MENIU
Căutare
Sloturi

Extra Juicy Megaways Joacă Gratuit

Extra Juicy Megaways Slot Demo

Extra Juicy Megaways Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Extra Juicy Megaways de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Extra Juicy Megaways Demo

Oferit de Pragmatic Play Studios, bucurați-vă de un deliciu dulce și fructat cu noul joc ca la aparate Extra Juicy Megaways.

Bazat pe o matrice de tip grilă 6x7, acest joc de păcănele vă oferă șansa de a câștiga un câștig total de 5.000x premii în bani prin nu una, ci 117.649 de posibilități de câștig. Joacă acum pentru a obține caracteristici bonus interesante și un pachet de bun venit generos.

Recenzia noastră despre jocul de păcănele Extra Juicy Megaways vă oferă o perspectivă mult mai detaliată despre ceea ce vă așteaptă în magazine.


Lansare: 10.02.2022
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 11 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 5.000x

DeschidețiCaracteristica Bonus Buy

DeschidețiÎnvârtiri gratuite cu multiplicatori

DeschidețiRată RTP peste medie

DeschidețiMotorul de joc Megaways mare

Contra Contra

Contra

Închide Învârtirile gratuite nu pot fi declanșate din nou

Închide Variație ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.42

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 7

Sloturi Linii de plată 117649

Teme de joc

Fructe


Funcționalități de joc

Bonus Bet Megaways Cumpărați Funcția Cascading/Avalanche wins Joc de risc Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Savurează un bonom fructat în cel mai nou slot video Pragmatic Play

Savurează un bonom fructat în cel mai nou slot video Pragmatic Play

Extra Juicy Megaways online Slot de la Pragmatic Play

Învingeți căldura verii cu fructe proaspete și o experiență răcoroasă de cazino în cel mai nou joc de sloturi de cazino din Pragmatic Play lansare, jocul Extra Juicy Megaways. Acest slot retro cu fructe oferă o matrice modernă cu 6 role și până la 117.649 de moduri de câștig.

De data aceasta, designerii jocului au creat unul dintre cele mai elegante jocuri de pe piață. Aspectele vizuale transpiră eleganță și prezintă animații fluide și culori vibrante. Și asta nu este tot.

Jocul ca la aparate Extra Juicy Megaways găzduiește funcțiile bonus preferate, de la Free Spins și Multiplicatori până la Tumble Wins și funcția Ante Bet.

Discover jocuri noi și interesante la cazinourile dvs. online preferate la BETO.com.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și simboluri

Temă și design

Jocul de păcănele Extra Juicy Megaways se inspiră vizual din jocurile de cazino Pragmatic play mai vechi, ceea ce este un compliment. Pragmatic Play sloturile sunt bine cunoscute pentru grafica lor de top și experiența de joc fără cusur.

Peste o grilă albă simplă cu contururi aurii, acest slot de cazinou online își luminează fundalul în nuanțe de albastru și roz.

Și pentru ca lucrurile să sune un pic mai energic, o partitură muzicală electrizantă cu siguranță creează atmosfera pentru o cursă memorabilă.

Simboluri

La fel ca și predecesorul său, slotul Extra Juicy Megaways are o tabelă de plăți cu simboluri de fructe de școală veche. Vei întâlni simboluri Cireșe, Lămâi, Struguri, Struguri, Kiwi, Portocale, Prune, Afine, Pepeni, un Clopoțel de Aur și simbolurile Lucky Number 7.

Dintre acestea, simbolul Lucky 7 are cea mai bună valoare pentru plata sa de 6x în schimbul a șase simboluri identice.

O absență notabilă este cea a simbolului Wild, pe care simbolul Scatter îmbrăcat în diamante îl va acoperi. În cele din urmă, un simbol notoriu poate debloca runda bonus pentru cei norocoși.

Creșteți mizele și câștigurile cu 25% cu funcția Ante Bet.

