MENIU
Căutare
Sloturi

Cyclops Smash Joacă Gratuit

Cyclops Smash Slot Demo

Cyclops Smash  Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Cyclops Smash de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Cyclops Smash  Demo

Ciclopul este furios și este pe cale să spargă totul pentru a-ți oferi câștiguri mari în jocul ca la aparate Cyclops Smash. Acest slot are un layout 7x7 și acordă câștiguri prin mecanismul Cluster Pays. Pragmatic Play se bazează pe funcția Smash pentru a face acest slot interesant. În plus față de bonusul Smash, acest slot are Free Spins, funcția Tumble și funcția Buy Free Spins.

În această recenzie a slotului Cyclops Smash, vom vedea dacă gigantul cu un singur ochi este suficient de puternic pentru a-ți oferi câștigurile pe care le meriți sau nu.


Lansare: 04.09.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X10000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 13 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 10.000x din miza dvs.

DeschidețiMultiplicator persistent al câștigurilor la rotirile gratuite

DeschidețiRole mai mari cu mecanica Cluster Pays

DeschidețiBonusul Smash este atât de distractiv

DeschidețiCumpărați funcția Învârtiri gratuite

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.06

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 240.00

Sloturi Role 7

Sloturi Rânduri 7

Teme de joc

Civilizații antice Fructe


Funcționalități de joc

Cluster Pays Cumpărați Funcția Symbol Swap Cascading/Avalanche wins FreeSpins Multiplier Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter


4 sau mai multe simboluri Scatter te vor premia cu Învârtiri Gratuite în jocul ca la aparate Cyclops Smash.

4 sau mai multe simboluri Scatter te vor premia cu Învârtiri Gratuite în jocul ca la aparate Cyclops Smash.

Bine ați venit la slotul online Cyclops Smash de la Pragmatic Play

Pragmatic Play a creat slotul Cyclops Smash, care prezintă creatura mitică Cyclops din mitologia greacă. Deoarece acest slot se bazează pe ciclop, caracteristica principală este mecanismul Smash. În bonusul Smash, ciclopul sparge pământul și rearanjează simbolurile în mod favorabil.

Un slot bazat pe o creatură uriașă trebuia să aibă role mai mari, așa că acest slot are 7 role și 7 rânduri. Mecanica Cluster Wins este perfectă pentru un slot cu role mari, așa că Pragmatic Play a inclus-o aici. Mecanismul Tumble este un alt bonus care îmbunătățește acest slot, oferindu-ți mai multe oportunități suplimentare de câștig.

Funcția în care totul trece la nivelul următor este runda bonus Free Spins, deoarece are un Multiplicator de câștig progresiv. Vom explica în curând cum crește Multiplicatorul la Free Spins și la toate celelalte, așa că continuați să citiți.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tema ciclopilor și grafica de desene animate

Temă și design

Acest joc se bazează pe mitologia greacă, unde a apărut pentru prima dată Ciclopul. Ciclopii erau giganți care aveau doar un singur ochi, iar în mitologia greacă, trei frați ciclopi au făurit fulgerul lui Zeus. Unul dintre cei mai populari zei greci nu ar fi avut cea mai puternică armă a sa dacă nu ar fi fost ciclopii.

Tema acestui slot nu este la fel de serioasă ca mitologia din care este inspirată. Poți vedea un ciclop de desene animate cu un mohawk care stă în picioare în partea dreaptă a rolelor. El se află pe o plajă cu casa sa în fundal. Un pescăruș animat este, de asemenea, acolo, dar nu pare să se teamă de ciclopul furios. Muzica de fundal este funky și amuzantă, așa că nu ar trebui să te plictisească.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt căștile grecești, pietrele prețioase albastre și carnea, care plătesc între 200x și 1.000x din pariul tău pentru aterizarea a 15 sau mai multe simboluri în combinații câștigătoare. Simbolurile cu plată mică sunt strugurii, măslinele, portocalele și lămâile, care plătesc între 20x și 40x din pariul tău pentru aterizarea a 15 sau mai multe simboluri câștigătoare într-o combinație.

Simbolul Scatter este un meteorit și nu există niciun simbol Wild în acest joc de cazino.

Multiplicatorul de câștiguri va acorda mai multe câștiguri masive în runda Free Spins.

