MENIU
MARTIE 2024

Poker online - Totul despre jocul de cărți. De la pește la pokershark!

Ghidul de poker online de BETOs in-house Poker Pro în 2022


Ghidul de poker online de la BETOs in-house Poker Pro

Ghidul de poker online de BETOs in-house Poker Pro în 2022

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 24 Iunie 2023 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Numele meu este Kim Birch și am peste 20 de ani de experiență ca jucător de poker. Din 2002, am jucat Texas Hold'em No-Limit poker online la nivel profesionist. Am scris 2 cărți și am fost redactor de poker la Tipsbladet.

Jocul de poker, și în special Texas Holdem, a fost întotdeauna popular. Este jocul pe care îl jucau bandiții din vechile westernuri și care fie blufau, fie trișau întotdeauna.

Săptămâna de săptămână în săptămână se joacă milioane, iar meciurile sunt prezentate la televizor și transmise în direct din cazinourile live de top din întreaga lume.

Se organizează turnee de poker și există o luptă pentru Cupa Mondială. Campionatele Europene și cei mai buni jucători au primit un statut care se apropie de cel al vedetelor pop și de film.
Jocul de poker este în plină dezvoltare. Toată lumea, de la studenți la directori, adoră să joace poker online, fie pentru a se perfecționa, fie pentru a urmări, ca și mine, visul de a putea trăi din poker. Pentru mine, a mers bine, dar de fiecare dată văd jucători noi care fac exact aceleași greșeli de poker pe care le-am făcut și eu, iar asta costă lecții costisitoare. Bani pe care mulți dintre ei nu-și pot permite să îi piardă deloc.

La fel ca și în cazul cărții mele "Poker online", vreau să dau o șansă tuturor cu acest ghid de poker. Vreau ca oamenii să aibă șansa de a trece de la începător la stăpânirea acestui fantastic joc de cărți pe care am avut norocul să îl numesc meseria mea de peste 10 ani.

Această secțiune de Texas Poker de la BETO oferă sfaturi practice, trucuri și o strategie de poker pe care o puteți folosi pentru a juca poker online, care vă va crește șansele și șansele de a câștiga mai mult decât pierdeți.

Învață să câștigi la poker și fă-o cu stil.

Joacă poker online - Gratuit / Informații despre poker bonus pe care le poți folosi în următorul joc

Joacă poker online - Gratuit / Informații despre poker bonus pe care le poți folosi în următorul joc

ÎNAPOI LA CUPRINS

Ghidul începătorului pentru a juca poker online

Pokerul online, în special Texas Holdem NL, a devenit un mare succes atât în Danemarca, cât și în restul lumii. Atât de mulți oameni joacă la mesele de poker online în loc să joace acasă împotriva prietenilor și cunoștințelor, deoarece poți găsi oricând un turneu de poker online sau jocuri de cash.

Deci, dacă stai și te plictisești într-o seară de miercuri, iar soția, soțul sau prietenii tăi nu au timp să joace. Poți să te așezi la calculator unde peste un milion de oameni sunt gata să joace împotriva ta la poker online pe bani de cazino.

Locurile în care joci online se numesc camere de poker. Aici descarci un soft pentru calculator sau o aplicație pentru smartphone, care îți cere să te înregistrezi cu numele, adresa și e-mailul tău. Nu trebuie să depui bani reali în contul tău de poker online. La început, este un avantaj să joci doar pentru distracție împotriva altor jucători de poker cu așa numiții "fun money" - un fel de bani de monopol online.

Dintre aplicațiile gratuite și site-urile de poker care fie se concentrează 100% pe jocuri de poker online gratuite, fie au caracteristici bune de "fun money", pot fi menționate aceste camere de poker:

 • Pokerstars(cameră de poker).
 • Governor of Poker 3 (toate platformele).
 • Zynga Poker (Facebook)
 • WSOP - World Series of PokerApp (iOS, Android).
 • Pokerist (iOS, Android).

Cu toate acestea, jocurile de poker cu bani de distracție și cu jetoane de poker reale nu pot fi comparate, deoarece oamenii joacă întotdeauna mai bine atunci când există o miză într-un joc de poker. Nu este doar pentru distracție. Când crezi că ești pregătit să joci poker online pe bani reali, există încă multe opțiuni, chiar dacă vrei să joci doar pentru sume mici de bani.

