MENIU
Căutare
MAI 2024

Sloturi de cazino - Istoria păcănelelor cu un singur braț

Istoria și a aparatelor de joc. Videoclipuri, informații și detalii pentru a vă îmbunătăți jocul.


De la bandiții cu un singur braț la aparatele de joc din Las Vegas

Istoria și a aparatelor de joc. Videoclipuri, informații și detalii pentru a vă îmbunătăți jocul.

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 23 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Un joc care a fost indispensabil cazinourilor încă de la începuturi este aparatul de joc, sau, așa cum este cunoscut în mod popular, clasicul bandit cu un singur braț. Acesta își face treaba de a ține pe toată lumea fericită și aproape fiecare jucător îi place să îi dea câteva rotiri atunci când merge la jocurile de noroc.

Ceea ce face ca bandiții cu un singur braț să fie atât de populari este faptul că sunt foarte ușor de folosit și nu necesită abilități speciale. Trebuie pur și simplu să tragi de o pârghie de pe partea laterală a aparatului, iar rolele încep să se învârtă în mod magic. Dacă ești norocos, poți deveni bogat doar trăgând de o pârghie. Atât tinerii, cât și bătrânii pasionați de pariuri se bucură de ele, iar acestea primesc dragoste în cazinouri de câteva decenii.

Un bandit cu un singur braț este atât un joc de cazino de epocă, cât și ceva care îi încântă pe jucători și în zilele noastre. Puneți un slot machine într-o cameră, iar acesta îi va adăuga farmecul clasic al Las Vegasului. Este, fără îndoială, cel mai popular aparat de cazino cu un singur jucător.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Ce este One Armed Bandit Slot Machines

Originea banditului cu un singur braț datează de mai bine de un secol, fiind inventat în San Francisco în 1898. Cu toate acestea, au avut nevoie de aproape o sută de ani pentru a traversa Marea Atlanticului și a ajunge în Europa. Aceste jocuri au fost autorizate în casele de jocuri franceze la sfârșitul anilor 1980.

Când au intrat în cazinouri, au devenit celebre cu porecla "banditul cu un singur braț", aceasta din cauza pârghiei cu o singură mână de pe ele. Acum, aceste piese clasice ale istoriei jocurilor de noroc trec printr-o revoluție digitală, iar era sloturilor online a început. Cu puterea internetului și a conexiunilor, potențialul de câștig al acestor jocuri a crescut, iar jackpoturile lor pot deveni foarte mari și valoroase.

Odată cu popularitatea tot mai mare a sloturilor online, bandiții cu un singur braț ies din lumina reflectoarelor. De acum înainte, o simplă tabletă poate fi folosită ca interfață a acestora, păstrând în același timp emoția proaspătă și amuzantă.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Cine a inventat sloturile de cazino (One-Armed Bandit)

Banditul cu un singur braț a fost mândria și strălucirea Vestului Sălbatic american, iar primul bandit mecanic cu un singur braț a fost construit la sfârșitul secolului al XIX-lea. Când a fost inventat, jocurile de noroc erau considerate un lux al clasei superioare, iar astfel de jocuri erau disponibile doar în cluburi private.

Charles Frey era un mecanic de origine germană care se amuza de alte jocuri de noroc și, cu spiritul său de pionierat, a inventat clasicul bandit cu un singur braț. Frey a inventat noul joc, ideea venind de la ruleta cu 36 de numere, un joc de noroc popular la acea vreme. Brațul învârtea rolele în mod independent, iar jucătorul câștiga un premiu dacă cele 3 clopote de libertate se aliniau unul cu celălalt.

Urmând visul american clasic, Frey și-a înființat compania numită Slot Machine Factory. Succesul și popularitatea sa au fost un pic încetinite din cauza interdicțiilor, dar nu s-a oprit niciodată. Cu timpul, Frey și-a transformat aparatul într-un fel de distribuitor de dulciuri, care plătea jetoane ce puteau fi schimbate pe dulciuri sau băuturi. Toate simbolurile inițiale au fost înlocuite, dar clopotul libertății a supraviețuit.

După perioada interbelică, bandiții cu un singur braț au apărut într-un oraș din America aflat chiar în mijlocul deșertului, Las Vegas. Apoi, banditul cu un singur braț a fost permis în cazinouri alături de alte jocuri de noroc, iar popularitatea sa a crescut și a crescut.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă One Armed Bandits One Armed Bandits Casino Games?