Multiplicatorul de câștiguri va acorda mai multe câștiguri masive în runda Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Cyclops Smash Slot Online

Sloturile sunt unul dintre cele mai ușor de jucat jocuri de cazino, deoarece trebuie doar să apăsați câteva butoane pentru a le juca. În continuare sunt prezentate lucrurile pe care trebuie să le știi pentru a juca acest slot:

  • Folosiți butoanele plus și minus din dreapta jos pentru a vă ajusta nivelul pariului. Mărimea pariului dvs. poate fi între 0,20 € și 240 €, așa că aveți o gamă destul de mare de pariuri cu care puteți lucra.
  • În stânga jos, poți accesa setările și tabelul de plăți și poți activa sau dezactiva sunetul.
  • Nu este necesar să parcurgeți tabelul de plăți sau să ajustați setările.
  • Când sunteți gata să începeți să jucați, puteți face clic pe butonul de învârtire sau atingeți bara de spațiu.

Câștigurile din acest joc de păcănele vor fi acordate atunci când prindeți 5 sau mai multe simboluri identice care sunt conectate pe orizontală sau pe verticală. Așadar, aterizarea unui număr suficient de mare de simboluri potrivite împreună este suficientă pentru a câștiga în acest joc.

Câștigă între 10 și 16 rotiri gratuite după ce prinzi 4 sau mai multe simboluri Scatter.

Câștigă între 10 și 16 rotiri gratuite după ce prinzi 4 sau mai multe simboluri Scatter.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus uimitoare

Poți urmări cum se rostogolesc rolele sau cum se rearanjează simbolurile prin intermediul bonusurilor captivante pe care le are acest joc ca la aparate. Învârtirile gratuite au un Multiplicator de câștig și le poți cumpăra. Să aruncăm acum o privire detaliată asupra funcțiilor.

Funcția Tumble

Această caracteristică este acolo pentru a vă ajuta să profitați la maximum de orice câștig care aterizează. Toate simbolurile implicate într-un câștig dispar, iar simbolurile care rămân cad în partea de jos a ecranului, iar apoi noi simboluri cad pentru a umple rolele.

După ce noile simboluri cad, puteți obține noi câștiguri și continua acest proces. Tumble-urile continuă atâta timp cât trebuie, dar se vor încheia atunci când nu mai apar alte câștiguri.

Funcția Smash

Funcția Smash se poate declanșa aleatoriu atunci când nu mai apar câștiguri după încheierea unei învârtiri sau a unei tumble. Aceasta va rearanja 5, 8, 12 sau toate simbolurile de pe role, astfel încât acestea să ajungă în poziții noi.

Simbolurile vor fi aranjate în funcție de valoarea lor de plată, astfel încât simbolurile care plătesc cel mai puțin vor fi în partea de sus, iar cele care plătesc cel mai mult vor fi în partea de jos. Cu toate acestea, nu există nicio garanție că veți obține combinații noi prin această funcție.

Dacăobțineți câștiguri după un Smash, tumbling-ul va continua. Un alt Smash poate fi declanșat atunci când nu aveți niciun câștig disponibil pe role.

Runda de rotiri gratuite

Aterizarea a minimum 4 simboluri Scatter va declanșa runda bonus Free Spins. Iată câte rotiri veți obține în funcție de numărul de simboluri Scatter:

  • 4 Scatters: 10 Free Spins
  • 5 Scatters: 12 Free Spins
  • 6 Scatters: 14 Free Spins
  • 7 Scatters: 16 Free Spins

Free Spins au un multiplicator progresiv care crește cu 1x atunci când obțineți un câștig după un Smash. Multiplicatorul în creștere nu se va reseta până când bonusul nu se termină. Astfel, puteți continua să măriți Multiplicatorul prin obținerea de câștiguri după ce apar Smashes.

Poți reactiva acest bonus și poți obține același număr de Free Spins, așa cum am menționat mai sus, prin aterizarea a 4 sau mai multe Scatters.

Caracteristica Buy Free Spins (Cumpără rotiri gratuite)

Puteți plăti 100x pariul dvs. după ce faceți clic pe butonul Buy Free Spins pentru a cumpăra Free Spins.

Funcția Smash poate fi activată aleatoriu și îți permite să îți continui seria de câștiguri.