Există multe opțiuni în pokerul online, dar cei mai mulți oameni iubesc turneele de poker pe bani, așa că aici toată lumea se poate înscrie, ceea ce îi atrage pe mulți jucători online. Cu toate acestea, trebuie să cunoști regulile pokerului înainte de a începe să pariezi bani reali în jocurile de poker online. În plus, este o idee super bună să joci poker pentru distracție, astfel încât să poți învăța aplicația/software-ul pe care îl folosești.

Folosiți pokerul online gratuit pentru a învăța cum să verificați, să pariați, să măriți miza și să vă ascundeți cartea atunci când pierdeți la masa de poker. Toate acestea pot fi învățate în jocurile de poker online în care folosești doar bani de distracție. De asemenea, trebuie remarcat faptul că, uneori, totul este în limba engleză, așa că trebuie să cunoști jargonul de poker înainte de a te lansa în provocarea de a juca poker online.

Cea mai mare greșeală pe care o fac mulți jucători noi de poker online este să sară direct în turneele pe bani. Cei mai mulți oameni au o surpriză uriașă, deoarece jocurile lor de poker online nu se compară deloc cu cele pe care le-au avut săptămâna trecută împotriva prietenilor, unde au câștigat totul.

Am mai văzut asta de atâtea ori: Oamenii pierd meci după meci și nu înțeleg ce fac greșit. Un sfat de poker care m-ar fi putut salva de mulți bani în pokerul online ar fi fost să fi urmărit multe turnee de poker înainte de a mă așeza la mesele de poker online.

Este o oportunitate în sălile de poker online să urmărești turneele și jocurile de poker în desfășurare fără să joci mâini de poker. Un exercițiu bun este să ghicești ce au diferiți jucători în timp ce urmărești.

Acest exercițiu simplu de poker online poate economisi bani în pokerul online și, în același timp, îți dai seama rapid că oamenii joacă puțin diferit față de cum ești obișnuit. În pokerul online, jucătorii trimit semnale diferite față de cele cu care ești obișnuit de la televizor sau de la jocurile de poker împotriva prietenilor.

Următorul pas este să cunoști un pic mai bine regulile de poker și să studiezi cotele de poker și alte informații pe care le poți folosi pentru a deveni un jucător de poker mai bun.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Învață să joci poker - Reguli de poker Texas Holdem

Fără îndoială, Texas Hold'em este cea mai populară variantă de joc de cărți din lume, atât online, cât și offline. Această variantă de poker se joacă, de asemenea, în fiecare an la World Series of Poker (VM), unde cel mai bun jucător poate câștiga aproximativ 10 milioane de dolari.

În acest articol m-am axat pe regulile de poker pentru această variantă.

Regulile nu sunt atât de dificile, iar jocul de cărți este foarte simplu. Se spune adesea că un joc de poker hold 'em este ușor de învățat, dar greu de stăpânit!

ÎNAPOI LA CUPRINS

Jucătorii de poker la masă și regulile cărților în pokerul online

Puteți avea maximum 10 jucători cu cărți la o masă, atât la poker live, cât și la poker online. La începutul jocului de poker, fiecare jucător primește două cărți care nu sunt arătate celorlalți jucători de poker de la masă. Aceste cărți individuale date tuturor jucătorilor se numesc cărți "Hole" sau "Pocket".

Toate cărțile ulterioare sunt întoarse cu fața în sus în centrul mesei de poker, astfel încât toată lumea să le poată vedea. Aceste cinci cărți se numesc cărți "board" sau "community".

Fiecare jucător de poker trebuie apoi, în funcție de cărțile "hole" și "community", să facă cea mai bună mână de poker online posibilă, alegând cinci cărți. Depinde în întregime de fiecare jucător de poker în parte ce combinație de cărți alege. Cu toate acestea, puteți folosi doar cărțile proprii și toate cărțile de masă de pe masa de poker.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Reguli pentru buton și blind-uri în pokerul online

Pok juca jocuri - turnee pokerstars - promoții bonus

Pok juca jocuri - turnee pokerstars - promoții bonus

În pokerul online, folosești un buton de dealer numit "butonul" pentru a găsi dealerul teoretic din jocul tău. Cel care are butonul de dealer în jocul tău este ultimul care face ceva în fiecare rundă. Atunci când o mână de poker este rezolvată, butonul este trecut la jucătorul din stânga butonului de dealer.

