MENIU
Căutare
Sloturi

Bonanza Megaways Joacă Gratuit

Bonanza Megaways Slot Demo

Bonanza Megaways Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Bonanza Megaways de Big Time Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Bonanza Megaways Demo

Un alt joc Megaways la modă de la Big Time Gaming este jocul ca la aparate online Bonanza. Acesta îți aduce mai multe oportunități de a câștiga, mai mult de o sută de mii de moduri de a câștiga ceva mare, spus direct. La nivel internațional, este unul dintre cele mai jucate jocuri din categoria jucătorilor de sloturi online. Toate acestea datorită funcțiilor sale bonus distractive și a formatului său distinct. Un alt factor atrăgător al acestui joc este reprezentat de rotirile sale gratuite.


Lansare: 07.12.2016
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X10000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 11 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiFuncția captivantă de role în cascadă

DeschidețiJocuri cu rotiri gratuite care te ajută să câștigi mai mult

DeschidețiPoți câștiga în 117.649 de moduri diferite

DeschidețiDesignuri elegante care fac jocul interesant

DeschidețiCâștigă un minim de 12 rotiri gratuite la fiecare jackpot

Contra Contra

Contra

Închide Unii jucători ar putea să o găsească volatilă

Închide Emoția poate fi uluitoare

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Big Time Gaming

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.00

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 500.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 7

Sloturi Linii de plată 117649

Teme de joc

Cristale Aventură Mina de aur Minerit


Funcționalități de joc

Megaways Free Spins adiționale Cascading/Avalanche wins FreeSpins Multiplier Multiplicator FreeSpins Wild


Slotul gratuit și captivant Megaways

Slotul gratuit și captivant Megaways

Temă și grafică - Pregătește-te să fii hipnotizat!

În momentul în care începi jocul, vei fi hipnotizat de o retragere în pădure. Primul lucru pe care îl veți observa este iarba proaspătă înflorită și rocile rigide pline de flori delicate și drăguțe. În lateral, vei observa o cabană din lemn alături de apa care curge constant într-o roată rotativă. Toate acestea te-ar face să apreciezi munca rafinată a creatorului acestui exponat elegant.

Peisajul rolelor are un aspect asemănător cu cel al pietrelor, ceea ce ar da impresia unui slot cu tematică minieră. Setul s-ar simți atât de realist încât te-ai gândi să excavezi prin ele. Dar cele șase role ți-ar reaminti să învârți pentru a câștiga în timp ce pe fundal se aude muzică country. În final, vei găsi că este un joc captivant.

Învârte și câștigă rolele mari în Bonanza Megaways Slot Machine

Învârte și câștigă rolele mari în Bonanza Megaways Slot Machine

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Un ghid pentru Bonanza Megaways Slot Machine

După cum arată, Bonanza pare a fi un joc de păcănele confuz. Din cauza celor șase role în loc de cinci role standard, împreună cu simboluri diferite pentru fiecare rolă. Dimpotrivă, este ușor de utilizat pentru toți.

Mecanica de Megaways se bazează pe diferitele simboluri ale fiecărei role. Rolele prezintă de la două simboluri până la până la șapte simboluri, cu un set de role mici în partea de sus. Așadar, mecanismul din spatele acestui joc este că va arăta un număr diferit de simboluri. Prin urmare, o varietate de moduri de a câștiga. Veți vedea exact același lucru funcționând în spatele multor alte sloturi exclusive Big Time Gaming.

Jocul este ideal pentru jucătorii cu bugete mici și medii. Din moment ce puteți paria între 0,20 și 200 pe rotire. Jucătorii cu bugete mari nu vor fi dezamăgiți nici ei, deoarece jucătorii cu bugete mari vor primi o valoare strașnică pentru bankrolls lor.

În acest joc, aveți controlul pentru autoplay. Acest control este valabil pentru până la 100 de rotiri pentru care ați putea seta o limită de pierdere sau o limită de câștig unic. În afară de jocul automat, nu există alte controale, inclusiv setările pentru volum și viteza rolelor.