Creșteți mizele și câștigurile cu 25% cu funcția Ante Bet.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Extra Juicy Megaways - Cum se joacă

O caracteristică notabilă a jocurilor de cazino Pragmatic Play este ușurința de joc. Iar Extra Juicy Megaways nu este, în niciun caz, o excepție. Ceea ce este important aici este să înțelegem cum funcționează motorul de joc Megaways.

Urmați sfaturile noastre pentru a vă bucura de o experiență de joc fără cusur și pentru a cunoaște cele mai bune sfaturi pentru a duce acasă teancuri de bani:

  • Dați click pe butonul "Play" pentru a ajunge la rolele cu stropire.
  • De asemenea, puteți folosi aceeași pictogramă pentru a iniția rotirile, iar dacă o țineți apăsată, activați rotirile din modul Turbo pentru un joc mai rapid.
  • Folosiți "Opțiunile + și -" pentru a vă seta limitele de pariere, inclusiv nivelurile de pariere și valorile fisei. Intervalul de pariere se situează între 0,20 € și 100 € pe rotire.
  • Jucătorii pot accesa setările sistemului prin intermediul opțiunii de meniu "Three-Barred" din partea stângă a rolelor.
  • Nu uitați niciodată să pariați în mod responsabil. Nu este amuzant să pierzi bani atunci când nu ar trebui să pierzi niciunul în primul rând.
  • Jucați întotdeauna cu limite de câștiguri/pierderi prestabilite.
Învârte roata în funcția Gamble pentru a debloca rotiri gratuite bonus.

Învârte roata în funcția Gamble pentru a debloca rotiri gratuite bonus.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Runda Bonus Free Spins și mai multe funcții bonus

Jocul ca la aparate Extra Juicy Megaways are cinci funcții bonus grozave pentru a vă oferi un festin de vară fantastic. Aflați mai multe despre aceste bonusuri suculente mai jos:

Funcția Tumble

La fel ca majoritatea sloturilor Megaways, acest joc de păcănele vine cu notorietatea funcției Tumble. Aceasta, însă, vine cu o surpriză.

În loc să înlocuiască doar simbolurile câștigătoare, sunt înlocuite toate rolele câștigătoare. Simboluri noi vor ateriza apoi pe role pentru a crea un potențial lanț de combinații câștigătoare.

Funcția Ante Bet

Disponibilă în anumite regiuni, jucătorii pot opta pentru un rulaj de miză mai mare(până la 25%) în timpul jocului de bază cu funcția Ante Bet.

Această funcție bonus crește, de asemenea, șansele de a debloca funcția bonus de rotiri gratuite.

Funcția Gamble Wheel

Înainte de începerea rundei bonus, puteți juca un mini-joc de rotire a roțiipentru a obține rotiri gratuite bonus.

Aveți grijă, însă. Se numește funcția Gamble Wheel cu un motiv anume. Pierdeți rotirea roții și veți sfârși prin a pierde.

Funcția Free Spins

Aterizați patru sau mai multe simboluri Diamond Scatter pe role pentru a activa funcția bonus Free Spins. Odată declanșată, jucătorii pot primi până la 20 de rotiri suplimentare.

În timpul rundei bonus, toate simbolurile Scatter vor acționa ca simboluri Multiplicator și vor purta o valoare aleatorie a Multiplicatorului de câștig de până la x15.

Funcția Bonus Buy

Poți sări peste măcinarea fără minte pentru jocul bonus din acest slot de cazino și poți cumpăra direct Free Spins pentru un câștig de 100x cu ajutorul funcției bonus buy.

Bucură-te de rolele în cascadă cu funcția Tumble Win pentru a forma combinații de câștiguri consecutive.