Jocul presupune ca doi jucători de poker să parieze înainte de a li se împărți cărțile de joc. Se numește "blind bets", deoarece cei doi jucători pariază fără să-și vadă cărțile.

Jucătorul din stânga dealerului teoretic este cel care trebuie să aibă primul cărțile de poker și tot el este cel care trebuie să plătească small blind.

Cele două cărți de buzunar sunt apoi împărțite fiecărui jucător de la masa de poker, primul small blind. Jucătorul de poker de la masa aflată în stânga celui de la masa small blind trebuie apoi să parieze big blind. Blind-ul mic este la jumătate din valoarea blind-ului mare. Dacă blind-ul mare este de 2$, blind-ul mic trebuie să fie de 1$.

Pariuri de poker online

Pariuri de poker online

ÎNAPOI LA CUPRINS

Ghid de pariuri de poker online

Înainte ca o nouă carte să fie întoarsă la masa de poker, toți jucătorii trebuie să fi pariat. Dacă nu s-a făcut niciun pariu sau mărire de miză, puteți alege să urmăriți fără să pariați atunci când vă vine rândul să acționați, ceea ce se numește "check". Atunci când dai check, este rândul următorului jucător să aleagă ce vrea să facă.

Pe scurt, acest lucru înseamnă că, dacă nimeni nu are mai mulți bani de poker în pot decât tine, atunci poți să dai check. Dacă nimeni nu pariază deloc, atunci toată lumea are voie să vadă gratuit următoarea carte.

Dacă unul sau mai mulți pariază bani și a venit rândul tău să alegi ce vrei să faci acum, ai mai multe opțiuni. Dacă credeți că nu există nicio șansă de a lua potul de poker, puteți să vă "pliați" cartea de poker, iar astfel ieșiți din rundă și nu mai trebuie să pariați.

Dacă, pe de altă parte, credeți că există o șansă de câștig, puteți egala pariul prin "seeing" (call), ceea ce înseamnă că pariați același lucru pe care jucătorii de poker din dreapta dvs. l-au aruncat în fondul de poker. Este important de reținut că runda nu se încheie decât atunci când toată lumea fie a pariat același lucru, fie s-a retras, fie a pariat totul.

Polizor de poker

Polizor de poker

ÎNAPOI LA CUPRINS

Raise și ordinea rundelor în pokerul online

Dacă credeți că aveți o șansă, cu cărțile pe care le aveți, sau dacă doriți să îi speriați (blufați) pe ceilalți jucători de poker și să îi convingeți să renunțe, puteți alege să măriți miza, ceea ce se numește "raise".

Dacă jucați fără limită, care este cea mai populară, este posibil să măriți cu tot ce aveți, ceea ce se numește "all in". Ceilalți jucători de poker online trebuie acum cel puțin să egaleze pariul tău sau să parieze tot ce au. În caz contrar, sunt eliminați din rundă și trebuie să renunțe.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Ghid online pentru ordinea în care să joci No Limit Holdem

 1. Dealerul de poker împarte două cărți tuturor jucătorilor. (cărți de buzunar)
 2. Prima rundă de licitație (pariuri).
 3. Dealerul de poker întoarce trei cărți cu fața în sus pe masă (flop-ul).
 4. A doua rundă de licitație (pariuri).
 5. Dealerul întoarce o carte cu fața în sus (turnul).
 6. A treia rundă de licitație (pariuri).
 7. Ultima carte este întoarsă cu fața în sus pe masă (river).
 8. A patra și ultima rundă cu pariuri.
 9. Înfruntarea finală.

După ce ați ajuns la showdown, jucătorii de poker care se mai află acolo trebuie să aleagă singuri cum își alcătuiesc mâinile de poker.

Cerința este ca aceștia să aleagă cinci cărți pe baza celor două cărți de poker pe care le au în mână și a celor 5 cărți comune.

