MENIU

Crazy Wizard Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Crazy Wizard
Click aici pentru a juca

Crazy Wizard de IGT

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Crazy Wizard

Acest fantastic joc de păcănele este o inovație recentă concepută de nimeni altul decât IGT Interac tive. Așa că nu mai așteptați, ridicați-vă bagheta și începeți călătoria fermecătoare în Crazy Wizard. Acest slot video introduce o temă fantezistă și prezintă 5 role cu 10 linii de plată și 3 rânduri. De asemenea, are caracteristici bonus precum Free Spins, Multiplicatori, simboluri Wild și chiar un Jackpot!


Lansare: 22.02.2021
Volatilitate
Câștig maxim: X2000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 24 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Media RTP este de 96,56%.

Nu ratați funcția Crazy Wizard Jackpot

Veți găsi o listă variată de caracteristici interesante

Utilizați modelul Math pentru a câștiga o sumă frumoasă

2000x suma câștigătoare disponibilă

Contra

Interfața de pare un pic vechi

Ai nevoie de o miză mai mare pentru a câștiga jackpot-ul

Fapte despre păcănele

Furnizor IGT

Volatilitate

RTP% 96.56

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.01

Miza maximă 250.00

Role 5

Rânduri 3

Teme de joc

Magie


Funcționalități de joc

Pariu Joc de risc Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Vrăjitori Dragon


Slotul este simplu de jucat, cu o interfață de utilizator foarte prietenoasă.

Slotul este simplu de jucat, cu o interfață de utilizator foarte prietenoasă.

Vă prezentăm Crazy Wizard

În Crazy Wizard, IGT introduce o lume fantastică în care totul este posibil. Păstrând designul caracteristic al IGT's, slotul este simplu de jucat, cu o interfață prietenoasă și afișează un vrăjitor care ne ajută.

Tema din Crazy Wizard este destul de comună și înfățișează dragoni, candelabre aprinse și bile de cristal. Nu se poate nega faptul că animația și efectele sunt lipsite de calitate. În plus, prezentarea vizuală este lipsită de calitate, grafica fiind similară cu cea a jocurilor de la începutul anilor 2000. Singurul lucru suportabil este reprezentat de efectele sonore, deoarece la fiecare rotire, peisajul sonor adaugă suspans.

În afară de grafica slabă, la ce se poate aștepta o medie de la acest slot? Aflați tot ce trebuie să știți despre Crazy Wizard citind recenzia noastră completă de mai jos.

Video: Crazy Wizard Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Veți avea ocazia să experimentați cum vrăjitorul atotputernic învinge periculosul dragon

ÎNAPOI LA CUPRINS

Vizuale și grafice

În acest joc proiectat, jucătorii trebuie să experimenteze cum vrăjitorul atotputernic învinge dragonul periculos și să ia toate bijuteriile și comorile pe care le păzește.

Crazy Wizard are un gameplay simplu și o interfață de utilizator ușor de utilizat pentru toată lumea. În plus, designul este, de asemenea, nesolicitant. În acest joc cu tematică fantastică, vrăjitorul din joc seamănă cu Gandalf din cărțile Stăpânul Inelelor și Hobbitul. Jucătorii care sunt pasionați de temele fantasy vintage se pot simți nostalgici în principal datorită designului retro al jocului. Fundalul din Crazy Wizard este un întuneric negru ca smoala, fără detalii semnificative. Cu toate acestea, decorul general și tema rămân misterioase. În fundal, puteți auzi coloana sonoră muzicală care se joacă de fiecare dată când învârtiți rolele.

Nu se poate nega faptul că Crazy Wizard nu este cunoscut pentru grafica sa. Cu toate acestea, jocul reușește totuși să atragă numeroși jucători. Regulile jocului sunt, de asemenea, discutate mai jos.

Cele cinci role conțin câte trei simboluri pe fiecare rolă, alături de cele 10 linii de plată prezente pe ecran.

