MENIU
Căutare
Sloturi

The Dog House Joacă Gratuit

The Dog House Slot Demo

The Dog House Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

The Dog House de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: The Dog House Demo

Pragmatic Play nu încetează niciodată să ne distreze cu slotul său cu tematică unică. De data aceasta, au venit cu o temă drăguță, bazată pe câini, cu slotul The Dog House .

Acest joc de păcănele este pentru iubitorii de câini, iar dacă nu sunteți, veți fi încântați de diferitele caracteristici ale slotului și de grafica izbitoare în stil de desene animate. Încearcă acest joc și este încărcat cu tot ce ți-ai putea dori.

Citiți recenzia noastră completă a slotului Dog House pentru a afla tot ce este de știut despre acest slot drăguț Pragmatic Play.


Lansare: 05.03.2019
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X6750

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 15 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiTema drăguță

DeschidețiPână la 27 de rotiri gratuite

DeschidețiMultiplicator special Wilds

DeschidețiJackpot nebun 6750x

DeschidețiRTP impresionant

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate foarte ridicată

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.51

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 20

Teme de joc

Animale de companie Desene animate


Funcționalități de joc

Sticky Wilds Simboluri bonus Multiplicator FreeSpins Wild


Bonus special în The Dog House Slot Machines

Bonus special în The Dog House Slot Machines

The Dog House Slot video de Pragmatic Play

The Dog House este cel mai drăguț joc de păcănele cu tematică pe care ți-l poți imagina, jocul de păcănele este plin de câini și căței drăguți și fermecători, iar rolele arată ca și cum ar fi diferite camere ale unei case.

The Dog House stabilește un vibe unic. Îți oferă o experiență de joc caldă și plină de dragoste. Gameplay-ul se simte ca o poveste de film. De fiecare dată când învârtiți rolele, excitați câinii, iar aceștia aleargă de jur împrejur. Deci, dacă sunteți un iubitor de câini, vă va îndeplini dorința de a avea o casă plină de câini.

Jocul de păcănele are o imagine impresionantă. Toate elementele sunt concepute în funcție de temă, îmbunătățind experiența ta de joc. De îndată ce deschideți jocul, sunteți întâmpinat de diferiți câini și căței. Aceștia acționează, de asemenea, ca simboluri de joc. Câinii sunt așezați în diferite camere. Aceste camere mici sunt spațiile multiple de pe role. Dezvoltatorii de la Pragmatic Play casino games au creat cu măiestrie aceste elemente pentru a se integra în fundalul slotului.

Aceasta este o structură cu cinci role, trei rânduri și 20 de linii de plată. Structura fiind clasică, este ușor de înțeles pentru tine. În plus, numărul mare de linii de plată vă va facilita obținerea de combinații câștigătoare.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Grafică, temă și simboluri - The Dog House

Tema este principala atracție a The Dog House. Totul se bazează pe câini. După cum sugerează și numele, există o casă plină de câini, iar micile încăperi în care aceștia stau sunt spațiile de pe role.

Toate simbolurile sunt alcătuite din diferite canine drăguțe și sunt animate cu propriile lor personalități unice. Vei găsi diferiți câini cu aspect adorabil, destul de specific un rottweiler dolofan, care este și simbolul cu cea mai mare plată, un Yorkshire Terrier drăguț, un Pug și un teckel ca simboluri principale, și clasicele A, K, Q, Q, J și 10 ca alte pictograme.

Există două tipuri de simboluri, Simboluri obișnuite și Simboluri speciale. Cele regulate sunt simbolurile care plătesc bani, inclusiv simbolurile câinilor cu plată mare și simbolurile cărților cu plată mică. Pictogramele Speciale declanșează runda de rotiri gratuite. Prin urmare, acestea au un aspect frumos, cum ar fi simbolul Bonus și simbolul cușcă de câini.

Fundalul este un cartier de câini . Puteți vedea diferite case, câteva plante și cățărători.

