MENIU
Căutare
MAI 2024

Sloturi Megaways - Role cu câștiguri mari și lansări noi 2024

Buffalo Rising este unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate megaways

Bonusuri pentru SloturiIntroducere în jocurile Megaways Slot

Buffalo Rising este unul dintre cele mai bune jocuri ca la aparate megaways

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 07 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Megaways sloturi online este un tip de mecanică inovatoare și populară pentru jocurile ca la aparate online, care Big Time Gaming dezvoltat. Această mecanică este populară pentru că oferă până la 117.649 de moduri de câștig. Are mai multe role decât de obicei și vă permite să creați câștiguri mult mai mari decât în mod normal datorită mecanicii unice a funcției bonus.

Multe jocuri de păcănele populare au adoptat mecanica Megaways și au înregistrat rezultate foarte bune. Unele dintre cele mai interesante jocuri ca la aparate Megaways sunt White Rabbit, Queen of Riches și Gorilla Gold. Adevărul este că mai mulți dezvoltatori de sloturi sunt nerăbdători să includă această mecanică revoluționară în jocurile lor de păcănele.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Megaways Slots Online Explicat

În această secțiune, vom explora titlurile Megaways și vom explora numeroasele sloturi Megaways pentru a vedea ce le pot oferi jucătorilor. Jocurile Megaways sunt sloturi care folosesc mecanismul de caracteristici bonus dezvoltat de cătreBig Time Gamingși lansat pe primul slot Megaways în 2016. Big Time Gaming (BTG) este unul dintre cei mai inovatori dezvoltatori de jocuri, așa că nu este surprinzător faptul că au reușit să dezvolte această mecanică.

Jocurile ca la aparate Megaways au 6 role, fiecare rolă având capacitatea de a avea 2-7 simboluri pe ea. Atunci când jucați sloturile Megaways, numărul de simboluri se va schimba la fiecare rotire și, prin urmare, modurile în care puteți câștiga se vor schimba, de asemenea, la fiecare rotire. În unele sloturi, este inclusă și o rolă orizontală cu 4 simboluri suplimentare pentru câștiguri și mai mari.

Modurile în care poți câștiga vor fi cuprinse între 324 și 117.649, așa că vei avea o mulțime de suișuri și coborâșuri în timp ce joci majoritatea jocurilor ca la aparate Megaways. Atunci când combini jocurile Megaways cu alte caracteristici puternice, cum ar fi rotirile gratuite și rolele în cascadă, obții sloturi video strălucitoare care sunt mult mai distractive decât sloturile tradiționale.

Pe scurt, puteți găsi cu ușurință mai multe sloturi de cazinou cu jackpot Megaways și este dificil să recomandați unul anume din cauza atâtor opțiuni grozave. Este imposibil ca sloturile clasice să concureze cu toate noile sloturi megaways de acțiune atunci când ne uităm la factorul de divertisment.

Royal Mint este unul dintre cele mai bune sloturi Megaways de la Big Time Gaming

Royal Mint este unul dintre cele mai bune sloturi Megaways de la Big Time Gaming

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ghid pentru a folosi ceea ce oferă Megaways Slots în avantajul tău

Modul în care câștigi în jocurile Megaways este similar cu cel în care câștigi în alte jocuri de păcănele online. Poți câștiga dacă prinzi trei sau mai multe simboluri identice de la stânga la dreapta, fără a-ți face griji cu privire la liniile de plată fixe. Adevărul este că nu este neobișnuit să vezi câștiguri multiple în jocurile ca la aparate online Megaways datorită numărului mare de moduri de câștig și numărului mai mare de role.

Slotul online Fox Megaways este oferit în aproape toate cazinourile online.

Slotul online Fox Megaways este oferit în aproape toate cazinourile online.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

De ce sunt atât de populare sloturile Megaways?

