MENIU
Căutare
Sloturi

Dazzle Me Megaways Joacă Gratuit

Dazzle Me Megaways Slot Demo

Dazzle Me Megaways Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Dazzle Me Megaways de NetEnt

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Dazzle Me Megaways Demo

Dazzle Me Megaways este un joc de păcănele online dezvoltat de NetEnt și Big Time Gaming. Construit pe motorul puternic Megaways, vei avea o mulțime de șanse de a obține câștiguri câștigătoare pe rolele jocului. Vei avea parte de un gameplay general exploziv, datorită volatilității ridicate, funcției de role în cascadă și a puternicei simboluri wilds stivuite.


Lansare: 11.05.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X20000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig de top în valoare de 50.000x miza ta

DeschidețiMulte caracteristici speciale

DeschidețiVolatilitate echilibrată

DeschidețiFuncția Cool Free Spin cu Wild-uri stivuite

DeschidețiFuncția Role în cascadă

Contra Contra

Contra

Închide RTP personalizabil

Închide Caracteristica Twin Reels lipsește

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor NetEnt

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 95.08

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 50.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 5

Sloturi Linii de plată 99225

Teme de joc

Gematnie


Funcționalități de joc

Megaways Symbol Swap Cascading/Avalanche wins Random Wilds Sticky Wilds FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Simboluri strălucitoare în Dazzle Me Megaways

Simboluri strălucitoare în Dazzle Me Megaways

Bine ați venit într-un univers lucios de Dazzle Me Megaways

Dazzle Me Megaways este o versiune îmbunătățită a slotului original Dazzle Me, care a fost dezvoltat tot de către NetEnt cu câțiva ani în urmă. Dazzle Me a fost un succes uriaș, iar furnizorii au decis să infuzeze jocul cu puternicul motor Megaways. Ca rezultat, avem Dazzle Me Megaways, care vă oferă 99.225 de moduri diferite de a obține un câștig. Dazzle Me Megaways are o structură unică de grilă, cu un număr variabil de simboluri pe role. Grila are o structură unică de 3x3x4x4x4x5.

Tema generală este foarte atrăgătoare. Există lumini strălucitoare peste tot, totul strălucește, simbolurile au un finisaj lucios, iar coloana sonoră, de asemenea, se potrivește perfect cu totul. Datorită simbolurilor de inspirație clasică, vei avea un vibe foarte retro pe acest titlu frumos de iGaming.

Te vei bucura de Dazzle Me Megaways, indiferent de tipul și bugetul tău de joc. O gamă largă de pariuri vă asigură că puteți paria confortabil, în funcție de bugetul dumneavoastră, fără niciun risc. Pariul minim este de 0,10 € pe rotire, iar pariul maxim crește până la 50 € pe rotire. Începeți să pariați acum și câștigați premii în valoare de până la 20.000x valoarea pariului dvs., datorită funcțiilor speciale și rundelor bonus.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Aspectul și senzația acestui titlu strălucitor de iGaming

Aspectul și senzația aparatului de păcănele online Dazzle Me Megaways sunt similare cu cele ale slotului video original Dazzle Me. La fel ca în jocul original, vei fi uimit de pietre prețioase strălucitoare, diamante, lumini, rubine și alte pietre prețioase. Grafica vă va face să vă simțiți ca și cum ați fi intrat într-un magazin local de bijuterii. Chiar și fundalul se potrivește perfect cu tema generală. Este o vedere clară a unui fundal de galaxie cu lumini strălucitoare și izbitoare peste tot.

Simbolurile slotului sunt concepute în conformitate cu stilul clasic și vă vor da un gust nostalgic. În cazul în care simbolurile sunt inspirate în primul rând de fructe, tema generală a slotului strălucitoare și lucioasă le influențează și ea. Diferitele animații legate de funcțiile speciale, mini-jocuri și altele se sincronizează perfect cu aspectul general, iar tu vei avea parte de o experiență de joc bună.

Aterizarea unui câștig Super Mega în Dazzle Me Megaways

Aterizarea unui câștig Super Mega în Dazzle Me Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă - Dazzle Me Megaways

Dazzle Me Megaways este un joc destul de ușor de jucat, la fel ca și prequel-ul său. Comenzile și gameplay-ul sunt foarte simple, iar aspectul general este ușor de înțeles și de controlat. Primul lucru pe care trebuie să îl faci ar fi să setezi suma pariului. Intervalul de pariere pe Dazzle Me Megaways este foarte larg, putând alege orice sumă între 0,10 și 50 de euro. Deoarece slotul este dezvoltat pe motorul Megaways, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la liniile de plată, iar totul se întâmplă intern. După stabilirea pariului, vei învârti rolele, poți alege fie să învârți rolele de fiecare dată manual, fie să folosești funcția specială Autoplay, care învârte automat rolele de joc de un număr fix de ori. Alegeți până la 1000 de rotiri în funcția Autoplay.