Muzica este liniștitoare și captivantă . Există diferite efecte sonore pentru diferite caracteristici, cum ar fi Bonusurile speciale, Bonusul Free Spins, rotirea rolelor și multe altele.

Atingerea unui combo cu câștiguri mari pe rolele de la The Dog House

Atingerea unui combo cu câștiguri mari pe rolele de la The Dog House

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci

Pragmatic Play să vă asigurați că vă veți bucura de o experiență de joc fără probleme. Interfața cu utilizatorul este ușor de utilizat, toate comenzile sunt poziționate perfect și puteți schimba cu ușurință valorile pariurilor și rotirile automate.

De îndată ce deschideți slotul, vă veți confrunta cu un ecran introductiv, acesta este informativ, dar puteți sări peste el dacă doriți. Apoi vei fi dus pe ecranul principal, iar comenzile pentru a schimba nivelul pariului și butonul de rotire se află în dreapta jos.

Setarea pariurilor

Înainte de a începe să jucați Dog House și să obțineți câștiguri, trebuie să setați valoarea pariului. Suma pariului poate fi modificată cu ajutorul opțiunilor clasice Bet Level și Coin Value. Nivelul mizei modifică numărul de monede, iar valoarea monedei modifică valoarea monetară a acestor monede. Pariul minim este de 0,20 €, iar tu îl poți crește până la un pariu maxim de 100 €. Aceasta este o gamă vastă de pariuri, iar tu poți alege suma de pariu care ți se potrivește.

Învârtirea rolelor

După ce pariurile sunt stabilite, trebuie să învârți rolele și să obții o combinație câștigătoare. Rolele se învârt atunci când apăsați bara de spațiu. Este o scurtătură frumoasă pentru butonul de rotire. Dacă sunteți ocupat sau pur și simplu leneș, puteți folosi funcția de joc automat. Aceasta vă va învârti rolele de un anumit număr de ori.

Economizor de baterie

The Dog House are o funcție unică de economisire a bateriei. Aceasta va opri animațiile de pe role și va face alte modificări pentru a economisi bateria dispozitivului dvs. Această funcție este esențială atunci când doriți să vă bucurați de distracția jocurilor de noroc în mișcare.

Totuși, în caz de îndoială, faceți clic pe butonul de informații și obțineți regulile de joc și faq-urile Dog House de care aveți nevoie. Asigură-te că încerci jocul demo de la BETO fără un prim depozit și fără cerințe de pariere și nu uita să joci întotdeauna responsabil.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să câștigi mare - The Dog House

Obțiiun câștig la The Dog House la fel ca în toate celelalte jocuri ca la aparate de cazino online; trebuie să obții o combinație de trei sau mai multe simboluri similare pe una dintre liniile de plată.

Valoarea combinațiilor câștigătoare

Valoarea câștigului va depinde de tipul de simbol Dog House pe care îl prinzi. De exemplu, Rottweilerul este cel mai profitabil simbol, iar acesta îți va oferi un multiplicator de 2,5 ori dacă prinzi doar trei pictograme pe role.

Cu toate acestea, dacă obțineți combo-uri lungi (patru sau cinci), veți obține câștiguri mai mari. Ca în exemplul anterior, dacă obțineți patru simboluri Rottweiler adiacente pe o linie de plată, câștigul dvs. va crește la 7,5x, care este de trei ori mai mare decât câștigul de trei, iar dacă sunteți super norocos și obțineți cinci imagini Rottweiler, veți atinge un multiplicator ireal de 37,5x.

Câștiguri Wild

The Dog House are simboluri Wild speciale, aceste simboluri Wild vor apărea doar pe cele trei role din mijloc, iar acestea vor avea multiplicatori încorporați în valoare de 2x și 3x. Atunci când obțineți aceste simboluri Wild în combinații, multiplicatorii lor sunt adăugați, iar dvs. veți obține un câștig maxim în wild-uri în valoare de 9x.

