MENIU
Căutare
Sloturi

Merge Up Joacă Gratuit

Merge Up Slot Demo

Merge Up Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Merge Up de BGAMING

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Merge Up Demo

Merge Up slot de BGAMING este un joc de păcănele cu tematică de pietre prețioase, cu o întorsătură unică, care va surprinde pe oricine îl joacă. Oferind câștiguri de până la 5.000x miza ta, se mândrește cu plăți în grup, câștiguri în cascadă și bonusuri interesante, cum ar fi funcția Merge Up și Free Spins cu multiplicatori în creștere. Poți chiar să cumperi bonus ul pentru acces instantaneu la runda bonus.

În această recenzie a jocului de păcănele Merge Up, vom explica tot ce trebuie să știi despre acest joc pentru a te ajuta să te decizi dacă să-l joci sau nu.


Lansare: 26.10.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 16 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiRTP ridicat de 97,25%.

DeschidețiCâștiguri de până la 5.000x miza ta

DeschidețiÎnvârtiri gratuite cu multiplicatori de până la 128x

DeschidețiOpțiunea Bonus de cumpărare directă

DeschidețiCaracteristica Chance x2

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată, câștiguri rare

Închide Gamă limitată de pariuri

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor BGAMING

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 97.25

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 50.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 6

Teme de joc

Gematnie


Funcționalități de joc

Cluster Pays Cumpărați Funcția Cascading/Avalanche wins Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins


Merge Up Recenzie de BETO Slots

Merge Up Recenzie de BETO Slots

Vă prezentăm Merge Up Slot

Joculca la aparate Merge Up se concentrează pe funcția inovatoare Merge Up , cu o temă familiară de pietre prețioase. Din start, te va întâmpina aspectul mai mare, cu 6 role și 6 rânduri. Acest joc se bazează pe mecanismul de plată cluster și pe rolele în cascadă pentru a acorda câștiguri și pentru a menține câștigurile.

Funcția Merge Up pare perfectă pentru acest slot, deoarece funcționează atât de bine cu celelalte bonusuri și cu aspectul. Acest slot are, de asemenea, Free Spins, în timpul cărora intră în joc multiplicatori în valoare de până la 128x. Funcțiile Buy Bonus și Chance x2 sunt destul de comune în sloturile BGaming, așa că își fac apariția și aici.

Verifică recenzia noastră video Merge Up și ia aceste bijuterii pentru o rotire pe sloturi gratuite fără descărcare. Te întrebi dacă acesta ar putea fi următorul tău slot preferat? Continuați să citiți pentru a afla de ce ar putea fi.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Gemstone Fusion Extravaganza

Temă și design: Gemstone Fusion Extravaganza

Temă și design: Gemstone Fusion Extravaganza

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

În Merge Up, pietrele prețioase sunt biletul tău spre câștiguri mari, deoarece îți îmbunătățesc și îți multiplică recompensele. Iată simbolurile și plățile aferente:

 • Simbolurigemă cu plată mare: Pietrele prețioase mov, roșii, albastru cer și galbene sunt simbolurile cu plată mare, care plătesc de la 25x la 50x din pariul tău pentru obținerea unui câștig cu 12 sau mai multe simboluri potrivite într-un grup.
 • Simboluri gemă cu plată mică: Simbolurile gemă cu plată mică sunt gemele albastre, verzi, roz și portocalii, care plătesc între 5 și 20x din miza dvs. pentru obținerea unui câștig în cluster cu 12 sau mai multe simboluri potrivite.
 • Simbolul Scatter: Simbolul Scatter este o piatră prețioasă multicoloră cu litera "S" pe ea. După cum probabil știți deja, vă va permite să declanșați Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Merge Up Video Slot

Cum să joci BGaming

Cum să joci BGaming's Merge Up

Vrei să știi cum poate fi jucat acest joc de păcănele? Iată cum să profiți la maximum de rotirile tale:

 • În primul rând, setați mărimea pariului în funcție de bankroll-ul dvs. Folosiți tastele săgeată la îndemână pentru a vă ajusta miza și setați-o între 0,20 și 50 €.
 • Familiarizați-vă cu jocul automat. Setați un număr de rotiri (până la 1.000) la pariul ales și lăsați rolele să se învârtă; nu este nevoie să faceți clic de fiecare dată.
 • Nu săriți peste tabelul de plăți și accesați-l cu ajutorul butonului i! Este ghidul tău pentru mecanica jocului, valorile simbolurilor și funcțiile bonus.
 • Butonul de rotire sau bara de spațiu de pe tastatură vă va permite să începeți să jucați.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Merge Up de BGaming

Caracteristicile bonus explicate în Merge Up de BGaming

Joculca la aparate Merge Up este plin de funcții bonus care duc jocul la noi înălțimi. Fiecare dintre ele adaugă o întorsătură unică care sporește entuziasmul și potențialul de câștig.

