MENIU
Căutare
Sloturi

Sugar Rush Joacă Gratuit

Sugar Rush Slot Demo

Sugar Rush Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Sugar Rush de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Sugar Rush Demo

Din cuptoarele cazinoului din studiourilePragmatic Play , pregătiți-vă papilele gustative pentru bunătăți dulci și savuroase în jocul de păcănele Sugar Rush.

Pregătește-te să experimentezi un tărâm al fanteziei delicioase pe o grilă de 7x7 și caracteristici bonus rafinate pentru o șansă de a câștiga un premiu în bani de 5.000x. Ar fi bine să vă țineți caloriile sub control, deoarece Infinite Free Spins vă va oferi cu siguranță o grabă dulce aici.

Aflați mai multe sfaturi și trucuri din recenzia noastră despre jocul Sugar Rush.


Lansare: 16.06.2022
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștiguri maxime de 5.000x pariul

DeschidețiRotiri gratuite infinite

DeschidețiRTP de 96,50%, peste valoarea nominală

DeschidețiCaracteristica Tumble

DeschidețiJocul bonus Multiplicator

Contra Contra

Contra

Închide Domeniile RTP nu sunt fixe

Închide Evaluat 5/5 pe scala de volatilitate

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 95.50

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 7

Sloturi Rânduri 7

Teme de joc

Dulciuri


Funcționalități de joc

Cluster Pays Cumpărați Funcția Free Spins adiționale Cascading/Avalanche wins FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Experimentați o saga fericită de bomboane în cea mai recentă lansare a cazinoului Pragmatic Play

Experimentați o saga fericită de bomboane în cea mai recentă lansare a cazinoului Pragmatic Play

Jocul ca la aparate Sugar Rush online - A Tasty Origin

Industria cazinourilor online a Pragmatic Play trebuie să mulțumească pentru că a binecuvântat piața cu sloturi de cazinou distractive și pline de distracție. Începând cu anul 2015, Pragmatic Play este unul dintre cei mai buni furnizori de jocuri la nivel global în acest moment, pentru jocurile lor de calitate de nivel emblematic. Și de data aceasta sunt în frunte cu cea mai recentă lansare a lor, jocul Sugar Rush .

Această stradă de bomboane este mai spațioasă decât alte sloturi de cazinou, cu șapte role și șapte rânduri care îți cartografiază sesiunile de joc. De data aceasta, vi se va cere să formați combinații câștigătoare în grupuri de cinci simboluri identice sau mai multe de același fel.

Joacă acum și ai șansa de a câștiga de 5.000x plățile totale ale mizei, cu pariul maxim care se ridică la 100 € pe rotire.

Aflați mai multe chiar aici, la BETO.com.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Delicious Temă și simboluri

Temă și design

Bomboanele și dulciurile îți vor alimenta sesiunile de joc în jocul ca la aparate online Sugar Rush.

Pragmatic Play a făcut bine să producă un amestec viu colorat fără a exagera cu elementele vizuale. Și cu muzica de fundal plină de viață, este o melodie dulce de savurat.

În afară de role, veți hoinări într-o lume practic făcută din distracție și dulciuri. Tot felul de delicatese vor domina decorul din spatele rolelor și îți vor tachina dinții dulci în timp ce învârți grila cu șapte role în acest Sweet Bonanza.

Simboluri

Vei întâlni o întreagă petrecere de fructe cu simboluri noi și gustoase pe tabela de plăți. Mulțumită mecanicii Cluster, puteți forma câștiguri prin grupuri de cinci sau simboluri identice.

Simbolurile standard sunt compuse din Gummy Bears în acest slot de cazino. Și îi vei întâlni în tot felul de culori, inclusiv simbolurile Gummy Bear portocaliu 20x, Gummy Bear violet 25x și Gummy Bear roșu 30x.

Trecând peste ierarhia dulciurilor, vei da peste simbolurile 40x Star Candy, 60x Bean Candy, 100x Heart Candies și 150x Lollipop.

În ceea ce privește simbolurile speciale, simbolul Scatter vă oferă acces la runda bonus Free Games. Simbolul wild, însă, este o absență notabilă aici. Dar nu vă faceți griji. Veți avea Tumbling Reels care acoperă această parte, pe care o vom discuta pe scurt.

Adună simbolurile Scatter de cel puțin trei ori pe role pentru a declanșa bonusul Free Spins.

Adună simbolurile Scatter de cel puțin trei ori pe role pentru a declanșa bonusul Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci jocul ca la aparate Sugar Rush online

Începeți petrecerea cu fructe în jocul Sugar Rush, dând click pe pictograma "Cerc" cu două aripi animate. Odată ce ați intrat, vi se va afișa grila 7x7 și diverse opțiuni.

În primul rând, va trebui să îți setezi setările de pariere folosind butoanele "+ și -". Alege-ți "Nivelul de pariu" (de la 1 la 10), "Valoarea monedei" (de la 0,01 € la 0,50 €) și "Mărimea totală a pariului" (pariul minim începe de la 0,20 € și ajunge până la 100 €).

În afară de asta, funcția "Autoplay" este disponibilă pentru a stabili până la 1.000 de învârtiri automate și o limită personalizată de câștiguri/pierderi. Poți folosi butonul "Speaker" pentru a regla sau a reduce volumul jocului, iar setările de sistem le poți accesa de la pictograma "Three Lines" din partea stângă a ecranului. În cele din urmă, puteți vizualiza tabelul de plăți și instrucțiunile de joc prin intermediul semnului "Info".

Odată ce sunteți gata să băgați în buzunar câteva dulciuri și premii, apăsați butonul "Play" pentru a învârti rolele de-a lungul străzii ispititoare a dulciurilor.