Câștigă rotiri gratuite în Bonusul unic de The Dog House

Câștigă rotiri gratuite în Bonusul unic de The Dog House

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri diferite

The Dog House prezintă o mare varietate de simboluri de joc, toate simbolurile fiind împărțite în simboluri obișnuite și simboluri speciale. Simbolurile regulate sunt cele care oferă un câștig direct în bani în joc atunci când le prinzi pe role în combinații. Cele Speciale, pe de altă parte, sunt folosite pentru a declanșa Bonusuri Speciale și Runde bonus.

Simbolurile cu plată regulată au valori și câștiguri diferite, acestea fiind împărțite între simboluri cu plată mică și simboluri cu plată mare. Celelalte simboluri sunt indicate prin cărțile 10, K, Q, J și A. Simbolurile cu valoare mare sunt diferitele canine, care îți oferă câștiguri mari în bani.

 • Rottweilerul dolofan este simbolul cel mai valoros, oferind un câștig în valoare de 37,5 ori atunci când obțineți o combinație de 5 simboluri.
 • Micul Yorkshire Terrier cu o fundiță roz este, de asemenea, un simbol profitabil, cu un câștig de 25x pentru cinci simboluri.
 • Jucăușul Pug vine pe locul trei, cu un multiplicator în valoare de 15x.
 • Teckelul cu aspect amuzant vă răsplătește cu 10x suma pariată.
Runda Special Free Spin din The Dog House

Runda Special Free Spin din The Dog House

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câte rotiri gratuite și alte caracteristici

The Dog House este încărcat cu multe caracteristici bonus diferite. Există caracteristici ale jocului de bază și caracteristici ale rundei bonus. Nu vă veți plictisi niciodată cu aceste multe moduri interesante de a obține câștiguri. Să aruncăm o privire la diferitele caracteristici bonus de mai jos:

Wilds

Simbolurile Wild înlocuiesc simbolurile cu plată regulată și vă ajută să obțineți combinații câștigătoare. Simbolul Wild este denotat de un Kennel strălucitor, care conține un multiplicator de 2x sau 3x. Atunci când alăturați o serie de simboluri Wild cu o combinație de simboluri, multiplicatorii din wild-uri se adună.

De exemplu, dacă obțineți o combinație cu două simboluri cu plată obișnuită și trei simboluri Wild 3x, wild-urile vor crește plata slotului de 9x.

Învârtiri gratuite

Simbolul Scatter va declanșa runda specială de Bonus Free Spin.

Simbolul mare Jewel Paw denotă Simbolurile Scatter . Atunci când prindeți trei simboluri Scatter, se va activa runda Bonus Free Spin. Atunci când runda este declanșată, veți fi dus pe un nou ecran unde vă așteaptă Rottweilerul gros cu o mașină de lemn. Această mașină are nouă butoaie diferite, iar fiecare butoi conține numerele 1, 2 și 3. Câinele va roti toate butoaiele, iar tu vei primi un număr aleatoriu de Free Spins din toate aceste butoaie, numărul minim de Free Spins pe care îl poți obține este 9, iar dacă ești norocos, poți obține 27 de Free Spins la maxim.

Free Spins au multe bonusuri proprii. De exemplu, în timpul rundei Free Spins, simbolurile cu cea mai mare plată vor veni în forme complet stivuite. În plus, orice Sticky Multiplier Wilds pe care îl prindeți în timpul rundei Free Spins va deveni sticky wilds și va rămâne fixat la locul său până la sfârșitul rundei.

Cu toate aceste caracteristici suplimentare, slotul devine foarte exploziv și puternic. Va fi cea mai bună șansă de a obține niște câștiguri frumoase.

Jackpotul Max Win

The Dog House se mândrește cu un Jackpot de câștig maxim uluitor în valoare de 6.750x pariul tău total. Acesta este un jackpot extraordinar. Atunci când joci acest slot cu un pariu maxim de 100 €, poți câștiga un jackpot masiv în valoare de 675.000 €. Nu există câștiguri progresive, dar Jackpotul de top în valoare de 6.750x pariul tău total mai mult decât compensează acest lucru.

