MENIU
Căutare
Sloturi

Monster Hunt (BGAMING) Joacă Gratuit

Monster Hunt (BGAMING) Slot Demo

Monster Hunt (BGAMING) Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Monster Hunt (BGAMING) de BGAMING

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Monster Hunt (BGAMING) Demo

Alătură-te vânătorii de monștri periculoși în jocul ca la aparate Monster Hunt de la BGaming. Acesta are un layout 5x3 și 25 de linii de plată. Principalele bonusuri sunt Free Spins și o rundă Respins, unde poți câștiga jackpoturi în valoare de până la 1.000x pariul tău. De asemenea, are funcția Bonus Buy pentru a cumpăra bonusurile direct și a te bucura de ele cât mai curând posibil.

În această recenzie Monster Hunt slot, vom încerca să înțelegem dacă vânătoarea de monștri poate fi profitabilă.


Lansare: 12.10.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X1299

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 12 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiDoar simboluri cu plată mare și medie la Free Spins

DeschidețiPână la 1.000x miza ta Jackpot

DeschidețiÎnvârtirile gratuite pot fi redistribuite

DeschidețiOpțiunea de cumpărare bonus disponibilă

DeschidețiVariație scăzută-mediu

Contra Contra

Contra

Închide RTP sub medie (94,65%)

Închide Câștigul maxim ar fi putut fi mai mare

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor BGAMING

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 94.65

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 125.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 25

Teme de joc

Vampiri și Sânge


Funcționalități de joc

Cumpărați Funcția Free Spins adiționale Respins Simboluri scatter FreeSpins Wild


Monster Hunt Recenzie de BETO Slots

Monster Hunt Recenzie de BETO Slots

Vă prezentăm slotul online Monster Hunt

Pornește într-o călătorie întunecată cu jocul ca la aparate Monster Hunt, unde te așteaptă creaturi macabre și comori profitabile. BGaming a creat acest slot cu accent pe acordarea de câștiguri frecvente. Cu o abundență de sloturi care încearcă să aibă bonusuri mai mari și care acordă foarte puține câștiguri, este întotdeauna plăcut să vezi ceva care este mai distractiv și mai captivant.

Acest slot oferă o aventură înfricoșătoare pe 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată. Funcțiile satisfăcătoare, cum ar fi Horror Respin și Jackpoturile tentante de până la 1.000x pariul tău, mențin entuziasmul la un nivel ridicat. Dacă ești interesat de o acțiune directă, opțiunea de cumpărare bonus este disponibilă. Nu uitați de Free Spins, care sunt cu totul speciale.

Vedeți dacă aveți ceea ce vă trebuie pentru a aborda acești monștri în pagina noastră de revizuire video Monster Huntși explorați mai multe întâlniri palpitante în pagina noastră sloturi online gratuite fără descărcărisecțiune. Voi explica în curând caracteristicile, Max Win și multe altele, așa că continuați să citiți.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Aventura de groază sumbră

Temă și design: Aventura de groază sumbră

Temă și design: Aventura de groază sumbră

Temă și design

Monster Hunt te târăște într-o lume înfricoșătoare care te va face să dormi cu luminile aprinse. BGaming a făcut o treabă bună, făcând ca fiecare bucățică din acest joc să urle de groază. Clădirile înfricoșătoare din spate, monștrii care arată de parcă le-ar plăcea să muște din tine, totul este la fix.

Fiecare rotire se simte ca și cum ai întoarce pagina unei povești terifiante. Acest slot prezintă unii dintre cei mai populari monștri, cum ar fi monstrul lui Frankenstein și Dracula. Este neliniștitor, dar în cel mai bun mod.

Muzica și coloana sonoră

Muzica și sunetele din Monster Hunt sunt din ce sunt făcute coșmarurile, în sensul bun. Muzica înfricoșătoare și plină de suspans, cu diverse sunete, face ca experiența să fie captivantă. Este ca și cum ai merge printr-o casă bântuită, fără să știi niciodată ce te așteaptă după colț.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Iată ce trebuie să știi despre simbolurile înfricoșătoare și câștigurile:

 • Simboluri cuplată mare: Simbolurile cu plată mare sunt diverși monștri, cum ar fi Dracula, care plătesc de la 8x până la 20x din pariul tău pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri de acest tip.
 • Simboluri cu plată mică: Simbolurile cu plată mică sunt doar simbolurile obișnuite ale cărților, care plătesc 2x din pariul dvs. pentru obținerea unor combinații câștigătoare de cinci cărți de tip cinci.
 • Simbolul Wild: Simbolul Wild este simbolul Monster Hunter. Acesta înlocuiește totul, cu excepția simbolurilor bonus și monedă. Aterizează 5 pe o linie de plată și vei avea parte de o plată dulce de 500x pariul tău. 4 îți aduce 250x pariul tău, iar 3 te va premia cu 25x miza ta.

