MENIU
Căutare
Sloturi

Royal Mint Megaways Joacă Gratuit

Royal Mint Megaways Slot Demo

Royal Mint Megaways Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Royal Mint Megaways de Big Time Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Royal Mint Megaways Demo

Este timpul să intri în Monetăria Regală și să câștigi câteva monede de aur proaspăt bătute. Royal Mint Megaways este un joc ca la aparate online cu 6 role, iar rândurile pot avea până la 7 simboluri. Wilds, Scatters, rotiri gratuite, role suplimentare și alte câteva caracteristici interesante au fost incluse în acest slot. Datorită designului unic al rolelor, acesta oferă până la 117.649 de moduri de câștig.


Lansare: 12.02.2020
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X4130

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 12 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiRotiri gratuite îmbunătățite

DeschidețiCombinație de caracteristici din diferite sloturi

DeschidețiCâștig maxim de 40.000x miza ta

DeschidețiGrafică și temă elegantă

DeschidețiGameplay palpitant

Contra Contra

Contra

Închide Variație ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Big Time Gaming

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.48

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 20.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 7

Sloturi Linii de plată 117649

Teme de joc

Gematnie


Funcționalități de joc

Megaways Cascading/Avalanche wins FreeSpins Multiplier Simboluri scatter FreeSpins Wild


Royal Mint Megaways Slot video

Royal Mint Megaways Slot video

Bine ați venit la Royal Mint Megaways

Big Time Gaming a lansat un alt joc de păcănele de mare succes care arată ca Royal Mint. La fel ca Royal Mint, acest slot video are rezerve mari de aur. Așa că tot ce trebuie să faci este să intri în seiful de aur și să obții câștigul mare pe care îl meriți.

Designul acestui slot îți oferă un potențial de câștig masiv. Au inclus două rânduri suplimentare sub și deasupra rolelor 2, 3, 4 și 5. Acest lucru este inovator și ceva ce s-ar putea să nu mai fi văzut până acum. Cu toate acestea, aici nu se oprește inovația. Ei au obținut rotiri gratuite îmbunătățite, care sunt rare, dar foarte recompensatoare.

La fel ca și alte sloturi Megaways, acestea au funcția Reactions. Aceasta este ca și funcția Avalanche cu care s-ar putea să fiți familiarizați. Toate simbolurile dintr-o combinație câștigătoare dispar și sunt înlocuite de alte simboluri. Vom explica în detaliu cum funcționează această caracteristică și celelalte caracteristici puțin mai târziu.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Grafică regală și temă distractivă

Când veți vedea acest joc de aparate în acțiune, veți realiza cât de mult timp și efort au investit în el. Poți vedea frumoșii copaci roz pe fiecare parte a rolelor. Arhitectura seamănă cu cea a Monetăriei Regale. Și-au făcut timp chiar și pentru a da fiecărei pietre un aspect distinct pentru o experiență realistă.

Dacă atenția la detalii este o artă, Big Time Gaming sunt adevărați artiști. Muzica rapidă care începe imediat ce rolele încep să se învârtă menține petrecerea. Dacă nu mai învârtiți rolele, muzica va dispărea rapid și se va opri. Bolta de aur este văzută în timpul procesului de rotiri gratuite, cu o muzică mai incitantă și un potențial de câștig mai mare.

În general, designul acestui slot video este fantastic și va menține lucrurile interesante pentru o perioadă lungă de timp.

Învârtiri gratuite în Royal Mint Megaways Online Slot

Învârtiri gratuite în Royal Mint Megaways Online Slot

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să cucerești Royal Mint Megaways

Înainte de a te gândi să câștigi, trebuie să înțelegi controalele de bază. Controalele sunt destul de simple. Poți vedea toate comenzile în partea dreaptă a rolelor.

Butonul mare de redare este folosit pentru a învârti rolele. Butonul albastru deschide meniul cu plățile, ajutorul și alte opțiuni. Dacă doriți să aflați despre diferitele caracteristici ale slotului video, trebuie să faceți clic pe butonul albastru.

Puteți accesa jocul automat prin intermediul meniului sau puteți face clic pe butonul de joc automat de lângă butonul albastru. Poți seta limita de pierdere și poți face maxim 100 de rotiri pe autoplay. Limita maximă de câștig în jocul automat este de 400 €.

Au săgeți sub pariul tău pentru a ajusta suma pariului tău. O puteți seta în intervalul 0,20 € la 20 €. Aceasta este o gamă decentă, chiar dacă ar fi putut include o limită superioară mai mare pentru cei cu rulouri mari.

Există 4 simboluri cu plată mare sub formă de pietre prețioase și 6 simboluri de cărți cu plată mică. Simbolul cel mai bine plătit este piatra prețioasă mov, care vă va plăti până la 50x pariul.

Potențialul de câștig al acestui slot este sporit de rolele în cascadă sau de funcția Reactions. Simbolurile câștigătoare vor dispărea, iar noi simboluri vor cădea în locul lor, permițându-vă să aveți șansa de a obține mai multe câștiguri. Simbolurile noi vor continua să cadă atâta timp cât veți continua să obțineți câștiguri. Scatterele nu sunt afectate de această funcție.

Simbolul Wild, care este foarte colorat, apare doar pe rolele suplimentare. Acesta va înlocui orice simbol, cu excepția Scatter-ului, și vă va ajuta să obțineți mai multe câștiguri.