Jocurile de păcănele online Megaways sunt unice și de aceea oamenii le iubesc. Mulți dezvoltatori de sloturi video au încercat să dezvolte ceva similar, dar au eșuat. Nu vă veți simți niciodată plictisit în timp ce jucați un slot online Megaways, deoarece fiecare rotire va avea potențialul de a vă oferi recompense uriașe.

Mai multe jocuri Megaways vă vor permite să cumpărați rotiri gratuite de cazinou și să vă încercați norocul. Această caracteristică excelentă vă economisește timp și vă permite să experimentați întreaga putere a slotului video. Veți obține o combinație mortală care vă poate recompensa de câteva ori miza dvs. atunci când adăugați un multiplicator de câștig progresiv la rotirile gratuite.

Un lucru care este garantat în toate jocurile Megaways este multă acțiune. Așa că vei găsi sloturile tradiționale plictisitoare și le vei juca cu greu dacă te obișnuiești să joci un joc Megaways. În cele din urmă, multe dintre sloturile Megaways sunt cele mai valoroase tipuri de jocuri oferite de cazinourile online, așa că nu-ți fie teamă să le încerci sau să le joci gratuit aici pe BETO.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cele mai bune caracteristici Megaways

Jocurile de cazino Megaways oferă de obicei o mare varietate de caracteristici , deoarece dezvoltatorii își pot permite să fie creativi. Jocurile de noroc Megaways sunt ca acele filme cu buget mare de la Hollywood, așa că vă puteți aștepta întotdeauna la ceva la scară mare. Să ne uităm la caracteristicile interesante pe care le puteți experimenta atunci când jucați cele mai bune sloturi:

Role în cascadă

Rolele în cascadă sunt cunoscute și sub numele de Avalanșe și Reacții. Un joc Megaways fără role în cascadă se simte întotdeauna incomplet. Dacă vă întrebați cum funcționează, rolele în cascadă înseamnă că simbolurile câștigătoare dispar, iar în locul lor cad simboluri noi. Astfel, puteți ajunge să obțineți mai multe câștiguri în loc de un singur câștig datorită acestei funcții.

Simboluri misterioase

Simbolurile misterioasepot lua forma oricărui simbol obișnuit, iar toate simbolurile misterioase vor lua aceeași formă simultan. Acestea funcționează bine cu titlurile Megaways, deoarece pot spori combinațiile și potențialul de câștig.

Multiplicatori progresivi

Există diverși multiplicatori progresivi, cum ar fi multiplicatori la câștigurile succesive și multiplicatori care cresc cu fiecare câștig, așa cum vedem în cele mai populare jocuri de cazino axate pe rotiri gratuite.

Unii multiplicatori progresivi sunt combinați cu rolele în cascadă pentru a vă oferi recompense mai mari pentru câștiguri. Multiplicatorii progresivi duc jocurile Megaways la nivelul următor și fac jocurile și mai distractive și mai interesante pentru jucători.

Multiplicatori wild

Orice multiplicator Wild se va multiplica cu suma câștigului pentru a vă oferi un câștig mult mai mare dacă face parte și el din câștig. Mai mulți Multiplicatori Wild se pot amplifica reciproc și vă pot oferi câștiguri mult mai mari. Vestea bună este că Wild Multiplierii Wild pot deveni lipicioși în rundele bonus pentru a vă oferi câștiguri nebănuite.

Megaways Bonus Cumpărare Bonus

Big Time Gaming a introdus funcția bonus buy în 2017, care a schimbat pentru totdeauna modul în care jucăm sloturi. Această funcție funcționează bineînțeles în mod natural în jocurile online Megaways, deoarece vă permite să jucați imediat sloturi online la potențial maxim. Va trebui să plătești mai mult decât miza ta pentru a debloca funcția de rotiri gratuite, cum ar fi 100x miza ta în Buffalo Rising Megaways.

Jackpoturi progresive

Jocurile Jackpot îți oferă șansa de a câștiga unele dintre cele mai mari fonduri de premii disponibile în întreaga lume, iar acestea pot egala câștigurile mari de la loto, chiar și atunci când faci pariuri mici. Aceste jackpoturi continuă să se acumuleze până când cineva le câștigă. Astfel, ele funcționează bine cu sloturile de cazinou online Megaways datorită potențialului suplimentar de câștig pentru toți jucătorii.