Câștigarea unui câștig uriaș în timpul Free Spins în The Dog House

Câștigarea unui câștig uriaș în timpul Free Spins în The Dog House

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP și volatilitatea

Procentul de revenire la jucător

Procentul de returnare a jucătorului din The Dog House este de 96,65% , ceea ce înseamnă că dacă joci acest joc cu 100 de bănuți, cel mai probabil vei primi înapoi 96,65 de bănuți. RTP nu reprezintă o garanție a randamentului. RTP-ul de 96,65% este destul de generos, deoarece este cu aproape 0,7% mai mare decât RTP-ul mediu al unor astfel de sloturi, care este de 96%.

Volatilitate

Volatilitatea este cotată ca fiind ridicată, ceea ce înseamnă că acesta este un joc foarte agresiv. Ca urmare, câștigurile nu vor fi la fel de frecvente ca în cazul sloturilor cu volatilitate scăzută și medie. Cel mai bun lucru la sloturile cu volatilitate ridicată este că acestea oferă câștiguri foarte mari.

Linii de plată

The Dog House are linii de plată fixe, există 20 de linii de plată diferite , iar tu poți obține o combinație câștigătoare pe oricare dintre ele. Toate liniile de plată sunt întotdeauna active. Nu trebuie să activați manual fiecare linie de plată. În unele sloturi de cazinou online, trebuie să activați manual linia de plată.

Felicitări! Ați câștigat 13 rotiri gratuite la The Dog House sloturi

Felicitări! Ați câștigat 13 rotiri gratuite la The Dog House sloturi

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Sfaturi și strategii în The Dog House

Jocurile de noroc la sloturi noi pot fi foarte periculoase atunci când nu ai suficient autocontrol. Dacă jucați la un slot machine cu pariuri și bugete dezechilibrate, veți pierde rapid tot ce aveți. Avem următoarele sfaturi și strategii pe care le puteți urma în timp ce pariați.

 • Ar trebui să vă stabiliți suma pariului foarte atent . Suma pariului dvs. ar trebui să depindă de bugetul dvs. Dacă joci cu pariuri mari pe bugete mici, vei rămâne rapid fără rotiri, iar acest lucru poate fi periculos în cazul sloturilor cu varianță mare. Dacă nu reușești să obții o combinație câștigătoare grozavă, vei pleca acasă cu mâna goală. În schimb, stabiliți un pariu care să vă permită să aveți în buget cel puțin 50 de rotiri. Aceasta va echilibra efectul pierderilor și al câștigurilor.
 • Limitele Stop loss și win trebuie să fie setate înainte de a începe rotirea automată. Aceasta va opri învârtirile odată ce ați atins o valoare scăzută prestabilită în soldul dvs. sau când câștigați o anumită sumă. Această funcție vă va ține sub control pierderile într-o zi proastă și veți avea din nou plăcerea de a paria în curând.
 • Trebuie remarcat faptul că învârtirile sunt generate de generatoare de numere aleatorii (RNG), ceea ce înseamnă că învârtirile sunt generate la întâmplare.
 • Nu pariați mai mult decât vă puteți permite să pierdeți. Nu uitați să jucați întotdeauna în mod responsabil!
 • Înainte de a începe să jucați și să riscați bani reali, asigurați-vă că încercați modul demo gratuit aici, la BETO, pentru a cunoaște jocul și caracteristicile sale bonus.
Obținerea a trei simboluri Scatter în The Dog House

Obținerea a trei simboluri Scatter în The Dog House

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Suport pentru mai multe dispozitive

Nu veți pierde niciodată plăcerea de a juca oriunde, totul datorită suportului excelent pentru mai multe dispozitive al jocurilor de păcănele The Dog House. Aparatul video este disponibil pe diferite platforme, cum ar fi telefoanele mobile, tabletele și calculatoarele. Pe computere, îl poți juca pe Windows și Mac, iar pe un smartphone, sunt acceptate atât iOS, cât și Android .

Dezvoltatorii optimizează perfect jocul și nu te vei confrunta cu probleme de calitate pe versiunile mobile ale sloturilor. Nu uitați să folosiți funcția de economisire a bater iei ori de câte ori călătoriți și există o lipsă de baterii.

