MENIU
Căutare
Sloturi

777 Strike Joacă Gratuit

777 Strike Slot Demo

777 Strike Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

777 Strike de Red Tiger

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: 777 Strike Demo

Pregătește-te pentru o sesiune de jocuri de noroc plină de nostalgie în acest joc de păcănele video cu tematică retro 777 Strike. Acest joc de păcănele Red Tiger Gaming este inspirat de fructe și seamănă cu un slot mecanic clasic dintr-un cazinou de cărămidă și mortar.

Deși grafica lui 777 Strike's este concepută în mod clasic, gameplay-ul său este destul de exploziv, datorită Free Spins și Wilds. Poți câștiga câștiguri în valoare de până la 2.830x la o singură rotire pe acest titlu iGaming cu volatilitate medie.

Să citim despre 777 Strike în detaliu.


Lansare: 02.02.2021
Volatilitate Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X2830

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiJackpot în valoare de 2.830x

DeschidețiRotiri gratuite excepțional de bune

DeschidețiJoc hibrid

DeschidețiVolatilitate echilibrată

DeschidețiColoană sonoră liniștitoare

Contra Contra

Contra

Închide RTP poate fi personalizat de către cazinourile online

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Red Tiger

Sloturi Volatilitate Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 95.80

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 40.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 10

Teme de joc

Fructe Stil clasic


Funcționalități de joc

Nivel sus Free Spins adiționale Random Wilds Sticky Wilds Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins Wild


Simboluri fructate cu tematică retro în slotul 777 Strike

Simboluri fructate cu tematică retro în slotul 777 Strike

777 Strike Slot - Fă o călătorie în jos pe aleea memoriei

Lansarea de sloturi video clasice, cu tematică veche, într-un format modernizat și îmbunătățit a devenit un fenomen obișnuit. Majoritatea studiourilor iGaming au intrat deja pe acest segment, iar cei care nu au făcut-o încearcă cu disperare să o facă. Red Tiger Jocurile de noroc au produs, de asemenea, partea lor echitabilă de aceste jocuri în stil "hibrid", inclusiv 777 Strike.

Judecând după aspect, 777 Strike este un joc foarte simplu și de bază. Dar când vine vorba de jocul propriu-zis, aici se întâmplă adevărata magie. Rolele încep să se învârtă rapid, iar ecranul de joc arată ca o sală de jocuri cu lumini atractive și decor retro. Astfel, 777 Strike oferă caracteristici atât ale unui slot video modern, cât și ale unui aparat de jocuri de noroc clasic.

Aventura dvs. de joc de noroc începe atunci când învârtiți rolele după ce ați setat un pariu între 0,10 € pe rotire și 40 € pe rotire (pariu maxim). 777 Strike are 10 linii de plată cu o grilă de joc 5x3. Deoarece în 777 Strike se respectă structura de distribuire a plăților pe linii de plată, puteți obține o combinație câștigătoare pe oricare dintre cele 10 linii de plată. Potențialul câștigător al acestui slot este un jackpot de 2.830x (câștig maxim).

Modificatorii de pe 777 Strike au 3 niveluri diferite și vin cu premii în creștere. Atunci când declanșați runda de rotiri gratuite cadou, aceasta începe la nivelul 1, iar dvs. puteți avansa la nivelul 2 și, în cele din urmă, la nivelul 3.

Lansarea rundei de rotiri gratuite în jocul ca la aparate 777 Strike

Lansarea rundei de rotiri gratuite în jocul ca la aparate 777 Strike

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Slot cu tematică clasică și simboluri în 777 Strike

Tema retro urmărită în 777 Strike este vizibilă în fiecare element. Ecranul de joc este amplasat pe un fundal verde clasic. Atunci când declanșați runda bonus, fundalul se schimbă în albastru, indicând că este activă o rundă specială.

În partea de sus a rolelor, puteți vedea o fereastră dreptunghiulară care conține detalii despre diferitele combinații câștigătoare pe care le puteți obține pe grilă. Datorită acestei ferestre, nu este nevoie să adăugați separat o tabelă de plăți, simplificând în cele din urmă ieșirea din buton.

