MENIU
Căutare
Sloturi

Primate King Joacă Gratuit

Primate King Slot Demo

Primate King Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Primate King de Red Tiger

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Primate King Demo

O nouă aventură vă așteaptă în Primate King by Red Tiger. Acest joc se bazează pe o temă din junglă și este format din 5 role, patru rânduri și 30 de linii de plată. Colectați monede de aur pentru a umple contorul de monede, care apoi deblochează cea de-a 6-a rolă a acestui slot. Această rolă are doar simboluri cu plată mare. Citește mai departe și pregătește-te pentru această aventură epică. Acest articol vă va spune tot ce trebuie să știți pentru a vă împrieteni cu regele junglei.


Lansare: 19.04.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X3800

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 13 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiTrei îmbunătățiri unice wild

DeschidețiÎncurajarea potențialului de câștig

DeschidețiObține simboluri valoroase cu a 6-a rolă

DeschidețiFuncția interesantă de colectare a monedelor

Deschideți96% valoare RTP mai mare decât la Red Tiger sloturi

Contra Contra

Contra

Închide Nu multe caracteristici bonus

Închide Intervale de pariere restricționate

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Red Tiger

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 94.68

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 10.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 4

Sloturi Linii de plată 30

Teme de joc

Junglă


Funcționalități de joc

Nivel sus Multiplicator aleatoriu Symbol Swap Colectați Energie Stivă Sticky Wilds Interval RTP Wild


Cazinou

Costume de cărți


Grafică atrăgătoare a slotului Primate King

Grafică atrăgătoare a slotului Primate King

Introducere - Primate King

Acest joc ca la aparate online se numește Primate King. Tema junglei, cu o grafică impresionantă și alte conținuturi de acest gen, face din acest joc o aventură fantastică. Jocul se bazează pe cinci role, patru rânduri și 30 de linii de plată. Simboluri precum lanțuri, oase etc. reprezintă suite de cărți la capătul inferior al tabelului de plăți. Simbolurile premium sunt denotate de cufere cu aur, șerpi, hărți și busole.

Primate King se potrivește atât nevoilor jucătorilorîncepători de sloturi online, cât și celor cu mulți bani. Este un slot extrem de volatil, suma de pariere variind de la 0,10 monede la 10 monede. RTP sau rata de rentabilitate a acestui slot este de 96%. Cel mai mare câștig posibil este de 10.000x pariul tău inițial.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tema & Gameplay de Primate King

Acest joc de păcănele are o imagine impresionantă, cu o temă de gorilă și junglă. Fundalul de pe Primate King se bazează pe filmul american cu monștri intitulat "Kong: Skull Island". Sunt prezentate clădiri antice într-o pădure. În plus, coloanele sonore epice împreună cu grafica întunecată completează tema aventuroasă. Fă-ți drum prin junglă și începe aventura ta.

Pe role se află cărți de joc, care sunt înfășurate în lanțuri. Pe fundal, există anumite obiecte bazate pe tema expediției, cum ar fi busole și hărți. Vă veți obișnui în curând cu jocul datorită calității vizuale fantastice. Puteți juca jocul pe toate dispozitivele, inclusiv pe computere și dispozitive portabile.

Cele trei linii orizontale din colțul din stânga sus al ecranului deschid tabelul de plăți.

Cele trei linii orizontale din colțul din stânga sus al ecranului deschid tabelul de plăți.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ghidul jucătorilor

În continuare sunt prezentate comenzile din slotul Primate King:

  • Cele trei linii orizontale din colțul din stânga sus al ecranului deschid tabelul de plăți.
  • Puteți selecta valoarea pariului în intervalul 0,10 monede până la 100 de monede pe rotire. Butonul de miză selectează această valoare.
  • Butonul de joc automat se află împreună cu butonul de miză. Acest buton vă permite să setați rolele să se învârtă automat și să stabiliți limite pentru pierderi și câștiguri.
  • Viteza poate fi mărită cu ajutorul butonului >>.
  • Butonul de rotire începe distracția.
Primate King are un RTP de 96%.