Funcția Smash poate fi activată aleatoriu și îți permite să îți continui seria de câștiguri.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ulCyclops Smash este de 96,05% pentru joc, iar RTP-ul pentru cumpărarea bonusului este de 96,06%. RTP-ul este decent, dar acesta nu este cel mai bun slot pe care să îl joci dacă vrei un RTP ridicat.

Acesta este un slot cu volatilitate ridicată, așa că ar putea exista un decalaj lung între câștiguri, dar ar trebui să obțineți câteva câștiguri masive.

Câștigul maxim al acestui joc este de 10.000x pariul tău și vei avea o șansă mai mare de a-l câștiga în timpul rundei Free Spins.

4 simboluri scatter vor declanșa învârtiri gratuite cu un multiplicator de câștig în creștere în slotul Cyclops Smash.

4 simboluri scatter vor declanșa învârtiri gratuite cu un multiplicator de câștig în creștere în slotul Cyclops Smash.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul final al Cyclops Smash Slot Review

Joculde păcănele Cyclops Smash este un joc de păcănele destul de echilibrat, în care bonusul Smash strălucește, în special în timpul învârtirilor gratuite. Rolele masive, declanșările aleatorii Smash și mecanica Tumble asigură că jocul de bază este suficient de bun pentru a-ți reține atenția. Faptul că bonusul Smash nu duce întotdeauna la un câștig adaugă la distracția și anticiparea de a juca acest joc.

Învârtirile gratuite folosesc bine bonusul Smash, deoarece Multiplicatorul de câștig este mărit doar atunci când obțineți un câștig după un Smash. Aveți la dispoziție o mulțime de rotiri pentru a ajunge la un Multiplicator ridicat, iar posibilitatea de a obține Free Spins suplimentare este, de asemenea, acolo. Dacă aveți buzunare adânci, puteți cumpăra direct bonusul principal.

Funcțiile din acest slot Pragmatic Play nu sunt complicate, așa că jucătorii noi ar trebui să se bucure de acesta. Dacă sunteți un jucător nou, vă sfătuim să pariați puțin și să o luați încet. Vă recomandăm să jucați slotul Cyclops Smash la cele mai bune cazinouri online menționate aici la BETO pentru o experiență ideală și recompense generoase.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Slotul Cyclops Smash - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate online Cyclops Smash? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim este de 10.000x miza ta și poate fi câștigat în timpul jocului de bază și al învârtirilor gratuite.

Care este RTP-ul și volatilitatea slotului video Cyclops Smash? Săgeată Săgeată

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 96,05%, ceea ce este foarte aproape de RTP-ul mediu și ar trebui să vă ofere randamente bune. Varianța acestui joc este mare, așa că fii pregătit pentru o cursă sălbatică, care va fi plină de suișuri și coborâșuri.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Cyclops Smash? Săgeată Săgeată

Da, vei primi până la 16 Învârtiri Gratuite după ce prinzi 4 sau mai multe simboluri Scatter. Orice Smash care apare după un câștig va crește multiplicatorul de câștig pentru această rundă bonus cu 1x. Cea mai bună parte este că Multiplicatorul de câștiguri nu se resetează și puteți, de asemenea, să redeclanșați această funcție.

Cum funcționează funcția Smash în slotul Cyclops Smash? Săgeată Săgeată

Această funcție poate fi declanșată la întâmplare, atunci când nu sunt disponibile câștiguri pe role. Aceasta va rearanja între 5 și 49 de simboluri în funcție de câștigurile lor. Simbolurile cu cea mai mare plată sunt plasate în partea de jos, iar cele cu cea mai mică plată sunt plasate în partea de sus. Puteți obține un câștig și continua să câștigați prin acest bonus.

Este slotul Cyclops Smash o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Nu, slotul Cyclops Smash nu poate fi o înșelătorie, deoarece Pragmatic Play l-a dezvoltat. Pragmatic Play este un dezvoltator de care nimeni nu se poate îndoi, datorită istoricului lor impecabil și a licențelor. Pe scurt, puteți pierde bani în timp ce jucați acest slot, dar nu veți fi înșelat cu siguranță.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Cyclops Smash? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de funcții precum Free Spins, bonus Smash și Buy Free Spins jucând modul demo gratuit Cyclops Smash aici la BETO.