Câștigurile tale la acest slot vor depinde de combinațiile tale câștigătoare, prinde între 2 și 9 simboluri câștigătoare și vei primi un câștig. Nu va fi dificil să obțineți un câștig, deoarece Dazzle Me Megaways vă oferă 99.225 de moduri de a câștiga. Șansele tale de a obține un câștig bun sunt mult sporite datorită funcției de role în cascadă, cunoscută și sub numele de funcția Rolling Reels și funcția Avalanche. Aceasta este o funcție specială care elimină simbolurile câștigătoare din grilă, făcând loc pentru ca simbolurile rămase să cadă.

Câștigarea de rotiri gratuite în Dazzle Me Megaways

Câștigarea de rotiri gratuite în Dazzle Me Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simbolurile frumoase și câștigurile din Dazzle Me Megaways

Simbolurile sunt cei mai importanți factori ai unui joc de păcănele, deoarece ele sunt elementele primare care decid plata ta. Există diferite simboluri în Dazzle Me Megaways, inclusiv simbolurile clasice pe bază de fructe și unele simboluri de pietre prețioase inspirate din temă.

Cea mai prețioasă piatră prețioasă din acest slot video ar fi 7-ul roșu, care vă va oferi un câștig de 3x pentru obținerea unei combinații de 6 simboluri de același fel. După simbolul 7 roșu, vei primi simbolurile Clopot galben, Inimă roșie și Trifoi verde, care îți vor oferi câștiguri în valoare de 1,2x, 1,1x și, respectiv, 1x. Alături de acestea, vei primi, de asemenea, un simbol roșu auriu, un mov, un albastru cristal, un verde, un albastru mare și un simbol violet deschis, care îți oferă recompense cuprinse între 0,5x și 0,9x pentru combinații de 6 simboluri de același fel.

Simbolurile wild este simbolul diamant alb strălucitor, care te va ajuta înlocuind toate simbolurile obișnuite.

Structura unică a bobinei în Dazzle Me Megaways

Structura unică a bobinei în Dazzle Me Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici speciale în Dazzle Me Megaways

Vei primi 4 bonusuri speciale interesante în Dazzle Me Megaways, care cu siguranță îți vor da o lovitură bună. Funcțiile speciale sunt, fără îndoială, cele mai bune elemente ale unui joc de păcănele, sunt amuzante de declanșat și, de asemenea, îți sporesc șansele de câștig.

Funcția Avalanche

Funcția avalanșă, bonusul rolelor rulante sau funcția rolelor în cascadă etc. este cu siguranță cea mai bună funcție la care te poți aștepta într-un titlu de slot online precum Dazzle Me Megaways promo. Rolele în cascadă elimină simbolurile câștigătoare din grilă, iar simbolurile de deasupra acelor simboluri eliminate cad și ocupă spațiile goale.

Funcția Dazzling Wild Reels (role sălbatice orbitoare)

Această funcție - Dazzling Wild Reels, este un alt bonus special foarte recompensator. Este aleatoriu și nu trebuie să faci niciun lucru anume pentru a-l declanșa. Atunci când se activează, unele dintre rolele de joc se vor transforma în wild-uri în expansiune, iar pentru tine va deveni foarte ușor să obții câștiguri.

Ecranul introductiv al Dazzle Me Megaways

Ecranul introductiv al Dazzle Me Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se lansează rotirile gratuite spumante

Pentru a declanșa rotirile gratuite în Dazzle Me Megaways, trebuie să prinzi 4 simboluri de rotiri gratuite oriunde pe role. De îndată ce declanșezi funcția de rotiri gratuite, vei primi 8 rotiri gratuite. Dacă prinzi mai mult de 4 simboluri de rotiri gratuite, atunci vei primi rotiri gratuite suplimentare, 4 rotiri gratuite suplimentare pentru fiecare simbol de rotiri gratuite suplimentar pe care îl prinzi. Așadar, dacă reușești să prinzi 6 simboluri de rotiri gratuite, vei primi 16 rotiri gratuite. Nu-i așa că este minunat?