Limita de câștig unic din funcția de joc automat este fructuoasă pentru jucătorii care ar dori să plece atunci când sunt în avantaj. Deci, dacă ar fi să obțineți un câștig mare. Jocul s-ar opri și ți-ar oferi opțiunea de a continua sau nu. Apoi, după aceea, puteți continua să vă învârtiți sau pur și simplu să vă colectați câștigul și să plecați.

Funcția de joc automat recomandată ar fi setarea limitei de pierdere. Nu ține cont de un jucător cu buget mediu sau de un jucător cu buget mare. O decizie îndrăzneață ar fi să nu vă epuizați bankroll-ul sub o anumită limită. Această funcție ajută la urmărirea cheltuielilor dvs. Vă ajută să jucați în mod rațional, deoarece puteți reevalua odată ce ați atins limita de pierdere.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Introducerea funcției Big Wins & Free Spins la slotul Bonanza Megaways

În Bonanza Megaways, dacă reușești să obții patru simboluri care se desfășoară pentru a deveni cuvântul "GOLD". Veți câștiga runda de rotiri gratuite. Veți câștiga 12 rotiri gratuite valoroase. Poți chiar să prinzi încă cinci dacă reușești cumva să aduni simboluri scatter.

Multiplicatorul nelimitat al câștigurilor din acest joc îl face și mai captivant. Atunci când câștigați acest bonus special, multiplicatorul va crește. Și, după cum sugerează și numele, va ajunge neașteptat de sus, la un multiplicator extrem.

Câștigă rotiri gratuite suplimentare:

  • Obțineți cinci rotiri gratuite suplimentare pentru trei simboluri Scatters.
  • Bucurați-vă de zece rotiri gratuite suplimentare pentru patru Scatters

O altă caracteristică captivantă a acestui joc este atunci când începe să se revarsă cu câștiguri. Poți câștiga multiplicatori nelimitați și rotiri gratuite integrând rundele cu câștiguri în cascadă. Doar cele mai bune pot declanșa runda bonus pe care o oferă Bonanza Megaways .

Ar trebui să nimerești trei sau mai multe simboluri identice în linii de plată consecutive pentru a rezulta un câștig la jocul de păcănele online Bonanza Megaways. Din acest motiv, Bonanza este mai preferat decât alte jocuri bazate pe linii de plată. Pe cont propriu, șansele de câștig sunt mai mari în Bonanza Megaways.

Câștigul pe o singură linie Bonanza Megaways slot oferă este de 50x. Dar în acest joc de păcănele, puteți câștiga mult mai mult cu mecanismul cu șase role diferite și oferta de multiplicatori nelimitați. Aceste oportunități vă pot duce câștigurile până la 12000x pariul dvs.

Bucurați-vă de rotiri gratuite și câștigați mai mult la Bonanza Megaways

Bucurați-vă de rotiri gratuite și câștigați mai mult la Bonanza Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Introducere în Bonanza Megaways Slot RTP și volatilitate

Rata de rentabilitate a jucătorului (RTP) pentru jocurile de noroc Big Time Gaming's Bonanza Megaways este de 96%. Acest număr solid este ceea ce jucătorii pot anticipa că vor câștiga în medie.

În același timp, este un joc de sloturi de capetele a două extreme. Este posibil să câștigați premii prea mari din acest joc. În același timp, s-ar putea să pierdeți o sumă mare de bani, deoarece câștigurile uriașe sunt greu de obținut. Acest joc este opusul unui joc în care jucătorii câștigă frecvent, dar cu câștiguri mici.

Chiar dacă slotul online Bonanza Megaways este notabil pentru jucătorii cu un buget de dimensiuni mici. Dacă sunteți un jucător cu un buget mare, puteți profita la maxim de Bonanza Megaways. Deoarece în Bonanza Megaways, natura sa volatilă are ca rezultat câștiguri rare, dar mega. Chiar dacă câștigul tău net este mai substanțial decât la un joc de păcănele cu volatilitate redusă.

Uneori, atunci când un jucător rulează într-o dungă rece între câteva câștiguri. Sunt șanse ca aceștia să își epuizeze bankroll-ul. Este necesar ca un jucător cu un buget mic să se gândească bine. Mișcarea inteligentă ar fi să opteze pentru cantitate în timp ce cheltuiește mai puțin pe pariuri într-un joc. În acest fel, o puteți croi mai mult în mijlocul unei sesiuni de joc.