Primate King are un RTP de 96%.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP% și variația Primate King

Red Tiger oferă de obicei sloturi online cu valori RTP de 95,8%. În mod surprinzător, Primate King are un RTP de 96%. Această creștere a procentajului de plată ajută modelul matematic al jocului și îți crește câștigurile totale. Acest slot are o varianță medie, cu un premiu maxim de 3.800x, ceea ce este standard pentru sloturile cu varianță medie.

Câștigă sume uriașe la Primate King Slot

Câștigă sume uriașe la Primate King Slot

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcția Jackpot și versiunea mobilă

Primate King oferă câștiguri enorme. Există un premiu maxim de 3.800x miza ta, chiar și fără jackpot. Acest lucru este posibil datorită îmbunătățirilor wild și multiplicatorilor din joc.

Primate King pe mobil

Acest slot cu temă din junglă este mai avansat decât ați crede. Jocul este compatibil cu toate dispozitivele portabile, inclusiv cu tabletele iOS și telefoanele Android. Innovative Red Tiger a folosit tehnologie avansată în dezvoltarea acestui slot.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Secretul pentru a câștiga Primate King

Jocul ca la aparate Primate King se bazează pe 30 de linii de plată. Dacă reușești să prinzi trei simboluri identice pe orice linie de plată, de la stânga la dreapta, se acordă un câștig. Aterizarea unei combinații de șase simboluri vă acordă un câștig de 900x cu cufărul cu comori.

Spargere de primate

Dacă un wild aterizează vreodată fără a acorda un câștig, toate simbolurile existente cu plată mică sunt distruse. Această caracteristică numită Primate Smash există pentru rotirile pierdute.

Fă upgrade la multiplicatori aleatori și câștigă mult

Fă upgrade la multiplicatori aleatori și câștigă mult

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcția bonus Free Spins

Primate King nu oferă o rundă de rotiri gratuite. Dar sunt incluse și alte caracteristici interesante. Colectarea de monede este cheia acestor bonusuri. Există un contor bonus în dreapta rolelor cu trei sloturi. Aceste sloturi se umplu prin colectarea de monede, care, la rândul lor, îmbunătățesc caracteristicile jocului, așa cum este descris mai jos:

  • Primul nivel: La acest nivel se deblochează un wild stivuit.
  • Al doilea nivel: Un multiplicator wild este aplicat wild-ului stivuit.
  • Al treilea nivel: Wild-ul cu multiplicator stivuit devine un simbol lipicios și se activează un respin.

Alegeți-vă cu atenție nivelul de pariu și apoi angajați-vă la el. Dacă îți stabilești pariul inițial la 1 €, de exemplu, și apoi îl schimbi la 2 €, contorul de bonus se va reseta. Pentru a continua de unde ai fost, trebuie să te întorci la pariul de €1.

Poți face upgrade și la wild-uri lipicioase.

Poți face upgrade și la wild-uri lipicioase.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Primate King - Funcții bonus captivante

Acest joc de păcănele online nu oferă prea multe funcții. Gameplay-ul se bazează pe elementul de upgrade wild și pe cea de-a șasea rolă care se deblochează uneori atunci când sunt colectate suficiente monede de aur. Jocul nu prezintă runde bonus, dar merită totuși să fie jucat. Poți câștiga o sumă sănătoasă odată ce funcția Primate Smash este activată și simbolurile cu plată mare acoperă rola.

Wilds

În acest slot, simbolul wild este protagonistul și se numește Primate King. Acest simbol poate înlocui toate simbolurile plătitoare. În plus, simbolul wild ajută la upgrade-urile speciale ale wild-ului, acționând ca bază. Mai multe detalii sunt prezentate mai jos.

Funcția de îmbunătățire a primatului

Atunci când rolele primesc o monedă de aur cu un simbol aleatoriu, contorul de progres Primate Wild o colectează. Acest lucru activează caracteristici wild suplimentare. Colectând din ce în ce mai multe monede, veți obține recompense mai bune atunci când cele trei niveluri se vor umple.