Funcția Merge Up

Acesta este bonusul unic după care se numește acest slot. Atunci când obțineți un câștig cluster cu 4 sau mai multe simboluri, câștigul este plătit, iar apoi unele simboluri câștigătoare dispar, în timp ce altele sunt actualizate la următorul cel mai bun simbol din tabelul de plăți.

Printr-o serie de câștiguri, cel mai slab plătit simbol poate fi actualizat la cel mai bine plătit simbol. Dacă obțineți un câștig cu simbolurile cele mai bine plătite, unele vor dispărea, iar restul vor fi transformate în simboluri scatter.

Funcția de rotiri gratuite

Din experiența mea, funcția Free Spins este adevăratul MVP atunci când vine vorba de obținerea acelor câștiguri mari râvnite. Pentru a o declanșa, va trebui să nimerești 4 sau mai multe simboluri Scatter pe role. Iată câte rotiri puteți obține:

 • 4 simboluri Scatter: Premiază 15 Free Spins
 • 5 Scatters: Acordă 18 rotiri gratuite
 • 6 sau mai multe Scatters: Îți oferă un număr impresionant de 20 Free Spins

În timpul acestui bonus, celulele în care ai obținut câștigurile vor fi marcate, iar dacă mai obții un câștig pe o celulă marcată, aceasta primește un Multiplicator 2x. Astfel, Multiplicatorul unei celule marcate crește de 2x pentru fiecare câștig și se aplică la orice câștig din care face parte.

Multiplicatorii rămân și pot urca până la 128x cu victorii consecutive pe acele celule. Aterizarea mai multor Scatters în timpul rundei poate, de asemenea, să redeclanșeze Free Spins. Iată câte rotiri puteți obține în timpul redeclanșărilor:

 • 4 Scatters: 5 Free Spins
 • 5 Scatters: 8 rotiri gratuite
 • 6 sau mai multe Scatters: 10 Free Spins (rotiri gratuite)

Caracteristica Buy Bonus

Pentru cei nerăbdători dintre noi, opțiunea Buy Bonus este o adevărată desfătare. Aceasta vă va oferi acces direct la runda Free Spins pentru 100x pariul dvs. curent. Rețineți că este posibil ca această funcție să nu fie disponibilă în toate țările.

Bonusul Chance X2

Funcția Chance X2 mi-a atras atenția ca fiind un joc strategic inteligent. Va trebui să plătești un plus de 25% pe lângă miza ta pentru a-ți dubla șansele de a declanșa Free Spins în jocul de bază. Optând pentru Chance X2 vă poate schimba cu adevărat tacticile și vă poate oferi un avantaj frumos atunci când vine vorba de a lovi acele runde bonus căutate.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștigă de 5.000x pariul tău în jocul video Merge Up!

Câștigă de 5.000x pariul tău în jocul video Merge Up!

Merge Up este o cursă cu volatilitate ridicată, cu un câștig maxim de 5.000x miza ta și un RTP generos de 97,25%. RTP-ul este cifra care iese cel mai mult în evidență, deoarece este extrem de rar să găsești sloturi cu un RTP de peste 97%. Câștigul maxim este justificabil, chiar dacă ar fi putut fi mai mare.

Trebuie să te ferești de varianța mare. Rata de reușită este de 3,04 din 10, ceea ce reprezintă o rată de reușită decentă pentru un slot cu varianță ridicată.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Merge Up Video Slot Merge Up merită?

Merge Up Video Slot Merge Up merită?

Merge Up Video Slot Merge Up merită?