Joacă One-Armed Bandit Slots în Las Vegas și online.

Joacă One-Armed Bandit Slots în Las Vegas și online.

Banditul cu un singur braț este o poreclă a unui slot machine clasic, același tip pe care îl vedeți în cazinourile și sălile de jocuri din întreaga lume. Această poreclă este, de fapt, foarte potrivită pentru aparatele de păcănele. One-arm vine de la faptul că aceste aparate aveau o pârghie, de obicei pe o parte, care era folosită pentru a învârti rolele. Erau numite bandiți pentru că obișnuiau să fure banii și timpul jucătorilor atunci când aceștia jucau pe ele.

Odată ce aceste aparate magice au intrat în cazinouri, popularitatea lor nu s-a mai oprit și au devenit extrem de apreciate și iubite. Diferiți producători și-au făcut propriile aparate și veți găsi diferite tipuri de bandiți cu un singur braț atunci când intrați într-o sală de jocuri.

Acum, ai o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de sloturi. Multe modele au înlocuit complet maneta cu butoane de rotire și vin în modele atractive, cu sisteme muzicale și culori strălucitoare.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Bandiții cu un singur braț evoluează online

Principalul motiv pentru care bandiții cu un singur braț sunt atât de faimoși este faptul că sunt foarte ușor de jucat. Le joci cu scopul de a alinia simbolurile împreună pe ecran. Odată ce le aliniezi împreună, câștigi plăți. La fel ca în popularul joc mobil Candy Crush, aliniază 3 simboluri similare împreună și câștigi.

Așadar, tot ce trebuie să faci pe parcursul sesiunii de pariuri pe un bandit clasic cu un singur braț este să tragi maneta și literalmente nimic altceva. Dacă ai noroc, vei primi un premiu, altfel încearcă din nou. Pur și simplu luați o pungă de mărunțiș, găsiți aparatul preferat pe care să pariați, trageți în jos brațul banditului și așteptați rezultatul. Este magia acestei frumoase minuni a jocurilor de noroc.

Fondatorul Games Room Company, Reginald Waldersmith, era pasionat de colecționarea de echipamente de cazino vechi și avea cunoștințe profunde despre acestea. El obișnuia să fie mereu în căutarea celor mai uimitori și mai captivanți bandiți mecanici clasici clasici cu un singur braț.

Încercăm să păstrăm vie această pasiune pentru bandiții cu un singur braț și facem tot posibilul pentru a păstra această tradiție. Mulți dintre bandiții clasici cu un singur braț au fost transformați în format digital și îi găsiți pe toți aici, pe site-ul BETO.com. Nivelul de detaliere și designul acestor titluri sunt pur și simplu incredibile și ar trebui neapărat să le dați câteva rotiri gratuite.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Noul One Armed Bandits poate fi jucat online

Wild Fruit Super Wheel (Pariplay)

Wild Fruit Super Wheel este un nou joc de păcănele online inspirat din vechea școală one armed bandits.
Joacă acum

Joc gratuit

Wild Fruit Super Wheel este un nou joc de păcănele online inspirat din vechea școală one armed bandits.

Wild Fruit Super Wheel este un joc ca la aparate online modern, bazat pe tema fructelor. Acesta este dezvoltat de Pariplay și funcționează în format 5x3, ceea ce vă oferă 243 de linii de plată diferite pe care puteți paria.

Obții un RTP de 94,23%, ceea ce este puțin sub medie. Primești o grămadă de caracteristici speciale, cum ar fi wilds, multiplicatori și roata bonus.

Este versiunea digitală a clasicului one-armed bandits, iar acest joc particular se bazează în mare parte pe mecanica de școală veche a sloturilor clasice. Este versiunea digitală a clasicului one-armed bandits, iar acest joc particular se bazează în mare parte pe mecanica deșcoală veche a sloturilor retro.

Puteți încerca acest slot aici, la BETO.com, unde avem o versiune demo a acestuia. Trebuie doar să faceți clic pe această imagine și veți lansa jocul.