Un bonus suplimentar în timpul rundei de rotiri gratuite ar fi că cel puțin una dintre role se va transforma într-o rolă complet wild. Toate simbolurile de pe acea rolă se vor transforma în simboluri wild pentru acea rotire și pentru efectul de avalanșă, de asemenea.

În timpul rundei bonus, atât funcția de role în cascadă, cât și motorul Megaways vor rămâne active și se vor asigura că veți obține cu ușurință un câștig recompensator. Vă veți bucura cu siguranță de runda de rotiri gratuite. A fost unul dintre lucrurile noastre preferate în timp ce testam acest slot machine.

Controale simple de aspect de Dazzle Me Megaways

Controale simple de aspect de Dazzle Me Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP și variația

În Dazzle Me Megaways, nu veți obține o setare fixă RTP. A devenit foarte frecvent ca furnizorii să dezvolte jocuri cu setări RTP schimbabile, astfel încât cazinourile să poată alege o setare preferată. RTP-urile din Dazzle Me Megaways variază de la 91,06% la 96,01%, așa că citiți detaliile jocului înainte de a paria.

Volatilitatea din Dazzle Me Megaways este cotată ca fiind medie, ceea ce asigură că este un slot video perfect echilibrat, nici prea agresiv, nici prea plictisitor.

Atingerea unui câștig uriaș în Dazzle Me Megaways

Atingerea unui câștig uriaș în Dazzle Me Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul general al Dazzle Me Megaways

După ce am testat temeinic acest titlu iGaming, putem concluziona cu siguranță că Dazzle Me Megaways este un joc de păcănele foarte echilibrat. Este foarte asemănător cu originalul Dazzle Me al aceluiași dezvoltator NetEnt în ceea ce privește aspectul, aspectul comenzilor, caracteristicile și aspectul vizual. Cu toate acestea, de data aceasta veți paria pe o mașină cu multă putere, datorită motorului Megaways de la BTG.

Un alt lucru pe care îl veți găsi uimitor în Dazzle Me Megaways este bonusul cu role în cascadă, care nu se regăsea în originalul Dazzle Me. Este un bonus special destul de puternic, care vă permite să obțineți câștiguri în lanț, ceea ce deschide o nouă ușă a posibilităților pentru jucători.

Cu atât de multe caracteristici speciale, acesta este un slot online foarte copleșitor și puternic, și vă sugerăm să jucați versiunea demo înainte de a paria pe jocuri pe bani reali. Versiunea demo este disponibilă aici la BETO.com, cu siguranță folosiți-o pentru a explora caracteristicile.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Dazzle Me Megaways

Care este câștigul maxim pe care îl pot obține în Dazzle Me Megaways? Săgeată Săgeată

Poți câștiga un câștig maxim de 50.000x valoarea pariului tău. Pe slotul original Dazzle Me, jackpot-ul era limitat la un maxim de 760x.

Care este RTP-ul de Dazzle Me Megaways? Săgeată Săgeată

Dazzle Me Megaways are o opțiune RTP variabilă, ceea ce înseamnă că locul de desfășurare poate schimba RTP-ul în funcție de alegerea lor. RTP-ul din acest slot poate varia între 91,06%, 93,09%, 95,08% și 96,1%.

Ce este funcția Dazzling Wild Reels din Dazzle Me Megaways? Săgeată Săgeată

Este o funcție specială a jocului ca la aparate, care se declanșează aleatoriu în jocul de bază. Această funcție transformă role întregi în simboluri wild suprapuse, ceea ce îți facilitează obținerea unui câștig.

Există rotiri gratuite în Dazzle Me Megaways? Săgeată Săgeată

Da, pentru a te ajuta, există un bonus de rotiri gratuite în jocul ca la aparate video. Aceste învârtiri sunt foarte avantajoase și măresc contoarele Dazzle deasupra rolelor, care cresc numărul de rânduri de dazzle wild, ceea ce îți facilitează câștigurile.

În câte moduri pot câștiga la Dazzle Me Megaways? Săgeată Săgeată

Poți alege între două moduri și poți juca între 76 și 99.225 de moduri de câștig diferite.

Cum să joci Dazzle Me Megaways gratis? Săgeată Săgeată

Puteți juca versiunea demo gratuită a Dazzle Me Megaways cu ușurință aici la BETO.com, această versiune este exact similară cu versiunea reală.