MENIU
Căutare
IUNIE 2024

Cum să joci Blackjack - Fișă tehnică, reguli & strategie pentru a câștiga

De la jocul cu un singur pachet de cărți la jocul de cazinou și la pariurile secundare de blackjack. Aflați despre 21.


Blackjack - Cum să joci jocul de cazino și să reduci avantajul casei

De la jocul cu un singur pachet de cărți la jocul de cazinou și la pariurile secundare de blackjack. Aflați despre 21.

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 24 Iunie 2023 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Bine ați venit la ghidul suprem de blackjack de la BETO, în acest ghid cuprinzător veți învăța totul, de la regulile cărților până la sistemele avansate ale acestui joc de cazino. Mergem în profunzime cu strategia de blackjack și cu ceea ce este necesar pentru a câștiga mai mult decât pierzi atât în cazinourile live cât și în cele online atunci când joci Blackjack.

Numele meu este Kim Birch și am onoarea de a scrie acest ghid suprem de blackjack. Sunt cunoscut pentru că am fost unul dintre primii danezi care și-au câștigat existența jucând poker. Dar, de fapt, joc Blackjack de la fel de mult timp ca și Pokerul.

Am învățat ambele jocuri de cazino de la o vârstă fragedă. Când joc, fie că este vorba de jocuri de cărți precum Blackjack sau de ruleta originală de la cazinoul local, atunci mă ghidez după cunoștințele de joc. Întotdeauna am petrecut mult timp și am făcut cercetări pentru a obține o înțelegere avansată a teoriei jocurilor. Nu pariez niciodată pe un joc fără să am o înțelegere avansată a matematicii din spatele jocurilor de cazino.

Nu este doar o chestiune de cunoaștere a regulilor unui joc de cărți, cum ar fi Blackjack, dacă scopul tău este să câștigi mai mult decât pierzi în lupta împotriva cazinoului.
Dacă știi doar regulile de blackjack, îți poți pierde banii mai repede decât poți număra până la trei.

Când am aflat că îmi pot câștiga existența jucând poker, acest lucru mi-a permis să studiez alte jocuri de cazino, cum ar fi Blackjack. În acest fel, am învățat sfaturile, trucurile și strategiile necesare pentru a obține un avantaj. Acum poți învăța cum să joci blackjack ca un profesionist gratuit și să înveți cum să învingi dealerul în diferite situații la masă.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Ghidul suprem pentru a bate Blackjack și mâna dealerului

În majoritatea variantelor de blackjack, joci împotriva casei (cazinoului) și, prin urmare, este necesar să știi ce să faci în orice situație de blackjack și să devii un jucător de strategie de bază. Prin urmare, trebuie să respectați aceste principii și regulile cazinoului fără să vă puneți prea multe întrebări.

De asemenea, nu contează că îți asumi un risc pentru că tu crezi că știi mai bine. De exemplu, am încercat personal să pierd peste 50 de mii de dolari la mesele de blackjack din Las Vegas la o singură mână pentru că am crezut că este prea riscant să iau a treia carte. Cu toate acestea, știam în adâncul sufletului meu că ar fi fost corect din punct de vedere matematic să iau o carte în plus în acea situație.

Pe scurt, m-am speriat și nu am îndrăznit să spun HIT crupierului de blackjack pentru a lua o carte în plus. După această experiență, am ales să studiez blackjack-ul la fel de temeinic cum studiasem pokerul.

Prin intermediul diverselor cărți de blackjack și a antrenamentelor personale ale unora dintre cei mai buni jucători de blackjack din lume, cum ar fi Ken Einiger, campion mondial la blackjack în 2005, am reușit să ajung la un nivel profesionist la blackjack.

Acest ghid de blackjackîși propune să aducă cunoștințele jucătorilor din întreaga lume până la un nivel avansat și profesionist de blackjack. Din păcate, materialul pe care îl puteți găsi online este foarte deficitar. Fie că doriți să învățați despre jocurile cu pachet dublu, cum să jucați împotriva cărții pierdute a dealerului sau să învățați un sistem de numărare a cărților care să funcționeze la mesele de blackjack, acest ghid vă poate ajuta și vă poate ghida i în direcția corectă.

Limitele de pariere și regulile pentru când dealerul stă sunt aceleași în blackjack online live.

Limitele de pariere și regulile pentru când dealerul stă sunt aceleași în blackjack online live.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Poker vs Jocuri de blackjack online live cu patru sau mai multe punți

Pokerul online este încă la modă în întreaga lume, dar dacă mergeți la cazinoul local într-o sâmbătă seara, atunci toate mesele de blackjack ale cazinoului sunt "în flăcări". Dacă sunteți norocos, vor fi doar una sau două mese de poker în desfășurare.

Cel mai fascinant lucru despre blackjack pentru un jucător ca mine este faptul că cel puțin jumătate din toți cei care joacă blackjack sunt pe jumătate beți și joacă incorect din punct de vedere matematic. Prin urmare, aceștia pierd bani pe care nu trebuiau să-i "doneze" cazinoului.

Dar acest ghid aprofundat de blackjack, vreau să ofer tuturor șansa de a stăpâni jocul de cărți de blackjack și să îi fac pe noii jucători să conștientizeze greșelile pe care le fac prea mulți jucători noi de blackjack.

Acest ghid conține strategii de blackjack și sisteme de numărare a cărților pe care le puteți folosi atunci când jucați, sporindu-vă astfel șansele de câștig. În plus, acest ghid al jocului de cărți vă va îmbunătăți șansele și vă va oferi o șansă mult mai mare de a câștiga mai mult și de a juca o strategie optimă în toate situațiile împotriva cărților dealerului.

