MENIU

Live Blackjack - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Click aici pentru a juca

Live Blackjack de Evolution Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Live Blackjack

Evolution Gaming a dus Blackjack-ul live la un alt nivel. Evolution Gaming Live Blackjack este o experiență de Blackjack versatilă și distractivă, diferită de oricare alta. Deoarece este vorba de Blackjack online, este nelimitat în ceea ce privește numărul de jucători și posibilitățile. Acesta este unul dintre produsele emblematice ale Evolution Gaming's, așa că ar trebui să fii încântat să vezi ce oferă.


Lansare: 05.12.2018
Volatilitate
Câștig maxim: X2

Scris de: Astrid Eriksson | Actualizarea ultimei recenzii: 24 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

Funcții Blackjack

Croupier live

Croupier live

Pariu

Pariu

Bani reali

Bani reali

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Interfață solidă

Dealeri live profesioniști

Mese pentru toate tipurile de jucători

Caracteristici suplimentare uimitoare

Una dintre cele mai bune experiențe de Blackjack live

Contra

Poate fi greu să obții un loc uneori

Fapte Blackjack

Furnizor Evolution Gaming

Volatilitate

RTP% 99.29

Tip de joc Blackjack

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 5.00

Miza maximă 1000.00

Cazinou

Casino Live Blackjack


Live Blackjack de Evolution Gaming

Live Blackjack de Evolution Gaming

Bine ați venit la Evolution Gaming Live Blackjack

Evolution Gaming Live Blackjack se joacă cu 8 pachete de cărți și până la 7 jucători. Acest lucru nu înseamnă că nu puteți juca dacă masa este plină, deoarece au o opțiune de pariere în spate pentru jucătorii care așteaptă. Cea mai bună parte este că au multe varietăți de Blackjack care se pot adapta la toate tipurile de jucători.

Au chiar și Blackjack Infinit pentru cei care nu vor să aștepte sau să folosească opțiunea Bet Behind. Pariurile secundare, variantele distractive precum Blackjack Party și caracteristici precum decizia inițială fac din acest joc o experiență completă de Blackjack.

Jocurile sunt corecte și poți vedea cărțile amestecate în fața ta de cele mai multe ori. Interfața și dealerul de pe partea cealaltă fac să pară că joci în interiorul unui cazinou pe bune.

Mesele sunt amplasate în cazinouri excelente. Chiar dacă majoritatea meselor sunt pentru vorbitorii de limba engleză, puteți găsi mese în rusă, suedeză, olandeză, germană și multe alte limbi diferite.

Va fi o călătorie confortabilă și captivantă, așa că puneți-vă centura de siguranță pentru că suntem pe cale să ne scufundăm direct în lumea Live Blackjack.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să cucerești Evolution Gaming Live Blackjack

Blackjack este un joc simplu, dar Evolution Gaming table games are toate opțiunile suplimentare pe care ți le-ai putea dori. Este ușor de înțeles cum se joacă dacă sunteți un jucător nou.

Lasă-ne să te îndrumăm cum să joci acest joc frumos pe Evolution Gaming.

Trebuie să mergeți în lobby-ul cazinoului live și să alegeți o masă de blackjack live. Există diferite tipuri de mese, așa că trebuie să te asiguri că alegi o masă în funcție de bugetul și preferințele tale.

După ce ați finalizat o masă, veți lua unul dintre cele 7 locuri disponibile sau veți folosi opțiunea Bet Behind dacă nu este disponibil un loc. Odată ce jocul începe, obiectivul tău va fi să obții cărți cât mai aproape de 21, fără a depăși 21. Rețineți că dealerul va sta întotdeauna la 17. Câștigul pentru un Blackjack este de 3:2.

Au fost incluse funcții suplimentare, cum ar fi pariurile secundare 21+3 și pariurile secundare Perfect Pairs. Vom arunca o privire la aceste caracteristici suplimentare puțin mai târziu, așa că continuați să citiți.

Puteți juca cu ușurință Evolution Gaming Live Blackjack de pe orice dispozitiv pe care îl alegeți. Îl transmit în direct din diverse studiouri din întreaga lume, iar cărțile nu se opresc niciodată din a fi împărțite, deoarece rulează acest joc 24 de ore pe zi.