Câștiga la poker online

Câștiga la poker online

ÎNAPOI LA CUPRINS

Câștigă la poker online - Mâini de poker

Pentru a deveni un câștigător în pokerul online, trebuie să ai o mână bună de poker și să cunoști regulile de joc și să știi ce este mai bine să ai în mână. Prin urmare, trebuie să cunoști mâinile de poker în Holdem. Nu este optim dacă trebuie să verifici de fiecare dată când joci poker online, distrugându-ți concentrarea.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Poker Hands - Program de poker online

Clasament al tuturor mâinilor de poker

Clasament al tuturor mâinilor de poker

Chintă regală - Un as, un rege, o regină, o damă, un valet și un 10, toate din aceeași culoare (de exemplu, pică). O chintă regală este cea mai bună mână pe care o puteți obține și se mai numește și Chintă de culoare cu as mare.

Chintă regală și poker online

Chintă regală și poker online

Chintă de culoare - O chintă de culoare este a doua cea mai bună mână pe care o poți obține în pokerul online. Această mână de poker necesită să ai 5 cărți de aceeași culoare, iar aceste cinci cărți de poker trebuie să fie în ordine (de exemplu, inimă 8,7,6,5,4). La fel ca la o chintă obișnuită, asul poate fi de asemenea socotit ca un unu (5,4,3,2, As).

Chintă de culoare i no limit holdem

Chintă de culoare i no limit holdem

Patru de un fel - Patru cărți identice (de exemplu, patru dame sau patru regi). Dacă mai multe persoane au această mână câștigătoare în jocurile de poker online, atunci cel care are cel mai mare număr de patru cărți la fel este cel care ia potul.

Patru de un fel în poker

Patru de un fel în poker

Casa plină - Full house este atunci când aveți 3 cărți identice combinate cu o pereche. Un exemplu ar putea fi trei 3 și doi regi. Dacă mai mulți jucători de poker au un full house, câștigă cel care are cel mai mare număr de trei cărți.

Full house este o mână de poker bună în pokerul online

Full house este o mână de poker bună în pokerul online

Flush - Pentru a obține o culoare, trebuie să aveți cinci cărți de aceeași culoare. De exemplu, 5 romburi sau 5 trefle. Dacă mai multe persoane au culoare, câștigătorul este jucătorul de poker care are cea mai mare carte (de exemplu, treflă, asul cel mai mare).

Culoare în no limit hold

Culoare în no limit hold'em

Drept - Pentru a obține o chintă în poker, trebuie să ai 5 cărți la rând. Cu toate acestea, nu trebuie să fie din aceeași culoare. Asul poate fi folosit ca număr 1 sau ca as, dar nu poate fi folosit în ambele moduri simultan.

Nu este permisă folosirea unor ași precum K, A, 2,3,4. Dacă mai mulți jucători de poker au o chintă, atunci persoana cu cea mai mare carte din chinta lor câștigă potul.

Straight este una dintre cele mai bune mâini din poker

Straight este una dintre cele mai bune mâini din poker

Trei de un fel - Trei cărți identice (de exemplu, trei regine). Această mână se mai numește și set de poker. Cel mai mare 3 de un fel de la masă câștigă dacă mai mulți jucători de poker au 3 de un fel.

Trei de un fel în pokerul online

Trei de un fel în pokerul online

Două perechi - Două perechi pot fi o pereche de 9 și o pereche de 5. Persoana cu cea mai mare pereche câștigă dacă mai multe au aceeași mână de poker.

2 perechi în poker pot fi dificil de jucat corect.

2 perechi în poker pot fi dificil de jucat corect.

Perechea - O pereche poate fi, de exemplu, o pereche de ași. Dacă jucătorii de poker au aceeași pereche, atunci potul de poker se împarte în mod egal între cei doi jucători.

De multe ori obțineți o pereche atunci când jucați acest joc de cărți.

De multe ori obțineți o pereche atunci când jucați acest joc de cărți.

Carte mare - Dacă nu aveți alte combinații, jucătorul cu cea mai mare carte câștigă potul. Dacă 2 sau mai mulți pariori folosesc cartea cea mai mare dintre cărțile comune, atunci a doua carte cea mai mare decide câștigătorul.