 • Simbol bonus: Simbolul bonus este o mână de monstru care te va ajuta să declanșezi Free Spins.

 • Simbolul Moneda: Simbolul monedei este o monedă de aur care vă ajută la declanșarea rundei Respins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Monster Hunt Online Slot

Cum pentru a juca BGAMING

Cum pentru a juca BGAMING's Monster Hunt

Ești gata să vânezi niște monștri în Monster Hunt? Iată un ghid rapid pentru a te ajuta să începi:

 • În primul rând, setați mărimea pariului. Folosiți butoanele sus și jos pentru a o ajusta. Poți paria doar 0,10 € sau poți paria totul cu un pariu de 125 €.
 • Te simți leneș? Apăsați butonul de joc automat și lăsați rolele să-și facă treaba. Poți seta să se învârtă de un anumit număr de ori și chiar să setezi limite de pierderi/ câștiguri.
 • Vă întrebați ce înseamnă toate simbolurile? Faceți clic pe butonul i pentru a deschide tabelul de plăți. Îți va arăta cât valorează fiecare simbol și îți va explica funcțiile speciale, cum ar fi Free Spins și Horror Respin.
 • Dacă doriți să modificați setările sau să le explorați, faceți clic pe pictograma gear.
 • Atingeți bara de spațiu sau faceți clic pe butonul de rotire pentru a începe acțiunea.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Monster Hunt de BGAMING

Caracteristicile bonus explicate în Monster Hunt de BGAMING

Funcțiile bonus din Monster Hunt sunt ca și cum ai găsi un pasaj secret într-o casă bântuită. Acestea duc la niște recompense serioase și la o acțiune care îți face inima să bată. Să vedem cum funcționează.

Învârtiri gratuite

Declanșați Free Spins prin aterizarea a 3 simboluri bonus pe rolele 1, 3 și 5 în jocul de bază. S-ar putea părea înfricoșător, dar crede-mă, merită. În timpul Free Spins, toate simbolurile cu plată mică dispar, lăsându-le doar pe cele cu plată mare și medie. Începeți cu 8 rotiri, dar iată care este partea interesantă: puteți redeclanșa funcția de câte ori vă permite norocul.

Funcția Horror Respin

Dacă vrei cu adevărat să-ți pui sângele în mișcare, speră la funcția Horror Respin. Acest băiat rău se declanșează atunci când prindeți 6 sau mai multe simboluri de monede oriunde pe role. Monedele au valori de la 1x la 20x pariul dvs. Are 3 Respins care se resetează ori de câte ori prindeți simboluri de monede pe role și se termină atunci când rămâneți fără Respins.

În plus, această funcție poate duce la unul dintre cele trei jackpoturi. Umpleți o linie cu monede pentru Mini Jackpot (20x pariul dvs.), două pentru Major Jackpot (100x pariul dvs.) sau toate trei pentru Mega Jackpot (1.000x miza dvs.).

Caracteristica Buy Bonus

Această funcție vă oferă opțiunea de a cumpăra unul dintre cele două bonusuri principale, după cum urmează:

 • Free Spins: Cumpărați pentru 48x pariul dvs.
 • Horror Respin: Cumpărați pentru 40x din miza dvs.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă 1.299x pariul tău în Monster Hunt Video Slot!

Câștigă 1.299x pariul tău în Monster Hunt Video Slot!

Monster Hunt este o cursă sălbatică cu un câștig maxim de 1.299x miza ta. RTP-ul este de 94,65%, iar jocul are o variație mică-mediană. Ce înseamnă asta? S-ar putea să câștigi destul de des, dar nu te aștepta la câștiguri uriașe de fiecare dată. De asemenea, rețineți că rata de succes este de 2,71, ceea ce este destul de bun.

RTP-ul acestui slot este dezamăgitor , deoarece este mult mai mic decât RTP-ul mediu de 96%. Acest slot are jackpoturi, dar nu sunt jackpoturi progresive, așa că nu justifică deloc acest RTP scăzut. Câștigul maxim este bun, dar ar fi putut fi mai mare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Monster Hunt: Un slot video care merită învârtit?

Monster Hunt: Un slot video care merită învârtit?

Monster Hunt: Un slot video care merită învârtit?

