MENIU
Căutare
Sloturi

Divine Fortune Megaways Joacă Gratuit

Divine Fortune Megaways Slot Demo

Divine Fortune Megaways Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Divine Fortune Megaways de NetEnt

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Divine Fortune Megaways Demo

Un slot video nou și îmbunătățit adus de NetEnt - Divine Fortune Megaways este cel mai recent slot cu jackpot din serie, după Divine Fortune. Divine Fortune Megaways este proiectat cu un model Megaways cu 117.649 de moduri de câștig, care pot fi operaționale la fiecare rotire. În plus, acest slot include diverse bonusuri și recompense, cum ar fi jackpoturi și o rundă de rotiri gratuite.


Lansare: 20.11.2020
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCapacitate Megaways mare

DeschidețiGrafică frumoasă și animații atrăgătoare

DeschidețiVârfuri de premii de până la 38000x

Contra Contra

Contra

Închide Nu sunt disponibile jackpot-uri progresive

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor NetEnt

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 96.09

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 7

Sloturi Linii de plată 117649

Teme de joc

Civilizații antice


Funcționalități de joc

Megaways Respin Wild Respins Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Minotaur Medusa


Introducere în Divine Fortune Megaways

La fel ca și prequel-ul său, Divine Fortune Megaways are o temă grecească antică. Deși jackpoturile sunt încă disponibile, acestea nu mai sunt jackpoturi progresive. Mai degrabă, această ultimă versiune introduce jackpot-uri fixe sau localizate.

Jocul este conceput să se îmbunătățească și să se schimbe în bine în mod continuu. Dispunerea din Divine Fortune Megaways include un model cu 6 role în care 2-7 rânduri sunt operaționale la fiecare rotire. Presupunând că toate cele 7 rânduri sunt operaționale, există 117.649 de moduri de a câștiga. Ca urmare, potențialul de câștig a crescut substanțial.

O altă veste excelentă pentru jucători este că NetEnt a decis să ofere o mare varietate de opțiuni de miză. Acest lucru înseamnă că jucătorii pot paria acum de la doar 0,10 până la 100 de credite la fiecare rotire.

Unul dintre liderii de piață de top din industria iGaming - NetEnt continuă să dezvolte jocuri care îi iau cu asalt pe jucători! Deși, am văzut numeroase jocuri populare de-a lungul anilor, cum ar fi Starburst, Gonzo's Quest, și Drive: Multiplier Mayhem, aceștia s-au impus ca lideri nominali în industria jocurilor de noroc online. În plus, fuziunea cu Red Tiger Gaming i-a ajutat să obțină o licență Megaways de la Big Time Gaming.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Divine Fortune Megaways RTP și volatilitatea

Un șoc uriaș pentru noi, în timp ce analizam acest joc bine conceput - Divine Fortune Megaways, a fost faptul că RTP-ul este de 96,06%. Pentru alte jocuri, acest lucru ar putea părea scăzut, dar pentru că este un joc cu jackpot, acest lucru este foarte mare!

Potrivit dezvoltatorilor jocului - NetEnt, Divine Fortune Megaways are o varianță medie. Acest lucru înseamnă că jucătorii se pot aștepta acum să câștige mai des. Cu toate acestea, aceste câștiguri nu vor fi la fel de mari ca cele de la Bonanza și Queens of Riches, care sunt jocuri Megaways comparativ mai volatile.

Divine Fortune Megaways RTP și volatilitatea

Divine Fortune Megaways RTP și volatilitatea

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus: Divine Fortune Megaways

În Divine Fortune Megaways, există numeroase bonusuri, recompense și caracteristici pe care le puteți linge pe buze. În această secțiune, ne vom scufunda în ceea ce sunt exact aceste caracteristici și bonusuri și la ce vă puteți uita după ce le activați sau le activați.

Falling Wild Respins

Această caracteristică, introdusă de NetEnt, care a fost foarte populară în rândul jucătorilor din jocul original Divine Fortune joc, se va aștepta să fie văzută și în Megaways. De fiecare dată când unul dintre simbolurile Pegasus aterizează pe ecran, funcția Falling Wild Respins va fi activată. Vei fi plătit de fiecare dată când vei câștiga atunci când wild-ul se află la locul său inițial. În consecință, wild-urile coboară un nivel și, ca urmare, primești un respin.

După ce respin-ul se oprește, vi se acordă bonusurile specifice câștigate. Atâta timp cât simbolurile wild continuă să apară pe ecran, acest lucru continuă. În plus, acest ciclu de respinning și de aterizare a wild-urilor poate continua pentru o perioadă lungă de timp - câștigând mai multe recompense!

