MENIU
Căutare
Sloturi

Cash Volt Joacă Gratuit

Cash Volt Slot Demo

Cash Volt Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Cash Volt de Red Tiger

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Cash Volt Demo

Realizat de Red Tiger Gaming Studios, dă-ți frâu liber în nebunia plină de acțiune a slotului onlineCash Volt . Bazat pe o configurație grilă de 3 rânduri, 5 role și 20 de linii de plată, acest slot machine adoptă o abordare minimalistă în ofertele sale bonus. Cu toate acestea, explodează cu o frenezie de emoție și recompense în valoare de până la 2.500x miza.

Aflați mai multe despre acest aparat de fructe de epocă în recenzia noastră detaliată a slotului Cash Volt.


Lansare: 02.07.2020
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X2500

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 15 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiUn premiu de top de 2.500x miza

DeschidețiUn joc de sloturi simplu, dar satisfăcător

DeschidețiCash Volt simboluri

DeschidețiLimite reglabile de câștiguri și pierderi

DeschidețiImagini de școală veche și sunet optimist

Contra Contra

Contra

Închide Mecanisme de joc unidimensionale

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Red Tiger

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 94.78

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Da


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 40.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 20

Teme de joc

Electricitate Stil clasic


Funcționalități de joc

Interval RTP Multiplicator Wild Simbol Mega (3x3)


Joacă pentru a câștiga recompense interesante în valoare de până la 2.500x pariurile în slotul Cash Volt

Joacă pentru a câștiga recompense interesante în valoare de până la 2.500x pariurile în slotul Cash Volt

Cash Volt - Bonanza atemporală

Genialii de la Red Tiger Gaming nu sunt străini de experimentele din portofoliul lor. În era jocurilor de noroc a multiplicatorilor nebuni și a funcțiilor bonus irezistibile, au înlăturat teama de eșec și au creat un joc care se bazează pe rădăcinile sloturilor de modă veche.

Slotul Cash Volt se mândrește cu recompense mari pentru o combinație câștigătoare la o singură rotire, până la un câștig de 2.500x pariul tău. Totul datorită zappingului de la simbolul său exclusiv Cash Volt, care le permite jucătorilor să aterizeze un Super Simbol 2x2 sau 3x3 și să deblocheze imediat multiplicatori de miză. Recompensele vor deveni doar mai mari și mai bune din acest punct încolo.

Acest slot machine folosește 9 simboluri de fructe unice, constând în cinci simboluri de valoare mică și patru de valoare mare. Cel mai bun dintre cele cu valoare mai mare este, fără îndoială, simbolul Lucky Red 7, care le acordă jucătorilor un câștig în valoare de 300x miza pentru o victorie de 5 din 5.

Din moment ce majoritatea jucătorilor s-ar putea să nu fie familiarizați cu mecanica jocurilor ca la aparate retro, de ce să nu încercați versiunea demo a slotului Cash Volt aici la BETO.com pentru a obține o experiență de primă mână înainte de a merge până la capăt cu distracția și banii.

Acest joc de păcănele folosește o grilă cu 3 rânduri, 5 role și 20 de linii de plată.

Acest joc de păcănele folosește o grilă cu 3 rânduri, 5 role și 20 de linii de plată.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cash Volt - Temă și simboluri

Gameplay simplu, imagini curate și muzică electrizantă. Aceasta este rețeta pe care o vei savura cu plăcere în jocul ca la aparate online Cash Volt.

Simbolurile clasice populează rolele. Trecând prin ierarhia lor, vei întâlni simbolurile lămâie și cireșe la nivelul inferior. Urcând în lanț, vei face cunoștință cu simbolurile de bară simplă, dublă și triplă, care te vor recompensa mai generos. Urmând pe urmele lor sunt simbolurile clopot, potcoavă și stea. Simbolul Lucky Red îi așteaptă pe jucători în partea de sus, deoarece acesta poate acorda recompense în valoare de până la 15x miza ta pentru o combinație câștigătoare de până la 5 simboluri de acest fel.

Alături de o interfață ușor de utilizat pentru jocul de bază, Red Tiger Gaming a lansat, de asemenea, o versiune mobilă a acestui slot machine unic. Așadar, toți jucătorii portabili de acolo, nu vă faceți griji. Acest joc este conceput pentru a fi savurat pe smartphone-urile voastre. Oricând și oriunde doriți.

Simbolul Lucky Red 7 plătește cele mai bune câștiguri pe învârtire, în valoare de până la 300x miza ta.

Simbolul Lucky Red 7 plătește cele mai bune câștiguri pe învârtire, în valoare de până la 300x miza ta.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cash Volt - Cum se joacă?

Câteva sfaturi prietenoase pentru toți jucătorii începători care se alătură la distracție pentru o experiență de joc de neuitat (joc de cuvinte) "pur și simplu" de neuitat cu slotul online Cash Volt. Pur și simplu faceți așa cum urmează:

  • După ce porniți jocul, selectați opțiunea "Pays and Help" din stânga jos a ecranului pentru a învăța despre regulile de joc și elementele de bază.
  • În continuare, treceți prin opțiunea "Auto" pentru a seta în preferințele dvs. de rotire automată. Pentru ușurința accesului, jucătorii vor trebui să își configureze mai devreme limitele de câștiguri și pierderi.
  • Cele 3 opțiuni situate deasupra părții drepte a ecranului pot fi utilizate pentru modul ecran complet, audio mut și accesibilitatea la tabelul de plăți.
  • La vest de butonul "Spin" se află opțiunea "Fast Forward" pentru a accelera progresia învârtirilor.
  • În cele din urmă, nu uitați să vă setați pariurile la opțiunea "Stake" înainte de a sparge acel "Spin" pentru a începe sesiunile de joc.
Simbolul Super Cash Volt poate ocupa poziții 2x2 sau 3x3 pe role.