Jocul de păcăneleMonster Hunt este un joc de păcănele în care te poți distra și te poți bucura de bonusuri frecvente, dar nu te aștepta să obții cel mai mare câștig aici. BGaming s-a descurcat bine prin includerea a două bonusuri convingătoare, cu Free Spins fiind puțin mai bune decât runda Respins. Motivul pentru care Free Spins sunt atât de satisfăcătoare este că acestea au doar simboluri cu plată mare sau medie care acordă câștiguri mari frecvente.

Runda Respins nu este prea departe în urma Free Spins, în principal din cauza Jackpoturilor. Imaginează-ți că ești recompensat cu valoarea totală a tuturor simbolurilor cu fise și apoi cu un Jackpot suplimentar de 1.000x din miza ta, pe lângă asta. Bonusul Buy este în mod evident o funcție la îndemână, dar BGaming ar fi trebuit să includă și funcția Chance x2 în aceasta.

RTP-ul este sub medie, iar acest lucru va afecta plățile pe termen lung. Totuși, nu este ca și cum îți vei pierde soldul rapid dacă joci acest slot. Așadar, RTP-ul scăzut nu ar trebui să fie o problemă.

Așadar, merită Monster Hunt o rotire? Dacă sunteți un fan al groazei și vă place jocul dvs. constant cu o șansă la unele câștiguri solide, atunci absolut. Ratingul meu pentru acest joc este de 7,5 din 10 din cauza cât de distractiv este, dar RTP-ul îl dezamăgește puțin.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Monster Hunt Slot Întrebări frecvente

Pot să joc jocul de păcănele Monster Hunt gratuit înainte de a risca bani reali? Săgeată Săgeată

Absolut, puteți! Versiunile demo sunt disponibile pentru a te ajuta să te familiarizezi cu mecanica și caracteristicile jocului fără a plasa un pariu real. Este o modalitate excelentă de a vedea dacă Monster Hunt se potrivește stilului tău înainte de a te arunca cu bani reali. Simțiți-vă liber să jucați demo-ul aici la BETO.

Ce face ca funcția Horror Respin din jocul ca la aparate online Monster Hunt să fie atât de specială? Săgeată Săgeată

Funcția Horror Respin schimbă jocul, deoarece nu numai că oferă învârtiri suplimentare, dar oferă și șansa de a câștiga unul dintre cele trei jackpoturi. Cu valori ale fisei care îți pot multiplica pariul de până la 20x și Jackpot-uri care variază de la 20x la 1.000x din pariul tău total, îți sporește semnificativ potențialul de câștig în cadrul jocului.

Există o opțiune Bonus Buy în jocul ca la aparate video Monster Hunt și cum funcționează? Săgeată Săgeată

Da, există o opțiune Bonus Buy pentru cei care preferă accesul direct la funcțiile interesante ale jocului, cum ar fi Free Spins sau Horror Respin. Plătind o primă, jucătorii pot declanșa imediat aceste funcții fără a aștepta ca acestea să fie activate în cadrul jocului obișnuit.

Cum funcționează funcția Free Spins în jocul ca la aparate Monster Hunt? Săgeată Săgeată

Runda de rotiri gratuite este declanșată dacă prindeți 3 simboluri bonus pe rolele 1, 3 și 5. Inițial, vă acordă 8 rotiri în care pe role apar doar simbolurile de sus și de mijloc . În mod impresionant, puteți redeclanșa această funcție de un număr nelimitat de ori prin aterizarea unor simboluri Bonus suplimentare în timpul Free Spins.

Îmi va plăcea să joc jocul ca la aparate video Monster Hunt dacă prefer jocurile cu RTP ridicat? Săgeată Săgeată

Dacă RTP este un factor crucial pentru tine, ține cont de faptul că Monster Hunt are un RTP de 94,65%, care este sub media sloturilor online. În timp ce volatilitatea sa scăzută-mediană înseamnă câștiguri frecvente, acestea ar putea fi de dimensiuni mai mici în comparație cu jocurile cu variații mai mari.

Există strategii pentru a câștiga mai des la jocul ca la aparate Monster Hunt? Săgeată Săgeată

Din moment ce Monster Hunt funcționează pe un model de varianță mică-mediană, cu accent pe câștiguri mai mici, dar mai regulate, o strategie eficientă ar putea fi creșterea treptată a mizei pe măsură ce câștigi sau folosirea câștigurilor pentru a investi în funcții bonus precum Horror Respin sau cumpărarea directă a sesiunilor de Free Spins, atunci când este cazul. Nu uitați, nu există o modalitate sigură de a garanta câștigurile, deoarece sloturile se bazează foarte mult pe noroc și pe rezultate aleatorii.