MENIU
Căutare
Sloturi

The Dog House Megaways Joacă Gratuit

The Dog House Megaways Slot Demo

The Dog House Megaways Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

The Dog House Megaways de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: The Dog House Megaways Demo

Pragmatic Play a lansat primul joc Dog House în 2019 cu cățelușii noștri originali cu patru picioare drăguți. Acest joc de cazino a avut o mulțime de aventuri canine interesante care l-au făcut memorabil.

Pragmatic Play a revenit pentru a îmbunătăți jocul video cu tematică de căței cu The Dog House Megaways slot și l-a îmbunătățit prin creșterea volatilității la o volatilitate ridicată. În plus, acest joc va fi însoțit de faimosul motor Megaways, cu o plată dublă.


Lansare: 17.07.2020
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X12305

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

Deschideți2 moduri bonus cu rotiri gratuite

DeschidețiCâștig maxim de până la 12.305x pariul dvs. de bază

DeschidețiRTP frumos de 96.55%

DeschidețiBucură-te de multiplicatori Wild în modul Free Spins

DeschidețiTema drăguță Puppy cu Megaways Engine

Contra Contra

Contra

Închide Nu are mini-jocul din jocul video original.

Închide Învârtirile gratuite nu pot fi reactivate.

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.55

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 7

Sloturi Linii de plată 117649

Teme de joc

Animale de companie


Funcționalități de joc

Megaways Alegeți modul Freespin Cascading/Avalanche wins Random Wilds Sticky Wilds FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter Wild


Bine ați venit la The Dog House of Megaways Slot Machine

Pragmatic Play îți oferă câini cu coadă și ochi de prostănac în acest joc de păcănele numit The Dog House Megaways. Este o aventură epică plasată într-o lume nouă, cu șase role, până la 117.649 de Megaways, multiplicatori wild și aventura unei rotiri gratuite care poate avea în acțiune fie wild-urile lipicioase, fie wild-urile ploioase. Pachetul este, în general, destul de îngrijit. În plus, poți câștiga un câștig maxim de până la 12.305x pariul tău inițial. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a vă cuceri inima și a vă face să investiți în acest slot machine cu tematică de câini.

Dintre jocurile de cazino online de tip slot oferite de echipa de la Pragmatic Play, Dog House este unul dintre cele mai populare până acum. Are o experiență online ca nici un altul, deoarece jocul te ține implicat pe tot parcursul jocului. Aici, la BETO, este disponibil un demo de joc gratuit al slotului The Dog House Megaways pe care îl puteți încerca.

Grafică fluidă și simboluri wild în toate jocurile de cazino

Grafică fluidă și simboluri wild în toate jocurile de cazino

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Grafica și tema The Dog House of Megaways

Temă și design

Acest joc ca la aparate de cazino este foarte asemănător cu jocurile originale în ceea ce privește grafica. The Dog House avea deja o grafică perfectă, iar versiunea sa Megaways nu a avut nevoie de nicio îmbunătățire în acest domeniu.

Decorul jocului de cazino este o Casă de câini din lemn, iar pe fundal se aude o melodie dulce și plină de viață. Câinii drăguți și năzdrăvani sunt din nou prezentați în simboluri.

În total, 4 tipuri de căței sunt prezentate în slotul The Doghouse Megaways pentru a fi îmbrățișați. Acești căței vor fi buni pentru sufletul tău și, de asemenea, pentru bankroll-ul tău, potențial.

În general, acest slot este foarte simplu și ușor. Culorile vibrante, imaginile de desene animate și vibrațiile moi sunt date de peisajul însorit al curții suburbane însorite care găzduiește cățeii adorabili.

The Dog House Simboluri

Ceamai generoasă plată vine de la simbolul Dog House al unui Rottweiler . Vei primi de 7,5 ori miza ta pentru 6 de un fel. Există și alte simboluri, fiecare dintre ele prezentând propria rasă de câini, coliere, oase și obișnuitele 10, J, Q, K, A.

În cele din urmă,o casă de câine este wild, iar dacă o aterizezi pe rolele succesive 2, 3, 4 sau 5, se activează un multiplicator aleatoriu de 2x sau 3x.

Dacă aveți norocul să obțineți o combinație câștigătoare cu multiplicatori wild în ea, toate valorile lor se vor aduna, rezultând posibilitatea unor câștiguri foarte mari.

The Dog House Megaways Jocul de păcănele are o temă similară cu cea a Dog House, așa că, dacă ți-a plăcut slotul de cazino original, îl vei adora și pe acesta!

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci The Dog House of Megaways Slot

The Dog House Megaways jocul se bazează pe reguli foarte simple. În primul rând, îți selectezi nivelul și mărimea pariului înainte de a începe jocul real. Gama de pariuri este foarte flexibilă, la fel ca și jocurile anterioare de la Pragmatic Play. Acest lucru face ca slotul să fie potrivit și accesibil pentru toate tipurile de jucători. Pariul pe care îl puteți face variază de la 0,20 pe rotire, până la un pariu maxim de tip high-roller de 100,0 pe rotire.

