MENIU
Căutare
Sloturi

Blood Suckers Joacă Gratuit

Blood Suckers Slot Demo

Blood Suckers Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Blood Suckers de NetEnt

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Blood Suckers Demo

Vânează vampiri care sug sânge și fii răsplătit pentru curajul tău în slotul Blood Suckers de pe NetEnt. Acest slot relaxant are un layout 5x3 cu 25 de linii de plată. Principalele bonusuri sunt Free Spins cu un multiplicator de câștiguri și un Bonus Game, unde puteți câștiga recompense aleatorii. Wilds sunt, de asemenea, acolo pentru a ajuta la obținerea unor câștiguri suplimentare.

În această recenzie a slotului Blood Suckers, vă vom explica de ce ar trebui să încercați acest slot și care sunt avantajele de a-l juca.


Lansare: 10.11.2013
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X900

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 11 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

Deschideți98% RTP

DeschidețiÎnvârtiri gratuite cu un multiplicator al câștigurilor de 3x

DeschidețiVariație redusă

DeschidețiÎnvârtirile gratuite pot fi redistribuite

DeschidețiJoc bonus solid

Contra Contra

Contra

Închide Low Max Win

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor NetEnt

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 98.00

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.25

Sloturi Miza maximă 50.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 25

Teme de joc

Oror Vampiri și Sânge Desene animate


Funcționalități de joc

BonusGame: Alegeți Obiecte Interval RTP Joc bonus FreeSpins Wild


Personaje

Vampiri


Toate câștigurile se triplează la rotirile gratuite din jocul de păcănele Blood Suckers.

Toate câștigurile se triplează la rotirile gratuite din jocul de păcănele Blood Suckers.

Bine ați venit la Blood Suckers Online Slot

Jocul Blood Suckers este un joc clasic în care se folosesc elemente de groază și caracteristici distractive pentru a le oferi jucătorilor un timp minunat. Este un slot special de la NetEnt, deoarece oferă un RTP foarte ridicat și se descurcă bine chiar și în comparație cu sloturi care au fost lansate la un deceniu după lansarea sa.

Acest slot a fost lansat cu mult timp în urmă, în 2013, ceea ce este greu de crezut după ce ne uităm la bonusuri. Grafica nu este atât de calitativă, așa că îl face să pară un slot mai vechi. Totuși, nu dăm vina pe NetEnt, deoarece grafica lor este excelentă pentru perioada în care a fost lansat acest slot.

Acest joc are 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată. Bonusurile sunt Wilds, runda bonus Free Spins și jocul bonus. Bonusurile se declanșează foarte des și, de asemenea, te vei bucura de câteva câștiguri frecvente în jocul de bază.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Slot cu tematică vampir și grafică decentă

Temă și design

Acest joc se adaugă la colecția de sloturi de groază și are o mulțime de personaje de vampiri înfricoșătoare care îl fac interesant. Fiecare personaj pare să aibă propriul stil și o personalitate distinctă, iar personajele sunt utilizate bine în bonusuri. În fundalul întunecat se află o alee înfricoșătoare cu arhitectură veche și o amprentă însângerată pe perete.

Jocul se bazează foarte mult pe efectele sonore și pe o anumită muzică pentru a face experiența mai bună. Sunetul vântului urlător ajută la crearea unei vibrații înfricoșătoare atunci când rolele nu se învârt.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt vampirii, care vă vor plăti de la 5x la 20x din pariul dvs. pentru obținerea de combinații câștigătoare de cinci din cinci. Pe de altă parte, simbolurile cu plată mică sunt o arbaletă, usturoi, o biblie și un elixir. Vei câștiga de la 3x la 4x din miza ta pentru a obține o combinație câștigătoare de cinci cărți cu simbolurile cu plată mică.

SimbolulWild este un vampir care încearcă să muște o doamnă, iar simbolul Scatter este o mireasă vampir. Animațiile acestor simboluri sunt foarte cool, așa că nu le ratați.

