MENIU
Căutare
Sloturi

Sugar Supreme Powernudge Joacă Gratuit

Sugar Supreme Powernudge Slot Demo

Sugar Supreme Powernudge Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Sugar Supreme Powernudge de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Sugar Supreme Powernudge Demo

Bucură-te de un joc dulce și de recompense în această călătorie plină de zahăr în jocul ca la aparate Sugar Supreme Powernudge. Are un layout 6x6 cu mecanismul de plată cluster. Bonusurile sunt funcția Powernudge, Free Spins cu multiplicatori la fața locului persistenți și bonusul Buy Free Spins.

În această recenzie a slotului Sugar Supreme Powernudge, vom vedea dacă acest slot colorat și cu aspect delicios poate oferi de fapt niște câștiguri serioase sau nu.


Lansare: 02.11.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiFuncția de implicare Powernudge

DeschidețiOpțiunea Cumpără rotiri gratuite

Deschideți6x6 grilă & cluster plătește

DeschidețiMultiplicatorii nu se resetează la Învârtiri Gratuite.

DeschidețiCâștig maxim de 5.000x pariul

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.09

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 240.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 6

Teme de joc

Dulciuri


Funcționalități de joc

Bonus Bet Cluster Pays Cumpărați Funcția Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins


Sugar Supreme Powernudge Review de BETO Slots

Sugar Supreme Powernudge Review de BETO Slots

Vă prezentăm Sugar Supreme Powernudge Slot Machine

Sugar Supreme Powernudge slot de Pragmatic Play este o experiență dulce, în care funcția Powernudge face cea mai mare parte din muncă. Acesta nu este primul slot Powernudge de Pragmatic Play, deoarece au lansat deja sloturi precum Rise of Giza Powernudge și Sweet Powernudge. Aceasta este cea mai recentă adăugare la această serie de jocuri și vom vedea în curând cum se compară cu celelalte.

Acest slot suportă un layout mare, cu 6 role și 6 rânduri, care funcționează bine cu mecanismul de plată cluster. Evident, funcția Powernudge face parte din acest joc, dar are și Free Spins, care îmbunătățesc funcția Powernudge pentru acordarea de câștiguri mai mari. Bonusul Buy este acolo pentru cei care sunt interesați doar să joace Free Spins.

Sunteți interesat să aflați cum aceste caracteristici vă pot îndulci jocul? Consultați jocul gratuit de păcănele onlineși nu ratați jocul captivant Video de joc Sugar Supreme Powernudge. Rămâneți cu mine și vă voi împărtăși cum funcționează totul.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Țara minunilor de cofetărie

Temă și design: Țara minunilor de cofetărie

Temă și design: Țara minunilor de cofetărie

Temă și design

Când am învârtit rolele acestui joc, am fost instantaneu uimit de tema sa vibrantă și jucăușă, care m-a transportat direct într-un adevărat tărâm al dulciurilor. De la prăjiturele cu glazură generoasă la bomboane tari multicolore, fiecare simbol îți poate face gura apă.

În timp ce navigam prin acest slot dulce amplasat pe un fundal care arată ca cel mai elaborat paradis dulce pe care ți-l poți imagina, nu am putut să nu mă las copleșit de el. Dacă îți plac dulciurile, această temă este cea mai potrivită pentru tine.

Muzica și coloana sonoră

În timp ce melodii antrenante îmi însoțeau rotirile, acest slot și-a îmbunătățit fără efort gameplay-ul cu o muzică la fel de spumoasă ca o băutură spumoasă proaspăt turnată. Coloana sonoră, debordând de melodii ușoare și vesele, completează perfect tema jocului.

Efectele sonore subtile la obținerea de câștiguri sau la declanșarea funcțiilor au adăugat straturi la sesiunea mea de joc, făcând ca fiecare moment de pe acest slot machine să fie nu doar vizual, ci și acustic strălucitor.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Plonjează-te într-o aventură dulceagă cu simboluri vibrante și apetisante în Sugar Supreme Powernudge. Iată ce aduce fiecare simbol în jocul tău:

Simboluri și câștiguri:

 • Tort multicolor: Vedeta spectacolului, aterizarea acestor frumuseți într-un grup, vă poate aduce oriunde de la 1x la 100x miza ta.
 • Tort roșu: Nu departe în urmă, aceste bunătăți gustoase oferă câștiguri între 0,75x și 75x pariul tău.
 • Pink Cake: Dulce atât în aromă, cât și în recompensă, aceste prăjituri vă pot pune în sac câștiguri de la 0,5x la 50x miza dvs.
 • Golden și Pink Cake: Acesta vă va acorda între 0,40x și 40x din miza dvs. pentru 5 sau mai multe simboluri într-un grup.
 • Bomboane tari (galben, albastru, violet, roșu): Acestea sunt simbolurile cu valoare mai mică, dar totuși adaugă puțină dulceață învârtirilor tale, plătind între 0,10x și 30x pariul tău.

