MENIU
Căutare
Sloturi

Bonanza Megapays Joacă Gratuit

Bonanza Megapays Slot Demo

Bonanza Megapays Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Bonanza Megapays de Big Time Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Bonanza Megapays Demo

Realizat de Big Time Gaming Studios, pregătește-te să explorezi ținuturi ascunse pline de comori în jocul ca la aparate onlineBonanza Megapays .

În acest joc de păcănele, vei avea acces la 117.649 de posibilități de câștig și un RTP de 96,40% pentru a câștiga premii în bani electrizante în valoare de până la 300.000 €. Un întreg pachet de caracteristici bonus captivante te vor însoți în aventura ta plină de noroc.

Aflați mai multe în recenzia noastră detaliată a slotului Bonanza Megapays.


Lansare: 07.06.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X12000

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiUn premiu de top de 17,926x miza ta

DeschidețiJackpot RTP peste medie de 96,40%.

Deschideți4 premii Jackpot progresive

DeschidețiCâștigurile nelimitate Multiplicator stimulează

DeschidețiBonusuri de rotiri gratuite

Contra Contra

Contra

Închide RTP de bază sub medie de 86,80%.

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Big Time Gaming

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.40

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Da


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 30.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 7

Sloturi Linii de plată 117649

Teme de joc

Minerit Gematnie


Funcționalități de joc

Megaways Cascading/Avalanche wins FreeSpins Multiplier Jackpot Progresiv Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Descoperă pietre prețioase ascunse și câștigă premii uriașe de jackpot în noul slot Bonanza

Descoperă pietre prețioase ascunse și câștigă premii uriașe de jackpot în noul slot Bonanza

Bonanza Megapays - Origini neexplorate

Big Time Gaming Studios și-a actualizat portofoliul strălucitor de jocuri de vânătoare de comori cu cea mai nouă lansare de cazinou, slotul online Bonanza Megapays. Acest joc de păcănele duce mai departe moștenirea captivantă a predecesorului său și o dezvoltă și mai mult cu un Jackpot progresiv cu 4 niveluri de premii, dintre care cel mai bun începe de la un premiu impresionant de 300.000 €.

Acest slot machine utilizează 6 role și 7 rânduri care funcționează pe 117 . 649 de linii de plată, deci un total de 117.649 de posibilități diferite de câștig. Cea mai bună parte a rolelor este că acestea sunt dinamice, ceea ce înseamnă că pot găzdui între 2 și 7 simboluri pe ele însele la fiecare nouă rotire.

Bonanza comorii tale în acest joc de cazinou începe mai departe cu limitele tale de pariu, variind de la 0,40 € la 30 € pe rotire. Aterizează mai întâi simboluri identice pe aceeași linie de plată de pe rola cea mai din stânga pentru a obține câștigurile tale mari.

În total, poți câștiga câștiguri cu ajutorul bonusului de peste 10.000x miza. Dar asta e doar ca o picătură de rouă în fața unei mări insondabile. Ce-i drept, și acest joc de păcănele vine, de asemenea, împreună cu premii Jackpot Progresiv captivante. Mecanica Megapays, pe care o vom explica mai târziu, este pertinentă în deblocarea și câștigarea unuia dintre cele 4 Jackpot-uri Progresive.

Aflați mai multe chiar aici, la BETO.com.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Bonanza Megapays - Temă și simboluri

Temă și design

Noul joc de cazino Bonanza Megapays are tot ceea ce i-a făcut pe fani să se îndrăgostească de jocul ca la aparate original Bonanza. În afară de noul logo și de contoarele Jackpotului Progresiv care așteaptă să o ia razna, restul elementelor vizuale se adaptează direct la primul titlu.

Grafica s-a îmbunătățit semnificativ față de predecesorul lor și este mai clară și se descurcă mai bine din punct de vedere calitativ. Bazat pe o temă minieră, fundalul prinde viață cu o gamă vastă de colibe din lemn și cascade. Un minecart este plasat deasupra grilei, plasând simbolurile bonus pe role la fiecare rotire.