Caracteristici bonus: Divine Fortune Megaways

Caracteristici bonus: Divine Fortune Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Divine Fortune Megaways - Rotiri gratuite

Pe Divine Fortune Megaways, vei observa o mână care ține un fulger - acesta este simbolul scatter. Mai mult, dacă prindeți un 4, 5 sau 6, se va activa prima recompensă de rotiri gratuite. În plus, vei primi până la 10, 15 sau chiar 20 de rotiri gratuite! În afară de asta, restul simbolurilor scatter, vizibile pe ecranul de declanșare a jocului de bază, vor duce la alte cinci rotiri gratuite.

Funcția Falling Wild Respins se declanșează în timpul rotirilor gratuite. La fel ca în originalul Divine Fortune slot - dacă ești suficient de norocos pentru a obține un simbol wild care este același cu cel deja prezent pe ecran, atunci acel wild specific se va mări pentru a acoperi întreaga rolă.


Divine Fortune Megaways Jackpots

Credem că este o mare dezamăgire pentru jucători faptul că NetEnt a decis să nu includă jackpoturile progresive în Divine Fortune Megaways. În plus, nu putem nega faptul că gameplay-ul jackpot-ului local, în joc, din Divine Fortune Megaways nu este nici pe departe la fel de impresionant ca în jocul original.

Există trei pictograme "Bonus Win" mai recente incluse pe role pe care le-ai putea observa în timpul bonusului de rotiri gratuite. Aceste pictograme sunt de culoare aurie, argintie și bronz. Dacă colectezi cinci dintre aceste trei monede, va rezulta o recompensă de plată în numerar (jackpoturile). Aceste monede valorează 10X, 25X și chiar 500X din miza dvs. respectivă!

Introducere în Divine Fortune Megaways

Introducere în Divine Fortune Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Divine Fortune Megaways - Verdict

Să începem recenzia finală a Divine Fortune Megaways cu argumentele pro ale jocului. Modul în care au adoptat mecanismul Megaways de la Big Time Gaming's și l-au fuzionat în Divine Fortune Megaways a îmbunătățit cu adevărat jocul. În plus, odată ce activați funcția Falling Wild Respins și obțineți suficiente Megaways active - câștigurile pot continua pentru o perioadă mai lungă de timp!

În afară de asta, bonusul cu rotiri gratuite este destul de interesant - mai ales pentru că trăsătura de re-învârtiri wild permite distracție și acțiune continuă. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că un multiplayer progresiv ar fi sporit și mai mult entuziasmul în joc.

Pe de altă parte, jackpot-urile sunt principalele aspecte negative pentru noi. Faptul că NetEnt a ales să elimine jackpoturile progresive este greu de înțeles pentru noi, deoarece acesta a fost principalul motiv pentru care atâtor jucători le-a plăcut să joace Divine Fortune. Prin neincluderea jackpoturilor progresive, NetEnt a ratat cu adevărat ținta unei experiențe de joc captivante.

Cu toate acestea, puteți câștiga în continuare sume mari de pe urma mecanicii active a slotului Megaways. Problema pentru mulți utilizatori constă în fapt - în loc să câștigi mult din jackpoturi, câștigurile mai mari vin din jocul de bază și din bonusul cu rotiri gratuite!

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Divine Fortune Megaways - ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Câți bani pot câștiga de pe Divine Fortune Megaways? Săgeată Săgeată

Cel mai mare premiu pe care îl poți câștiga de pe Divine Fortune Megaways este de 38000x miza ta. Chiar dacă jackpoturile progresive nu mai sunt disponibile ca în jocul original, aceasta este încă o sumă mare de bani.

Ce este Divine Fortune Megaways' RTP? Săgeată Săgeată

În Divine Fortune Megaways, RTP-ul este destul de ridicat - NetEnt a conceput jocul cu un RTP de 96,09%. Având în vedere faptul că acesta este un joc cu jackpoturi încorporate - este un RTP rezonabil.

Jackpoturile progresive sunt disponibile pe Divine Fortune Megaways? Săgeată Săgeată

Spre deosebire de jocul original, Divine Fortune Megaways nu include niciun jackpot progresiv. În schimb, NetEnt a ales să adauge ca alternativă trei jackpoturi localizate.

Ce tipuri de bonusuri și caracteristici sunt disponibile în Divine Fortune Megaways? Săgeată Săgeată

Există numeroase bonusuri și caracteristici disponibile în Divine Fortune Megaways. Printre acestea se numără un bonus de rotiri gratuite, o funcție wild re-spin și un bonus jackpot. Dar cel mai atrăgător dintre acestea sunt simbolurile în cascadă.

Cum se joacă runda bonus cu rotiri gratuite? Săgeată Săgeată

Pentru a juca runda bonus cu rotiri gratuite, trebuie să prinzi patru sau mai multe simboluri scatter oriunde pe ecran. Dacă în timpul rotirilor gratuite se declanșează funcția wild respin - Puteți câștiga mai multe rotiri gratuite dacă prindeți alte 4 sau mai multe simboluri scatter.