Obțineți până la 30 de rotiri gratuite la fiecare declanșare a funcției Free Spins.

Obțineți până la 30 de rotiri gratuite la fiecare declanșare a funcției Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Bonusuri Sugar Rush

Jocul ca la aparate Sugar Rush vine cu patru funcții bonus amuzante, pe care ți le prezentăm în detaliu mai jos:

Funcția Tumble

Mecanica Tumbling din jocul Sugar Rush le permite jucătorilor să formeze grupuri câștigătoare consecutive pornind de la unul singur.

Odată ce se formează un cluster de simboluri câștigătoare, toate simbolurile cad pe role și sunt înlocuite de simboluri mai noi care cad de sus. Cu toții trebuie să mulțumiți mecanicii Cluster Pays pentru această funcție bonus.

Funcția Multiplier Spots

La formarea unui cluster victorios, simbolul câștigător explodează pe poziția rolei și o marchează. Dacă un alt simbol câștigător aterizează pe acel loc și explodează, vei obține un Multiplicator x2.

Continuați să repetați procesul și puteți obține Multiplicatori în valoare de până la un spor de x128. Pozițiile marcate ale rolelor vor rămâne în preajmă până la sfârșitul secvenței Tumbling a rotirii curente.

Funcția Free Spins

Poți activa runda bonus dacă prinzi trei sau mai multe simboluri Scatter în timpul jocului de bază. La activare, vei obține 10, 12, 15, 20 sau 30 de rotiri gratuite în schimbul aterizării a 3, 4, 5, 6 sau 7 simboluri Scatter, respectiv.

Sporul multiplicatorilor poate crește cu fiecare tumbă în timpul funcției Jocuri Gratuite. Și cea mai bună parte este că Bonus Game poate fi redeclanșat la infinit.

Funcția Bonus Buy

În schimbul unei plăți în numerar de 100x miza totală, puteți sări peste măcinarea plictisitoare și cumpăra direct funcția Free Spins cu un număr aleatoriu de Scatters. Totul datorită funcției Buy Bonus.

Joacă acum și câștigă premii în bani în valoare de până la 5.000x pariul total.

Joacă acum și câștigă premii în bani în valoare de până la 5.000x pariul total.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Jocul ca la aparate Sugar Rush - RTP, Varianța și Cel mai mare câștig

RTP-ul Sugar Rush este înregistrat la o rată peste medie de 96,50% și are un model de joc cu o variație mare. Astfel, vă puteți aștepta la perioade de câștig mai scurte, dar la câștiguri mai mari.

În ceea ce privește plățile, câștigul maxim este fixat la 5.000x pariul pentru jocul de bază și rundele bonus.

Obține până la x128 Multiplicatori prin explozia consecutivă a unui cluster câștigător.

Obține până la x128 Multiplicatori prin explozia consecutivă a unui cluster câștigător.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Rezumat al jocului de aparate Sugar Rush

Pragmatic Play a reușit să creeze o saga de cazino impecabilă de jeleuri și alte delicatese cu jocul de păcănele Sugar Rush, pentru o experiență de joc extrem de plăcută.

Cu astfel de elemente vizuale rafinate și melodii dulci, te așteaptă un deliciu. Chiar și setările jocului și funcțiile bonus sunt în favoarea ta pentru a-ți aduce un câștig maxim decent de 5.000x pentru pariul total. Acele Free Spins nelimitate vă vor fi cu siguranță utile aici.

Deci, ce este reținerea pentru o altă grabă de zahăr? Descărcați jocul Sugar Rush pe dispozitivele dvs. de joc și pe dispozitivele mobile astăzi și începeți imediat cu această saga zaharoasă.

Aveți nevoie de mai mult ajutor? Puteți încerca, de asemenea, versiunea demo gratuită a slotului Sugar Rush chiar aici, la BETO.com. Înscrieți-vă astăzi și explorați cea mai bună bibliotecă de jocuri de păcănele de la cazinourile dvs. online preferate.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Jocul ca la aparate Sugar Rush - Întrebări frecvente

Care este câștigul maxim la jocul ca la aparate Sugar Rush? Săgeată Săgeată

Poți juca acest joc ca la aparate și poți câștiga premii în bani în valoare de 5.000x, pariul maxim.

Care este RTP-ul și varianța în jocul de aparate Sugar Rush? Săgeată Săgeată

Acest joc de păcănele are o rată RTP de 96,50%, cu intervale RTP variabile și un model de joc cu variație mare.

Există o funcție de rotiri gratuite în jocul ca la aparate Sugar Rush? Săgeată Săgeată

Da, acest joc ca la aparate include o funcție Învârtiri Gratuite. O poți activa dacă prinzi trei sau mai multe simboluri Scatter pentru a obține până la 30 de Învârtiri Gratuite și alte bonusuri exclusive.

Cum funcționează funcția Multiplier Spots în jocul de aparate Sugar Rush? Săgeată Săgeată

În acest joc de păcănele, poți câștiga un multiplicator de până la x128 dacă faci simbolurile câștigătoare să explodeze în aceeași poziție a rolei, iar și iar.

Este jocul Sugar Rush trucat sau o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Toate sloturile Pragmatic Play sunt aprobate de comisia de jocuri de noroc din Marea Britanie ca fiind sigure și securizate pentru jucători și respectă standardele pieței. Astfel, acest joc de păcănele nu este o înșelătorie.

Pot să joc gratuit demo-ul Sugar Rush? Săgeată Săgeată

Puteți încerca modul demo Sugar Rush gratuit la BETO.com astăzi.