Wild-urile creează o mulțime de câștiguri la bonusuri și la rotirile de bază.

Wild-urile creează o mulțime de câștiguri la bonusuri și la rotirile de bază.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Blood Suckers Slot Game

Dacă urmați pașii de mai jos, veți putea juca acest joc ca un profesionist.

  • Alăturați-vă unuia dintre cele mai bune cazinouri online pe care le recomandăm aici la BETO și faceți un depozit minim.
  • Găsiți și începeți acest slot.
  • Modificarea mărimii pariului este posibilă făcând clic pe butonul de monede. Pariul tău actual trebuie să fie între 0,25 € și 50 € (pariul maxim).
  • Dacă doriți, puteți activa rotirile rapide sau puteți folosi jocul automat.
  • Când sunteți gata să învârtiți rolele, faceți clic pe săgeata curbă.
  • Nu uitați regula de aur a jocurilor de noroc online: nu jucați cu bani pe care nu vă puteți permite să îi pierdeți.

La fel ca la majoritatea jocurilor de păcănele, vei obține câștiguri dacă prinzi trei sau mai multe simboluri identice pe rolele adiacente, începând cu rola cea mai din stânga.

Câștigă 10 rotiri gratuite după ce prinzi 3 sau mai multe simboluri Scatter.

Câștigă 10 rotiri gratuite după ce prinzi 3 sau mai multe simboluri Scatter.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus uimitoare

Principalul avantaj al vânătorii de vampiri este reprezentat de funcțiile speciale pe care le oferă acest joc ca la aparate. Wild-urile aleatorii sunt singurul bonus din jocul de bază și există două runde bonus pentru a duce emoția la următorul nivel. Să explorăm acum bonusurile.

Simboluri Wild

Simbolurile Wild din acest slot vor înlocui toate simbolurile din tabelul de plăți, dar nu și simbolurile Scatter sau simbolurile bonus. Simbolurile Wild vă vor plăti, de asemenea, de la 0,20x la 300x din pariul dvs. pentru a ateriza 2 sau mai multe pe o linie de plată într-o combinație câștigătoare.

Runda de rotiri gratuite

Aterizarea a trei sau mai multe simboluri Scatter va declanșa 10 Free Spins, iar 2 sau mai multe simboluri Scatter vă vor acorda un câștig după cum urmează:

  • 2 Scatters: 2x din pariul dvs. total.
  • 3 Scatters: 4x din pariul tău și 10 Free Spins
  • 4 Scatters: 25x din miza ta și 10 Free Spins
  • 5 Scatters: 100x din miza ta și 10 Free Spins

Toate câștigurile pe care le obțineți în timpul acestui bonus sunt triplate, deoarece are un Multiplicator de câștig de 3x. De asemenea, puteți reactiva 10 Free Spins prin aterizarea a 3 sau mai multe Scatters, dar Multiplicatorul nu se va aplica la Free Spins suplimentare.

Joc bonus

Jocul Bonus este puțin mai dificil de declanșat, deoarece trebuie să prinzi 3 sau mai multe simboluri bonus pe o linie de plată de la stânga la dreapta pentru a-l declanșa. În Bonus Game, vei vedea 12 sicrie, iar tu vei alege unul dintre sicrie pentru a dezvălui ce se află înăuntru. Dacă alegeți un sicriu cu un vampir înăuntru, vampirul va fi ucis, iar dvs. veți primi o recompensă în bani aleatorie.

Puteți continua să alegeți sicrie și să ucideți vampiri până când veți descoperi un sicriu gol, cu doar lilieci în el. După ce alegeți un sicriu gol, bonusul se va încheia și veți primi totalul tuturor câștigurilor în bani pe care le-ați câștigat. Poți câștiga până la 812,8x miza ta în această rundă.

2 sau mai multe simboluri Scatter îți vor oferi un premiu în bani.