Ted Megaways este un alt joc popular de la Blueprint Gaming

Ted Megaways este un alt joc popular de la Blueprint Gaming

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cele mai bune 3 sloturi Megaways pe care trebuie să le încerci

Nu putem spune care joc vă va plăcea cel mai mult, deoarece depinde de gusturile și preferințele dumneavoastră. Cu toate acestea, avem câteva recomandări pe care ar trebui să le verifici, deoarece sunt unele dintre cele mai bune sloturi video de cazinou online Megaways, în opinia noastră.

Bonanza Megaways (Big Time Gaming)

Bonanza Megaways joc de cazino online
Joacă acum

Joc gratuit

Bonanza Megaways joc de cazino online

Bonanza Megaways

Bonanza Megaways este una dintre cele mai bune creații ale Big Time Gaming. Mulți îl consideră cel mai bun joc de cazinou Megaways datorită multiplicatorului nelimitat de câștiguri, rolelor în cascadă și bonusurilor de cazinou.

Acest joc de păcănele stâncoase are un fundal montan și o roată de apă în partea dreaptă a rolelor. O colibă mică se află în partea stângă, iar fundalul verde și stâncos face ca acest slot să arate frumos.

Aspectul nu contează prea mult, deoarece puterea reală a acestui joc de păcănele se află în funcțiile sale. Acestea au o rolă orizontală suplimentară în partea de sus pentru mai multe câștiguri. Rolele în cascadă te ajută să profiți la maximum de fiecare câștig, deoarece pot transforma un câștig în mai multe. Cu toate acestea, caracteristica principală pe care ar trebui să vă concentrați este funcția de rotiri gratuite.

Învârtirile gratuite din acest slot au un multiplicator de câștiguri nelimitat. Astfel, multiplicatorul câștigului crește cu fiecare rotire. Vestea cea mai bună este că funcția de rotiri gratuite poate fi redeclanșată, așa că poți acumula multiplicatorul de câștiguri prin redeclanșarea rotirilor gratuite și poți câștiga enorm. Sincer, Bonanza Megaways este un slot revoluționar care merită respectul și popularitatea pe care le-a obținut.

Who Wants To Be A Millionaire Megaways (Big Time Gaming)

Cine vrea să fie un milionar Megaways
Joacă acum

Joc gratuit

Cine vrea să fie un milionar Megaways

Cine vrea să fie un milionar Megaways

Acesta este încă un alt slot online de la Big Time Gaming pe care îl vei adora. Ideea a fost de a face un slot bazat pe popularul show de jocuri, cu o funcție puternică de rotiri gratuite. Partea interesantă este că acest joc a încorporat elemente ale emisiunii în funcțiile bonus. Te vei îndrăgosti de Hot Seat Free Spin Gamble.

Aterizarea a 3 sau mai multe simboluri Scatter vă va oferi Hot Seat Free Spin Gamble. Această funcție vă permite să câștigați până la 50 de rotiri și urmează formatul Who Wants to Be a Millionaire. Puteți paria pentru a câștiga rotiri gratuite mai mari sau puteți renunța. Dacă te decizi să pariezi, va trebui să selectezi opțiunea corectă din cele 4 opțiuni, la fel ca în emisiunea de jocuri. De asemenea, au și linii de viață pentru a te ajuta.

În general, acesta este un joc grozav pe care trebuie să-l încercați pentru funcția de rotiri gratuite Hot Seat. Nu uitați că acest joc de cazino Megaways are, de asemenea, rotiri gratuite cu un multiplicator de câștig nelimitat.