Bucură-te de rolele în cascadă cu funcția Tumble Win pentru a forma combinații de câștiguri consecutive.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Extra Juicy Megaways RTP, Volatilitate și Cel mai mare câștig

Jocul ca la aparate Extra Juicy Megaways are o rată RTP peste medie de 96,42% (care crește până la 96,48% prin intermediul funcției Bonus Buy) și folosește un model de joc cu volatilitate ridicată. Așadar, vă puteți aștepta la câștiguri mici mai frecvente. Premiile mari vor avea nevoie de ceva răbdare pentru a fi deblocate.

În acest joc ca la aparate de cazino, poți juca pentru a avea șansa de a câștiga o sumă maximă de 5.000x miza ta totală.

Joacă Extra Juicy Megaways și câștigă un premiu în bani maxim de 5.000x

Joacă Extra Juicy Megaways și câștigă un premiu în bani maxim de 5.000x

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Extra Juicy Megaways - Verdict final: Luați sau săriți?

Facem un apel către toți fanii aparatelor cu tematică de fructe. Dacă vă plac aceste sloturi video, o să vă placă și acesta. Pragmatic Playa făcut o treabă splendidă pentru a crea o experiență de joc distractivă cu slotul Extra Juicy Megaways.

Deși este similar cu predecesorul său în ceea ce privește gameplay-ul, adăugarea mecanicii Megaways aduce viață și distracție plină de savoare la formula încercată și testată. Câștigarea s-a simțit mai mult ca o realizare în slotul de fructe anterior, cu premiile sale mai mari, dar 5.000x pariul tot nu este o sumă mică. Deci, ar fi bine să fii pregătit să mergi cu totul în ofensivă în jocul principal.

Și cu toate funcțiile sale bonus grozave, acest joc devine o captură instantanee, mai ales pentru jucătorii noi.

Jucați Extra Juicy Megaways gratuit prin jocul nostru demo aici la BETO.com. Jucătorii noi se pot înscrie astăzi pentru a câștiga bonusuri de bun venit interesante și pentru a descoperi următoarea lor mare aventură la unul dintre cazinourile noastre online recomandate.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente despre slotul Extra Juicy Megaways

Care este câștigul maxim în jocul ca la aparate Extra Juicy Megaways? Săgeată Săgeată

În acest joc de păcănele, poți juca și poți câștiga un câștig maxim de 5.000x miza totală.

Care este RTP-ul și varianța în jocul ca la aparate Extra Juicy Megaways? Săgeată Săgeată

Acest joc de păcănele are o rată RTP de 96,42% și folosește un model de joc cu variație mare.

Jocul ca la aparate Extra Juicy Megaways are o rundă bonus Free Spins? Săgeată Săgeată

Da, acest joc de păcănele vine cu o funcție bonus Free Spins - prinde patru sau mai multe simboluri Scatter pentru a activa jocul bonus și bucură-te de simboluri Multiplicator și de bonusuri care îți lasă gura apă.

Care sunt funcțiile Pay from Anywhere și Tumble Win din jocul ca la aparate Extra Juicy Megaways? Săgeată Săgeată

Jocul ca la aparate Extra Juicy Megaways este prevăzut cu mecanismul Megaways, care permite jucătorilor să formeze combinații câștigătoare din orice parte a rolelor, creând astfel multe moduri potențiale de câștig. Între timp, funcția Tumble Win înlocuiește simbolurile câștigătoare și rolele întregi cu simboluri mai noi.

Este jocul ca la aparate Extra Juicy Megaways sigur de jucat? Săgeată Săgeată

Comisia Națională de Jocuri de Noroc din Marea Britanie a evaluat toate jocurile de cazinou Pragmatic play ca fiind sigure și securizate. Astfel, puteți fi siguri că nu veți fi înșelați în timp ce jucați slotul Extra Juicy Megaways.

Cum pot juca gratis jocul ca la aparate Extra Juicy Megaways? Săgeată Săgeată

Joacă Extra Juicy Megaways gratuit cu jocul nostru demo la BETO.com astăzi.