MENIU
Căutare
Sloturi

Book of Diamonds Joacă Gratuit

Book of Diamonds Slot Demo

Book of Diamonds Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Book of Diamonds de Spinomenal

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Book of Diamonds Demo

Popularitatea sloturilor hibride este în creștere și tot mai mulți dezvoltatori s-au alăturat acestei tendințe.

Spinomenal Un tribut adus acestui lucru este slotul Book of Diamonds, care oferă o grafică HD clară, cu grafică HD, cu funcții bonus epice, cum ar fi Free Spins, Expanding Symbols, etc.

Rotiți rolele pentru a câștiga câștiguri în valoare de până la 5.000x în acest joc cu tematică old-school, cu o întorsătură modernă.

Citiți recenzia noastră și aflați tot ce trebuie să știți despre Book of Diamonds.


Lansare: 25.06.2020
Volatilitate Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X5000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiJackpot 5,000x

DeschidețiGrafică HD realizată de Spinomenal

DeschidețiGameplay simplu și direct

DeschidețiCâștiguri mari în jocul de bază

DeschidețiGrozavă funcție Free Spin

Contra Contra

Contra

Închide RTP mediu

Închide Numărul de bonusuri speciale este limitat

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Spinomenal

Sloturi Volatilitate Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 95.90

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 10

Teme de joc

Gematnie


Funcționalități de joc

Mecanică Book of ... Cumpărați Funcția Simboluri în expansiune Simboluri scatter FreeSpins Wild


Titluri fantastice de înaltă definiție pe Book of Diamonds

Titluri fantastice de înaltă definiție pe Book of Diamonds

Cartea de diamante - Deschide cartea bogățiilor

În zilele noastre, majoritatea sloturilor video disponibile în cazinourile online sunt jocuri de înaltă tehnologie, pline de funcții, care oferă un joc intens. Astfel de jocuri puternice sunt, fără îndoială, bune, dar sunt destul de încărcate, iar sesiunea de joc poate fi destul de copleșitoare. Așadar, uneori ai nevoie doar de sloturi cu un gameplay de bază care să te facă să te simți ușor și liniștit. Book of Diamonds este jocul perfect dacă vrei să te bucuri de o sesiune ușoară.

Vă puteți bucura de acest titlu de joc relaxant pe o gamă largă de dispozitive. Jocul este optimizat corect pentru suportul mobil, iar tu te vei bucura de o experiență de joc fără probleme.

Gameplay-ul este alimentat de o grilă de joc 5x3. Vizualitatea este una dintre principalele atracții, iar aceasta strălucește într-o grafică HD clară. Fructele au un finisaj frumos, strălucitor și lucios, ceea ce le face să arate minunat.

O rundă de rotiri gratuite plină de recompense este disponibilă și reprezintă o altă atracție deosebită. Cartea cu diamante este simbolul special, care acționează atât ca Scatter, cât și ca Wild al jocului. Puteți alege, de asemenea, să cumpărați această rundă de Free Spins, plătind o primă. Opțiunea Auto-Spin este, de asemenea, disponibilă în joc, folosește-o și fă-ți jocul confortabil.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă, design și simboluri

Book of Diamonds se bazează pe un joc clasic pe bază de fructe, care a fost foarte popular în anii 1950. Vei găsi diferite fructe suculente, precum portocale, pepeni, prune, cireșe și lămâi pe grila de joc de dimensiuni standard a slotului. Alături de aceste fructe delicioase, există și alte simboluri clasice, care fac parte din tema clasică a fructelor, cum ar fi clopotele libertății, simbolurile BAR și cei 7 norocoși.

Celmai mare câștig pe care îl poți obține în joc este în valoare de 5.000x. Diamantele roșii strălucitoare sunt cele mai valoroase simboluri de pe grilă. Grafica este de școală veche, dar este concepută într-un aspect curat și simplu. Comenzile sunt, de asemenea, concepute într-o manieră ușor de navigat, iar tu vei prinde rapid deprinderea de a învârti rolele. O coloană sonoră optimistă și excentrică continuă să se audă pe fundal în timp ce jucați, adăugându-se la experiența de învârtire.

Potențialul mare de câștig al Book of Diamonds

Potențialul mare de câștig al Book of Diamonds

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Book of Diamonds - Cum se joacă

Book of Diamonds este un joc hibrid, ceea ce înseamnă că te vei bucura atât de elemente clasice, cât și de elemente moderne în timpul sesiunii tale. Când vine vorba de gameplay și de modul de joc, sloturile hibride funcționează ca orice alt titlu de sloturi video gratis. Controalele sunt similare și nu vei întâmpina nicio problemă dacă ai mai jucat un slot video înainte.

Începeți slotul prin selectarea mizei, valoarea pe care doriți să o jucați în cadrul unei singure runde sau rotiri. Se poate selecta orice sumă între 0,10 și 100 de euro pe rotire. Aceasta este o gamă destul de extinsă de pariuri, iar majoritatea jucătorilor vor fi mulțumiți de ea.

După selectarea mizei, trebuie doar să puneți rolele în mișcare. Butonul auriu de rotire este plasat chiar sub rola din mijloc.