Extra Chilli Megaways (Big Time Gaming)

Joacă Extra Chilli Megaways slot gratis pe BETO
Joacă acum

Joc gratuit

Joacă Extra Chilli Megaways slot gratis pe BETO

Joacă Extra Chilli Megaways

Extra Chilli Megaways este similar cu Bonanza în multe privințe. Cu toate acestea, funcția Feature Drop și funcția de joc de noroc cu rotiri gratuite îl fac ușor diferit. Tamburul orizontal este văzut sub role în acest slot, dar este deasupra rolelor în cazul lui Bonanza.

Poți cumpăra rotirile gratuite folosind butonul Feature Drop. Uneori, un simbol Feature Drop va apărea pe role și va reduce prețul rotirilor gratuite. Puteți beneficia dacă jucați mai mult timp, deoarece puteți obține rotirile gratuite la un preț mult mai mic. De asemenea, este posibil să obțineți rotirile gratuite atunci când prețul Feature Drop ajunge la 0.

Funcția de joc de noroc pentru rotiri gratuite este minunată, deoarece vă permite să vă jucați rotirile gratuite pentru un număr mai mare de rotiri gratuite. Trebuie să fiți atenți, deoarece puteți ajunge să vă pierdeți toate rotirile gratuite dacă pariați. Nu uitați că numărul maxim de rotiri gratuite este de 24. Acesta este un număr excelent, deoarece veți obține o valoare bună de la multiplicatorii de câștig nelimitat în timp ce jucați 24 de rotiri gratuite.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Megaways Gaming pe mobil

Sloturile Megaways există doar de câțiva ani, așa că sunt destul de moderne. Prin urmare, vă puteți bucura de un slot Megaways pe dispozitivul dvs. mobil, la fel ca și alte sloturi moderne. În vremurile moderne, este foarte neobișnuit ca un slot să nu funcționeze impecabil pe dispozitivele mobile, iar sloturile Megaways sunt sloturi de înaltă calitate care vor funcționa destul de bine.

Nu ar trebui să vă faceți griji dacă sunteți utilizator de iOS, deoarece aceste sloturi funcționează pe dispozitive iOS și Android. Dacă doriți să vă bucurați de bonusuri suplimentare și să jucați frecvent sloturi Megaways, puteți să vă înscrieți la un cazinou și să jucați din aplicația acestuia. De asemenea, poți juca din browserul tău web dacă cazinoul nu are o aplicație.

Poți juca din rețeaua mobilă, dar trebuie să ai grijă la consumul de date, deoarece furnizorii de rețele mobile te pot taxa suplimentar dacă folosești prea multe date. Dacă decideți să jucați pe WiFi, trebuie să vă asigurați că rețeaua este sigură. Datele tale bancare și alte detalii pot fi compromise dacă rețeaua WiFi nu este sigură.

Video: Sloturi Megaways - Role cu câștiguri mari și lansări noi 2024

Joacă acum

Gonzo's Quest Megaways oferă acțiune non-stop

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Istoria din spatele celor mai bune jocuri Megaways Slot

Big Time Gaming a lansat în 2015 primul slot Megaways Dragon Born. Acest lucru a schimbat totul, deoarece Megaways a fost ceva la care nimeni nu se aștepta. Nimeni nu se aștepta să joace un slot care oferea peste 100.000 de moduri de câștig. Cu toate acestea, Megaways a făcut acest lucru, iar lansarea lui Bonanza Megaways a adus Megaways în mainstream.

Big Time Gaming a realizat rapid că alți dezvoltatori au vrut să creeze propriile sloturi Megaways. Așa că Big Time Gaming a emis licențe către alți furnizori pentru a-și crea propriile sloturi Megaways. Printre acestea se numără multe nume mari din industrie, precum producătorul de sloturi video Red Tiger Gaming și Microgaming.

Mecanismul Megaways este atât de bun încât toți dezvoltatorii de sloturi doresc să lanseze câteva sloturi Megaways. Chiar și după ani de zile de la lansare, mecanica Megaways este încă considerată una dintre cele mai inovatoare caracteristici din toate timpurile. Suntem siguri că veți vedea o mulțime de sloturi Megaways în viitor, deoarece mai mulți furnizori încearcă să achiziționeze o licență de la Big Time Gaming.