Există, de asemenea, niște bonusuri exclusive ale banditului cu un singur braț pe care le poți folosi pentru a câștiga bani reali, nu uita de ele.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Evoluția sloturilor One Armed Bandit

Datorită jocului captivant și a faptului că aproape nu există reguli, bandiții cu un singur braț au devenit extrem de populari în sălile de jocuri și în cazinourile online, și este foarte probabil să vedeți unul ori de câte ori vizitați un nou loc de pariere.

Cu timpul, bandiții cu un singur braț au primit și ei partea lor echitabilă de schimbări și modificări. În prezent, acestea nu mai sunt clasicele sloturi mecanice care au intrat pentru prima dată în lumea jocurilor de noroc și au devenit digitale și complet modernizate. Cu toate acestea, un lucru care a rămas exact la fel este cantitatea nebună de emoție pe care o posedă aceste aparate. Pur și simplu nu te poți opri din învârtitul rolelor odată ce le pornești, deoarece este atât de distractiv.

Trăim într-o eră dominată de sisteme uriașe de jocuri de noroc și de cazinouri online care oferă o tonă de opțiuni de pariere, inclusiv jocuri de cărți, jocuri live și opțiuni de bingo. Trăim într-o eră care este dominată de sisteme uriașe de jocuri de noroc și cazinouri online care oferă o tonă de opțiuni de pariere, inclusiv jocuri de cărți, jocuri live și opțiuni de ghidare bingo.

Acum să citim cum au evoluat digital acești bandiți clasici în sloturi online.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

One Armed Bandits Video Sloturi și Poker

Bandiții cu un singur braț au fost inspirați de poker.

Bandiții cu un singur braț au fost inspirați de poker.

Primii bandiți cu un singur braț au fost mașini mecanice care au fost introduse în jurul anului 1880 și care funcționau atunci când o monedă era introdusă în ele. Arătau ca un joc de poker standard, cu 5 role și 50 de cărți de joc. Funcționau atunci când se trăgea de pârghia lor după ce se introducea o monedă în ele.

În cazul unui câștig la aparat, câștigurile nu erau chiar clar definite. Dacă se obținea o combinație câștigătoare, jucătorul putea cere barmanului sau proprietarului o halbă de bere sau un trabuc. Astfel, bandiții cu un singur braț au devenit cunoscute în mod popular sub numele de slot machines, modelul liberty bell fiind unul dintre cele mai populare.

În 1980, la aparatul clasic au fost adăugate încă două role, iar aceste versiuni mai noi aveau un braț în loc de pârghie. Nu au fost pe placul jucătorilor, deoarece oricine putea revendica premiul trăgând de acel braț. Acest lucru a dus la celebra inscripție "Vă rugăm să nu trageți de mâner" de lângă aparat. Cu toate acestea, jucătorii nu i-au acordat prea multă atenție.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Liberty Bell a schimbat sloturi de jocuri de noroc

Liberty bell a schimbat pentru totdeauna aparatele de joc.

Liberty bell a schimbat pentru totdeauna aparatele de joc.

În 1898 , Fey a introdus un aparat care avea un sistem de plată automată, denumit "Liberty Bell".

Acesta oferea un câștig de 10 monede de cinci cenți atunci când un jucător obținea 3 simboluri Liberty Bell la rând.

Acest lucru a dus la o creștere puternică a popularității aparatelor de joc. Chiar dacă au fost interzise oficial, Fey a fabricat sute de astfel de sloturi.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sloturi cu fructe au devenit un standard

Fruit Party (Pragmatic Play) (Pragmatic Play)

fruit party by pragmatic play sunt inspirați de vechii bandiți ai fructelor!
Joacă acum

Joc gratuit

fruit party by pragmatic play sunt inspirați de vechii bandiți ai fructelor!

După introducerea sistemului de plată automată, următoarea mare schimbare și evoluție a sloturilor clasice a venit odată cu introducerea aparatelor cu tematică de fructe. În aceste sloturi, simbolurile standard ale cărților au fost înlocuite cu simboluri fermecătoare și atrăgătoare inspirate de fructe, precum mere, piersici, cireșe și portocale.

Atunci când au fost introduse, plățile acestora au fost compensate prin acordarea de gume cu aromă de fructe, care se potriveau cu tema generală. De asemenea, a fost introdus pentru a adera la legile anti-gambling și la reglementările legale.