În ceea ce privește muzica, sunt folosite din nou aceleași coloane sonore electronice funky din jocul original.

Simboluri

Continuând de la slotul original Bonanza, sunt folosite din nou aceleași simboluri. Simbolurile plătitoare cu valoare mai mică includ costumele regale As, Ks, Qs, Js, 10s și 9s. Simbolurile plătitoare cu valoare mai mare sunt pietre prețioase de diferite culori, dintre care simbolul Purple Diamond are cea mai mare valoare pentru plățile sale de până la 50x pariurile pentru victorii de până la 6 victorii de același fel.

Pârtia de deasupra rolelor conține cărucioare de minerit, care pot adăuga la întâmplare oricare dintre cele 4 simboluri de pe rolele 2, 3, 4 și 5. Simbolul wild Dynamite Sticks poate apărea doar peste aceste cărucioare miniere. Este un tip la îndemână, bombardând toate simbolurile câștigătoare, în afară de simbolurile Scatter, de pe role și înlocuindu-le cu altele mai noi.

Grafica atrăgătoare te va hipnotiza pe tot parcursul jocului

Grafica atrăgătoare te va hipnotiza pe tot parcursul jocului

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Bonanza Megapays - Cum să joci și să câștigi Jackpot-urile

Călătoria ta minieră în jocul ca la aparate online Bonanza Megapays începe cu selecția limitei de pariu. Pariurile pot fi setate cu ajutorul butonului "Miza", cu o gamă de la 0,20 € la 20,00 € pe rotire. Jucătorii pot utiliza opțiunea "Autoplay" pentru a începe rotirile automate și pentru a seta limite de pierdere. Meniul "Settings" poate fi accesat pentru a vizualiza tabelul de plăți și instrucțiunile de joc.

Odată ce ești pregătit, apasă butonul verde "Spin" și începe să extragi acele comori.

Deblocarea Jackpotului Megapays

Pentru majoritatea jocurilor de păcănele progresive, jucătorilor li se cere să învârtă o roată de premii care decide premiul Jackpot pe care îl vor câștiga. Dar nu așa funcționează lucrurile în slotul Bonanza Megapays.

Unul dintre simboluri va fi ales la întâmplare ca fiind simbolul Megapays, iar tu vei fi transportat pe un nou ecran de joc. Rolele vor continua să se învârtă, iar fiecare simbol Megapays care apare pe grilă va umple un contor bonus.

Cerințele pentru toate cele 4 premii Jackpot sunt enumerate mai jos, după cum urmează:

  • Aterizează 4 simboluri Megapays pentru premiul Mini Jackpot
  • Adună 8 simboluri Megapays pentru premiul Midi Jackpot
  • Adună 12 simboluri Megapays pentru premiul Jackpot Major
  • Adună 15 simboluri Megapay pentru premiul Mega Jackpot Prize
Prinderea a cel puțin 4 simboluri Scatter declanșează modul Free Spins și funcțiile sale bonus.

Prinderea a cel puțin 4 simboluri Scatter declanșează modul Free Spins și funcțiile sale bonus.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Bonanza Megapays - Caracteristici bonus

Jocul de păcănele online Bonanza Megapays are 4 funcții bonus: mecanismul Reactions, modul de rotiri gratuite, Multiplicatorul de câștiguri nelimitate și jackpoturile progresive Megapays nou adăugate.

Aceste caracteristici bonus captivante și pline de satisfacții sunt explicate mai jos, după cum urmează:

Funcția Reactions

După ce obțineți o combinație câștigătoare, puteți declanșa mecanismul Reactions. Această funcție bonus înlocuiește toate simbolurile câștigătoare cu cele care vin de deasupra rolelor și din partea dreaptă a cărucioarelor. Bonusul Reactions durează până când nu se mai formează combinații câștigătoare succesive.