Simbolul 777 de culoare roșie este simbolul cu cea mai mare plată, oferind un câștig în valoare de 77x pentru o combinație de 5 de tip 5. În afară de 777, există o pereche de șeptari norocoși, un singur șapte, o lămâie și o pereche de cireșe, care servesc drept simboluri cu plată mare. Veți găsi, de asemenea, simbolurile clasice ale cărților de joc în culori diferite, care servesc drept simboluri cu plată obișnuită.

Atunci când obțineți câștiguri pe mai multe linii de câștig, valorile totale ale acestora vor fi adăugate și plătite. În plus, doar cel mai mare câștig de pe o linie de plată va fi plătit atunci când se înregistrează mai multe câștiguri pe aceeași linie de plată. Simbolul Scatter evoluează pe măsură ce continuați să redeclanșați Free Spins.

Ori de câte ori se obține un câștig de dimensiuni bune, banii încep să plouă, iar cifra este afișată în cifre aurii uriașe. Câștigurile sunt notate cu o linie aurie, ceea ce facilitează identificarea liniilor de plată atunci când obțineți câștiguri multiple.

Câștiguri pe 2 linii de plată diferite

Câștiguri pe 2 linii de plată diferite

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci 777 Strike Slot online

La lansarea 777 Strike, ești întâmpinat de o grilă de joc largă de 5x3. După ce iei în considerare bankroll-ul tău, prima ta acțiune ar fi să stabilești o sumă de pariu. Puteți ajusta miza prin intermediul semnului Miza din colțul din dreapta jos. Gestionați suma pariului dvs. pe măsură ce jocul avansează. Încercați să obțineți cât mai multe rotiri.

Vei localiza butonul de joc în partea dreaptă jos. Începeți jocul și, dacă nu doriți să învârtiți manual, folosiți butonul Auto Spin pentru a seta numărul de învârtiri automate. Există, de asemenea, o opțiune de avansare rapidă care va accelera animațiile pentru a vă bucura mai ușor de joc și a vă concentra asupra câștigurilor.

În timpul testelor, nu am găsit nimic care să vă încurce. Cu toate acestea, dacă totuși vă confruntați cu orice problemă, puteți consulta regulile făcând clic pe semnul de ajutor. Valoarea câștigului tău este calculată prin înmulțirea mizei totale cu multiplicatorul simbolului indicat în tabelul de plăți.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici speciale și bonusuri

Deoarece 777 Strike este un titlu cu tematică clasică, nu te poți aștepta la imagini foarte încărcate, deoarece nu se potrivesc cu tema. Pe de altă parte, povestea este destul de diferită atunci când vine vorba de gameplay. Te vei bucura de beneficiile unei runde Free Spin cu 3 niveluri diferite.

Simbolul Wild

Simbolul Wild din 777 Strike este proiectat atractiv, în culori aurii și argintii, în contrast puternic cu celelalte simboluri care sunt proiectate foarte simplu. Pe scurt, simbolul Wild este un simbol argintiu cu o coroană de aur. Wild-ul înlocuiește toate simbolurile obișnuite și facilitează formarea de combinații.

Bonus cu rotiri gratuite

Un lucru unic la runda de rotiri gratuite 777 Strike's este că are 3 niveluri diferite. Vei primi 7 Free Spins atunci când lansezi runda prin aterizarea a 3 simboluri Free Spin pe grila din jocul de bază. Extra Wilds vor apărea pe role în timpul rundei pentru a o face și mai plină de satisfacții pentru tine. La ultima Free Spin, cea de-a 7-a rotire, vei avea șansa de a obține un retrigger Free Spins și de a te bucura de până la 21 de Free Spins.

Atunci când reușești să avansezi cu succes, vei primi alte 7 Free Spins cu un câștig garantat la fiecare rotire, iar Wilds suplimentare apar pentru a te ajuta.

Funcția Win Spins

În timpul ultimei Free Spin, poți prinde 3 simboluri Win Spin pe rolele cu numere impare pentru a declanșa 7 Win Spins. Ți se garantează un câștig la fiecare învârtire în timpul acestei funcții și poți obține, de asemenea, o redeclanșare Wild Spins la a șaptea învârtire.

