MENIU
Căutare
Sloturi

Sweet Bonanza Joacă Gratuit

Sweet Bonanza Slot Demo

Sweet Bonanza Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Sweet Bonanza de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

Medalie
IUNIE 2024

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Sweet Bonanza Demo

Jocul de păcănele Sweet Bonanza este o aventură de top pe care o poți juca gratuit. Acest joc de păcănele se adresează jucătorilor dornici de dulciuri și celor cărora le plac simbolurile de bomboane mix-and-match, jocul colorat cu funcții bonus fantastice și posibilitatea de a câștiga o mulțime de premii! Îți plac și rotirile gratuite Sweet Bonanza? Atunci ai nimerit în locul potrivit, citește recenzia noastră completă despre cum să joci jocul ca la aparate Sweet Bonanza.


Lansare: 27.06.2019
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X21175

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 15 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig potențial de până la 21000X

DeschidețiÎnvârtiri gratuite cu multiplicator de până la 100x

Deschideți8+ simboluri identice plătesc la întâmplare pe role.

DeschidețiPuteți cumpăra rotirile gratuite!

DeschidețiUniversul bomboanelor dulci

Contra Contra

Contra

Închide Unii oameni consideră că aparatul de joc este prea simplu

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.48

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 5

Sloturi Linii de plată 8

Teme de joc

Dulciuri Fructe


Funcționalități de joc

Cluster Pays Cascading/Avalanche wins FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins


Joacă Sweet Bonanza Demo cu Tumbling Reels

Pragmatic Play a creat un slot machine inspirat de Candy Crush. Este ca și cum ai păși în lumea dulce și plină de imaginație a lui Willy Wonka, plină de bomboane, nori roz de vată de zahăr, batoane de ciocolată și fructe delicioase! Jocul are un fundal fantastic de Candy Land și are multe funcții distractive și oferă premii mari în valoare de 21.100x pariul tău! Asta e sălbatic!

În slotul Sweet Bonanza, aveți, de asemenea, posibilitatea de a câștiga și de a cumpăra rotiri gratuite suplimentare Sweet Bonanza. Cu 20 de linii de plată, vă oferă oportunități ample de a câștiga des, de a nimeri combinațiile câștigătoare potrivite și de a vă satisface pofta de dulce și contul bancar!

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sweet Bonanza - Delicious Câștiguri uriașe

Jocul de păcănele online Sweet Bonanza este un adevărat joc Candy Land, cu dulciuri care împodobesc toate rolele. Cu jocul ispititor de culori și coloana sonoră veselă și confortabilă, acest castel atrăgător te ajută să intri în starea de spirit perfectă. Dacă activați funcția de rotiri gratuite, muzica va fi și mai intensificată!

Cu slotul Sweet Bonanza, Pragmatic Play a conceput un joc unic și captivant , cu o rundă interesantă de rotiri gratuite și un aspect de desen animat cu grafică 3D și efecte amuzante.

Atunci când începeți jocul și învârtiți, veți avea parte de multe bunătăți dulci sub formă de dulciuri și fructe. În fundal, veți vedea nori plutitori pe cerul albastru frumos, o vafă uriașă, brioșe cu glazură și spumă și bucăți de ciocolată răspândite pe ambele părți ale jocului dvs. Sweet Bonanza este un slot machine în care puteți câștiga premii oriunde. Este vorba despre colectarea de ciorchini de dulciuri sau fructe.

Prezentare generală a jocului de cazino Sweet Bonanza:

  • Inimile roșii de bomboane - declanșează 50x pariul.
  • Bomboane de ciocolată pătrate mov - declanșează 25x pariul
  • Bomboane pentagonale verzi - declanșează pariul de 15x
  • Bomboane ovale albastre - declanșează pariul de 12x
  • Mere - declanșează pariul de 10x
  • Prune - declanșează pariul 8x
  • Pepeni - declanșează pariul 5x
  • Ciorchini de struguri - declanșează pariul de 4x
  • Banane - declanșează pariul 2x

Cum se câștigă - Sweet Bonanza?

O trăsătură de calitate a Sweet Bonanza este faptul că se iau în considerare combinațiile câștigătoare de premii, nu în funcție de liniile de plată. Cel puțin 8 pictograme identice trebuie să apară pe role. Asta este! Simbolurile de slot vă pot face câștigător, indiferent de locația lor în joc.