Aceste aparate cu tematică de fructe au devenit nebunește de populare. Chiar și astăzi, veți găsi că cei mai populari dezvoltatori de iGaming au multe sloturi cu tematică de fructe în colecțiile lor de jocuri.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sloturi electromecanice și Сontemporane

În 1964, a fost inventat primul dispozitiv electromecanic de sloturi, care se numea Money Honey. Datorită mecanismului actualizat și sistemului avansat, aparatul său a fost capabil să plătească și să primească în jur de 500 de monede în mod automat, fără a fi nevoie de asistență tehnică externă. Apoi, în 1996, a apărut primul slot video care avea un joc bonus special numit Reel'Em, care se afla pe un al doilea ecran.

Acum, universul jocurilor de noroc online este un adevărat paradis pentru jucătorii de noroc, iar tu ai la dispoziție o mare varietate de sloturi online din care poți alege. Poți alege fie un slot modern de acțiune rapidă, fie un titlu cu tematică clasică și ritm lent. Există diferite configurații ale grilei de joc. Unele vin cu 3 role, altele cu 5 role, iar altele cu variante și mai largi. Caracteristicile speciale, cum ar fi promoțiile speciale, cum ar fi rotirile gratuite, jackpoturile progresive și simbolurile wild, adaugă, de asemenea, o întorsătură interesantă acestor bandiți moderni cu un singur braț.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sloturi online bătându-i pe bandiții cu un singur braț!

Book of Dead (Play'n GO)

unul dintre cei mai populari bandiți înarmați din lume online este Book of Dead.
Joacă acum

Joc gratuit

unul dintre cei mai populari bandiți înarmați din lume online este Book of Dead.

Jocurile ca la aparate online pe care le cunoaștem astăzi au luat naștere în 1994, când Barbuda și Antigua au semnat un acord de liber schimb pentru activitățile comerciale din regiunea Caraibelor.

Acest acord a permis tuturor companiilor din întreaga lume să opereze cazinouri online în mod legal. Primul cazinou online și-a început activitatea în 1995. Când acest cazinou online a început să funcționeze, mulți jucători s-au confruntat cu probleme, iar în 1996 a fost înființată și o Comisie de jocuri de noroc Kahnawake în Canada.

Acest lucru a dus la o creștere a numărului de jucători online. Cu toate acestea, în același an, jocurile de noroc online au fost interzise în SUA, odată cu ratificarea legii Unlawful Internet Gambling Enforcement Act.

Europa nu a urmat același drum ca SUA și a ales să reglementeze jocurile de noroc online în loc să le interzică complet. Astfel, europenii s-au putut bucura în continuare de bandiții cu un singur braț în formele lor moderne și încărcate de putere.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Joacă online Bandits online gratuit aici la BETO!

Jocurile de păcănele online sunt pline de distracție și ar trebui să le încerci dacă nu ai făcut-o până acum. Acestea oferă potențiale de câștig foarte mari și vin cu jackpoturi încărcate, oferind câștiguri cu valori care se înalță în ceruri.

Clasicii bandiți cu un singur braț erau diferiți de sloturile video moderne, care sunt mândria cazinourilor online în aceste zile. Aceste titluri îți oferă recompense atât de uimitoare încât îți poți bifa întreaga listă de dorințe dacă prinzi o combinație super norocoasă cu un pariu de dimensiuni bune.

Aceste one-armed bandits online au început să devină populare la sfârșitul anilor '90, iar nebunia lor a crescut de atunci. Primul slot video a fost creat de către popularul dezvoltator Microgaming, iar acesta încă dezvoltă multe titluri de jocuri de noroc online care sunt îndrăgite de jucătorii săi din întreaga lume.

O mulțime de schimbări au fost introduse în cazul bandiților cu un singur braț, iar acum vin cu caracteristici moderne pentru a adăuga un pumn puternic și entuziasm la jocul tău. Primești bonusuri unice, care sunt speciale pentru diferite titluri, alături de caracteristicile generale, speciale, cum ar fi teme, jackpoturi, simboluri wild, runde de rotiri gratuite și multiplicatori.

În fiecare zi, din ce în ce mai mulți pariori devin fani ai sloturilor online, iar acest lucru este destul de clar din numărul de persoane care se înregistrează zilnic la cazinourile online. Producătorii creează titluri de sloturi video cu teme atât de diverse și captivante încât devine pur și simplu imposibil să nu fii atras de ele.