În calitate de jucător de blackjack, este imperativ să crezi în tine și să respecți principiile pe care le înveți aici prin ghidul de blackjack și să ai încredere în matematică. Pentru că, spre deosebire de pokerul nolimit, matematica este de departe cel mai esențial element pentru a deveni un câștigător constant la acest joc de cărți.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Original Bet & Side Bet - Cum să evitați cel mai bine ca Dealerul să aibă un Blackjack

Blackjack, 21, Regele jocurilor de cărți. Acest joc de cărți de cazino are multe nume. Blackjack este unul dintre cele mai jucate jocuri de cărți din lume și unul dintre cele mai populare jocuri de cazino din lume.

Cu toate acestea, chiar și cea mai mică șansă împotriva dealerilor de cazinou necesită să înveți strategia de bază a blackjack-ului și principiile de joc ceva mai avansate dacă vrei să fii un câștigător constant.

De asemenea, este nevoie să nu te abați de la ceea ce înveți în acest ghid de blackjack și să ai încredere în matematica pe care o prezentăm, studiată de profesori și genii matematice.

Ca și restul jocurilor pe care le găsești într-un cazinou, blackjack-ul este o afacere pentru cazinou și este conceput pentru ca jucătorii să piardă mai mulți bani decât câștigă pe termen lung.

Să presupunem că facem abstracție de poker, unde joci împotriva altor jucători și nu împotriva cazinoului. În acest caz, blackjack-ul este singurul joc de cazino în care poți obține un avantaj matematic. În acest scenariu, ne uităm departe de promoțiile de cazinou și de bonusurile de blackjack.

Cu toate acestea, ca jucător de blackjack, trebuie să înțelegeți statisticile scurte ale jocului și să învățați arta de a număra cărțile - numită și "numărarea cărților".

Cu cât înveți mai bine blackjack-ul și strategiile și sistemele avansate, cu atât mai mic va fi avantajul matematic al cazinoului asupra ta.

Acest lucru înseamnă mai puțini bani pierduți și mai mulți bani câștigați în jocurile tale de blackjack. Cu toate acestea, blackjack-ul nu este un joc doar pentru cei norocoși. Totuși, este un joc de cărți care necesită îndemânare, concentrare și o bună capacitate de observație la masa de blackjack.

Dacă faceți clic pe următoarea imagine cu European Blackjack, atunci puteți încerca o versiune demo gratuită a jocului de blackjack aici la BETO și puteți testa cunoștințele de blackjack pe care le-ați învățat:

Testează-ți abilitățile împotriva cărții cu fața în jos a dealerului în jocul nostru gratuit de blackjack.
Joacă acum

Joc gratuit

Testează-ți abilitățile împotriva cărții cu fața în jos a dealerului în jocul nostru gratuit de blackjack.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Termeni de blackjack pe care ar trebui să îi cunoști ca jucător

Blackjack este un joc cu o mulțime de limbi străine. Ce înseamnă jocuri de pantofi și ce înseamnă, ca jucător, să faci pariuri de asigurare? Termenii de acest gen sunt folosiți foarte des în joc și este recomandat ca jucătorii noi să învețe jargonul blackjack-ului pentru a nu fi confuzi într-o situație reală de blackjack. În plus, acești termeni de blackjack sunt folosiți în aproape toate cazinourile online și live, fie că sunteți în Germania sau într-o excursie la Las Vegas.

Acest dicționar de blackjack conține cele mai importante abrevieri și expresii:

 • A - Abrevierea pentru Ași.
 • Act - Cum să te comporți într-un cazinou.
 • Back Count - Dacă numărați cărțile la Blackjack fără să vă jucați.
 • Bank - Banii din cazinou pe care o echipă de blackjack îi are de jucat împreună.
 • Bankroll - Banii pe care i-ați pus deoparte pentru a juca Blackjack.
 • Bar - Atunci când un jucător nu are voie să joace într-un cazinou.
 • Original Bet - Ceea ce pariați într-un joc de cazinou.
 • Bet Spread - Se referă la pariurile minime și maxime ale jocului.
 • BJ - Abrevierea pentru Blackjack.
 • Bust - Dacă mâna ta depășește 21 și astfel pierzi. Dealer busts înseamnă același lucru pentru crupier.
 • Casier - Persoana din "cușca" unde vă schimbați jetoanele de cazino.
 • DAS - Regula de Blackjack care permite jucătorilor să își dubleze pariurile după începerea jocului.
 • Deck - 52 de cărți. De exemplu, dacă un cazinou oferă un joc cu șase pachete, înseamnă că se folosesc șase seturi de cărți.
 • Double Down - Îți dublezi pariul inițial.
 • D10 - Regula cazinoului conform căreia poți dubla doar dacă cele 2 cărți împreună au suma 10. Sunt disponibile și D8, D9 și D11.
 • Even money - atunci când un pariu de cazinou dă înapoi în câștiguri același lucru pe care l-ați pariat.
 • Eye - Folosit pentru a descrie camerele de luat vederi ale cazinoului care îi supraveghează pe jucători.
 • Carte cu fața - Valet, Damă sau Rege.
 • Flat Betting - Dacă pariați aceeași sumă pe o perioadă îndelungată.
 • Hard Hand - Mână de Blackjack în care asul este numărat ca 1 și nu ca 11.
 • Heads Up - Când sunteți singurul care joacă împotriva unui dealer de cazinou.
 • Money Management - Exprimarea modului în care vă gestionați bankroll-ul.
 • Multiple Deck - Dacă folosiți mai mult de un pachet de cărți în jocul de blackjack.
 • Natural - Dacă ați nimerit Blackjack (21) la primele două cărți.
 • Push - Atunci când tu și dealerul ajungeți să aveți aceeași mână.
 • P21 - O regulă pe care o folosesc unele cazinouri în care devine un push dacă dealerul are 21 pe primele două cărți și tu ai lovit Blackjack în 3 sau mai multe cărți.
 • Shoe - Cutia care conține cărțile care sunt date jucătorilor la masa de cazino.
 • Soft Double - Dacă vă dublați pariul la o mână în care un as face parte din mâna inițială.
 • Soft Hand - O mână în care asul este socotit ca fiind 11.
 • Split - Dacă obțineți o pereche și alegeți să le împărțiți, atunci aveți două mâini de blackjack.
 • Stand - Atunci când spuneți nu pentru a primi mai multe cărți.
 • S17 - O regulă de blackjack pe care unele cazinouri o folosesc, în care dealerul trebuie să stea pe soft 17.
 • Surrender - O regulă pe care unele cazinouri o permit pentru a renunța la mâna ta în mijlocul jocului și a primi înapoi jumătate din miza ta.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Reguli Blackjack - Cărțile tale cu fața în sus