Principalul punct de atracție al jocurilor de cazino ca acesta este dealerul live. Dealerul live face ca experiența să fie realistă și unică, deoarece fiecare dealer este diferit. Poți merge oricând la o masă cu dealerul tău preferat și să aștepți un loc pentru a te așeza. Au o funcție de live-chat pentru a vă ajuta să comunicați ușor cu dealerul.

Un sfat pe care îl avem pentru tine este să începi cu Blackjack-ul standard dacă ești nou. Odată ce ați stăpânit jocul standard, puteți opta pentru alte variante, cum ar fi Speed Blackjack sau Infinite Blackjack.

Organismele de reglementare de renume reglementează Live Blackjack, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice practici neloiale. Au obținut licența necesară din partea autorităților, așa că puteți avea încredere în ei.

Video: Live Blackjack - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Gameplay de Live Blackjack de către Evolution Gaming

ÎNAPOI LA CUPRINS

Tipuri de mese în Live Blackjack

Există diferite tipuri de tabele, cum ar fi tabelele generice și tabelele dedicate. Mesele generice pot fi accesate de toate cazinourile și implică adesea un joc cu mize mici. Pe de altă parte, mesele dedicate sunt pentru un anumit cazinou, cu branding complet și diverse personalizări.

Există mese VIP pentru cei cu rulaje mari. Un tip de masă unic este masa Blackjack Party, unde veți vedea doi dealeri și un joc potrivit pentru jucătorii noi. Pe scurt, nu veți rămâne niciodată în pană de mese, deoarece există o mulțime de mese în lobby-ul cazinoului Live Blackjack.

Suntem siguri că jucătorii cu mulți bani se vor distra din plin, deoarece au avut grijă în mod special să îi găzduiască pe cei cu mulți bani.

Alegeți-vă pariul în Live Blackjack prin Evolution Gaming

Alegeți-vă pariul în Live Blackjack prin Evolution Gaming

ÎNAPOI LA CUPRINS

Formate de joc captivante

Există 9 formate diferite ale acestui joc fantastic la momentul scrierii acestui articol. Să aruncăm o scurtă privire asupra lor.

Live Blackjack: Acesta este jocul clasic cu până la 7 jucători. Are caracteristici suplimentare, cum ar fi pariurile secundare, Bet Behind și decizia inițială pentru a condimenta lucrurile. Poți găsi cu ușurință mese cu mize mici și mese cu mize mari, în funcție de bugetul tău.

InfiniteBlackjack: În Infinite Blackjack, un număr nelimitat de jucători primesc aceeași mână pe care o pot juca oricum doresc. Are patru pariuri secundare și regula Six Card Charlie, ceea ce înseamnă că vei câștiga dacă ai o mână cu 6 cărți și nu ai făcut încă busted.

Free BetBlackjack: Free Bet Blackjack, așa cum sugerează și numele, vă oferă gratuit pariuri Double Down și Split, sub rezerva anumitor condiții. Pariurile Double Down gratuite sunt acordate pentru două cărți cu o valoare totală de 9, 10 sau 11. Pariurile gratuite Split există, de asemenea, pentru toate perechile, cu excepția celor de 10. De asemenea, există patru pariuri secundare opționale care sunt disponibile în alte variante.

Power Blackjack: Acesta este un format amuzant, deoarece nu are 9 sau 10, dar vă permite să dublați, triplați sau cvadruplicați cele 2 cărți inițiale, chiar și după împărțire. De asemenea, are patru pariuri secundare opționale, dar lipsește regula Six Card Charlie.

Salon Prive Blackjack: Acesta este un format premium pentru cei care sunt dispuși să parieze cele mai mari sume. Puteți vedea un manager de sală VIP și alte caracteristici premium, cum ar fi alegerea dealerului, controlul asupra amestecului și viteza jocului. Pe scurt, acesta este raiul pentru cei cu rulaje mari.

Speed Blackjack: Accentul principal al acestui format este pus pe viteză, așa că nu ar trebui să jucați acest lucru decât dacă sunteți un jucător experimentat. Primele două cărți vor fi împărțite în mod normal, dar jucătorul care decide rapid va primi primul următoarea carte.