Aveți parte de teme bazate pe supereroi, fructe, diferite culturi, elemente fantastice, animale sălbatice și multe altele. Cu o selecție atât de diversă de jocuri de păcănele disponibile pentru voi, jucătorii, ar putea deveni puțin confuz în ceea ce privește jocul pe care să îl încercați. Dezvoltatorii iGaming înțeleg acest lucru și vă permit să le încercați jocurile lor gratuit, unde învârtiți rolele fără să pariați niciun ban.

Puteți găsi aceste versiuni demo disponibile aici, la BETO, unde am curatoriat o selecție frumoasă cu mii de sloturi online. Încearcă atât bandiții cu un singur braț noi, cât și pe cei vechi digitalizați, și bucură-te!

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente legate de bandiții cu un singur braț

Bandiții cu un singur braț sunt aparatele de joc de tip slot-machine, care sunt cele mai vechi, mecanizate și care funcționau cu clasica pârghie. Aceasta este selecția BETO a celor mai frecvente întrebări și răspunsuri cu privire la clasicele one-armed bandits.

Care este motivul pentru care aparatele de joc au primit porecla de bandiți cu un singur braț? Săgeată Săgeată

Aparatele de joc au devenit cunoscute sub numele de "bandiți cu un singur braț", deoarece aveau o pârghie clasică care era folosită pentru a învârti rolele. Erau cunoscuți ca bandiți deoarece obișnuiau să vă fure banii și timpul, fiind aparate de joc.

Când și cine a inventat bandiții cu un singur braț? Săgeată Săgeată

În 1895, primul bandit cu un singur braț cunoscut a fost inventat de un mecanic de origine germană, Charles August Fey. Prima mașină funcționa pe baza unui sistem mecanic de bază și era automatizată pentru a genera câștiguri pe cont propriu.

În ce mod au funcționat primele sloturi mecanice? Săgeată Săgeată

Primii bandiți cu un singur braț au funcționat pe baza unui mecanism destul de simplu. Când trăgeai de mânerul lor, acesta răsucea o bară cu came împotriva unui resort puternic și trăgea un cârlig care se încarcă cu un resort în pornire. Apoi, camele retrăgeau stopurile de la mulinetă, iar la sfârșitul cursei, cârligul cădea de pe o altă came. Acesta a prins plăcuțele dințate care învârteau mulinetele, oprind rotirea.

Există posibilitatea ca online one-armed bandits să fie trucat? Săgeată Săgeată

Nu, în zilele noastre nu există modalități prin care să poți trișa la un aparat de joc online. Dezvoltatorii își creează produsele cu generatoare de numere aleatorii avansate, ceea ce face imposibil să prezici sau să influențezi rezultatul unui slot. Poți doar să te uiți la RTP și la ratingul de volatilitate perceput al sloturilor înainte de a paria pe ele.

Cum se numește "brațul" unui slot machine? Săgeată Săgeată

Brațul unui slot machine este cunoscut sub numele de Bandit. Acest nume provine de la pârghia care se afla pe partea laterală a primului aparat de sloturi mecanic, care era folosită pentru a începe jocul. Era un braț funcțional al mașinii și era folosit pentru a o opera. În cele din urmă, întregul aparat a ajuns să fie numit Bandit cu un singur braț.

Care este simbolul BAR în "Bandiții cu un singur braț"? Săgeată Săgeată

Trebuie să fi văzut simbolul bară în multe sloturi online și sloturi mecanice. Acesta este de fapt o imagine stilizată a unei gume de mestecat și, de asemenea, logo-ul unei companii. Conform unor surse vechi, este posibil ca firma din acel logo să fi fost Bell-Gum Fruit Company. Un lucru care este sigur este că simbolul BER este o parte indispensabilă a temei clasice a fructelor în slot machines,

Cum se numesc diferitele părți ale bandiților cu un singur braț? Săgeată Săgeată

În general, un bandit cu un singur braț are părți care sunt similare în majoritatea cazurilor și care pot fi găsite în aproape fiecare slot machine, cum ar fi tabelul de plăți, rolele, butonul sau maneta de rotire și simbolurile.