Joacă Sweet Bonanza slot joc de cazino colorat

Joacă Sweet Bonanza slot joc de cazino colorat

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Obțineți un avantaj jucând Sweet Bonanza Slot

Sweet Bonanza Detalii tehnice

Jocul ca la aparate are un total de 11 simboluri, 9 simboluri de bază și 2 simboluri speciale. Cinci fructe diferite; mere, prune, ciorchini de struguri, banane și pepeni. Patru soiuri diferite de bomboane. În joc, un câștig și retragerile sunt declanșate dacă obțineți un total de 8x simboluri identice sau mai mult. Premiile sunt stabilite și sunt calculate în funcție de faptul că obțineți 8, 9, 10, 11 sau 12+ simboluri identice. Inimile roșii și bomboanele pătrate mov sunt cele mai valoroase simboluri. Trebuie să fiți cu ochii pe cele două simboluri speciale, acadelele uriașe și bombele de zahăr de culoarea curcubeului!

Simbolul scatter Sweet Bonanza

Acadelele gigantice roz în spirală acționează ca scatter al jocului și, astfel, și ca joker. Acest lucru înseamnă că pot înlocui simbolurile care vă lipsesc pentru a obține combinații câștigătoare. Veți găsi acadelele pe toate rolele și acestea declanșează câștiguri pe toate rândurile. De exemplu, dacă obțineți 6 acadele, veți primi un multiplicator de 10x. Simbolul este, de asemenea, cheia pentru activarea funcției Free Spins.

Bombade zahăr cu culorile curcubeului, atunci când explodează, arată ca o bombă sau ca o minge uriașă de Crăciun. Acest simbol poate avea o valoare de multiplicare aleatorie între 2x și 100x. Puteți ateriza acest simbol doar în timpul funcției bonus Free Spins.

Înainte de a porni butonul de rotire, nu uitați să vă setați limita de pariere.

Cum să pariați

În partea stângă a cadrului de joc sau de slot, există o funcție cu o casetă verde deschis în care puteți vedea pariul total. Aici puteți activa sau dezactiva o funcție "șansă dublă de câștig".

Pe butonul principal SPIN, atunci când apăsați +/-. Se deschide o mică fereastră pop-up cu 3 opțiuni pe care le puteți seta. Vă decideți pariul ajustându-l de la 1 la 10. Valoarea fisei tale variază de la 0,01 până la 0,50, iar în partea de jos, poți vedea pariul tău total, care poate fi de maxim 200, sau 250.

Funcția de joc automat

Sweet Bonanza are, de asemenea, o funcție Autoplay pe care o poți seta. Poți alege rotiri automate între 10 și 100. Există multe opțiuni diferite de personalizare și de setare atunci când vine vorba de această funcție Autoplay. Sweet Bonanza slot îți oferă 3 caracteristici dulci care pot declanșa bunătăți și premii:

1. Ante Bet - Poți crește dimensiunea pariului tău la 0,25 €. Această funcție va costa 25 de euro în plus, iar simbolurile Scatter suplimentare vor fi adăugate la jocul tău și îți dublează șansele de a activa funcția Free Spins.

2. Cumpărare bonus - Dacă nu doriți să așteptați ca jocul bonus și runda de Free Spins să vină în mod natural, puteți cumpăra accesul la funcția Free Spins și la rundele bonus gratuite, pentru o sumă care costă 100x pariul dvs.

3. Funcția Tumble - FuncțiaTumble acționează ca un fel de respin. Aici nu trebuie să plătiți pentru rotirile tumbling. Funcția este deblocată de îndată ce unele simboluri specifice sunt combinate, declanșând un lanț. Toate simbolurile câștigătoare vor fi eliminate, iar simboluri noi vor cădea și vor umple spațiile libere, ceea ce duce la premii multiple la aceeași rotire. Această funcție Tumble va continua până când nu mai există combinații câștigătoare. În cele din urmă, toate premiile vor fi adunate și vă vor fi plătite.

Pragmatic Play a creat Sweet Bonanza Castle, un paradis de zahăr unde veți fi bine distrați cu multe variații de pariuri diferite și cu multe caracteristici bonus distractive.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Sweet Bonanza Slots

Sweet Bonanza este un joc de păcănele cu volatilitate medie spre mare, cu un RTP minim Sweet Bonanza de 96,48% și maxim de 96,51% . I este un RTP destul de bun. În plus, Sweet Bonanza este un slot stabil care face plăți regulate cu valori schimbătoare. Ca urmare, cel mai probabil vei experimenta un mix de câștiguri frecvente de dimensiuni mici și sensibile.

După cum am menționat, veți experimenta multe caracteristici diferite care vă vor permite să obțineți runde bonus gratuite și câștiguri regulate în mod constant. Se întâmplă pe parcurs, după ce ați lovit un anumit număr de simboluri Scatter.

Cum se joacă sloturi dulci Bonanza?

Trebuie doar să fiți atenți la diferitele simboluri speciale, deoarece acestea vă vor recompensa cu combinații câștigătoare. Vei fi răsplătit cu plăți frecvente și câștiguri a căror valoare va depinde de pariul tău.