Funcția Megapays

Bonusul Megapayspoate fi activat la orice rotire, ca parte integrantă a jocului de bază. Odată declanșat, ecranul de joc vă transportă într-un cazinou din Las Vegas, iar unul dintre simbolurile plătitoare cu valoare redusă este selectat aleatoriu ca simbol Megapays.

După aceea, începe o rotire unică, iar dacă vreun simbol Megapays se răspândește pe role, toate simbolurile rămase sunt eliminate din grilă. Simbolurile Megapays se blochează pe loc și începe o reînvârtire. Reînvârtirile vor dura până când fie nu mai apar simboluri Megapays pe rolă, fie ați câștigat premiul Mega Jackpot.

Un contor de bonus, cunoscut sub numele de Scara Megapays, înregistrează câte simboluri Megapays ați reușit să generați pe role.

Pentru a câștiga un Premiu Jackpot Progresiv, va trebui să prindeți cel puțin 4 simboluri Megapays până când durează mecanismul bonus.

Multiplicatorul de câștiguri nelimitate crește cu 1 la fiecare câștig/reacție.

Multiplicatorul de câștiguri nelimitate crește cu 1 la fiecare câștig/reacție.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Bonanza Megapays - Bonusuri de rotiri gratuite

Jocul ca la aparate online Bonanza Megapays are 4 litere aurii ca simboluri Scatter, și anume literele G, O, L și D. Dacă reușești să le prinzi pe toate cele 4 pe orice poziție din grilă, se declanșează runda bonus Free Spins.

Ești recompensat imediat cu 12 Free Sp ins și primești încă 5 rotiri bonus pentru fiecare Scatter suplimentar pe care îl prinzi în timpul jocului bonus. În total, puteți obține potențial până la 22 de Free Spins la prima declanșare, dacă ați nimerit 6 simboluri Scatter la prima încercare. Mecanismul Reactions este, de asemenea, activ, așa că vei avea șanse sporite de a obține acele rotiri suplimentare.

Multiplicatorii de câștiguri nelimitate sunt, de asemenea, activați în timpul modului Free Spins. Pornind de la o creștere de x1, Multiplicatorul crește cu un factor de 1 cu fiecare câștig și Reacție. După cum sugerează și numele său, această creștere a Multiplicatorului poate fi declanșată la infinit și nu are limite în ceea ce privește creșterile Multiplicatorului.

Între timp, lingourile de aur pot, de asemenea, să apară în cărucioarele de deasupra rolelor. Aterizarea a 3 sau 4 dintre aceste simboluri Gold Bar îți va oferi 5 sau 10 Free Spins suplimentare. Mecanismul Gold Bars este, de asemenea, re-declanșabil la infinit, deci rotiri gratuite nelimitate!

Acest joc de păcănele folosește un RTP variabil între 86,8-96,4% și o varianță medie spre mare.

Acest joc de păcănele folosește un RTP variabil între 86,8-96,4% și o varianță medie spre mare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Bonanza Megapays - RTP, volatilitate și câștig maxim

Jocul ca la aparate online Bonanza Megapays are o rată RTP peste medie de 96,40% și o volatilitate moderată spre mare. Pentru un slot cu jackpot progresiv, cele 4 premii Jackpot consumă până la 9,60% din RTP, lăsând jucătorii cu un RTP de 86,80%.

Pe lângă cele 4 premii Jackpot progresive, jucătorii pot câștiga premii în bani de până la 17.926x pariul dvs. prin intermediul diverselor caracteristici bonus.

Cel mai bun dintre cele 4 Jackpoturi Progresive este Mega Jackpot, începând de la 300.000 €.

Cel mai bun dintre cele 4 Jackpoturi Progresive este Mega Jackpot, începând de la 300.000 €.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Bonanza Megapays - Concluzie

Jocul de păcănele onlineBonanza Megapays arată și se simte foarte asemănător cu predecesorul său, ceea ce funcționează în ambele sensuri pentru jocul în sine. În ciuda faptului că îi lipsește latura creativă a lucrurilor, acest slot este, fără îndoială, plin de distracție și emoție.