Simbolul Super Cash Volt poate ocupa poziții 2x2 sau 3x3 pe role.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cash Volt - Tactici câștigătoare

Prinde cel puțin 3 simboluri identice pe role pe linia de plată pentru a câștiga recompense interesante la jocul ca la aparate online Cash Volt . Țintește combinații câștigătoare 5-of-a-kind pe mai multe linii de plată pe rotire pentru premii mai mari.

Până aici, simplu, nu? Și va fi din ce în ce mai ușor pe parcurs. Nu mai există nici o măcinare pentru simboluri Wilds și Scatter, deoarece nu există nici unul pentru a obține aici. Rămânem fideli la natura fundamentală a mașinii de slot clasic.

Să discutăm acum despre plăți, începând cu simbolurile cu valoare mai mare. Hot Red Seven este cel mai bun aliat al tău în acest demers, deoarece îți va acorda recompense în valoare de până la 300x miza pentru o combinație câștigătoare de până la 5 de tip 5-of-a-kind.

Urmează îndeaproape plățile de 240x de la simbolul Bell, 180x pentru simbolul Horseshoe și 120x pentru simbolul Star. Nu uitați că aceste câștiguri sunt pentru o combinație câștigătoare formată din 5 simboluri identice. Câștigurile sunt reduse treptat pentru combinații de 3 & 4 simboluri duplicate.

Simbolurile BARĂ sunt cele cu valoare medie, urmate de simbolurile Fructe cu valoare mai mică.

Simbolurile Cash Volt pot oferi câștiguri din orice poziție pe mai multe linii de plată.

Simbolurile Cash Volt pot oferi câștiguri din orice poziție pe mai multe linii de plată.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cash Volt - Caracteristici simple, dar interesante

Cele mai bune șanse de a câștiga în Cash Volt online sunt simbolurile exclusive Cash Volt. Vei avea nevoie de 6 dintre aceste simboluri zappy pentru a forja un ecran complet de 15 Cash Volts și a câștiga acea avere demnă de 2.500x miza.

Aceste simboluri pot apărea și într-o altă variantă. Este vorba de simbolul Super Cash Volt. Aceste simboluri sunt redimensionate pentru a se potrivi în dimensiuni de 2x2 sau 3x3 pe role. Și asta e tot, și nicio altă caracteristică nu este legată de această variantă. Vei primi un grup de simboluri standard Cash Volt pentru fiecare combinație câștigătoare care prezintă omologii lor mai mari.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cash Volt - RTP, variație și limite de pariere - Tot ce trebuie să știi

Jocul ca la aparate online Cash Volt folosește o rată RTP sub medie de 95,71% și oferă o varianță medie. Cel mai mare premiu care poate fi obținut în acest slot de la o singură învârtire este în valoare de 2.500x pariurile tale. Așadar, nu există câștiguri mari frecvente, dar vei câștiga mult mai des în general.

Jucătorii își pot seta pariurile pe rotire de la 0,10 € la 40 €. Opțiunile "+ și -" pot fi utilizate pentru a ajusta toate pariurile. Butonul "Auto" oferă până la 100 de Autospins alături de modul Turbo pentru o mai mare ușurință.

Acest slot machine oferă, de asemenea, jucătorilor posibilitatea de a-și seta limitele preferate de câștig și pierdere pentru o experiență de joc plăcută și fără stres.

Jocul de păcănele Cash Volt se mândrește cu o rată RTP de 95,71% și o varianță medie.

Jocul de păcănele Cash Volt se mândrește cu o rată RTP de 95,71% și o varianță medie.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cash Volt - Concluzie

Abordarea minimalistă a Red Tiger Gaming în slotul onlineCash Volt aduce o notă plăcută și revigorantă pe piața sloturilor prea complicate din ultima vreme. În timp ce mulți ar simți absența simbolurilor Wild & Scatter, premiul de top demn de 2.500x miza este încă o recompensă respectabil de mare pentru a juca.

Toți jucătorii care se bucură de elementele de bază mai presus de orice altceva, vă recomandăm cu tărie să verificați acest joc de slot. Și nu se putea obține mai simplu cu versiunea demo a slotului Cash Volt aici la BETO.com, gratuit. Odată ce ați stăpânit elementele de bază, asigurați-vă că treceți pe lista noastră de cazinouri online de încredere recomandate Red Tiger Gaming pentru întreaga experiență, oricând și oriunde doriți.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente despre Cash Volt

Care este premiul cel mare la slotul Cash Volt? Săgeată Săgeată

Acest joc de păcănele oferă jucătorilor șansa de a juca și de a câștiga recompense în valoare de până la 2.500x miza.

Care este rata RTP și variația în slotul Cash Volt? Săgeată Săgeată

Acest joc de păcănele folosește o rată RTP sub medie de 95,71% și o varianță medie.

Există o funcție de rotiri gratuite în slotul Cash Volt? Săgeată Săgeată

Nu, acest joc ca la aparate nu include o funcție bonus de rotiri gratuite. Este un joc simplu, fără funcții bonus și se bazează pe simbolurile exclusive Cash Volt pentru câștiguri mai mari.

Pot să joc gratis la slotul Cash Volt? Săgeată Săgeată

Ba da, puteți. Încercați gratuit versiunea demo a slotului Cash Volt la BETO.com, disponibil pe mai multe platforme de joc.