Regulile Blackjack sunt ușor de înțeles la prima vedere. Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care blackjack-ul este unul dintre cele mai solicitate jocuri de cazino din lume.

La prima vedere, atât blackjack-ul online, cât și cel live, este un joc de cărți simplu de învățat. Ideea este că poți obține maximum 21 de puncte într-o mână de blackjack, iar dacă obții mai mult, pierzi automat în fața dealerului.

Atât dealerul, cât și jucătorul primesc două cărți pentru început, iar apoi este vorba de a obține mai multe puncte de blackjack decât dealerul fără a depăși 21.

Dacă cazinoul depășește 21 de puncte și pierde, atunci toți jucătorii de la masa de blackjack câștigă automat. Aveți mai multe opțiuni pentru a trage o carte în plus sau pentru a paria pe mâna pe care ați obținut-o deja cu primele două cărți în fiecare rundă.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Dealerul împarte cărțile - Valorile cărților în Blackjack live și online

Toate cărțile cu imagini și toate cărțile de 10 valorează 10 puncte.

Cartea cu valoarea zece pe care o poți obține la Blackjack.

Cartea cu valoarea zece pe care o poți obține la Blackjack.

Toate cărțile numerotate care nu sunt de 10 sau de ași se iau în considerare la valoarea nominală care este scrisă pe ele.

Celelalte valori ale cărților la blackjack au aceeași valoare ca și cea scrisă pe ele.

Celelalte valori ale cărților la blackjack au aceeași valoare ca și cea scrisă pe ele.

Așii pot conta fie pentru 1 punct, fie pentru 11 puncte.

Așii în blackjack contează pentru 1 sau 11. Aceleași reguli pentru casele de jocuri de noroc și pentru sala de blackjack.

Așii în blackjack contează pentru 1 sau 11. Aceleași reguli pentru casele de jocuri de noroc și pentru sala de blackjack.

Acest lucru înseamnă că, în conformitate cu regulile de blackjack, o carte cu valet cu fața în sus și un 3 vă vor aduce 13 puncte în total. Blackjack apare atunci când, de exemplu, primești un as și o damă, deoarece îți va aduce 21 de puncte în total. Cele mai multe reguli ale cazinourilor prevăd că dealerul vă plătește imediat câștigurile atunci când obțineți un blackjack natural și casa nu obține un natural.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Reguli privind masa de blackjack și pariul inițial

Masa folosită în majoritatea cazinourilor are 7 locuri. Primul loc din stânga dealerului se numește "prima bază", iar locul din dreapta dealerului se numește a treia bază.

Acești termeni sunt derivați din baseball-ul american.
Lângă fiecare dintre locurile jucătorilor de blackjack, pe masă este imprimat un pătrat. Acesta este locul în care se presupune că trebuie să plasați pariul inițial. În plus, există un pantof de blackjack situat lângă dealerul cazinoului, în care se află mai multe seturi de cărți. În cea mai mare parte, există, de asemenea, un semn care spune care este pariul minim și maxim permis.

Există o crăpătură în masa din dreapta dealerului de cazinou, unde se aruncă toate bacșișurile. Există, de asemenea, un "trey", unde se aruncă cărțile folosite. Se obișnuiește să dai puțin atunci când ești norocos. Nu este ceva scris în regulile de blackjack ale cazinoului, dar se consideră că nu este o etichetă bună dacă nu dai un minim de 5% atunci când câștigi mult.

blackjack live pe internet
Joacă acum

CITEȘTE RECENZIA

Blackjack live pe internet

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Primele două cărți în Blackjack

Înainte de începerea jocului 21, cărțile de joc sunt amestecate, în principal la un aparat. Apoi, toate cărțile sunt așezate într-un pantof, iar unul dintre jucătorii de la masă primește o carte de plastic și i se permite să împartă cărțile, astfel încât toată lumea să vadă că nu se trișează.

Odată ce cărțile au fost amestecate la blackjack și un jucător a împărțit, dealerul scoate prima carte. Aceasta se numește carte arsă, deoarece este scoasă pentru a se asigura că cărțile de joc nu au fost trișate sau alterate.

Acum începe jocul de blackjack, iar toți jucătorii sunt invitați să-și plaseze pariurile. Acest lucru trebuie făcut înainte ca cărțile să fie împărțite jucătorilor, așa că pariați orbește. Uneori este permis să stați câteva mâini în plus sau mai mult dacă ați cerut dealerului. Totuși, în cea mai mare parte, un loc este acordat unui jucător nou dacă nu puteți juca pe o perioadă mai mare de 5 minute.