Simboluri speciale:

 • Simbolul Scatter: Acesta este biletul dvs. de aur pentru runda de rotiri gratuite și este ca un glob de zăpadă cu diverse bunătăți în interior.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Sugar Supreme Powernudge Slot Machine

Cum pentru a juca Pragmatic Play

Cum pentru a juca Pragmatic Play's Sugar Supreme Powernudge's Sugar Supreme Powernudge

Iată cum puteți începe să vă bucurați de deliciile dulci și să profitați la maximum de rotirile dvs:

 • Ajustarea mărimii pariului: Începeți prin a vă seta pariul pe placul dvs. cu ajutorul butoanelor (+) sau (-), trecând de la pariul minim de 0,20 € la miza maximă de 240€.
 • Rotirea rolelor: Apăsați butonul de rotire (↺) pentru a pune în mișcare simbolurile de cofetărie pe această grilă pitorească de 6x6.
 • Folosind jocul automat: Dacă vă place un joc continuu, selectați jocul automat din interfață pentru a configura între 10 și 1.000 de rotiri automate.
 • Deschiderea tabelului de plăți: Sunteți curioși să aflați care dulciuri plătesc cel mai bine? Atingeți butonul i pentru a accesa informații detaliate despre joc, inclusiv valorile simbolurilor și declanșatoarele funcțiilor.
 • Explorarea setărilor de joc: Prin intermediul meniului de setări (pictograma cu unelte), activați rotirea rapidă pentru role mai rapide, activați efectele sonore sau muzica ambientală și multe altele pentru o experiență de joc personalizată.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Sugar Supreme Powernudge de către Pragmatic Play

Caracteristicile bonus explicate în Sugar Supreme Powernudge de către Pragmatic Play

Pregătiți-vă pentru un sortiment de bonusuri puternice care sunt făcute să lucreze împreună. Să explorăm bonusurile acum.

Funcția Powernudge

Ori de câte ori obțineți cel puțin o combinație câștigătoare, această caracteristică poate fi declanșată aleatoriu. Rolele cu simboluri câștigătoare se împing în jos cu un punct, dezvăluind noi simboluri și putând genera potențial mai multe câștiguri. Iată ce o face specială:

 • Simbolurile câștigătoare inițiale adaugă un Multiplicator de 1x la locurile lor.
 • Cu fiecare nudge și câștig ulterior pe acele locuri, Multiplicatorii cresc cu 1x.
 • Câștigurile pe mai multe spoturi cu Multiplicatori se adună Multiplicatori pentru câștiguri potențial masive. Pe scurt, Multiplicatorul total al câștigului din toate spoturile (implicate în câștig) se va aplica la câștigul tău.
 • Funcția se încheie atunci când nu mai sunt posibile alte câștiguri, resetând toți Multiplicatorii.

Funcția Free Spins

În funcție de faptul că ați nimerit 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter oriunde pe grilă, sunteți introdus într-un tărâm de 10 până la 20 de Free Spins. În timp ce îi dădeam un vârtej, am constatat că:

 • Fiecare câștig în timpul acestei runde activează Powernudge; prin urmare, potențialul pentru câștiguri cumulative mai mari crește vertiginos.
 • Multiplicatorii nu se resetează între rotiri în cadrul acestei runde; se acumulează, crescând potențialul de câștig pe tot parcursul.
 • Un set suplimentar de 3 sau mai multe Scatters acordă încă 10 Free Spins.

Cumpărați Bonusul Free Spins

Pentru cei dornici să treacă la treabă fără să aștepte ca Scatters să se alinieze, acest joc oferă Buy Free Spins. Pentru 100x pariul curent, acesta permite accesul imediat la rundele Free Spins. Rețineți că acest bonus nu va fi disponibil în toate țările.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă 5.000x pariul tău în jocul de aparate online Sugar Supreme Powernudge!

Câștigă 5.000x pariul tău în jocul de aparate online Sugar Supreme Powernudge!

Sugar Supreme Powernudge introduce o experiență de joc captivantă, cu un potențial de câștig maxim ispititor de 5.000x pariul tău, o volatilitate ridicată și un RTP de 96,09%.

Cumpărarea de Free Spins va scădea RTP-ul la 96,8%, dar impactul său nu va fi vizibil în timpul jocului. Volatilitatea ridicată are un impact asupra jocului prin promisiunea unor câștiguri potențial mari la frecvențe reduse, aliniindu-se la strategiile jucătorilor care caută riscul și care vizează acel plafon dulce de câștiguri maxime.

Frecvența de reușită a acestui joc este de 1 la 3,69, ceea ce este bine pentru un slot cu variație ridicată. Free Spins ar trebui să se declanșeze o dată la fiecare 260 de rotiri. În cele din urmă, Câștigul maxim ar trebui să se lovească o dată la mai mult de 2 milioane de rotiri.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Merită Sugar Supreme Powernudge Video Slot?

