MENIU
Căutare
Sloturi

Mustang Trail Joacă Gratuit

Mustang Trail Slot Demo

Mustang Trail Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Mustang Trail de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Mustang Trail Demo

Jocul ca la aparate Mustang Trail este o altă aventură în Vestul Sălbatic de la Pragmatic Play care promite recompense uriașe. Are un layout 5x3 cu 10 linii de plată. Jocul este plin de Free Spins, Sticky Wilds, Random Wilds și chiar un Bonus Buy obraznic pentru a declanșa imediat Free Spins.

Este posibil să vă amintească de sloturi precum Mustang Gold, dar acesta este foarte diferit, iar noi vom vedea de ce în această recenzie a slotului Mustang Trail.


Lansare: 24.08.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 13 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 5.000x pariul dvs.

DeschidețiÎnvârtiri gratuite ușor de extins

DeschidețiWild-uri lipicioase la rotirile gratuite

DeschidețiWild-uri aleatorii în jocul de bază

DeschidețiOpțiunea Bonus Buy disponibilă

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată

Închide Frecvență de lovire foarte scăzută

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.04

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 250.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 10

Funcționalități de joc

Nivel sus Cumpărați Funcția Colectați Energie Free Spins adiționale Sticky Wilds Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins Wild


Mustang Trail Recenzie de BETO Slots

Mustang Trail Recenzie de BETO Slots

Vă prezentăm slotul online Mustang Trail

Jocul de păcănele Mustang Trail ar putea părea familiar jucătorilor care au jucat Mustang Gold, dar permiteți-mi să vă asigur că aceste două sloturi au foarte puține lucruri în comun. Mustang Gold era despre funcția Money Collect și Jackpot-uri, iar acesta este despre Free Spins și Random Wilds.

Are 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată , cu câștiguri mari pentru simboluri. Nu cred că cele 10 linii de plată ar trebui să fie o problemă, deoarece plățile simbolurilor compensează. În jocul de bază, vă veți bucura de funcția Random Wilds. Pe de altă parte, Free Spins au Sticky Wilds și pot fi extinse prin colectarea de Scatters. Bonusul Buy este, evident, prezent, la fel ca majoritatea noilor sloturi Pragmatic Play.

Dar ce diferențiază Mustang Trail? Abilitatea sa de a îmbina emoția de a colecta Scatters și Wilds suplimentare în runda sa de Free Spins face ca fiecare rotire să fie specială. Ești gata să iei frâiele? Consultați aparatele noastre de sloturi demo sau urmăriți Mustang Trail gameplay video pentru a vedea de ce acest joc nu este doar un alt slot obișnuit.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Explorarea sălbăticiei Aventura

Temă și design: Explorarea sălbăticiei Aventura

Temă și design: Explorarea sălbăticiei Aventura

Temă și design

Când am jucat Mustang Trail, am fost transportat la frontiera sălbatică americană. Jocul are o atmosferă de western propriu-zisă, cu simboluri precum mustangii maiestuoși și bizonii masivi , care definesc cu adevărat scena. Pragmatic Play a făcut o treabă excelentă în captarea acelui sentiment de libertate și sălbăticie pe care te-ai aștepta de la aceste creaturi frumoase.

Fundalul cu colibe americane native și munți stâncoși este foarte potrivit pentru acest slot, și puteți vedea, de asemenea, un cal alb care aleargă în fundal.

Muzica și coloana sonoră

Muzica și efectele sonore din acest slot se potrivesc perfect cu tematica western. Coloana sonoră are twangs și fluierături care mi-au amintit de filmele clasice cu cowboy, iar acestea au adăugat cu adevărat la gameplay. De asemenea, sunetele diferitelor animale sălbatice fac întreaga experiență mai bună.

Fiecare câștig a fost marcat de aceste mici melodii înălțătoare care m-au ținut captivat, iar muzica de fundal din timpul Free Spins a fost deosebit de captivantă.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Pregătește-te pentru o călătorie sălbatică cu câteva simboluri iconice ale Vestului. Iată la ce vă puteți aștepta:

 • Simbolul Scatter: Simbolul Scatter este un cal de aur care ajută la declanșarea Free Spins.
 • Simbolul Wild: Călărețul este simbolul Wild care înlocuiește alte simboluri și declanșează funcția Random Wilds.