Odată ce toate pariurile au fost plasate la blackjack, cazinoul împarte cărțile și începe de la stânga la dreapta. Toți jucătorii primesc primele două cărți și, în aproape toate cazinourile, cărțile sunt împărțite "cu fața în sus", astfel încât toată lumea să poată vedea ce carte a primit fiecare.

Ideea că toată lumea poate vedea cele două cărți ale celorlalți va fi, de asemenea, mai greu de trișat la masa de cazino. Este obișnuit ca un jucător de cazinou să nu se joace cu cărțile.

Prima carte a dealerului este formată din două cărți, la fel ca orice alt jucător de cărți de la masă. Cu toate acestea, doar o singură carte de la dealer este cu fața în sus, astfel încât puteți vedea doar valoarea unei singure cărți.

În foarte puține cazinouri, toate cărțile la blackjack sunt împărțite "cu fața în jos", la fel ca la poker. Aici este permis să se atingă cărțile, iar ceilalți nu pot vedea ce are fiecare. Aceasta este o regulă de blackjack pe care o vedeți foarte rar și în primul rând doar în unele dintre cele mai vechi cazinouri americane.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Reguli de blackjack și opțiuni pentru extragerea unei cărți suplimentare

După ce ați început să pariați jetoanele de blackjack și ați primit primele două cărți, ajungeți la următoarea rundă, unde aveți o mulțime de opțiuni:

 • HIT - Prima opțiune este să tragi o a treia carte, iar aceasta se numește HIT și provine de la termenul "hit me" și înseamnă că vrei încă o carte. Poți trage mai multe cărți până când ești mulțumit de mâna ta de blackjack, sau te duci la bust, ceea ce se întâmplă atunci când suma ta depășește 21 în total.
 • STAND - Dacă ești mulțumit de cărțile tale și crezi că poți învinge "casa" cu mâna ta, atunci poți alege să spui "nu mulțumesc" pentru a trage cărți și să păstrezi mâna de blackjack pe care o ai deja.
 • SPLIT - Dacă aveți o pereche, puteți alege să le împărțiți în două mâini diferite de blackjack ca jucător. Trebuie apoi să vă potriviți primul pariu pe noua mână. Un exemplu ar putea fi acela că aveți o pereche de cinci în primele două cărți și alegeți să împărțiți. Acum jucați două mâini care sunt amândouă de 5, și pariați aceeași sumă pe ambele, iar apoi vi se dă o carte în plus pentru fiecare dintre ele. În unele cazinouri, puteți împărți mai multe mâini, dar în cea mai mare parte a timpului nu aveți voie să împărțiți decât perechile.
 • DOUBLE DOWN - În majoritatea cazurilor, este permisă dublarea pariului la blackjack dacă primele două cărți de blackjack însumează 9, 10 sau 11. Este permis să "dublezi" orice prime două cărți pe care le-ai primit în câteva cazinouri. Atunci când alegeți să dublați, vi se permite să trageți o carte, iar cele trei cărți pe care le aveți atunci reprezintă mâna dumneavoastră finală de blackjack.
 • ASIGURARE - Atunci când cartea pe care o are cazinoul, și după cum pot vedea jucătorii, este un as, iar toți jucătorii de la masă au primit cele două cărți ale lor, ești întrebat dacă vrei să cumperi asigurare. Să presupunem că spuneți da, pentru asigurarea blackjack. În acest caz, trebuie să plătiți jumătate din pariul dumneavoastră. Dacă dealerul nu obține blackjack prin lovirea a 21 în total, atunci mâna se joacă în continuare ca de obicei, dar prețul pe care l-ați plătit pentru asigurare este pierdut indiferent de situație.
Ași împărțiți și totul despre pariul de asigurare. Cum să jucați cărțile cu fața în Blackjack.

Ași împărțiți și totul despre pariul de asigurare. Cum să jucați cărțile cu fața în Blackjack.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Reguli de blackjack și un exemplu de cazinou.

Să vedem un exemplu despre cum poate decurge un joc real de blackjack. Ne imaginăm că ați primit următoarele cărți:

13 - să tragi o a treia carte la blackjack

13 - să tragi o a treia carte la blackjack

Ai un valet de treflă și un 3 de inimă, deci ai 13 puncte de blackjack în total. Decizi că ai nevoie de mai multe cărți, așa că dai HIT pentru a trage o a treia carte. Dealerul îți dă noua carte, care este un 10 de treflă:

Puteți obține mai multe cărți la blackjack.

Puteți obține mai multe cărți la blackjack.

Mâna dvs. de blackjack are acum 23 de puncte în total și, prin urmare, v-ați pierdut jetoanele (pariul), deoarece 21 este cel mai mare rezultat pe care îl puteți obține. Prin urmare, ați fost BUST. Dar dacă noua carte ar fi fost în schimb un ACE?..:

Asul poate conta atât pentru 1 cât și pentru 11 în jocul de cărți.

Asul poate conta atât pentru 1 cât și pentru 11 în jocul de cărți.

Atunci ați fi putut alege să numărați asul ca fiind un 1 și astfel mâna dumneavoastră ar fi fost de numai 14 puncte și ați fi fost în continuare în jocul de blackjack.

Dacă în schimb cartea dvs. ar fi fost:

Puteți trage mai multe cărți în jocul de cărți 21.

Puteți trage mai multe cărți în jocul de cărți 21.

Atunci mâna ta de blackjack ar fi fost 18 (13+5). Atunci ați putea alege să stați (STAND) și să sperați că dealerul va obține mai puține puncte decât dumneavoastră sau că veți pierde pentru că atunci veți câștiga și astfel veți primi câștigurile de blackjack. În multe cazuri, poate fi o mișcare inteligentă și corectă din punct de vedere matematic să alegi să nu primești mai multe cărți și să pariezi pe cărțile pe care le-ai primit deja.