Încercați demonstrația slotului pentru a vă asigura că înțelegeți totul despre joc. Versiunea gratuită este disponibilă aici, la BETO.

Clopoței frumoși pe grila de la Book of Diamonds

Clopoței frumoși pe grila de la Book of Diamonds

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri cu fructe apetisante

Book of Diamonds va deveni rapid unul dintre titlurile tale preferate de iGaming, dacă ești pasionat de jocuri cu tematică retro sau dacă pur și simplu îți plac fructele.

Cartea de aur cu o piatră prețioasă mare și roșie este simbolul special al slotului, funcționând atât ca Scatter, cât și ca Wilds. Dacă reușești să prinzi combinații individuale ale acestor cărți, poți câștiga un câștig de 250x pentru o combinație 5-of-a-kind. Simbolurile a 4 cărți vă vor oferi o miză de 25x, iar 3 cărți vă vor dubla pariul.

Diamantele sunt cele mai profitabile simboluri, care vă răsplătesc cu câștiguri de până la 5.000x pentru combinația de cinci cărți. Norocoșii 7 sunt, de asemenea, destul de generoși, oferindu-ți câștiguri de 750x pentru combinații de 5 simboluri similare. Aceste simboluri foarte valoroase vă pot oferi, de asemenea, câștiguri dacă prindeți combinații de 2.

Fructele sunt simbolurile cu câștiguri mici din grila dvs.

O singură rolă în runda specială Book of Diamonds

O singură rolă în runda specială Book of Diamonds

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Boostere și caracteristici bonus

Deși în Book of Diamonds este urmărită tema clasică bazată pe fructe, jocul conține câteva funcții bonus interesante care îți vor face jocul mai picant și mai interesant.

După cum am menționat, cartea specială de aur este simbolul unic al jocului, care acționează atât ca Scatters, cât și ca Wilds. Această carte extraordinară va înlocui toate simbolurile standard de pe grilă și te va ajuta să declanșezi runda de rotiri gratuite.

Bucurați-vă de un set de 10 rotiri gratuite pe măsură ce declanșați runda bonus prin aterizarea a 3 Scatters împreună pe aceeași rolă. Înainte de începerea Free Spins, vi se oferă o singură rolă pe care să o învârtiți cu simboluri diferite. Această rotire va determina ce simbol va fi simbolul Expanding pentru o anumită rundă.

Simbolurile Expanding vor acoperi role întregi pe măsură ce jocul continuă, iar șansele tale de a obține câștiguri bune vor crește foarte mult.

Dacă nu doriți să așteptați ca această rundă bonus să se declanșeze de la sine, puteți alege să plătiți o primă pentru a activa runda bonus imediat. Folosiți opțiunea Bonus Buy și plătiți o taxă de 100x care va garanta runda bonus la următoarea rotire.

Introducere la runda de rotiri gratuite Book of Diamonds

Introducere la runda de rotiri gratuite Book of Diamonds

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Varianța, RTP și câștigul maxim la Book of Diamonds

Book of Diamonds vine cu un procent RTP de 95,9%, ceea ce se situează aproape de media industriei pentru astfel de titluri iGaming.

Varianța ridicată garantează un gameplay plin de acțiune, iar tu poți câștiga câștiguri de până la 5.000x valoarea mizei.

Grila clasică 5x3 a Cărții de caroiaj

Grila clasică 5x3 a Cărții de caroiaj

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul general al cărții de diamante

Book of Diamonds este una dintre cele mai bune creații video hibride realizate de Spinomenal, un nume de renume, emergent în lumea cazinourilor online și a iGaming-ului. Spinomenal este popular pentru numeroasele titluri de sloturi moderne foarte încărcate. Cu toate acestea, de data aceasta, designerii au decis să ia o cale diferită cu Book of Diamonds, care oferă un gameplay calm și liniștitor.

Elementele clasice sunt puse în Book of Diamonds, gameplay-ul este puternic, cu o structură standard de grilă 5x3, iar toate elementele vizuale sunt concepute în conformitate cu tematica de școală veche bazată pe fructe.

O rundă fantastică de Free Spins și simbolurile speciale Book dau un pumn puternic gameplay-ului și cu siguranță te vei bucura să învârți rolele.

După o serie de teste amănunțite, putem garanta pentru Book of Diamonds. Veți găsi versiunea demo gratuită aici, la BETO.com. Folosiți versiunea gratuită și testați diferitele mecanici ale jocului.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Cartea cu diamante

Care este cel mai bun câștig pe care îl pot obține în Book of Diamonds? Săgeată Săgeată

Poți primi câștiguri de până la 5.000x în Book of Diamonds.

Care sunt variația și RTP-ul lui Book of Diamonds? Săgeată Săgeată

Book of Diamonds este un joc foarte volatil, oferind un RTP de 95,9%.

Există o rundă bonus Free Spins în Book of Diamonds? Săgeată Săgeată

Da, primești un set de 10 Învârtiri Gratuite în runda bonus uimitoare a jocului Book of Diamonds.

Pot să joc o versiune gratuită a jocului Book of Diamonds? Săgeată Săgeată

Da, demo-ul gratuit al acestui joc de păcănele este disponibil aici la BETO.com. Folosiți acest demo și familiarizați-vă cu jocul.