2 sau mai multe simboluri Scatter îți vor oferi un premiu în bani.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ulacestui joc de păcănele este de 98%, ceea ce îl face unul dintre cele mai mari RTP-uri. Acest RTP ridicat este motivul pentru care jucătorii încă mai joacă acest slot după atâția ani.

Volatilitatea acestui slot este scăzută, așa că nu trebuie să te stresezi deloc și te poți bucura de un joc distractiv.

Câștigulmaxim este de 1014,6x din pariul tău, ceea ce reprezintă un câștig maxim decent pentru un slot cu o varianță scăzută.

3 simboluri bonus în pozițiile corecte declanșează jocul bonus în jocul de păcănele Blood Suckers.

3 simboluri bonus în pozițiile corecte declanșează jocul bonus în jocul de păcănele Blood Suckers.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Merită jocul Blood Suckers Slot?

Dacă vă place să înfigeți un țăruș de lemn în mai multe inimi de vampir, sunteți la locul potrivit pentru a vă distra. Blood Suckers este un joc foarte popular chiar și astăzi, deoarece rămâne unul dintre puținele sloturi care oferă un RTP excepțional. Cu cuvinte simple, nu vei pierde aproape deloc bani chiar dacă joci acest slot pentru foarte mult timp.

Chiar dacă acesta este un slot mai vechi, încă mai ai parte de 2 runde bonus în acesta. Învârtirile gratuite cu un multiplicator de câștiguri de 3x și posibilitatea de a le redeclanșa sunt grozave. Jocul bonus nu este la fel de grozav ca Free Spins, dar este doar o altă modalitate distractivă de a urmări un câștig mare. Cu toate acestea, câștigurile pe care le-am obținut din Bonus Game nu au fost atât de impresionante.

Nu avem de ales decât să vă recomandăm să jucați acest slot ori de câte ori doriți să luați o pauză de la sloturile brutale care acordă rareori câștiguri.

Dacă doriți săjucați și să câștigați bani reali, vă puteți alătura oricărui cazinou online pe care îl recomandăm aici la BETO. Cazinourile online pe care le recomandăm s-ar putea să vă ofere niște bani bonus sau Free Spins, dar va trebui să îndepliniți cerințele de pariere.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Slotul Blood Suckers - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Blood Suckers? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim este de 1014,6x pariul tău, ceea ce este perfect pentru acest joc.

Care este RTP-ul și varianța jocului de păcănele Blood Suckers? Săgeată Săgeată

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 98%, ceea ce este mult mai bun decât majoritatea sloturilor. Volatilitatea este scăzută, așa că vei obține câștiguri frecvent și vei declanșa deseori și bonusurile.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Blood Suckers? Săgeată Săgeată

Da, vei primi 10 Învârtiri Gratuite după ce prinzi 3 sau mai multe simboluri Scatter. Învârtirile gratuite au un multiplicator de câștig de 3 ori și puteți, de asemenea, să le reactivați. Cu toate acestea, Multiplicatorul de câștiguri nu se va aplica la Free Spins redeclanșate.

Cum funcționează jocul bonus în jocul ca la aparate video Blood Suckers? Săgeată Săgeată

Jocul bonus începe prin plasarea a 3 sau mai multe simboluri bonus în pozițiile corecte. În jocul bonus, vei alege sicriele pe care le vei descoperi și vei ucide vampiri pentru a obține recompense în bani. Atunci când dezvăluiți un sicriu gol, bonusul se încheie.

Este slotul Blood Suckers o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Nu, jocul de păcănele Blood Suckers există de mulți ani, iar NetEnt l-a lansat. Reputația NetEnt este de necontestat, fiind unul dintre cei mai buni dezvoltatori de sloturi din toate timpurile. Șansele ca acest joc să fie o înșelătorie sunt zero.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Blood Suckers? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de un RTP ridicat, rotiri gratuite, jocuri bonus și multe altele, jucând gratis în modul demo al jocului de păcănele Blood Suckers aici la BETO.