Blackjack Party: Acesta este un format amuzant în care veți juca Blackjack cu mize mici cu doi dealeri. Este ideal pentru jucătorii noi care au nevoie de îndrumare și vor să se distreze. Puteți paria în spatele celor mai tari jucători atunci când așteptați ca un loc să devină liber. De asemenea, puteți paria în spatele altor jucători chiar și atunci când sunteți așezat.

În plus față de aceste formate, puteți juca Blackjack VIP și Blackjack operat de diferite mărci.

Live Blackjack de Evolution Gaming

Live Blackjack de Evolution Gaming

ÎNAPOI LA CUPRINS

Evolution Gaming Live Blackjack Performanță și interfață

Acesta este un produs emblematic, așa că vă puteți aștepta la performanțe și compatibilitate de top. Puteți avea o experiență similară pe telefon, dar jocul pe PC este mult mai bun. Poți sta confortabil în scaunul tău și te poți uita la ecranul mai mare pentru a te bucura din plin de Blackjack. Iubitorii înrăiți de Blackjack trebuie să joace pe PC dacă nu sunt în deplasare.

Performanță video: Calitatea video este atât de bună încât vă veți simți ca și cum ați fi în interiorul cazinoului pe bune. Nu au inclus mai multe unghiuri de cameră, dar noi preferăm așa, deoarece poți avea o experiență frumoasă și directă cu un singur unghi de cameră.

Ecranul va afișa numele și pariul tău, precum și pariurile și numele celorlalți în mod digital. De asemenea, veți vedea pe ecran rezultatul rundei și valoarea totală a cărților. Aceste elemente digitale facilitează jocul pentru jucătorii noi, care pot înțelege mai ușor ce se întâmplă.

Au reușit să îmbine elementele digitale cu jocul fără probleme. Funcțiile suplimentare pot fi accesate și folosite cu ușurință în timp ce jucați online. Nu credem că experiența va fi exact ca într-un cazinou, dar va fi destul de aproape. Pe scurt, vă veți bucura de calitatea și confortul pe care îl oferă Evolution Gaming.

Interfață multifuncțională: Să trecem acum la interfață. Interfața are o tonă de opțiuni pe care vă veți bucura să le modificați în funcție de preferințele dumneavoastră.

  • Una dintre opțiunile de bază este chat-ul jucătorului, care vă va permite să comunicați cu dealerul. Puteți dezactiva chat-urile celorlalți jucători în timp ce jucați la o masă dedicată.
  • Puteți ajusta cu ușurință calitatea video în funcție de viteza dumneavoastră de internet. Dacă jucați pe mobil și nu mai aveți date, treceți la o calitate scăzută sau medie și jucați ore întregi. Calitatea scăzută nu include video, ci interfața clasică pe care o vedeți de obicei la Blackjacks online.
  • Următoarea opțiune este sunetul. Aceasta este o opțiune indispensabilă, deoarece vă permite să reglați sunetul și să reduceți sunetul jocului dacă este necesar. Reglarea fină a sunetului dealerului și a sunetului jocului este posibilă cu această opțiune.
  • Pariurile secundare sunt o parte vitală a opțiunilor. Puteți activa sau dezactiva pariurile secundare, iar noi vă recomandăm să le dezactivați dacă nu știți cum funcționează.
  • Puteți împiedica alte persoane să folosească opțiunea Bet Behind (Pariez în spatele dvs.) pentru a paria în spatele dvs. Atunci când pariați în spate, este posibil să reglați dacă urmăriți sau nu acțiunile jucătorului atunci când acesta împarte sau dublează.
  • Celelalte două opțiuni sunt istoricul contului și secțiunea de ajutor, care nu ar trebui să necesite nicio explicație.
Cărți pe cale să fie distribuite Live Blackjack

Cărți pe cale să fie distribuite Live Blackjack

ÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici impresionante

Fără să pierdem timpul, haideți să explorăm caracteristicile remarcabile pe care le oferă acest joc.