Cartea mare este mâna perfectă pentru a blufa.

Cartea mare este mâna perfectă pentru a blufa.

În multe cazuri, învingătorul este determinat de una sau mai multe persoane care au aceeași mână de poker. În această situație, cea mai mare carte necomunitară (numită și kicker) decide câștigătorul real la masa de poker.

Dacă și kicker-ul are aceeași valoare, atunci banii din potul de poker sunt împărțiți în mod egal între acești jucători de poker.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Lingo de poker online

Atunci când joci un joc de Hold'em sau doar jocuri de poker în general, se folosește Poker Lingo. Atunci când joci online, jucătorii și camera de poker în sine folosesc mulți termeni de poker inteligenți. Dacă nu îi cunoști, vei părea rapid un începător/nepriceput.

De aceea, am făcut o listă cu cei mai folosiți termeni de poker, astfel încât cei care abia au început să joace poker online să poată părea niște veterani.

Allin

Să pariezi toate jetoanele pe pot, ești in.

Blind mare

Cel mai mare dintre cele 2 pariuri forțate la începutul unui joc.

Big Slick

Dacă primești As, Rege ca mână de start.

Blinded out

Dacă blind-urile forțează ultimele jetoane de la tine.

Barca

Un alt cuvânt pentru un full house.

Cumpărarea potului

Dacă cineva încearcă să cumpere potul cu un pariu mare.

Urmărind

Dacă ai nevoie doar de o singură carte pentru a obține o anumită mână de poker.

Prima poziție

Persoana care trebuie să facă ceva prima.

Pariul de tip feeler

Dacă cineva face un pariu mic pentru a-și face o idee despre ce au ceilalți.

Heads Up

Atunci când au mai rămas doar doi la masă.

Hooks

Dacă începeți cu doi valeți.

Maniac

Un parior iresponsabil care pariază mult tot timpul.

Outs

Cărțile care teoretic rămân și care vă vor asigura potul.

Pot angajat

Dacă motivul pentru care rămâi în pot este că ai investit deja prea mult.

Rockets

Cea mai bună mână de start - doi ași.

Nuts

Odată ce ai cea mai bună carte absolută pentru flop.

Ghid de poker de Poker Stars

Ghid de poker de Poker Stars

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le-am făcut când mi-am început cariera în pokerul online a fost să pariez pe mâini de poker complet greșite. Greșit în sensul că existau șanse minime de a obține o mână monstruoasă.

Urmăriți articolele mele de pe Beto.com, cele care au fost deja publicate și cele care vor veni în viitor. Vei avea o bază solidă pentru a te dezvolta ca jucător de poker și poate vei începe să câștigi câțiva bani din hobby-ul tău.

Fie ca poturile tale de poker la pâslă verde online să fie uriașe!

ÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente despre pokerul online

Aici puteți obține răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări legate de pokerul online.

Este pokerul online pe bani reali legal?

Da, este complet legal și scutit de taxe să joci poker online dacă cazinoul are o licență de joc de poker.

Ce bonus de cazino este cel mai bun pentru poker online?

Pokerul online este puțin diferit de celelalte jocuri de cărți din cazinourile online, așa că aici este recomandat să profitați de un bonus de poker definitiv sau de o ofertă de Rakeback dacă sunteți un jucător bun. Multe camere de poker de pe internet oferă, de asemenea, unele programe de loialitate pentru jucătorii de poker, așa că uitați-vă prin recenziile noastre și găsiți un cazinou care se potrivește stilului dumneavoastră de joc.

Este pokerul online încă popular?

Da, pokerul online este încă în viață. Cu toate acestea, piața este foarte divizată din cauza concurenței masive. Așadar, este esențial să alegeți o cameră de poker cu mulți jucători pentru a găsi unele dintre cele mai accesibile și mai ușoare mese de poker.

Există turnee de poker gratuite?

Camerele de poker și cazinourile pe care le recomandăm aici, la BETO, au toate bonusuri grozave și o mulțime de valoare pentru jucători sub forma unor turnee de poker gratuite la care puteți participa.