pe care îl poți câștiga la Legacy Of Egypt? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim pe care îl poți obține la Legacy Of Egypt este în valoare de 150.000 €.

Există o funcție Free Spin în Legacy Of Egypt? Săgeată Săgeată

Da, există o funcție bonus Free Spin în Legacy Of Egypt, pe care o poți declanșa cu ajutorul simbolurilor scatter din joc. Vei primi Free Spins atunci când prinzi 3 sau mai multe simboluri scatter pe rolele din Legacy Of Egypt.

Pot să câștig bani reali la Legacy Of Egypt? Săgeată Săgeată

Da, bineînțeles, puteți câștiga bani reali pe Legacy Of Egypt, trebuie doar să vizitați orice cazinou electronic bun pentru a juca versiunea completă a jocului de păcănele, deoarece veți primi versiunea gratuită a jocului de păcănele pe BETO.