Merită Sugar Supreme Powernudge Video Slot?

Merită Sugar Supreme Powernudge Video Slot?

Jocul ca la aparate Sugar Supreme Powernudge face dreptate numelui său și își folosește bonusurile la maxim. Funcția Powernudge este un bonus intrigant care poate duce la câteva câștiguri garantate la rând și câștiguri mari în jocul de bază. În Free Spins, nimic nu se resetează, așa că poți păstra multiplicatorii și locurile marcate și poți privi cum apar acele câștiguri masive.

Poate te întrebi cum se compară acest slot cu alte sloturi cu bonusul Powernudge. Adevărul este că nu este cel mai bun, dar este mai aproape de partea de sus decât de cea de jos. Avantajul abordării acestui slot este că rolele mai mari vă permit să obțineți câștiguri garantate ușor prin aterizarea unui grup câștigător în partea de sus și declanșarea funcției Powernudge.

RTP-ul acestui slot îl dezamăgește și există sloturi din seria Powernudge care oferă un RTP mult mai mare. Câștigul maxim este perfect, chiar dacă are o șansă foarte mică de a se declanșa. Am reușit să văd Multiplicatori mari în Free Spins, care se pot aduna rapid și pot acorda niște câștiguri uimitoare. Deci, acest slot are câteva trucuri în mânecă, cu siguranță.

Pe scurt, vă voi recomanda să încercați slotul Sugar Supreme Powernudge slot pur și simplu din cauza Multiplicatorilor și a utilizării strălucitoare a bonusului Powernudge cu un aspect mai mare.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Sugar Supreme Powernudge Slot FAQ

Ce este funcția Powernudge din jocul ca la aparate Sugar Supreme Powernudge și cum funcționează? Săgeată Săgeată

Funcția Powernudge se declanșează aleatoriu atunci când reușești cel puțin o combinație câștigătoare. Aceasta împinge rolele cu simboluri câștigătoare cu un loc în jos pentru a dezvălui noi simboluri, ceea ce poate duce la noi câștiguri. Simbolurile câștigătoare își marchează locurile pe grilă, adăugând un Multiplicator de 1x care crește cu fiecare nudge și câștig pe acele locuri. Această caracteristică continuă până când nu se mai formează combinații câștigătoare, iar apoi toți Multiplicatorii se resetează.

Pot să accesez direct runda de rotiri gratuite din jocul ca la aparate Sugar Supreme Powernudge? Săgeată Săgeată

Da, puteți declanșa instantaneu runda de rotiri gratuite, cumpărând-o pentru 100x pariul dvs. total actual. Atunci când este activată în acest mod, 3 până la 6 simboluri Scatter vor ateriza aleatoriu la rotirea de declanșare.

Cum funcționează Multiplicatorii în timpul funcției Învârtiri Gratuite din jocul ca la aparate online Sugar Supreme Powernudge? Săgeată Săgeată

În timpul funcției Învârtiri Gratuite, fiecare câștig activează un Powernudge, iar orice Multiplicator de la nudge-urile anterioare rămâne și poate crește pe parcursul rundei. Acest lucru înseamnă că, cu fiecare nudge consecutiv și câștig în cadrul acestei runde, câștigurile tale potențiale pot crește vertiginos, deoarece Multiplicatorii se acumulează fără a se reseta între rotiri.

Care este câștigul maxim pe care îl pot obține la jocul ca la aparate video Sugar Supreme Powernudge? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim în acest joc de cazino este limitat la 5.000x pariul tău. Odată ce o rundă atinge această limită maximă de plată, aceasta se încheie imediat cu acel câștig acordat ție.

Cum îmi ajustez pariul la jocul ca la aparate Sugar Supreme Powernudge? Săgeată Săgeată

Pentru a vă ajusta mărimea pariului în Sugar Supreme Powernudge, folosiți pur și simplu butoanele (±) situate lângă butonul de rotire. Aici, poți selecta de la un pariu minim de 0,20 € până la un pariu maxim de 240€, în funcție de preferințele și bugetul tău.

Ce ar trebui să știu despre jocul ca la aparate Sugar Supreme Powernudge la BETO înainte de a începe? Săgeată Săgeată

Înainte de a te arunca în jocul Sugar Supreme Powernudge la BETO, ține cont de faptul că acest joc de păcănele vine cu o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că câștigurile s-ar putea să nu vină atât de des, dar au o șansă mai mare de a fi considerabile atunci când se întâmplă. Cu un RTP decent de 96,09%, oferă oportunități de joc echilibrate, fie că declanșezi caracteristici în mod natural sau le cumperi. Întotdeauna jucați în mod responsabil, stabilind limite potrivite pentru bankroll-ul dumneavoastră.