Distracție plăcută!

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Motive pentru a juca - The Dog House

Există o mulțime de motive pentru care ar trebui să joci The Dog House:

 • The Dog House se laudă cu statistici excelente. Are un Duo perfect de un RTP mare și o volatilitate ridicată, sunteți sigur că veți experimenta o experiență de joc explozivă.
 • Jocul poate fi jucat oricând, indiferent de locul în care vă aflați, datorită suportului mobil excelent oferit.
 • Este încărcat cu funcții speciale, cum ar fi Sticky Wilds, Scatters, Wild Multipliers și Free Spins.
 • Acest joc de păcănele are un Top Jackpot incredibil în valoare de 6750x miza ta totală. Doar acest lucru ar trebui să vă motiveze să jucați acest slot de cazinou online.
 • Grafica și sunetele sunt izbitoare și captivante. Vă va plăcea această experiență.
 • Nu în ultimul rând, câinii drăguți, dolofani, amuzanți și adorabili îți vor pune un zâmbet pe față.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul general al The Dog House

Dacă sunteți în căutarea unui joc video care este atât de plăcut de jucat, cât și minunat de privit, atunci căutarea dvs. se încheie aici, cu jocul ca la aparate The Dog House. Pragmatic Play a încercat ceva nou cu acest titlu cu temă de câine. Cele mai multe sloturi de la Pragmatic Play se bazează de obicei pe teme precum science-fiction, acțiune și istorie antică, aceasta este prima dată când au creat un joc care stimulează drăgălășenia peste tot.

Jocul se bazează în jurul unei case care este plină de câini. Când deschideți slotul, veți vedea că nu există linii vizibile pe role. În schimb, câinii stau în camerele lor separate, aceste camere mici formează grila. Simbolurile sunt diferiții câini, Pug, Yorkshire Terrie, Teckel și Rottweilerul voinic.

Acest joc video este plin de bonusuri speciale, există Free Spin Rounds, Sticky Wilds, Scatters, Multiplier Wilds, și multe altele, nu te vei plictisi niciodată de aceste bonusuri. RTP-ul de 96,65% este grozav.

Joacă jocul The Dog House chiar acum, și distrează-te la jocuri de noroc doggilicious!

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - The Dog House

Există rotiri gratuite în The Dog House? Săgeată Săgeată

Da, există șanse de rotiri gratuite, pe care le poți declanșa dacă prinzi simboluri Scatter. Poți primi între 9 și 27 de rotiri gratuite.

Pot să câștig bani reali la The Dog House? Săgeată Săgeată

Da! Acesta este un joc de păcănele online, poți paria pe bani reali și poți aduce acasă niște recompense mari. Trebuie doar să vizitați orice cazinou online digital bun și să căutați The Dog House.

Care este RTP-ul de The Dog House? Săgeată Săgeată

RTP-ul este de 96,65%, ceea ce este foarte generos, deoarece standardul industriei pentru sloturi similare este de aproximativ 96,00% la alte cazinouri online.

Care este ratingul de volatilitate al jocurilor ca la aparate The Dog House? Săgeată Săgeată

The Dog House este un joc cu volatilitate ridicată. Sloturi cu volatilitate ridicată sunt agresive și explozive, nu oferă câștiguri frecvente, dar plățile lor sunt foarte mari în comparație cu alte sloturi.

Cât de mare este Top Jackpot-ul din The Dog House? Săgeată Săgeată

Fiind un joc ca la aparate cu volatilitate ridicată, primești un Jackpot maxim foarte mare, iar câștigul maxim valorează 6.750x pariul tău total, ceea ce este fantastic.

Pot să joc The Dog House gratuit? Săgeată Săgeată

Da, versiunea demo a acestui joc de aparate este disponibilă aici la BETO. Dacă sunteți nou, încercați versiunea gratuită înainte de a paria cu bani reali. Găsiți cele mai bune cazinouri aici.