Umplerea contorului pentru a activa primul nivel transformă simbolul sălbatic Primate într-un super wild complet 1x4 stivuit. Acest wild multiplicator se transformă într-un wild lipicios atunci când se umple al treilea nivel. Acest lucru vă permite să reînvârtiți de mai multe ori pe role. De asemenea, multiplicatorul devine mai mare după fiecare rotire.

Posibilitatea de a debloca cea de-a șasea rolă deschide multe oportunități de câștig. Puteți face acest lucru după ce contorul de monede este umplut. Simbolurile cu câștiguri mari umplu cea de-a șasea rolă în locul barei de progres a jocului, permițându-vă să câștigați premii uriașe.

Funcția Primate Smash

Atunci când o rotire moartă aterizează cu insight-ul wild Primate King, este activată funcția Primate Smash. Simbolurile slab plătite sunt eliminate din grilă în acest moment, după ce răgușesc și sparg cu putere rolele. Odată ce aceste simboluri sunt eliminate, rămân doar simbolurile cu plată mare, permițându-vă să câștigați cu ușurință.

Simbolul wild te poate ajuta să câștigi sume uriașe

Simbolul wild te poate ajuta să câștigi sume uriașe

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Primate King - Rezumat general

Primate King are un gameplay captivant și este un joc de păcănele online grozav de la Red Tiger. Este format din 5 role, patru și 30 de linii de plată. Navigarea este accesibilă pe grilă datorită designului, iar acest slot este disponibil pe dispozitive mobile și pe desktop-uri. RTP-ul ridicat de 96% îl face potrivit pentru jucătorii cu rulaje mari.

Wild-urile sunt esențiale în acest slot. Unele dintre premii sunt câștigate doar cu wild-urile, dar premiile mari sunt câștigate atunci când sunt activate upgrade-urile și când este deblocată a șasea rolă. Multiplicatorii sunt, de asemenea, esențiali pentru câștiguri, iar 900x este limita superioară a câștigurilor pe rotire folosind multiplicatorii. Totuși, acest joc nu include o funcție de rotiri gratuite.

Comisia de jocuri de noroc din Marea Britanie a reglementat acest slot online. Acest lucru înseamnă că jucătorilor le este prezentat un slot complet aleatoriu cu rezultate necunoscute. Cel mai mare câștig al acestui slot este de 10.000x miza ta inițială.

Îmbunătățirile wild mențin acțiunea în desfășurare în acest joc. Tema junglei și gameplay-ul captivant fac din acest joc unul bun pentru toți jucătorii. Primate King este disponibil online chiar acum, așa că puteți juca de acasă. Alăturați-vă jocului și începeți distracția.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente pentru slotul online The Primate King

Care este RTP-ul jocului Primate King? Săgeată Săgeată

Acest joc are un RTP de 95,66%, care este considerat sub medie, deși operatorii îl pot reduce până la 94,68% sau chiar mai puțin de atât. Acest lucru se întâmplă datorită intervalelor RTP ajustabile.

Care este volatilitatea Primate King? Săgeată Săgeată

Acesta este un joc video ca la aparate foarte volatil, așa că este mai bine să fii pregătit.

Care este cel mai mare câștig posibil în Primate King? Săgeată Săgeată

La primate king, poți câștiga o sumă de 3800x pariul tău inițial. Dar acest lucru necesită să îți îmbunătățești wild-urile și multiplicatorii aleatori.

Cum se operează funcția de actualizare a primatului în Primate King? Săgeată Săgeată

Puteți opera funcția Primate Upgrade prin umplerea contorului cu 3 niveluri. Făcând acest lucru, vei upgrada wild-urile la wild-uri complet stivuite și la multiplicatori aleatori și lipicioși în cele din urmă. După aceea, trebuie să ajungi la anvelopa 3 pentru a transforma contorul în rola 6.

Are Primate King o funcție de rotiri gratuite? Săgeată Săgeată

Nu, nu are o opțiune de rotiri gratuite, dar vei primi simboluri cu valoare redusă eliminate atunci când prinzi un wild fără să câștigi.

Poate fi jucat gratis slotul Primate King? Săgeată Săgeată

Da, puteți juca gratuit versiunea demo aici, la BETO.