Cazinoul are întotdeauna niște reguli specifice pentru situațiile în care poate sau trebuie să tragă mai multe cărți, în care puteți lua propriile decizii.

Cele mai populare reguli de blackjack pe care le văd în cazinourile live sunt:

 1. Dacă dealerul cazinoului are 16 sau mai puțin pe primele două cărți, trebuie să tragă o carte suplimentară (HIT).
 2. Dacă dealerul cazinoului are 17 sau mai mult, acesta trebuie să stea. În unele locuri, cazinoul poate primi o carte în plus dacă are un 17 moale. Acest lucru oferă cazinoului un avantaj suplimentar și ar trebui de preferat să fie evitat dacă se poate, deoarece înseamnă câștiguri mai mici la blackjack pentru dumneavoastră pe termen lung.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Reguli nescrise de blackjack

După ce ați învățat regulile de blackjack, este de asemenea vital să vă uitați la unele dintre regulile nescrise. Acest lucru vă va ajuta, astfel încât comportamentul în cazinou să fie la fel de profesionist ca și stilul dumneavoastră de joc.

 • Atunci când ajungeți la o masă de cazinou unde se desfășoară un joc de blackjack, este obișnuit să întrebați dacă este în regulă să vă așezați pentru a juca. Este considerat nepoliticos să te așezi pur și simplu și să te aștepți ca spațiul să nu fie ocupat.
 • Atunci când pariați banii, plasați-vă jetoanele în mijlocul câmpului de pariere și întotdeauna cu cele mai valoroase jetoane mai întâi și cu cele de valoare mai mică în partea de sus a teancului de jetoane.
 • Nu vă atingeți de jetoanele de cazino pe care ați pariat după ce jocul de blackjack a început.
 • Nu vă atingeți cărțile odată ce acestea au fost plasate "cu fața în sus" în fața dumneavoastră și jocul este în desfășurare.
 • Este în regulă să folosiți semnale cu mâna pentru a arăta ceea ce doriți. Dacă arătați cu degetul spre cartea dumneavoastră, înseamnă de obicei că doriți o altă carte (hit). O palmă îndreptată spre masa de blackjack înseamnă că nu mai doriți alte cărți (stand).
 • Atunci când doriți să dați bacșiș dealerului, se obișnuiește să puneți jetoanele acestuia lângă teancul de jetoane de cazino pe care tocmai le-ați câștigat. Nu dați niciodată bacșișuri dealerului atunci când pierdeți.
 • Când jucați strategia de blackjack, nu trebuie să petreceți prea mult timp gândindu-vă și astfel să încetiniți jocul pentru ceilalți jucători și pentru cazinou.
 • Dacă descoperiți o eroare sau dacă dealerul a numărat greșit jetoanele, anunțați persoana respectivă înainte de a face ceva pentru a corecta problema.

Aceste reguli nescrise de blackjack sunt elementare de reținut. Cu toate acestea, încă mai văd jucători care se comportă incorect în cazinourile live. Astfel, ceilalți jucători se enervează, la fel și dealerul, și dintr-o dată oamenii nu mai vor să joace. Este, de asemenea, în regulă să bei puțin alcool într-un cazinou, dar acum nu te îmbăta.

Pe lângă faptul că îți strică concentrarea și capacitatea de a juca blackjack cum trebuie, oamenii beți și gălăgioși sunt una dintre cele mai enervante situații pe care le poți întâlni la mesele de blackjack.

Cazinourilor nu le plac oamenii care numără cărțile la blackjack. Din când în când, oamenii sunt dați afară din cazinou, chiar dacă nu este ilegal, deoarece nu faci decât să te folosești de capul tău pentru a câștiga la cazino. În Scandinavia, cazinourile sunt ceva mai relaxate cu aceste reguli. În aceste țări nu sunt mulți oameni care sunt experți în numărarea cărților.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Master Blackjack Strategia de bază

În primele câteva secțiuni ale ghidului nostru suprem de blackjack, regulile blackjack-ului și cum să te comporți în Live Blackjack au fost descrise. Acum este timpul să învățăm strategia de bază a blackjack-ului, care este piatra de temelie pentru a deveni un câștigător la blackjack.

Strategia de blackjack este sistemul optim de cazinou în care puteți juca blackjack fără a număra cărțile. Este în întregime legal și nu se încalcă nicio regulă de blackjack.

Să presupunem că învățați să stăpâniți strategia de bază de blackjack. Veți avea o șansă mai mare de a părăsi cazinoul ca un câștigător decât un jucător obișnuit de blackjack, deoarece veți juca corect din punct de vedere matematic. În acest caz, sunteți pe drumul cel bun pentru a deveni un așa-numit jucător de cărți cu avantaj.

Strategia de bază de blackjack a fost dezvoltată de unele dintre cele mai bune genii matematice din lume. A fost testată timp de mulți ani și astfel a trecut examenul de blackjack. Bazează-te pe sistemul primar și pe matematica din spatele deciziilor pe care strategia de bază de blackjack te învață să le iei în timpul jocului.

În plus, este, de asemenea, esențial să învățați pe de rost sistemele de bază de blackjack și să le urmați fără prea mult timp de gândire. Dacă îți înveți strategia de blackjack, știi imediat ce trebuie să faci în fiecare situație de blackjack în care ajungi atunci când joci la pariuri și joci blackjack în cazinou pe bani reali.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Strategia Blackjack - Mâini grele

La blackjack, vorbim mult despre mâini moi și mâini tari, iar acest lucru nu are nimic de-a face cu duritatea cărților. În schimb, este doar un mod simplu de a clasifica o mână de blackjack în termeni de strategie de bază.