Există, de asemenea, o funcție de în vârtiri automate pentru tine, în care poți face 10, 20, 30, 50, 70 sau 100 de învârtiri la un moment dat. Trebuie să rămâneți în permanență în fruntea soldului dvs. în timpul acestor rotiri automate. Aici, o opțiune bună pentru tine este să folosești limitele de joc automat. Setați orice limită, de exemplu "Stop" dacă funcția Cash Decrește/crește cu". Puteți chiar să setați o limită pentru atunci când obțineți un câștig, dacă doriți.

Pentru a începe cu The Dog House Megaways slot demo, în cele ce urmează sunt câțiva pași rapizi pentru tine:

 1. Pentru a revizui plățile și bonusurile, există un buton "i" în colțul din stânga jos al ecranului, pe care puteți face clic.
 2. Selectați nivelul de pariu pe care îl doriți. Acesta poate varia între 0,20 și 100 de monede.
 3. Configurați funcția de joc automat. De exemplu, setarea învârtirii automate până la 100 de ori la rând, sau setarea vitezelor de învârtire sau a limitelor de pierdere.
 4. Apăsați butonul SPIN și distrați-vă!
Joc cu volatilitate ridicată și simboluri atractive care dezvoltă interesul pentru jocul de cazino.

Joc cu volatilitate ridicată și simboluri atractive care dezvoltă interesul pentru jocul de cazino.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP și volatilitatea

The Dog House Megaways RTP (return to player) este de 96,55%. Acesta este un slot cu volatilitate ridicată - 5/5 pe scara Pragmatic Play.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Standing Victorious - Vrei să știi Trucul?

Fiecare rolă prezintă un număr propriu de simboluri de care depinde numărul de moduri de câștig, la fel ca în celelalte jocuri ca la aparate online de la Megaways. Aici, există până la un maxim de 117.649.

Celmai valoros simbol este rottweilerul. Acesta îți aduce un câștig în valoare de 15x pariul inițial pentru o combinație de 6 simboluri. Acest slot video oferă un câștig maxim de 12.305x miza ta, dacă ai jucat cu pariul maxim.

Ați câștigat încă 15 rotiri gratuite Dog House Megaways

Ați câștigat încă 15 rotiri gratuite Dog House Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici speciale bonus

The Dog House Megaways oferă multe funcții în acest slot video, cum ar fi rotiri gratuite, o mulțime de bunătăți și multe altele.

Există magie în fiecare rundă de rotiri în timpul jocului de bază și al funcției bonus de rotiri gratuite. Există un total de 117.649 de moduri de combinație câștigătoare, iar tu primești un mod diferit de câștig la fiecare rotire.

Începeți cu rola 1, iar dacă reușiți să obțineți 3-6 simboluri pe rolele adiacente, câștigați un premiu în bani cu combinația câștigătoare corectă. După aceasta, trebuie să vă uitați după scatter-ul cu urme de labe , deoarece acestea duc la recompensă de jocuri gratuite atunci când apar în grupuri de 3, 4, 5 sau 6. Trebuie să faci un singur lucru înainte de a obține recompensa gratuită. Alegeți între Raining Wilds Free Spins sau Sticky Wilds Free Spins.

Sunt disponibile două moduri de Free Spins - o funcție Sticky Wilds Free Spins sau Raining Wilds Free Spins.

Sunt disponibile două moduri de Free Spins - o funcție Sticky Wilds Free Spins sau Raining Wilds Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcția interesantă - Bonus Buy

Dacă nu poți aștepta ca simbolurile de tipărire să cadă la locul lor, atunci există o funcție bonus de cumpărare în jocul ca la aparate The Dog House Megaways, de care poți profita pentru a cumpăra rotiri gratuite.

Această funcție Buy Free Spins vă va cere să plătiți 100x suma pariului inițial și apoi vă va oferi o rotire imediată care poate avea ca rezultat acordarea a 3-6 scatters. Acest lucru va deschide, la rândul său, portalul de rotiri gratuite, așa cum se menționează în regulile de mai sus. Cu toate acestea, în funcție de teritoriul în care locuiți, este posibil ca funcția "Bonus Buy" să nu fie disponibilă.

O interfață de joc detaliată a sloturilor The Dog House Megaways cazinouri

O interfață de joc detaliată a sloturilor The Dog House Megaways cazinouri

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Scatter și Sticky Wild Free Spins - Înmulțește-ți câștigurile

Simboluri Scatter și rotiri gratuite Sticky Wild

Numărul de simboluri Scatter cu urme de lăbuțe pe care le primești pentru a determina natura jocului bonus pe care îl primești, este următorul:

 • 3 simboluri scatter = 7 rotiri gratuite și 2-7 sticky wilds pe fiecare rolă
 • 4 simboluri scatter = 12 rotiri gratuite și 2-7 simboluri wild lipicioase pe fiecare rolă
 • 5 simboluri scatter = 15 rotiri gratuite și 2-7 simboluri wild lipicioase pe fiecare rolă
 • 6 simboluri scatter = 20 de rotiri gratuite și 3-7 simboluri wild lipicioase pe fiecare rolă.