Jocul bonus Great Rhino oferă un RTP corect pentru începători la Megaways slots

Jocul bonus Great Rhino oferă un RTP corect pentru începători la Megaways slots

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Ar trebui să jucați Megaways Slots Jocuri Online - Gânduri finale

Megaways este o mecanică care a avut cel mai mare impact asupra modului în care jucăm la aparate. Este de-a dreptul revoluționară și toată lumea știe acest lucru. Există un motiv pentru care furnizorii de sloturi se aliniază pentru a obține o licență de la Big Time Gaming. Ei știu că acesta este mecanismul de care au nevoie pentru a-și duce sloturile la nivelul următor.

Big Time Gaming a dovedit încă o dată că sunt unul dintre cei mai inovatori dezvoltatori de pe piață. Calitatea sloturilor a fost mult mai bună de când a fost introdusă mecanica Megaways. Câștigurile create de Megaways sunt altceva, mai ales atunci când sunt combinate cu alte caracteristici puternice.

Îți va lua luni, dacă nu chiar ani, să încerci toate sloturile interesante Megaways oferite în acest moment. Avem recenzii despre o mulțime de sloturi Megaways aici la BETO, așa că citiți recenziile noastre și încercați slotul care vă place. Poate că, veți găsi un slot pe care îl așteptați de mult timp.

Pe scurt, Megaways este viitorul sloturilor și o caracteristică care a fost cu mult înaintea timpului său.

Încearcă gratuit slotul Power of Thor Megaways pe BETO

Încearcă gratuit slotul Power of Thor Megaways pe BETO

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Megaways Slots - Întrebări frecvente

Care este motivul din spatele popularității sloturilor Megaways? Săgeată Săgeată

Sloturile Megaways sunt sloturi puternice care includ funcții bonus valoroase, cum ar fi rolele în cascadă, multiplicatori de câștiguri progresive, rotiri gratuite, multiplicatori Wild și cumpărături bonus. Efortul depus în crearea sloturilor Megaways le face unice și populare.

Care sunt unele dintre sloturile Megaways care urmează să fie lansate? Săgeată Săgeată

Mulți dezvoltatori stau la coadă pentru a obține o licență, așa că vă puteți aștepta la o mulțime de versiuni noi. Puteți urmări toate noile lansări prin intermediul secțiunii noastre de sloturi Megaways viitoare. Aceasta este actualizată în mod regulat cu sloturi noi și unice chiar aici la BETO.

Ce joc ca la aparate Megaways îți permite să declanșezi cu ușurință bonusul de rotiri gratuite? Săgeată Săgeată

În Fruit Shop Megaways puteți declanșa cu ușurință bonusul cu rotiri gratuite dacă obțineți un câștig cu oricare dintre simbolurile de câștig mediu. Capcana este că numărul de rotiri gratuite nu va fi mare, dar acestea pot fi redeclanșate. Millionaire Megaways și Dragon Born sunt alte sloturi care facilitează declanșarea funcției de rotiri gratuite.

De unde pot obține o listă completă a tuturor sloturilor Megaways? Săgeată Săgeată

Ar trebui să aruncați o privire la lista noastră de sloturi Megaways și nu veți fi dezamăgiți. Lista noastră cuprinde toate sloturile Megaways și este actualizată frecvent.

Este posibil să jucați gratis la Megaways slots? Săgeată Săgeată

Da, puteți juca gratuit încercând demo-ul. Nu ezitați să încercați unul dintre sloturile Megaways menționate aici la BETO.

Sunt sloturile Megaways scumpe de jucat? Săgeată Săgeată

Nu vă veți chinui să găsiți un joc ca la aparate Megaways care să se potrivească bugetului dumneavoastră, chiar dacă bugetul dumneavoastră este mic. Așadar, tot ce trebuie să faci este să explorezi câteva sloturi Megaways și să vezi dacă se potrivesc sau nu bugetului tău.