1. Prima dintre ele este Pre-decizia, care vă permite să alegeți ce să faceți, cum ar fi să loviți sau să stați, chiar înainte de a vă veni rândul. Acest lucru este foarte util pentru a accelera lucrurile.

2. Cu ajutorul opțiunii Deal Now, puteți cere dealerului să împartă cărțile imediat dacă jucați singur.

3. Îți vor fi arătați jucătorii fierbinți care au jucat bine, cu informații despre seria lor de victorii. Acest lucru ar trebui să vă ajute să decideți în spatele cui ar trebui să pariați.

4. O altă caracteristică la îndemână este funcția de pariuri secundare. Aveți la dispoziție patru pariuri secundare, care sunt Bet Behind, Perfect Pairs, 21+3 și Insurance. Să le explorăm pe scurt.

  • Știi deja ce este opțiunea Bet Behind, așa că nu o vom explica din nou.
  • Perfect Pairs este pur și simplu despre a paria pe obținerea unei perechi la primele două cărți.
  • 21+3 este un pariu pe crearea unei mâini de poker cu primele două cărți ale tale și cartea cu fața în sus a dealerului. Dacă nu vă pricepeți la poker, este mai bine să stați departe de această opțiune.
  • Ultimul pariu secundar este Asigurarea, care vă permite să vă asigurați împotriva faptului că dealerul are un Blackjack atunci când cartea cu fața în sus a dealerului este un as.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Tipuri de tabele în Live Blackjack

Există multe tipuri de tabele, dar vom încerca să explicăm câteva dintre cele mai interesante. Puteți observa cu ușurință mesele Standard, care sunt destinate jucătorilor obișnuiți care nu doresc să joace Blackjack cu mize mari. Masa Blackjack Party este destinată jucătorilor mai noi care vor să se distreze cu cei doi dealeri și o atmosferă lejeră.

Există diverse mese VIP, cum ar fi mesele Red VIP și Diamond VIP. Dacă sunteți un jucător de mare rulaj, veți avea o mulțime de mese din care să alegeți. Așa că nu vă faceți griji că veți rămâne fără opțiuni.

Joacă la Live Blackjack la fel cum ai juca într-un cazinou

Joacă la Live Blackjack la fel cum ai juca într-un cazinou

ÎNAPOI LA CUPRINS

Este Evolution Gaming Live Blackjack Merită?

Acest lucru este la fel de bun ca și cum ar fi atunci când vine vorba de Live Blackjack. Evolution Gaming Live Blackjack merită timpul tău pentru că este o experiență completă de Blackjack. Nu veți simți că vă lipsește ceva, pentru că s-au gândit la toate și și-au luat timp pentru a proiecta experiența perfectă Live Blackjack.

Evolution Gaming a adoptat o abordare inovatoare și a încercat să experimenteze cu diverse formate interesante. Vei adora aceste noi formate ca jucător avansat sau începător, deoarece se vor asigura că nu te vei plictisi niciodată. Dacă v-ați plictisit de un format, puteți schimba formatul și continua să vă distrați de minune.

Dealerii sunt profesioniști și nu credem că veți avea nicio plângere dacă vă decideți să încercați Live Blackjack by Evolution Gaming. Jucătorii noi, jucătorii experimentați, jucătorii cu rulaje mari și cei cu rulaje mici nu vor trebui să își facă griji cu privire la găsirea unei mese potrivite pentru ei. Așadar, încercați și distrați-vă.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Evolution Gaming Live Blackjack - ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este Live Blackjack by Evolution Gaming potrivit pentru jucătorii noi?

Da, nu veți avea probleme în joc, chiar dacă sunteți nou. Puteți începe cu Blackjack Party și vă puteți distra în timp ce învățați jocul.

Cât de bună este interfața Live Blackjack by Evolution Gaming?

Este cel mai bun și veți avea cea mai plăcută experiență în timp ce jucați Blackjack live.

Cine este creatorul Live Blackjack?

Evolution Gaming se află în spatele Live Blackjack cu caracteristici suplimentare.

Există dealeri live în Live Blackjack by Evolution Gaming?

Da, veți vedea un dealer live în timp ce jucați și veți putea discuta cu el sau ea, de asemenea.