Pentru a declanșa runda de rotiri gratuite în Bonanza, trebuie să reușești să prinzi cu succes patru simboluri care se scriu GOLD în timpul jocului standard din slotul Sweet Bonanza. Vei primi 12 rotiri gratuite și vei declanșa încă 5 cu fiecare simbol scatter suplimentar care aterizează în runda bonus.

Ghid pentru Sweet Bonanza Bonus Cumpărare

Nu este nevoie să așteptați sau să vă rotiți pentru a obține o funcție bonus. În schimb, poți accesa instantaneu runda bonus și funcțiile tale preferate din Sweet Bonanza folosind funcția buy-the-bonus.

Nu mai depinde de șansă; așteptarea căderii caracteristicilor este un lucru de domeniul trecutului. Joacă runda de caracteristici bonus pe toate dispozitivele tale mobile sau pe computer.

Sweet Bonanza Videoclipuri demonstrative de joc cu sloturi

Încărcați-vă cu zahăr gustos în jocul demo de sloturi Sweet Bonanza™, jocul demonstrativ de sloturi 6×5, plătește oriunde, unul dintre cele mai populare sloturi video tumbling din lume. Cu cât lovești mai multe bomboane gustoase, cu atât mai mult primești în cadrul funcției tumbling a jocului.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sweet Bonanza Joc gratuit

Poți juca Sweet Bonanza gratis aici pe BETO.com, poți testa slotul cu versiunea noastră demo și te poți familiariza cu jocul înainte de a decide dacă este un slot pentru tine. Îți permite să explorezi jocul înainte de a paria banii tăi reali pe el.

Jocul Sweet Bonanza poate fi lansat atât de pe computer, cât și de pe dispozitivele mobile. Versiunea pe bani reali a slotului demo Bonanza are o versiune cu ecran complet, ceea ce face ca aceasta să fie ușor de reglementat. Rezoluția ecranului se adaptează automat, iar tu nu trebuie să schimbi setările manual.

Soldul în bani reali sau în monede este afișat în partea stângă a barei de control. Acesta va fi fie în monede de joc, fie în moneda dvs. locală. Intervalul variază de la 0,20 și în sus. Pentru a ajusta parametrul de sold, este suficient să faceți clic pe câmpul "Credit" și să setați valoarea pariurilor.

Delicious Scatters în aparatul de joc Sweet Bonanza

Delicious Scatters în aparatul de joc Sweet Bonanza

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cazinouri online cu Sweet Bonanza rotiri gratuite

În acest sezon festiv și cu acest joc de păcănele de la Pragmatic Play online slots, vă puteți lua cu ușurință doza zilnică de fructe și dulciuri și o puteți face fără să vă faceți griji pentru greutatea dumneavoastră! Puteți găsi Sweet Bonanza și multe alte sloturi de la Pragmatic Play la diferite cazinouri online de top.

Nu ți-ai găsit încă cazinoul online sau cauți Sweet Bonanza demo? Atunci puteți găsi demo-ul gratuit aici, numeroasele noastre recenzii și detalii despre diferite cazinouri online aici la BETO.com.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Bonusul Free Spins și funcțiile Bonus din jocul Sweet Bonanza

Sweet Bonanza are multe funcții diferite care îți permit să primești rotiri gratuite și câștiguri mari. Ți se vor oferi două moduri de a ajunge la rotiri gratuite și jocuri bonus suplimentare.

Primul lucru pe care îl puteți face este să nimeriți patru sau mai multe simboluri Scatter, deoarece aceste simboluri Scatter declanșează rotirile gratuite sau câștigurile. De exemplu, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter activează funcția cu runda bonus de 10 rotiri gratuite și o plată de 60x pariul tău. În plus, dacă prindeți simboluri Scatter suplimentare, veți primi 5 rotiri gratuite suplimentare.

Aldoilea lucru pe care îl puteți alege este să vă cumpărați accesul la rotiri gratuite înainte de a vă îmbarca în joc. Cu toate acestea, trebuie să jucați mai întâi o rundă obișnuită înainte de a vă putea folosi rotirile gratuite cumpărate.

Lovește simbolurile potrivite și combinațiile câștigătoare în Sweet Bonanza

Lovește simbolurile potrivite și combinațiile câștigătoare în Sweet Bonanza

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștiguri mari cu pariu minim în Sweet Bonanza

Sweet Bonanza nu are câștiguri de jackpot progresiv asociate cu aparatul de joc. Chiar dacă nu găsești aici un jackpot progresiv, vei avea parte de câștiguri frecvente și multe șanse de a câștiga premii mari la acest celebru aparat de păcănele Bonanza.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sweet Bonanza pe dispozitive mobile?