Din punct de vedere al designului, noua tranșă Bonanza folosește aceeași grafică, dar cu o calitate mai bine conturată și mai bună. Chiar și gameplay-ul se simte destul de asemănător cu cel mai vechi joc Bonanza, iar jackpoturile progresive Megapays nou adăugate sunt mai mult decât suficiente pentru a da drumul la căldură. Practic, vei avea în față o oportunitate riscantă, dar care îți va schimba viața pentru totdeauna.

Jocul de păcănele Bonanza Megaways este într-adevăr unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele online de pe gazon, iar noul său omolog Megapays este gata să se prăbușească la petrecere. Pentru fanii Jackpot-ului, este un must-try!

Un RTP de 86,80%, mai puțin Jackpot-urile, a însemnat totuși că noul titlu a primit o lovitură în comparație cu jocul original Bonanza. Dar a acoperit acest lucru cu câștigul său maxim de 17.926x pe rotire, față de 12.000x pe rotire al originalului Bonanza.

În general, putem spune cu încredere că Big Time Gaming a reușit cu siguranță să dea lovitura cu primul lor slot de cazinou cu Jackpot Progresiv.

Deci, toate entuziasmat pentru a merge mina până pietre prețioase și chiar maxilar-dropping premii Jackpot? Ei bine, atunci, ați ales locul potrivit. Verificați versiunea demo multi-platformă a slotului Bonanza Megapays chiar aici la BETO.com pentru gratuit. Odată ce ești pe deplin încrezător în antrenamentul tău, asigură-te că verifici lista noastră recomandată de cazinouri online Big Time Gaming pentru a avea parte de o acțiune completă de acțiune plină de averi astăzi.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente

Care este premiul cel mare în slotul Bonanza Megapays? Săgeată Săgeată

În acest joc ca la aparate, poți câștiga premii în bani în valoare de până la 17.926x pariul la o singură învârtire. Câștigurile mai mari se bazează în primul rând pe creșterile de multiplicatori din modul Free Spins. În ceea ce privește premiile Jackpotului Progresiv, Mega Jackpotul cu cea mai mare valoare pornește de la suma impresionantă de 300.000 €.

Care este RTP-ul și volatilitatea în slotul Bonanza Megapays? Săgeată Săgeată

Acest joc de păcănele folosește un RTP peste medie de 96,40%, dar acesta este redus la un RTP real de 86,80% datorită premiilor sale jackpot progresive. Volatilitatea este evaluată ca fiind moderată spre mare.

Există un mod Free Spins în jocul de aparate Bonanza Megapays? Săgeată Săgeată

Da, acest joc ca la aparate include un mod Free Spins. Aterizarea a cel puțin 4 simboluri Scatter declanșează runda bonus, iar jucătorii sunt recompensați cu până la 22 de Free Spins. Se aplică, de asemenea, o creștere a multiplicatorului Unlimited Wins Multiplier, iar jucătorii pot câștiga potențial un număr nelimitat de Free Spins bonus.

Care este mecanismul Megapays din slotul Bonanza Megapays? Săgeată Săgeată

În timpul jocului de bază, orice simbol plătitor cu valoare mică este selectat aleatoriu ca simbol Megapays, iar jucătorii sunt direcționați către un ecran de joc separat. Reînvârtirile au loc în fundal pentru fiecare nou simbol Megapays, iar până la sfârșitul bonusului, dacă obțineți cel puțin 4 simboluri Megapays, veți câștiga unul dintre cele 4 premii Jackpot.

Pot să joc gratis la slotul Bonanza Megapays? Săgeată Săgeată

Da, puteți. Verifică gratuit versiunea demo multi-platformă a slotului online Bonanza Megapays chiar astăzi, aici, la BETO.com.