MENIU
Căutare
Sloturi

Juicy Fruits (Pragmatic Play) Joacă Gratuit

Juicy Fruits (Pragmatic Play) Slot Demo

Juicy Fruits (Pragmatic Play)  Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Juicy Fruits (Pragmatic Play) de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Juicy Fruits (Pragmatic Play)  Demo

Bucură-te de fructele tale preferate în acest joc de păcănele răcoritor și urmărește cum îți cresc câștigurile în timpul bonusului principal. Jocul de păcănele Juicy Fruits de la Pragmatic Play este un amestec de câștiguri suculente și cele mai noi caracteristici. Se joacă pe un layout 5x5 cu 50 de linii de plată . Funcțiile sunt Expanding Wilds, Free Spins cu o funcție progresivă, Ante Bet și Buy Free Spins.

În această recenzie Juicy Fruits, vom vedea dacă ar trebui să mergeți pentru acest slot sau nu.


Lansare: 25.03.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X5000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 12 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 5.000x din miza dvs.

DeschidețiRTP ridicat & Bonus Buy

DeschidețiExpanding Wild la Free Spins

DeschidețiÎnvârtirile gratuite pot fi redistribuite

DeschidețiCaracteristica Ante Bet

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 95.54

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.25

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 5

Sloturi Linii de plată 50

Teme de joc

Fructe


Funcționalități de joc

Bonus Bet Cumpărați Funcția Colectați Energie Free Spins adiționale Sticky Wilds Interval RTP Simboluri scatter FreeSpins Wild


Simbolul Wild se extinde în slotul Juicy Fruits

Simbolul Wild se extinde în slotul Juicy Fruits

Bine ați venit la Juicy Fruits Online Slot by Pragmatic Play

Jocul Juicy Fruits îți va aduce aminte de aparatele clasice de păcănele cu fructe, dar are funcții moderne, cum ar fi un Wild gigantic care poate acoperi toate rolele. Expanding Wild-ul vă poate oferi câștiguri care vă lasă gura apă, iar întreaga sa putere va fi dezlănțuită atunci când începe runda Free Spins.

Acesta este un slot cu cinci role și cinci rânduri, cu 50 de linii de plată, ceea ce este remarcabil. La fel ca în cazul mai multor alte sloturi Pragmatic Play, ai o mulțime de opțiuni și poți alege cum vrei să joci. Puteți să vă îmbunătățiți șansele de a declanșa Free Spins sau să le cumpărați direct. Slotul de bază nu este atât de captivant, dar bonusul principal va compensa acest lucru.

Acesta pare un joc suculent și gustos, dar vom vedea cât de minunat este cu adevărat când ne vom scufunda mai adânc în caracteristici.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tema Fructe și design simplu

Temă și design

Chiar dacă există o mulțime de jocuri cu o temă axată pe fructe, este întotdeauna interesant și distractiv să joci unul. De asemenea, este firesc să te simți nostalgic dacă ai jucat o mulțime de sloturi clasice.

Muzica este funky și plăcută de ascultat. De asemenea, puteți auzi sunetele unei băuturi care se toarnă, rotirea rolelor și câștigurile. Pe scurt, tema și designul fac dreptate numelui acestui slot.

Simboluri

Simbolurile cu plată mare sunt 7, pepenii, zmeura și kiwi, care plătesc de la 6x la 24x din pariul tău pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri.

Simbolurile cu plată mică sunt căpșunile, clopoțeii, caisele, portocalele, lămâile, cireșele și limetele. Veți primi de la 2x la 3x din pariul dvs. pentru a obține o combinație câștigătoare de cinci simboluri cu plată mică.

SimbolulScatter este un diamant, iar simbolul Wild este o coroană roșie și aurie.

Prinde 3 sau mai multe simboluri Scatter pentru a declanșa Free Spins.

Prinde 3 sau mai multe simboluri Scatter pentru a declanșa Free Spins.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Juicy Fruits Slot

Vă puteți bucura de acest joc urmând acești pași simpli:

  • Alegeți orice cazinou care vă place și faceți un depozit minim.
  • Căutați acest slot și începeți jocul.
  • Odată ce jocul este încărcat, ajustați pariul total pe rotire folosind butoanele plus și minus. Valoarea minimă a pariului este de 0,25 €, iar valoarea maximă a pariului este de 100 €.
  • Ajustați setările sau folosiți jocul automat dacă doriți.
  • Apăsați butonul de rotire atunci când sunteți gata să începeți să jucați.

Cum să câștigi

Acum, este momentul să înțelegem cum se acordă un câștig în acest slot. Modalitatea de a obține un câștig este pur și simplu prin aterizarea a 3 sau mai multe simboluri identice pe una dintre cele 50 de linii de plată de la stânga la dreapta.

Adună suficiente simboluri scatter și bucură-te de 6 rotiri gratuite cu un wild itinerant care poate crește în dimensiune.

Adună suficiente simboluri scatter și bucură-te de 6 rotiri gratuite cu un wild itinerant care poate crește în dimensiune.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus ambițioase

În acest joc cu fructe, te poți bucura de câteva funcții cu adevărat delicioase, precum Free Spins și Expanding Wild. Să vedem acum cum funcționează funcțiile bonus Juicy Fruits Bonus Features.

Simbolul Wild

Simbolul Wild înlocuiește simbolurile obișnuite, dar nu și Scatter-ul. Un Wild poate apărea pe orice rolă și poate apărea sub forma unui simbol 1x1, 2x2, 3x3, 4x4 sau 5x5. La dimensiunea sa maximă, Wild-ul va acoperi toate rolele și îți va plăti 1.200x miza ta.