Câștigurile variază în funcție de simbol, de la creaturi maiestuoase precum bizonii și vulturii până la pictogramele standard ale cărților de joc. Iată un scurt rezumat:

 • SimbolulMustang (cal) & Wild: Aceștia sunt câinii de top, plătind până la 150x pariul dvs. pentru cinci pe o linie de plată.
 • Aveți alte simboluri de animale, cum ar fi bizoni, vulturi și altele care vă vor aduce un câștig de la 20x la 75x pentru o linie completă.
 • Simbolurile cu valoare mai mică sunt cărțile de joc clasice, care oferă câștiguri mai mici, cum ar fi 10x pariul dvs. pentru un câștig de cinci de un fel.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Mustang Trail Slot Online

Cum se joacă Pragmatic Play

Cum se joacă Pragmatic Play's Mustang Trail

Pentru a vă bucura cu adevărat de experiența Mustang Trail, veți avea nevoie de puțin noroc, de o strategie inteligentă și de o bună înțelegere a butoanelor și a funcțiilor jocului. Iată cum să începi:

 • Setați-vă pariul: Folosiți butoanele (+) și (-) pentru a vă alege pariul. Puteți paria oriunde între 0,10 și 250,00 € pe rotire.
 • Joc automat: Dacă vă simțiți leneș, dați click pe autoplay pentru a seta între 10 și 1.000 de învârtiri automate. Nu este nevoie să tot apeși pe butonul de rotire.
 • Tabelul de plăți și informații despre joc: Ești curios de valorile simbolurilor sau de regulile jocului? Doar apăsați butonul i pentru a obține detalii.
 • Setări Tweak: Faceți clic pe pictograma de angrenaj pentru a ajusta lucruri precum rotirea rapidă sau setările de sunet pe placul dvs.
 • Începeți să învârtiți rolele: Apăsați bara de spațiu, enter sau faceți clic pe butonul de învârtire pentru a începe să învârtiți rolele.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Mustang Trail de către Pragmatic Play

Caracteristicile bonus explicate în Mustang Trail de către Pragmatic Play

Mustang Trail este o călătorie distractivă, datorită funcțiilor sale bonus care fac din fiecare rotire o potențială aventură. Haideți să aruncăm o privire mai atentă la rundele bonus și la mecanicile speciale de joc care diferențiază cu adevărat acest slot.

Wild-uri aleatorii

În timpul jocului meu, un lucru care a ieșit cu adevărat în evidență a fost modul în care jocul gestionează simbolurile Wild în jocul de bază. Ori de câte ori un simbol Wild aterizează pe role, acesta declanșează un eveniment aleatoriu care împrăștie Wild-uri suplimentare pe role în poziții aleatorii. Acest lucru nu numai că îți sporește șansele de a obține un câștig mare, dar face și jocul de bază mai captivant.

Funcția Free Spins

Primești 8 Free Spins pentru a ateriza 3 Scatters pe role. Această funcție este cu adevărat remarcabilă datorită mecanicii de colectare. Fiecare simbol Scatter pe care îl colectezi în timpul acestor rotiri umple un contor deasupra rolelor.

Pentru fiecare al 3-lea Scatter pe care îl colectezi, primești încă 5 Free Spins și un simbol Wild adăugat aleatoriu pe role. Aceste Wild-uri adăugate rămân în preajmă, creând mai multe oportunități pentru combinații câștigătoare până când runda se termină. Așadar, vei primi rotiri suplimentare și Sticky Wilds prin colectarea de Scatter-uri pentru a te ajuta să urmărești câștigurile mai mari.

Cumpărați bonusul cu rotiri gratuite

Dacă nu poți aștepta să te bucuri de acțiune, acest slot oferă o scurtătură cu opțiunea Buy Free Sp ins. Pentru 50x pariul tău total actual, poți accesa instantaneu runda Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă de 5.000x pariul tău în jocul ca la aparate Mustang Trail Online!

Câștigă de 5.000x pariul tău în jocul ca la aparate Mustang Trail Online!

Mustang Trail se mândrește cu un câștig maxim de 5.000x pariul tău, un RTP de 96,04% și se încadrează în categoria de variație mare. Această combinație înseamnă că ai putea avea parte de niște câștiguri mari, dar s-ar putea să nu apară atât de des.

Dacă folosești opțiunea Bonus Buy, RTP-ul primește un mic impuls la 96,05%. Varianța ridicată înseamnă că, deși câștigurile ar putea fi mai puțin frecvente, atingerea acelui Max Win sau profitând de Bonus Buy ar putea duce la niște câștiguri serioase.

Rata de reușită este de 1 la 7,39, ceea ce este foarte scăzut și ar putea cu ușurință să le dea bătăi de cap celor mai mulți jucători. Vestea bună este că frecvența de reușită la Free Spins este de 1 la 120, ceea ce este decent. Probabilitatea de câștig maxim este de 1 la 10.438.413.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este Mustang Trail Slot merită?