Pragmatic Play a făcut ca Sweet Bonanza să fie disponibil pe telefoanele mobile, astfel încât să puteți juca jocul lor dulceag oriunde. În plus, puteți juca pe tablete, smartphone-uri și PC-uri. Indiferent de platforma pe care doriți să jucați jocul de cazinou Sweet Bonanza, veți vedea și experimenta aceeași grafică grozavă și vă veți distra ore întregi.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Strategie și sfaturi pentru Sweet Bonanza Jucători

Înainte de a vă începe aventura cu aparatele de joc și de a alege un joc de păcănele Sweet Bonanza de pe Pragmatic Play, gândiți-vă și stabiliți o strategie de joc.

Toate aparatele de sloturi sunt proiectate cu un generator de numere aleatoare (RNG). Acesta oferă sloturilor rezultate aleatorii, iar acestea nu pot fi manipulate în niciun fel. Un procent rezonabil de RTP (Return-To-Player) sau un procent de recuperare a banilor vă asigură condiții bune și oportunități de a obține câștiguri generoase și frecvente - asigurați-vă întotdeauna că alegeți sloturi cu un RTP între 94-99%.

Nu uitați să folosiți jocurile demo gratuite de pe BETO.com, astfel încât să vă familiarizați cu regulile, caracteristicile și gameplay-ul de pe Sweet Bonanza. Din nou, acesta este un lucru pe care portofelul dvs. îl va aprecia semnificativ.

Sperăm că vă veți bucura de folosirea unora dintre sfaturile noastre. De fapt, acestea sunt sfaturi destul de simple, dar bune și valoroase pentru a juca la slotul Sweet Bonanza.

Sweet Bonanza Imagini de slot colorat și unic slot machine

Sweet Bonanza Imagini de slot colorat și unic slot machine

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sweet Bonanza - Evaluarea generală

Jocul de păcănele dulce Bonanza de la Pragmatic Play arată la prima vedere ca un joc de păcănele retro tipic. Dar, dimpotrivă, este de fapt un slot colorat, unic și cu adevărat inovator, care vă va răsfăța cu o mulțime de câștiguri! În plus, veți fi bine distrat cu o mulțime de caracteristici dulci, unde veți avea deseori șanse să obțineți Free Spins și multiplicatori impresionanți, mărindu-vă astfel enorm de mult premiile!

Ne plac foarte mult toate bonusurile de rotiri gratuite din acest joc de cazino unic care îți oferă. Iar dacă nu ești genul căruia îi place să aștepte ca aceste sloturi să te îmbogățească singure cu rotiri gratuite, atunci poți alege să îți cumperi Free Spins.

Dacă îți plac jocurile de noroc și îți place să pariezi mult, atunci Sweet Bonanza este cu siguranță jocul potrivit pentru tine! Este unul dintre acele sloturi cu un RTP rezonabil, deoarece RTP-ul acestui slot este de 96,51%. În plus, are un scor de volatilitate mediu spre mare și oferă o varietate bună și o oportunitate pentru multe tipuri diferite de jucători, inclusiv începători și jucători cu rulaje mari.

Ca și noi, nu te poți sătura de culorile curcubeului, de dulciuri și de premii mari care îți pot îndulci și contul bancar! Așa că intră și alege-ți cazinoul online și joacă astăzi slotul Sweet Bonanza!

Acest articol a fost verificat de Kim Birch | Autor de jocuri de noroc și expert intern respectat la BETO.com

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Sweet Bonanza - Întrebări frecvente Întrebări frecvente

Ce este Sweet Bonanza RTP? Săgeată Săgeată

Sweet Bonanza RTP este de 96,65%, ceea ce este destul de bun și te va ajuta să îți maximizezi câștigurile.

Cine a creat Sweet Bonanza? Săgeată Săgeată

Sweet Bonanza este creat și lansat de Pragmatic Play. Ei bine, sunt cunoscuți pentru sloturile lor incredibile cu o valoare de divertisment ridicată.

Pot să declanșez Free Spins la Sweet Bonanza? Săgeată Săgeată

Da, există mai multe moduri în care poți obține Free Spins și runde suplimentare în Sweet Bonanza, poți fie să nimerești o combinație care declanșează rotirile gratuite, fie să plătești pentru a ajunge la rundele suplimentare.

Este Sweet Bonanza trucat? Săgeată Săgeată

Sweet bonanza nu este trucat în nici un fel, deoarece este creat de către dezvoltatorul de sloturi de renume Pragmatic Play. BETO a analizat furnizorul de software și reputația companiei și putem spune că Sweet Bonanza este lipsit de înșelăciuni și imparțial. Pragmatic Play este o companie de igaming bine cunoscută, cu o reputație perfectă și onestă.

Pot juca Sweet Bonanza slot gratis? Săgeată Săgeată

Da, puteți! Poți încerca versiunea demo gratuită a jocului ca la aparate Sweet Bonanza, aici la BETO.com.