Funcția Free Spins

Atunci cândprinzi 3 sau mai multe simboluri Diamond Scatter în jocul de bază, vei primi 6 Free Spins. Principalul avantaj al Free Spins este că are o funcție progresivă. Vei începe bonusul cu un Wild itinerant de 1x1, care va schimba aleatoriu locul între rotiri.

Toate Diamond Scatters pe care le prindeți sunt colectate și vă ajută să obțineți mai multe Free Spins și să măriți dimensiunea Wild-ului. Pentru fiecare al 3-lea simbol Scatter pe care îl colectezi, vei primi un număr aleatoriu de Free Spins de la 1 la 3, iar dimensiunea Wild-ului va crește, de asemenea,. Dimensiunea Wild-ului va crește pas cu pas, cum ar fi de la 1x1 la 2x2, de la 2x2 la 3x3 și așa mai departe.

După a patra redeclanșare, Wild-ul va fi crescut la dimensiunea sa completă (5x5) și nu vei mai putea redeclanșa Free Spins. Atingerea a 4 sau 5 Scatters pentru a declanșa Free Spins va începe runda cu 1, respectiv 2 Scatters deja colectați.

Funcția Ante Bet

Puteți activa această funcție pentru a vă modifica multiplicatorul pariului și pentru a vă dubla șansele de a declanșa Free Spins. Dacă folosești această funcție, pariul tău va crește cu 20%, dar ar putea merita.

Funcția Bonus Buy Free Spins

Aceasta este o funcție populară care vă permite să cumpărați rotiri gratuite prin simpla plată a 100x din pariul dvs. Cu toate acestea, nu o puteți utiliza atunci când este activată funcția Ante Bet.

Colectează simboluri scatter pentru a obține învârtiri suplimentare și pentru a mări dimensiunea wild-ului.

Colectează simboluri scatter pentru a obține învârtiri suplimentare și pentru a mări dimensiunea wild-ului.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

RTP-ulJuicy Fruits este de 96,51% pentru jocul principal, iar funcția Ante Bet și Buy Free Spins oferă același RTP. RTP-ul este foarte mare, ceea ce înseamnă mai multe randamente în medie.

Varianța acestui slot este mare, așa că stai cu ochii pe soldul tău și evită să pariezi mult.

Câștigul maxim Juicy Fruits Max Win este de 5.000x din miza ta totală, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru a face ca acest slot să merite să fie jucat.

Simbolul Wild joacă cel mai important rol în jocul ca la aparate Juicy Fruits.

Simbolul Wild joacă cel mai important rol în jocul ca la aparate Juicy Fruits.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Merită Juicy Fruits Online Slot?

Jocul Juicy Fruits este inspirat de Fat Rabbit, dar este o îmbunătățire în ceea ce privește tema și randamentul mediu așteptat. Tema relaxantă vă ajută să vă păstrați calmul atunci când câștigurile nu vin frecvent. Vestea bună este că câștigurile mari sunt aproape asigurate odată ce ajungeți la un anumit punct. După ce ai mărit dimensiunea Wild-ului la 3x3 în Free Spins, vei obține câștiguri mari la aproape fiecare rotire.

Este satisfăcător să câștigi retrigger-uri, deoarece fiecare retrigger te duce mai aproape de câștigul maxim. RTP-ul este, de asemenea, mai mare decât majoritatea celorlalte jocuri. Jocul de bază nu este atât de captivant, dar asta este ceva cu care trebuie să trăiești.

În sloturi ca acesta, trebuie să te bazezi pe runda bonus principală pentru a obține acele câștiguri masive. Poți folosi pur și simplu funcții precum Ante Bet sau Bonus Buy pentru a declanșa mai repede bonusul principal.

Poți juca acest joc de cazino pe bani reali și poți obține câștiguri uriașe jucând la cele mai bune cazinouri online de încredere recomandate de noi aici la BETO.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Juicy Fruits Slot - Întrebări frecvente

Care este câștigul maxim la jocul ca la aparate Juicy Fruits? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim îți va plăti 5.000x pariul tău, ceea ce nu este foarte mare, dar totuși suficient de bun.

Care este RTP-ul și varianța slotului Juicy Fruits? Săgeată Săgeată

RTP-ul acestui joc este de 96,51%, ceea ce este mult mai mare decât RTP-ul mediu de 96%. Jocul cu volatilitate ridicată te poate costa dacă nu ești atent, așa că te rugăm să îți gestionezi bine bugetul.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Juicy Fruits? Săgeată Săgeată

Da, acest joc are învârtiri gratuite, care se declanșează dacă prinzi minim 3 simboluri scatter. Învârtirile gratuite au un Wild itinerant care se extinde prin colectarea de Scatters. Colectarea a tot mai multe Scatters vă va permite, de asemenea, să obțineți Free Spins suplimentare.

Cum funcționează funcția Buy Free Spins în jocul ca la aparate video Juicy Fruits? Săgeată Săgeată

Puteți face clic pe butonul "Buy Free Spins" și plăti 100x miza dvs. pentru a cumpăra bonusul Free Spins.

Este slotul Juicy Fruits o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Nu, acesta sau orice alt joc de pe Pragmatic Play nu poate fi o înșelătorie. Puteți verifica site-ul lor și să vedeți că sunt licențiați de comisia de jocuri de noroc din Marea Britanie și de comisarul de jocuri de noroc din Gibraltar. Pe scurt, puteți avea încredere în acest joc și îl puteți juca.

Este posibil să jucați Juicy Fruits slot gratis? Săgeată Săgeată

Da, te poți bucura de funcții precum Free Spins, Expanding Wild, Ante Bet și multe altele, jucând gratuit modul demo Juicy Fruits aici la BETO.