O mână tare înseamnă doar că nu există niciun as implicat în mână, iar o mână moale descrie o mână de blackjack în care se folosește un as. Așadar, primul lucru pe care îl analizăm în strategia noastră de blackjack este cum ar trebui să jucăm atunci când avem o mână grea.

În general, obiectivul critic pe care trebuie să îl atingeți ca jucător de blackjack este de 17 puncte. Acest număr dictează dacă tu, ca jucător, ar trebui să rămâi la mâna pe care ai primit-o sau dacă ar trebui să tragi o carte în plus, conform strategiei noastre de bază de blackjack.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Strategia de bază la Blackjack - Dealerul arată 7-10

În cazul în care cartea pe care o vedeți la dealerul de cazino este între șapte și zece, atunci obiectivul critic pentru dumneavoastră este încă șaptesprezece. Adică, dacă primele două cărți pe care le aveți împreună au o valoare sub 17, atunci trebuie să luați o carte în plus (lovitură) până când ajungeți la 17 sau mai mult, și sperăm că nu veți da faliment.

Când ajungeți la 17 sau mai mult, singurul lucru pe care îl puteți face este să stați. După 17, este un dezastru matematic să ceri mai multe cărți, deoarece sunt atât de puține cărți care te pot ajuta. Deși 16 arată bine pe hârtie, este o mână proastă în comparație cu cartea de cazino pe care o puteți vedea. Teoria de bază a blackjack-ului și statisticile ne spun că mâna medie câștigătoare la blackjack este 18,3.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Blackjack Cheat Sheet (7-10)

În cazul în care cazinoul arată un: 7-8-9-10-10-Jack-Queen-King, va trebui să cereți o carte în plus până când veți obține 17 sau mai mult. În caz contrar, veți pierde matematic mai mult pe termen lung dacă stați pe o valoare sub 17 decât dacă luați una sau mai multe cărți suplimentare.

Următorul grafic de strategie de bază la blackjack rezumă strategia pentru atunci când cărțile vizibile ale dealerului arată o valoare între 7-10 și aveți o mână grea fără pereche:

Diagrame blackjack vs dealer 7-10

Diagrame blackjack vs dealer 7-10

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Diagrame de blackjack și strategie de cazino (3-6)

Să presupunem că cartea pe care o vedeți în mâna dealerului este între trei și șase. În acest caz, vă aflați într-una dintre situațiile mai bune. Acest lucru vă oferă o șansă mult mai mare de câștig decât dealerul, deoarece acesta are mai multe oportunități de a da faliment și de a pierde astfel mâna de blackjack.

Dacă mâna ta grea este 17 sau mai mare, cea mai bună opțiune este în continuare să stai și să vezi rezultatul. Cu toate acestea, spre deosebire de primele noastre situații, acum putem alege de asemenea să stăm la 13, 14, 15 și 16 dacă dealerul are 3-6.

Nu uitați că acest lucru se aplică doar dacă aveți o mână tare și nu aveți o pereche.
Aici puteți vedea un grafic de blackjack pentru cea mai bună strategie matematică a noastră în această situație:

Foaie de trișat la blackjack când dealerul de cazino are 3-6

Foaie de trișat la blackjack când dealerul de cazino are 3-6

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Mâna de blackjack pe care cei mai mulți jucători o joacă greșit

Mulți jucători profesioniști de blackjack urăsc această mână atunci când cartea deschisă a dealerului este un 2. Să spunem că aveți un rege/9 și, prin urmare, alegeți să stați la 19. O mână bună chiar până când cazinoul dă un 8 și apoi dă un valet și astfel ajunge la 20 în total și îți bate mâna de blackjack.

Se mai întâmplă și, crede-mă, poate fi frustrant, dar nu este nimic de făcut decât să rămâi la strategia de bază de blackjack și să joci mai departe. S-ar putea crede că asul este cea mai de temut carte, dar, de fapt, un doi poate fi la fel de intimidant.

Dar, din nou, nu este nimic de făcut decât să vă păstrați concentrarea, chiar dacă aveți impresia că tocmai ați fost înșelat de la un câștig.

Dacă aveți 3-9 împotriva a două cărți ale dealerului, luați o carte în plus până când ajungeți la 13 sau mai mult și apoi decideți să stați. Când ai 10 sau 11 împotriva mâinii de 2 a dealerului, trebuie să alegi să te dublezi.

Pe de altă parte, dacă aveți 12 împotriva celor doi, este un scenariu puțin înfricoșător, deoarece strategia de bază ne dictează că trebuie să alegem o carte în plus (hit). Cu toate acestea, întotdeauna se simte ca și cum mâna cuiva este un magnet pentru cărțile de imagine în aceste situații.

Ce trebuie să faci când dealerul are 2 la blackjack

Ce trebuie să faci când dealerul are 2 la blackjack

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Strategia de Blackjack Vs Aces

Atunci când vă aflați într-o situație în care dealerul de la cazinou are un as pentru început, prima parte a strategiei de blackjack, așa cum am spus, este întotdeauna să nu cumpărați asigurare. Dacă aveți o mână de start care spune 8, 9 sau 10, cereți o carte în plus.

Nu ar trebui să dublezi pariul în această situație, ceea ce este de obicei strategia corectă de blackjack dacă cazinoul ar fi avut o altă mână. Asul ne distruge șansele și îi oferă dealerului destul de multe șanse. Prin urmare, un hit este o soluție corectă.