Învârtiri gratuite acordate în Royal MInt Megaways

Învârtiri gratuite acordate în Royal MInt Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Diferite simboluri și câștigurile lor

Ghemul violet este simbolul cel mai valoros, care te va recompensa de 50x dacă obții o combinație de șase simboluri identice. Acest lucru este semnificativ mai mare decât orice alt simbol. Următoarele sunt plățile celorlalte simboluri pentru obținerea unei combinații de șase simboluri identice:

  • Piatra roșie - 7,5x pariul dvs.
  • Gemă albastră și gemă verde - 2x pariul dvs.
  • A și K - 1,75x pariul dvs.
  • Q și J - 1x pariul dvs.
  • 10 - 0,9x pariul dvs.
  • 9 - 0,8x pariul dvs.

Știm că plățile nu sunt chiar atât de mari. Cu toate acestea, acesta este un slot online Megaways cu un potențial incredibil. Nu poți vedea potențialul real uitându-te la câștiguri. Funcția Reactions și rotirile gratuite îți vor arăta adevăratul potențial al acestui slot.

Câștig mare la Free Spins în Royal Mint Megaways

Câștig mare la Free Spins în Royal Mint Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Învârtiri gratuite avantajoase în Royal Mint Megaways

Poți obține rotiri gratuite dacă prinzi cel puțin 4 simboluri Mint Scatter oriunde pe role. Vei primi 12 rotiri gratuite dacă prinzi 4 Scatters. Dacă obțineți mai mult de 4 Scatters, veți primi 4 rotiri gratuite suplimentare pentru fiecare Scatter în plus. În rotirile gratuite, multiplicatorul câștigului va începe la 1x și va crește cu fiecare câștig pe care îl obțineți.

Este bine să joci acest slot pe o durată mai lungă, deoarece 3 Scatter îți oferă un lingou de aur, iar pentru colectarea a 40 de lingouri de aur vei primi un Scatter suplimentar adăugat pe role.

După ce colectezi 40 de lingouri de aur, poți declanșa rotirile gratuite îmbunătățite Heartstopper dacă prinzi 3 sau mai multe Scatter pe role. Nu va fi nevoie să prinzi 4 Scatter, deoarece se va adăuga un Scatter suplimentar pentru a te ajuta să declanșezi cu ușurință rotirile gratuite.

Rotirile gratuite îmbunătățite Heartstopper sunt similare cu rotirile gratuite obișnuite, dar cu un potențial de câștig mult mai mare. În acest caz, multiplicatorul începe cu 2x, iar acesta va crește cu 2x după fiecare câștig pe care îl obțineți. Prin urmare, această funcție vă va permite să deblocați întregul potențial de câștig al acestui slot.

Royal Mint Megaways Slot video

Royal Mint Megaways Slot video

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Volatilitate, câștig maxim și RTP

Acesta este un jocde păcănele cu volatilitate ridicată, ceea ce este de înțeles după ce se uită la potențialul său de câștig. Big Time Gaming nu a publicat niciun fel de date despre câștigul maxim sau despre volatilitate. Cu toate acestea, noi credem că câștigul maxim ar trebui să fie de câteva mii de ori mai mare decât miza ta. Ar trebui să fie de peste 40.000x pariul tău, chiar dacă mergem pe o estimare conservatoare.

RTP-ul acestui frumos slot video este de 96,48%, ceea ce este mai mare decât media industriei. Un RTP mai mare decât media este întotdeauna o veste bună. RTP-ul este decent, dar nivelurile de volatilitate îi pot deranja pe unii oameni, așa că trebuie să fii atent în timp ce joci.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Merită Royal Mint Megaways Online Slot?

Royal Mint Megaways este un joc de păcănele amuzant care are nevoie de ceva timp pentru a-și arăta adevărata sa culoare. Au păstrat grafica și tematica clasică și minimalistă. Poți deveni cu ușurință dependent de rotirea rolelor pentru a menține muzica și câștigurile.

Vedetaspectacolului este funcția de rotiri gratuite îmbunătățită Heartstopper, care vă va permite să obțineți câștiguri mari. Desigur, va trebui să te macini pentru a activa această funcție, dar va merita efortul.

Câștigul maxim de 40.000x miza ta ar trebui să te țină în mișcare. Puteți câștiga mult mai mult decât miza dvs. chiar și fără să vă apropiați de câștigul maxim. Vă rugăm să nu uitați să ne împărtășiți câștigul dvs. mare cu noi după ce ați încercat acest slot.

Apreciem combinația de caracteristici de la diverse sloturi și vă recomandăm din toată inima să încercați acest slot.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Royal Mint Megaways - ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Sunt disponibile rotiri gratuite în Royal Mint Megaways? Săgeată Săgeată

Da, trebuie să prinzi 4 sau mai multe simboluri scatter pentru a primi rotiri gratuite. 4 Scatters îți vor oferi 12 rotiri gratuite.

Pot să joc Royal Mint Megaways pe mobil? Săgeată Săgeată

Da, acest joc ca la aparate poate fi jucat pe telefoane mobile, tablete și PC-uri.

Cât de mare este RTP-ul din Royal Mint Megaways? Săgeată Săgeată

RTP al Royal Mint Megaways este de 96,48%.

Cum funcționează rotirile gratuite îmbunătățite? Săgeată Săgeată

Aceasta este o funcție unică, care se activează atunci când primești 40 de lingouri de aur și activezi rotirile gratuite. Avantajul semnificativ al acestei funcții speciale este că învârtirile gratuite au un multiplicator 2x, iar multiplicatorul crește de 2x după fiecare câștig. Astfel, poți avea un multiplicator de 24x după 12 rotiri gratuite.