Funcția Wild Spins

La nivelul 2, la ultima a șaptea rotire, puteți trece la nivelul 3 al rundei Free Spin. Aici veți intra în funcția Wild Spins, unde simbolurile wild devin lipicioase și rămân fixe pe toată durata rundei bonus. De asemenea, ți se garantează un câștig la fiecare rotire.

Runda bonus Free Spins excepțional de generoasă de 777 Strike

Runda bonus Free Spins excepțional de generoasă de 777 Strike

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

777 Strike RTP și volatilitatea

777 Strike oferă un RTP mediu de 95,8%, care este similar cu majoritatea sloturilor video disponibile în industrie.

777 Strike are un rating de volatilitate mediu spre ridicat. Această volatilitate medie îl face să fie jocul perfect pentru orice jucător de sloturi.

Ecranul introductiv care arată diferitele niveluri ale bonusului Free Spin de la 777 Strike

Ecranul introductiv care arată diferitele niveluri ale bonusului Free Spin de la 777 Strike

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul final al jocului ca la aparate 777 Strike

777 Strike este un exemplu perfect de slot video hibrid, cu caracteristici moderne și clasice. Îți va aminti de aparatele cu fructe pe care poate le-ai jucat înainte. Mulți dezvoltatori încearcă să creeze titluri hibride pentru a atrage jucătorii, dar nu reușesc să echilibreze elementele. Red Tiger Gaming a reușit să facă acest lucru cu 777 Strike, și au făcut o treabă fantastică.

Excelentul bonus Free Spins vine cu niveluri crescânde care garantează plățile, împreună cu simboluri Wild pe role. În acest joc bonus Free Spins, primești 7 rotiri și șansa de a avansa în ultima rotire a fiecărui nivel. Wild-urile se blochează și garantează câștiguri dacă reactivați modul Free Spins pentru a doua oară, astfel încât să vă puteți bucura de câștiguri și mai mari. Evident, și redeclanșarea Win Spins este de asemenea acolo pentru a vă acorda câștiguri decente.

777 Strike este un slot online solid, de inspirație retro, pe care ar trebui neapărat să îl încercați. Cel mai mare câștig de 2.830x din miza ta este, de asemenea, suficient de interesant pentru a face să merite.

Discover slotul și încercați versiunea demo a 777 Strike aici la BETO. Dacă sunteți nou în lumea jocurilor de noroc online, puteți învăța cu ușurință despre sloturi și alte jocuri de cazino pe site-ul nostru.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - 777 Strike Întrebări frecvente

Cât de mult pot câștiga la 777 Strike slot într-o singură rotire? Săgeată Săgeată

Poți câștiga câștiguri de până la 2.830x pariul tău.

Care este RTP și volatilitatea 777 Strike? Săgeată Săgeată

777 Strike oferă un RTP mediu de 95,8%. Cu toate acestea, RTP-ul nu este fix, iar diferiți operatori pot schimba acest RTP în funcție de preferințele lor, așa că ar trebui să fiți mereu atenți. 777 Strike vine cu o volatilitate medie spre foarte mare.

Pot primi rotiri gratuite la slotul 777 Strike? Săgeată Săgeată

Da, există un bonus Free Spins cu 3 niveluri diferite. Poți avansa un nivel dacă prinzi 3 simboluri Scatter la ultima rotire. În nivelul 2, câștigurile sunt garantate. În nivelul 3, primești Wild-uri lipicioase împreună cu câștigurile garantate.

În câte moduri pot obține un câștig la jocul ca la aparate 777 Strike? Săgeată Săgeată

777 Strike îți permite să obții câștiguri în 10 moduri diferite, datorită grilei clasice de joc cu 5 role.

Pot să joc și să învârt gratuit rolele 777 Strike? Săgeată Săgeată

Da, puteți încerca 777 Strike gratuit folosind versiunea demo. Jocul gratuit este disponibil aici, la BETO.com.