Pentru a adăuga un plus de emoție jucătorilor, există o funcție de multiplicare oferită de Pragmatic Play, care se aplică în cadrul procedurilor. Atunci când prindeți un simbol wild de orice dimensiune în timpul unei rotiri gratuite, există un multiplicator de 1x, 2x sau chiar 3x inclus în acesta, iar wild-ul va fi transformat în sticky, ceea ce înseamnă că va rămâne pe role până când caracteristica se termină.

Învârtiri gratuite Raining Wild

Puteți alege, de asemenea, opțiunea Raining Wilds Free Spins. Urmează ceea ce vei primi în funcție de câte simboluri scatter ai obținut care au dus la declanșarea funcției:

 • 3 simboluri scatter = 15 rotiri gratuite + până la 6 simboluri Raining Wilds pe fiecare rotire
 • 4 simboluri scatter = 18 învârtiri gratuite + până la 6 rain wilds la fiecare învârtire
 • 5 simboluri scatter = 25 de rotiri gratuite + până la 6 wild-uri ploioase la fiecare rotire
 • 6 simboluri scatter = 30 de rotiri gratuite + până la 6 wild-uri ploioase la fiecare rotire

Așadar, de fiecare dată când primești Free Spins, până la 6 wilds sunt adăugate aleatoriu pe role, cu multiplicatori de 1x, 2x sau 3x.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul BETO de pe The Dog House Megaways

Iubitul joc de păcănele online de la Pragmatic Play primește o reiterare epică în The Dog House Megaways. Acesta are toate componentele jocului original, la care se adaugă funcții suplimentare, cum ar fi multiplicatorii wild în runda de rotiri gratuite și o temă care se potrivește cu atmosfera. Ar trebui să dați cu siguranță The Dog House Megaways joc demo și să încercați să vedeți cu ochii voștri dacă merită toată hype-ul. De asemenea, verificați Pragmatic Play sloturi disponibile aici pe site-ul nostru BETO. Acesta este un slot fantastic pentru jucătorii noi pentru a încerca.

Rotiri gratuite fantastice pentru dvs.

Există două runde de Free Spin pentru tine pentru a alege, ceea ce este destul de frumos. Ambele tipuri pot ajunge să fie foarte benefice, în special jocul bonus Sticky Wilds. Chiar dacă rotirile gratuite Raining Wild sunt mai frecvente, Sticky Wilds au un avantaj în ceea ce privește potențialul de câștig.

The Dog House Megaways versus Jocul The First Dog House

Un lucru care The Dog House Megaways a rămas în urmă a fost mini-jocul de dinaintea bonusului Free Spins. Ne-a lipsit această caracteristică specială din slotul original Dog House. A fost o rușine că Pragmatic Play nu a adăugat această caracteristică în versiunea Megaways.

Acest nou aparat de sloturi este un must-try pentru fanii existenți ai jocului Dog House și pentru jucătorii noi. The Dog House Megaways este un slot de cazino foarte distractiv, cu un câștig maxim fantastic și poți obține câteva câștiguri mari dacă ești suficient de norocos, așa că merită cel puțin o încercare.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

The Dog House de Megaways - Întrebări frecvente

Care este RTP (Return to Player) al jocului Dog House of Megaways? Săgeată Săgeată

Procentul RTP al jocului Dog House of Megaways este destul de frumos, adică 96,55%. Această valoare este competitivă, deoarece este mai mare decât marca medie din industrie. Așadar, aveți șanse corecte de a câștiga mare.

Care este câștigul maxim în The Dog House Megaways cazinouri slot? Săgeată Săgeată

Poți câștiga până la 12.305x pariul tău inițial. Cu toate acestea, vă sugerăm să puteți chiar mai mult în runda de rotiri gratuite, deoarece multiplicatorii disponibili acolo pot schimba rapid situația.

Care este volatilitatea jocului The Dog House Megaways? Săgeată Săgeată

The Dog House Megaways este un adevărat thriller în ceea ce privește volatilitatea nominală, cu un rating de 5/5 - un joc cu volatilitate ridicată. Dar nu vă faceți griji, cantitatea potrivită de răbdare vă poate face să câștigați sume impresionante în The Dog House Megaways slot.

Oferă slotul The Dog House Megaways un mod de rotiri gratuite? Săgeată Săgeată

Primul te poate face să câștigi până la 2-6 simboluri wild lipicioase pe fiecare rolă, în timp ce al doilea îți poate aduce recompense de 6 simboluri wild.Absolutely! The Dog House Megaways are două moduri de Învârtiri Gratuite interesante. The Sticky Wilds Free Spins și Raining Wilds Free Spins. Primul te poate face să câștigi până la 2-6 sticky wilds la fiecare rolă, în timp ce al doilea îți poate aduce recompense de 6 simboluri wild. Rețineți că ambele moduri vin cu multiplicatori de 1x și 3x.

Este slotul Dog house Megaways disponibil pentru a fi jucat gratuit? Săgeată Săgeată

Da! Este ziua ta norocoasă în care poți juca Dog House of Megaways chiar aici la BETO. Vei găsi un mod demo disponibil. Noroc! Poți juca aici fără a fi nevoie de înregistrare sau cerințe de depunere minimă.