MENIU
Căutare
Sloturi

Divine Diamonds Joacă Gratuit

Divine Diamonds Slot Demo

Divine Diamonds  Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Divine Diamonds de Northern Lights Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Divine Diamonds  Demo

Divine Diamonds este o opțiune excelentă de joc ca la aparate video, dacă ești în căutarea unor jocuri cu tematică vintage.

Microgaming a conceput acest joc fantastic cu Northern Lights cu caracteristici și aspect atât retro, cât și modern.

Modificatorii sunt încorporați cu o caracteristică interesantă Hyperstrike, care poate fi foarte profitabilă. Există, de asemenea, o rundă de rotiri gratuite care vă așteaptă, unde vă puteți chiar dubla sau tripla câștigurile.

Citiți această recenzie în detaliu și aflați tot ce este de știut despre Divine Diamonds.


Lansare: 29.04.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X2250

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiJackpot decent de 2.000x

DeschidețiReînvârtiri aleatorii superbe

Deschideți2 tipuri de simboluri scatter

DeschidețiTema retro

DeschidețiDesigneri de renume

Contra Contra

Contra

Închide Fără Jackpot progresiv

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Northern Lights Gaming

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 96.24

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Da


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 120.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 20

Teme de joc

Stil clasic


Funcționalități de joc

Roată bonus FreeSpins Multiplier Respins Simboluri scatter FreeSpins Wild


Divine Diamonds

Divine Diamonds' aspect metalic

Divine Diamonds - Joc retro și modern

Divine Diamonds a făcut cunoștință cu lumea jocurilor online când Microgaming, unul dintre cele mai mari nume din lumea iGaming, s-a asociat cu Northern Lights pentru a dezvolta un titlu iGaming cu tematică retro.

Rolele sunt pline de simboluri clasice, cum ar fi cireșe, BAR, 7 norocoși, diamante etc. Aceste simboluri strălucitoare te întâmpină de îndată ce încarci jocul.

Divine Diamonds se bazează pe o grilă de joc cu 5 role și 3 rânduri , generând 20 de linii de plată pentru tine. Funcțiile bonus și un Jackpot decent de 2.000x fac din acest joc o alegere atractivă pentru oricine caută o experiență de rotire cu tematică vintage. Puteți seta orice miză cu care vă simțiți confortabil, între 0,20 € și 120 € pe rotire, ceea ce reprezintă o gamă extinsă.

Câștigurile din joc sunt livrate pe sistemul clasic de câștig bazat pe linii de plată, în care rezervați un câștig prin aterizarea unor combinații de 3 sau mai multe simboluri, de la stânga la dreapta, pe oricare dintre liniile de plată ale jocului.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tema retro, design și simboluri clasice

Design și temă

Divine Diamonds are o vibrație unică. Diferitele elemente grafice vă vor face să vă simțiți nostalgic. La început, când nebunia jocurilor de noroc era proaspătă și jucătorii căutau distracție în cazinourile din Las Vegas, aparatele de joc erau printre cele mai populare și iubite jocuri.

O schemă de culori argintiieste folosită în majoritatea locurilor pentru a da un aer metalic site-ului Divine Diamonds, iar fonturile au, de asemenea, un font digital. Designerii au făcut o treabă fantastică în ceea ce privește elementele vizuale și apreciem munca lor asiduă.

Toate cele cinci role sunt, de asemenea, proiectate într-un stil de rotire circulară, ceea ce vă oferă o senzație realistă. Trebuie doar să apeși butonul de rotire și vei simți că ecranul conține un bandit clasic cu un singur braț.

Simboluri

Deoarece slotul online se bazează pe o temă clasică, selecția de simboluri pentru Divine Diamonds este standardul la care te-ai aștepta în orice joc retro. Primești câteva cireșe, simboluri BAR, diamante, 7-uri și câteva simboluri speciale pe grilă.

Norocoșii 7 vin în 3 variante diferite, toate cu valori și câștiguri diferite. Vei întâlni, de asemenea, simboluri Wild speciale, care te ajută să obții câștiguri cu ușurință.

Scatterii sunt denotați de simbolurile Free Spins, care declanșează runda bonus.

Bonus special Spinner în Divine Diamonds

Bonus special Spinner în Divine Diamonds

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Divine Diamonds - Cum se joacă

Divine Diamonds este un joc simplu, care funcționează după mecanismul clasic bazat pe linii de plată. Modul de joc este simplu. Te vei învârti pe grila de joc de dimensiuni standard de 5x3, iar câștigurile se obțin prin obținerea de combinații de simboluri similare pe oricare dintre liniile de plată.

Diferitele opțiuni sunt plasate în partea dreaptă a ecranului de joc, împreună cu butonul de rotire. Dați click pe pictograma cu jetoane pentru a accesa comenzile de pariere, unde puteți alege orice nivel de miză între 0,20 € și 120,00 € pe rotire. Această gamă largă de pariuri asigură faptul că toate tipurile de jucători se vor bucura de sesiunea de joc, indiferent de alegere și preferințe.

Folosiți opțiunea de joc automat pentru a face rolele să se învârtă singure. Este o mecanică destul de utilă, care vă oferă o sesiune de rotire confortabilă și relaxantă. Divine Diamonds funcționează fără probleme pe dispozitive mai mici, cum ar fi telefoanele mobile și tabletele, și vă puteți bucura de acest slot fantastic oriunde doriți.

Atingerea unui câștig suculent în Divine Diamonds

Atingerea unui câștig suculent în Divine Diamonds

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus și stimulente divine

Divine Diamonds are un număr destul de mare de funcții bonus pentru un joc de păcănele cu o temă retro. Există un bonus Re-Spin declanșat aleatoriu care îți poate oferi un impuls surpriză în orice moment. Roata specială Fortune Wheel decide numărul de rotiri gratuite pe care le vei primi și valoarea multiplicatorului din runda bonus.