Este Mustang Trail Slot merită?

Este Mustang Trail Slot merită?

Joculca la aparate Mustang Trail este un pic mai bun decât un joc ca la aparate obișnuit, dar nu are nimic care să-l facă extraordinar. Primul lucru care iese în evidență este costul scăzut al Bonus Buy, care este de doar 50x din miza ta. Acest lucru înseamnă că Free Spins sunt mai ieftin de cumpărat, dar bonusul Free Spins nu este la fel de puternic ca multe alte sloturi Pragmatic Play.

În timpul jocului meu, am obținut mai mult de 90x din miza mea într-o singură ro tire în timpul Free Spins, în timp ce majoritatea rotirilor au fost uscate. Într-o altă rundă de Free Spins, am reușit să joc 23 de Free Spins , dar am câștigat doar 43x din miza mea. Ceea ce încerc să subliniez este că bonusul poate fi destul de sec și imprevizibil, iar lucrurile devin interesante doar după ce obțineți 2 sau mai multe Sticky Wilds în pozițiile potrivite.

Partea grozavă este că nu durează prea mult timp pentru a declanșa Free Spins și există întotdeauna posibilitatea de a obține mai multe Sticky Wilds care pot duce la câștiguri uriașe la fiecare rotire. Cu toate acestea, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt mici și vei putea obține doar 1 sau 2 Sticky Wilds în majoritatea cazurilor.

După ce am luat totul în considerare, cred că Mustang Trail merită o rotire , deoarece poate fi recompensator și distractiv. Cu toate acestea, trebuie să fii foarte răbdător și să aștepți câștigurile mari, deoarece poate dura ceva timp.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Mustang Trail Slot FAQ

Ce este mai exact funcția Buy Free Spins din jocul ca la aparate Mustang Trail? Săgeată Săgeată

Funcția Buy Free Spins din Mustang Trail le permite jucătorilor să acceseze instantaneu runda de Free Spins, fără a aștepta să lovească simboluri Scatter în mod natural în timpul jocului. Prin cheltuirea a 50x pariul tău total actual, poți începe să te bucuri de 8 Free Spins.

Cum funcționează Free Spins și Sticky Wilds? Săgeată Săgeată

În timpul rundei Free Spins din Mustang Trail, fiecare simbol Scatter colectat se adaugă la un contor. Pentru fiecare al treilea Scatter colectat, primești 5 Free Spins suplimentare și un simbol Wild aleatoriu este adăugat pe role într-o poziție aleatorie. Acest Sticky Wild rămâne pe ecran până la finalul rundei de Free Spins.

Pot să verific jocul ca la aparate online Mustang Trail înainte de a paria pe bani reali? Săgeată Săgeată

Absolut! Puteți încerca Mustang Trail jucând versiunea demo pe BETO.com. Acest lucru vă permite să vă faceți o idee despre mecanica jocului, caracteristicile bonus și gameplay-ul general fără a risca bani reali.

Ce înseamnă volatilitatea ridicată pentru experiența mea de joc? Săgeată Săgeată

Volatilitatea ridicată înseamnă că câștigurile pot veni mai rar, dar există un potențial mai mare de câștiguri mari atunci când acestea apar. Acest lucru face ca experiența de joc să fie incitantă pe măsură ce așteptați acele câștiguri semnificative, dar nu uitați că va fi nevoie și de răbdare și de un bankroll mai mare pentru a face față fluctuațiilor.

Cum asigură Pragmatic Play corectitudinea în slotul video Mustang Trail? Săgeată Săgeată

Pragmatic Play asigură corectitudinea în toate jocurile sale, inclusiv în Mustang Trail, prin teste riguroase și certificări efectuate de organisme de audit independente. În plus, cu un RTP de 96,04%, jucătorii au o perspectivă transparentă asupra randamentelor așteptate în timp, asigurându-se că sunt respectate standardele de fair play.

Ce ar trebui să iau în considerare înainte de a folosi opțiunea Cumpără rotiri gratuite? Săgeată Săgeată

Înainte de a opta pentru funcția Cumpără rotiri gratuite la 50x pariul tău actual, ia în considerare bankroll-ul tău total și dacă această investiție se aliniază cu bugetul și strategia ta. În timp ce oferă acces instantaneu la runde bonus potențial profitabile, este important să echilibrați această opțiune cu sesiunile de joc regulate pentru a maximiza plăcerea și oportunitățile de câștig în limitele dvs. personale.