Jocul ca la aparate Mer ge Up este o adevărată încântare datorită funcției excepționale Merge Up și a învârtirilor gratuite, care te ajută să treci la nivelul următor. RTP-ul ridicat de 97,25% face ca acest slot să fie și mai atractiv. Poate că dacă câștigul maxim ar fi fost mai mare, cum ar fi 10.000x pariul tău, acest slot ar fi fost un must-play pentru toți jucătorii. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie o mare problemă, deoarece șansele de a câștiga Max Win sunt extrem de mici.

Funcțiile bonus sunt adevăratele vedete aici. Free Spins formează emoția cu Multiplicatori care îți pot trimite câștigurile în aer, în timp ce Bonus Buy îți permite să sari direct în acțiune. Și dacă vă simțiți norocos, funcția Chance X2 vă poate dubla șansele de a nimeri acele râvnite Free Spins. Funcția Merge Up este o frumusețe pe care ar trebui să o vezi în acțiune, așa că nu voi discuta prea mult despre ea.

Rețineți doar că odată cu volatilitatea mare vine și un pic de risc. S-ar putea lovi câteva perioade de secetă între câștigurile mari. Dar dacă ești genul căruia îi place să meargă mare sau să meargă acasă, slotul Merge Up merită cu siguranță o rotire. Pe scurt, recomand acest slot tuturor jucătorilor care pot tolera varianța sa ridicată.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Merge Up Slot FAQ

Care este RTP-ul jocului de aparate Merge Up și poți câștiga mult? Săgeată Săgeată

Procentul RTP (Return to Player) al jocului Merge Up este impresionant, 97,25%, ceea ce îl plasează la limita superioară a sloturilor online. Acest joc oferă o experiență cu o variație ridicată, ceea ce înseamnă că, deși câștigurile s-ar putea să nu se întâmple la fel de frecvent, există potențialul de a pune în pungă până la 5.000 de ori miza ta atunci când se întâmplă.

Cum funcționează funcția Buy Bonus în jocul ca la aparate video Merge Up? Săgeată Săgeată

În Merge Up, opțiunea Buy Bonus îți permite să cumperi direct accesul la runda de Free Spins pentru 100 de ori pariul tău curent. Acest lucru poate fi un schimbător de joc, deoarece oferă o cale imediată către recompense potențial semnificative, deși merită să te gândești dacă costul se aliniază cu bugetul tău de joc.

Pot să joc un joc demo al jocului de păcănele Merge Up la BETO? Săgeată Săgeată

Da, puteți juca un demo al jocului Merge Up chiar aici, la BETO. Este o modalitate fantastică de a te familiariza cu toate caracteristicile și mecanismele sale de joc fără a risca bani reali. Dați-i o tură și vedeți cum vă place amestecul de pietre prețioase vibrante și oportunități interesante pentru câștiguri mari.

Ce face ca funcția Free Spins să fie specială în jocul ca la aparate Merge Up? Săgeată Săgeată

Funcția Free Spins din Merge Up nu înseamnă doar obținerea de rotiri suplimentare fără pariuri suplimentare. În timpul acestei runde, fiecare combinație câștigătoare va ilumina celule specifice cu Multiplicatori de celulă lipicioși care cresc odată cu câștigurile consecutive în acele celule, până la un Multiplicator impresionant de x128.

Cum funcționează plățile cluster și câștigurile în cascadă în acest joc? Săgeată Săgeată

În Merge Up, câștigurile sunt acordate prin grupuri de simboluri, mai degrabă decât prin linii de plată tradiționale. Atunci când formați un grup de simboluri gemene care se potrivesc, acel grup dispare, permițând noilor simboluri să coboare în cascadă de sus, oferind mai multe șanse de a forma combinații câștigătoare dintr-o singură rotire.

Cine a dezvoltat slotul online Merge Up și ce îl diferențiază de alte sloturi? Săgeată Săgeată

BGaming se află în spatele lumii captivante a jocului Merge Up. Ei au îmbinat mecanisme moderne de sloturi, cum ar fi plățile cluster și câștigurile în cascadă, cu imagini uimitoare și caracteristici bonus intrigante, cum ar fi Free Spins cu multiplicatori de celule lipicioase. Ceea ce îl diferențiază nu este doar RTP-ul său ridicat sau potențialul de câștig maxim, ci și gameplay-ul său captivant care combină strategia cu norocul pur și simplu.