Să aruncăm o privire la caracteristici în detaliu:

Wilds

Simbolurile wild sunt indicate de logo-ul strălucitor Wild al slotului. Acest simbol special vă ajută să înlocuiți toate simbolurile, cu excepția diamantelor și a Scatterilor. Simbolul Wild vă oferă, de asemenea, câștiguri pentru obținerea de combinații de Wilds. Obții un câștig de 6,25x, 25x și 125x pentru combinații de 3, 4 și 5 simboluri împreună.

Scatters

Există două tipuri diferite de simboluri Scatter în slotul video Divine Diamonds. La fel ca la slotul online 9 Blazing Diamonds de la Spin Play, Scatterii denotați prin diamante oferă plăți instantanee în bani. Aceste Scatters cu diamante pot apărea în orice moment pe ecran pentru a vă mări câștigurile. Vei primi Multiplicatori superbi pentru aterizarea a 4 sau mai multe Scatters, iar valoarea Multiplicatorului poate crește până la 2.000x.

Celde-al doilea simbol Sc atter face ceea ce Scatterii din majoritatea jocurilor sunt concepuți să facă, ei declanșează runda de Free Spins. Aceste Scatter speciale apar doar pe cele 3 role din mijloc. Runda Bonus va începe cu o mică rotiță care apare pe ecranul de joc, care determină numărul de Free Spins și valoarea multiplicatorului atașat.

Roata Bonus Free Spins în Divine Diamonds

Roata Bonus Free Spins în Divine Diamonds

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Runda de rotiri gratuite

Rotiri gratuite

O roată care se învârte va apărea imediat ce prinzi suficiente simboluri scatter pentru a declanșa runda bonus. Această roată bonus îți va dezvălui câte Free Spins vei primi și care va fi valoarea multiplicatorului. Cel mai bun lucru la care puteți spera în Divine Diamonds este 30 de Învârtiri Gratuite cu un Multiplicator 3x.

Toate câștigurile dvs. în timpul rundei bonus sunt amplificate cu acest Multiplicator, cu excepția celor obținute de la Scatterele cu diamante.

Învârtiri pe rolă

Puteți declanșa aleatoriu o Re-Spin în timpul jocului. Există două tipuri de Re-Spins, "Locked Re-Spins" sau "All Reels Re-Spins".

În cazul Re-Spins blocate, unele role sunt blocate în spațiile lor, iar restul rolelor se învârt. În timpul "All Reels Re-Spins", toate rolele se învârt în ambele direcții - înainte și înapoi.

Runda specială de rotiri gratuite în Divine Diamonds

Runda specială de rotiri gratuite în Divine Diamonds

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

Divine Diamonds este un joc cu varianță medie, iar jucătorii cu diferite strategii de pariere și tehnici de joc îl vor găsi confortabil. Jocurile cu volatilitate medie sunt preferate de majoritatea jucătorilor de iGaming. Acestea oferă un gameplay excelent, care nu este nici plictisitor, nici copleșitor.

Vă veți bucura de un RTP de 96,24%, care este mai mare decât media sloturilor comparabile disponibile pe piață. Media industriei este de 96,0%.

Jackpotul din Divine Diamonds este plafonat la 2.000x, ceea ce nu este dezamăgitor pentru un joc cu varianță medie.

Aspectul mecanic și senzația de Divine Diamonds

Aspectul mecanic și senzația de Divine Diamonds

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul final al Divine Diamonds

Adesea, aparatele de joc excelente sunt create atunci când 2 dezvoltatori de sloturi își dau mâna, iar Divine Diamonds este un exemplu excelent în acest sens.

Divine Diamonds este o opțiune fantastică de sloturi video care este concepută pentru a oferi o sesiune de joc în stil retro.

Poți câștiga câștiguri de până la 2.000 de ori mai mari de la o singură rotire. RTP-ul este mai mare decât media și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța depozitului dvs.

Alăturați-vă astăzi distracției și încercați acest slot retro cu o întorsătură modernă. Testați Divine Diamonds cu versiunea noastră demo care este disponibilă aici la BETO.com.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Divine Diamonds

Care este cea mai mare victorie la care pot spera în Divine Diamonds? Săgeată Săgeată

Divine Diamonds îți permite să câștigi câștiguri de până la 2.000x valoarea mizei la o singură învârtire.

Ce este Divine Diamonds' Varianta și RTP? Săgeată Săgeată

Acest joc de păcănele este un joc cu varianță medie, iar RTP-ul este de 96,24%, peste medie.

Pot primi câteva rotiri gratuite pe Divine Diamonds? Săgeată Săgeată

Există o rundă de rotiri gratuite în Divine Diamonds, pe care o poți declanșa prin simboluri scatter. Poți câștiga până la 30 de Free Spins cu un multiplicator de până la 3x.

Ce este un bonus Random Re-Spins? Săgeată Săgeată

Divine Diamonds este o mecanică specială din Divine Diamonds, care te recompensează aleatoriu cu o Re-Spin în timpul jocului.

Cum pot câștiga Jackpoturile Scatter în Divine Diamonds? Săgeată Săgeată

Există două tipuri de simboluri scatter în Divine Diamonds. Unele simboluri Scatter declanșează runda Free Spins, iar unele Scatter îți oferă plăți instantanee în bani, cunoscute sub numele de premii Scatter Jackpot.

Pot să încerc Divine Diamonds gratuit fără să risc banii? Săgeată Săgeată

Da, ar trebui să înțelegeți bine un slot machine înainte de a vă pune banii în joc. Avem deja versiunea demo gratuită disponibilă pentru a o încerca aici la BETO.com.