Unii jucători aleg să se dubleze dacă au o mână de blackjack care dă 11. Totuși, chiar și în această situație, strategia corectă de blackjack este un hit, astfel încât să primești o carte în plus până când dai 17 sau mai mult.

Strategia de blackjack pentru mâinile rămase este foarte asemănătoare cu strategia standard. Așadar, continuăm să cerem cărți în plus până când dăm 17 sau mai mult. În plus, singurul lucru la care se poate spera este ca cazinoul să lovească o mulțime de cărți mici și apoi o carte cu imagine, astfel încât să fie falit.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Strategia Blackjack - Mâini moi

Acum este momentul pentru o strategie de bază pentru diferitele mâini ușoare. Aceste strategii implică așii mereu problematici care dau probleme multor jucători atunci când joacă blackjack live și online.

Iată o mică poveste amuzantă de blackjack din lumea reală care arată problema cu mâinile soft. O doamnă în vârstă de treizeci și ceva de ani joacă Blackjack și este foarte concentrată în timp ce primește mâna As/Cinci, iar cartea vizibilă a dealerului arată un șapte.

După ce scutură din cap și se gândește, doamna decide să stea cu ceea ce are deja. Este întrebată politicos dacă nu vrea o carte în plus, dar ea spune cu amabilitate că nu, mulțumesc.

Pe măsură ce jocul de blackjack evoluează, cazinoul sfârșește prin a avea 20, iar doamna își pierde astfel mâna. Ulterior, ea este întrebată de ce a rămas la 6/soft 16, iar doamna răspunde cu obrajii roșii că a numărat asul ca fiind 11 în capul ei și i-a fost teamă să nu se ducă la fund.

S-ar putea crede că oamenii își amintesc aceste lucruri mărunte. Totuși, de cele mai multe ori, acest lucru poate fi experimentat la mesele de blackjack din cazinouri, pur și simplu pentru că oamenii nu au învățat în totalitate regulile și strategia din spatele Blackjack-ului.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Diagrame de blackjack pentru mâini moi

Atunci când se lovește o "mână moale", un sfat bun este să nu priviți mâna ca pe o problemă, ci ca pe o mână de blackjack cu mai multe opțiuni. Iată un grafic de strategie de blackjack pentru mâini ușoare:

Diagramă de blackjack pentru mâini moi la blackjack

Diagramă de blackjack pentru mâini moi la blackjack

O veche zicală din blackjack spune că, dacă ești slab, dublează-te și vei pleca din cazinou ca un câștigător. Aceasta este, bineînțeles, doar o zicală. Totuși, dacă ne uităm la foaia noastră de trucuri de strategie de blackjack pentru mâini moi și avem mâini "joase", de fapt ne dublăm pariurile în multe situații.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Strategia Blackjack pentru împărțirea perechilor

Atunci când vorbim despre mâini de bj care te pot costa o avere sau pot face călătoria în cazinou foarte profitabilă, împărțirea mâinilor este un subiect fierbinte.

Vorbim despre situațiile în care primele două cărți pe care le primim sunt o pereche.

Prima strategie de bază pentru împărțirea perechilor este că nu trebuie să împărțiți niciodată o pereche de cinci, ci să socotiți întotdeauna această pereche ca fiind 10.

Împărțind o pereche de 5, stricați una dintre cele mai bune mâini de început la Blackjack, unde, în multe cazuri, puteți decide să vă dublați pariul sau să primiți o carte în plus. Cu toate acestea, în cazurile în care ați ales să vă împărțiți perechea de cinci, obțineți două mâini problematice la Blackjack.

În schimb, maximizează-ți opțiunile atunci când, în cele din urmă, ai lovit o pereche. Una dintre cele mai bune și mai profitabile situații la Blackjack este atunci când ați lovit o pereche de ași. Cea mai bună strategie în această situație este întotdeauna să îți împarți perechea de ași, deoarece aceasta este una dintre cele mai bune situații în care poți ajunge pe termen lung.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Diagramă de strategie Blackjack pentru împărțirea

Aici este o foaie de trucuri cu strategia de bază de blackjack cu privire la strategia de bază despre cum să vă împărțiți perechile:

Diagramă de bază de blackjack pentru împărțirea perechilor

Diagramă de bază de blackjack pentru împărțirea perechilor

Nu uitați să nu împărțiți niciodată o pereche de cinci. Toate perechile de 8 și de ași se împart întotdeauna. Dacă există situații în aceste tabele de blackjack în care jocul corect este să dublezi, dar cazinoul la care joci nu permite acest lucru, atunci alege în schimb HIT.

Am vorbit și despre faptul că puteți cumpăra asigurare împotriva cazinoului care lovește blackjack (21). Strategia corectă de blackjack este să refuzați această asigurare. Singurul motiv pentru a încălca această regulă standard este dacă ați jucat un pantof de blackjack aproape până la capăt. Ați ținut evidența cărților care au fost în joc și, prin urmare, știți că au mai rămas multe cărți de 10 și cărți cu imagini. Într-o astfel de situație, ar putea fi în regulă să cumpărați asigurare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sfaturi și trucuri pentru Blackjack și promoții de cazino

Aud adesea aceeași întrebare de la jucătorii de blackjack, și anume unde este cel mai bine să joci blackjack. Dar, în loc să ne concentrăm pe unde este cel mai bine să jucăm, este vorba de a găsi cazinourile care oferă cele mai bune cote și promoții.

Reguli și promoții speciale ale cazinourilor

Una dintre cele mai bune promoții de cazinou și blackjack pe care le poate găsi cineva este dacă cazinoul plătește 2-1 atunci când obțineți blackjack. Găsiți un cazinou care oferă acest lucru. Vă oferă șanse matematice și mai mari de a pleca de la cazinou ca un câștigător. Mai exact, luați 2,2% din avantajul cazinoului și îl aruncați în favoarea dumneavoastră.