Găsește simbolurile Scatter pentru a câștiga Free Spins.

Găsește simbolurile Scatter pentru a câștiga Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Bonanza Megaways Slot Free Play-Introducere

Dacă sunteți pe cale să jucați pentru prima dată la slot Bonanza Megaways. Ar trebui să încercați mai întâi, cu siguranță, demonstrația de joc gratuit Bonanza. Acest lucru te-ar ajuta, ca începător, să înțelegi jocul și să te familiarizezi cu el. Mai degrabă decât să vă pierdeți orice speranță după ce ați cheltuit bani fără niciun câștig.

Pentru un începător, este recomandat să joace între 150 de runde și 200 de runde pe Bonanza Megaways demo free play. Înainte de a plasa bani din buzunar pe orice slot. Mentalitatea și banii de joc pentru demo ar trebui să fie cele ale jocului real. Doar pentru a înțelege bine dacă este profitabil să continui sau nu.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Prezentarea Bonanza Megaways-Verdict

Jocul ca la aparate online Bonanza by Big Time Gaming este captivant pe tot parcursul experienței. Cu o muzică melodioasă pe fundal împreună cu rolele care se învârt, acesta este cu adevărat un joc unic în felul său. Acest joc unic și captivant vă va ține inima bătând pentru fiecare câștig la fiecare rotire.

Principala preocupare cu Bonanza Megaways este runda provocatoare de rotiri gratuite, care poate fi destul de greu de spart. Veți avea nevoie de mai mult decât noroc pentru a ajunge la această rundă bonus. În afară de asta, cu greu se poate face vreo altă obiecție. Este un joc remarcabil de care se bucură toți.

Jocul se desfășoară într-un loc elegant, cu animații și grafică rafinată. Un alt punct pozitiv adăugat este funcția subterană. Veți fi ademenit de minele care explodează și veți dori să le urmăriți de nenumărate ori. Dezvoltatorii de la Big Time Gaming s-au întrecut pe Bonanza Megaways slot. Nu e de mirare că acest joc este atrăgător pentru atât de mulți.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente despre Bonanza Megaways

Spune-ne mai multe despre RTP-ul slotului Bonanza Megaways? Săgeată Săgeată

Vei fi uimit să afli că rata RTP a acestui joc este de 96%. Procentul este cu adevărat uimitor și este foarte aproape de câștigul mediu. În plus, avantajul casei pentru acest joc este de numai 4%.

Câte moduri de a câștiga în Bonanza Megaways? Săgeată Săgeată

Motivul pentru care acest joc se numește Megaways este că îți permite să câștigi în 117.649 de moduri. Vei câștiga dacă toate cele 6 role conțin maximum 7 simboluri.

Care este volatilitatea Bonanza Megaways? Săgeată Săgeată

Unul dintre dezavantajele acestui joc este că este foarte volatil și ar trebui să accepți multe învârtiri moarte în timpul jocului. Dar nu vă faceți griji, acest lucru prezintă oportunitatea de a câștiga premii mai mari dacă sunteți suficient de norocos.

Are Bonanza Megaways o funcție de rotiri gratuite? Săgeată Săgeată

DA! Învârtirile gratuite sunt cea mai proeminentă funcție din Bonanza Megaways. Nu primești doar o singură învârtire, ci jocul vine cu un multiplicator de 1x care îți oferă o nouă oportunitate după fiecare câștig. Multiplicatorul continuă să ticăie până când runda bonus este încă în desfășurare și, ghici ce, cerul este limita. Dacă primești cuvântul GOLD în timpul jocului, acesta îți oferă 12 rotiri gratuite, iar pentru fiecare scatter 5 rotiri suplimentare.

Se poate juca gratis la Bonanza Megaways slot? Săgeată Săgeată

Da! Bonanza Megaways poate fi jucat gratuit aici la BETO.com. Avem un demo disponibil pentru tine în partea de sus a acestei pagini. Doar faceți clic pe butonul de redare, lăsați-l să se încarce și jucați demo-ul. În afară de asta, puteți găsi Bonanza Megaways și la unele cazinouri de renume.