Unele cazinouri oferă, de asemenea, o regulă numită "early surrender". Din nou, această regulă este în beneficiul jucătorilor, așa că, dacă cazinoul dvs. oferă acest lucru, este doar un lucru bun. Această regulă de blackjack, în simplitatea ei, înseamnă că jucătorii de la masă pot renunța la mâna lor pentru jumătate din miza lor înainte ca dealerul să verifice a doua carte. Această regulă este întâlnită în principal în cazinourile europene și asiatice.

Dublarea după împărțirea, de asemenea, mai bună celebritate ca regula DAS este oferită de multe cazinouri europene. Este de necrezut câți oameni nu cunosc această regulă și profită de ea în jocurile lor de blackjack. DAS înseamnă că, odată ce ați ales să împărțiți o pereche, puteți alege să vă dublați. Așadar, dacă cazinoul tău live sau online oferă această regulă, profită de ea în situațiile în care strategia noastră de blackjack spune că cea mai bună mișcare este să dublăm pariurile noastre.

Într-un joc precum blackjack, unde totul se rezumă la procente, trebuie să iei opțiunile oferite. Tragerea de ași este o altă regulă de casino pe care trebuie să o cunoști. Această regulă vă permite să trageți oricâte cărți suplimentare doriți după ce ați împărțit așii. Din păcate, multe cazinouri permit jucătorilor să tragă doar o carte pentru fiecare mână după ce au împărțit așii.

Așii RE-split sunt deseori văzuți în cazinourile europene și înseamnă că, dacă ai împărțit 2 ași și primești un al treilea as, da, atunci ești binevenit să împarți din nou, astfel încât să ai un total de trei mâini de blackjack.

Multe cazinouri online oferă ceea ce se numește soft 17 jocuri de blackjack. În majoritatea cazinourilor, dealerul trebuie să stea pe soft 17 (asul șase), dar este legal ca dealerul să tragă o carte în plus în unele cazinouri dacă are soft 17. Aceasta este o regulă super proastă pentru tine ca jucător, așa că evită acest tip de joc de blackjack atât în cazinourile online, cât și în cele live.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Diagrama completă a strategiei de bază la Blackjack

Acest grafic cu strategia de bază de blackjack este destinat pentru a fi tipărit și astfel folosit atunci când joci online sau pentru a te antrena. Aceasta este strategia de bază completă pe care trebuie să o înveți ca jucător de blackjack dacă vrei să joci optim și să câștigi mai mult decât pierzi:

Foaie de ieftinire completă pentru strategia de bază în blackjack

Foaie de ieftinire completă pentru strategia de bază în blackjack

În următoarele articole despre blackjack la care lucrez, vom discuta despre cum se numără cărțile la blackjack. Vor exista link-uri către aceste articole aici, pe pagina de blackjack, așa că nu uitați să marcați BETO și să treceți pe aici în mod regulat. Plănuim să actualizăm pagina cu noi articole despre blackjack și jocuri de noroc. Și, în plus, vor exista și promoții unice de cazino și cadouri de care puteți profita.

Până data viitoare, aruncați o privire pe BETO.com și exersați-vă abilitățile de blackjack fie la jocul nostru demonstrativ de blackjack, fie riscați la un cazinou online.

Când vine vorba de blackjack online, vă recomand să alegeți blackjack live la unul dintre multele cazinouri respectate pe care le-am aprobat și am verificat calitatea jocurilor lor de blackjack.

Să presupunem că nu ați experimentat blackjack live și nu sunteți genul care plănuiește să viziteze un cazinou real. În acest caz, puteți totuși să experimentați o atmosferă de cazinou live. Mai multe cazinouri celebre își transmit jocurile în direct, astfel încât puteți juca blackjack live de acasă, la mesele lor.

Dați click pe următoarea imagine pe care scrie Blackjack Live. Vă va fi prezentată una dintre paginile BETO cu un videoclip și câteva informații despre blackjack live.

Marcați această pagină. Noi articole despre blackjack în curând.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente despre Blackjack

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări despre Blackjack.

Pot să joc Blackjack gratuit? Săgeată Săgeată

Da, avem o versiune gratuită a jocului de cărți de Blackjack aici la BETO, pe care o puteți folosi ca instrument de antrenament până când sunteți gata să jucați pe bani reali.

Pot să am încredere în graficele de Blackjack? Săgeată Săgeată

Kim Birch, cel mai mare autor și expert în domeniul jocurilor de noroc din Danemarca, este editor aici la BETO. Tabelele de blackjack sunt actualizate în mod regulat pentru a fi la curent cu cele mai recente studii în jocul de blackjack. Deci da, graficele pe care le găsiți pe această pagină sunt 100% utile și reprezintă strategia de bază optimă de blackjack.

Este legal să joci Blackjack online? Săgeată Săgeată

Fie că jucați blackjack online gratuit sau pe bani reali, este complet legal să jucați blackjack online.

Ce bonus este cel mai bun dacă vreau să joc blackjack? Săgeată Săgeată

O bună regulă de bază este că dacă doriți să jucați blackjack online pe bani reali, atunci un bonus de cazino live este, în cele mai multe cazuri, cea mai bună opțiune.

Este ilegală numărarea cărților la Blackjack Online? Săgeată Săgeată

Nu, acest lucru nu este ilegal, dar țineți cont de faptul că majoritatea jocurilor online sunt cu 6-8 pachete, iar dacă găsiți o masă de blackjack online cu 1-2 pachete, trebuie să fiți atenți la cât de des amestecă cărțile.