Cele cinci role conțin câte trei simboluri pe fiecare rolă, alături de cele 10 linii de plată prezente pe ecran.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Reguli de joc pentru Crazy Wizard

Majoritatea jucătorilor sunt deja familiarizați cu aceste reguli, deoarece Vrăjitorul nebun este un joc intuitiv, cu reguli de bază stabilite.

În joc, cele cinci role conțin câte trei simboluri în fiecare rolă, alături de cele 10 linii de plată prezente pe ecran. Jucătorii pot folosi bara de comenzi pentru a ajusta setările în funcție de satisfacția lor. În plus, butoanele în formă de săgeți (+) și (-) vă permit să modificați suma de pariere, precum și numărul de linii de plată pe care doriți să le utilizați. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe Spin, iar restul depinde de soartă și de puțină magie.

Mai important, comutatorul verde Bet Max le va permite jucătorilor să joace cu setările maxime cu un singur clic. Deși acest lucru va avea un risc mai semnificativ, recompensele și plățile vor fi și mai mari. O altă opțiune excelentă este de a încerca mini-jocul gamble după fiecare combinație câștigătoare, deoarece acesta fie vă va dubla premiul, fie îl veți pierde pe tot.

Nu numai atât, dar există și un mod de joc automat care îți permite să te relaxezi în timp ce computerul preia controlul rolelor. Până când decideți să reveniți la modul cu o singură rotire, pariurile vor continua să se plaseze unul după altul. Jucătorii pot personaliza aceste setări după bunul lor plac, ceea ce poate asigura o experiență de joc excelentă.

Crazy Wizard are o gamă uriașă de pariuri care începe de la 0.01 credite

Crazy Wizard are o gamă uriașă de pariuri care începe de la 0.01 credite

ÎNAPOI LA CUPRINS

Tot ce trebuie să știi despre dimensiunile pariurilor și câștigurile de la Playtable

Pentru a câștiga un premiu din acest joc de păcănele, jucătorii trebuie să formeze o combinație câștigătoare de 3, 4 sau 5 simboluri identice pe role. În cele ce urmează este o listă de simboluri și recompensa lor specifică la aterizarea a 5 simboluri din fiecare grup de simboluri pe orice linie de plată activă.

  • 9 & 10 - îți aduce un multiplicator de 25x
  • J & Q - îți aduce un multiplicator de 30x
  • K, A & Dragon - îți vor aduce un multiplicator de 100x
  • Potion - te poate face să câștigi un multiplicator de 125x
  • Lumânare - îți aduce un multiplicator de 250x
  • Crystal Ball - îți aduce un multiplicator de 500x
  • Carte de vrăji - îți va aduce un multiplicator de 1000x
  • Vrăjitorul - vă oferă un multiplicator vast de 2000x

Crazy Wizard are o gamă uriașă de pariuri care începe de la 0,01 credite și poate ajunge la un maxim de 250 de credite la fiecare rotire. Acest lucru înseamnă că jocul suportă o varietate de bugete, inclusiv pe cei care doresc să meargă all-in pe role. Cu toate acestea, este esențial să setați un buget realist și să nu exagerați pentru a asigura un joc de noroc rațional.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Crazy Wizard - Explicarea funcției bonus

Crazy Wizard estefoarte promițător pentru jucători , deoarece IGT a inclus în acest joc de păcănele diverse funcții bonus.

Free Spins in Crazy Wizard
Atunci când un jucător a adunat suficiente simboluri dragon, poate intra în runda Bonus Free Spins. Similar cu mecanismul jocului principal, runda Bonus Free Spins se joacă și ea în acest mod. Singura diferență aici este că doar la fiecare rotire, cu ajutorul Vrăjitorului, orice 3 sau 4 simboluri aleatorii pot fi transformate în Wilds. Aceasta este o caracteristică excelentă care ajută la creșterea câștigurilor tale.

Simboluri Wild în Crazy Wizard

Vrăjitorul însuși reprezintă simbolurile wild în Crazy Wizard. Simbolul Wild se poate substitui oricărui simbol de pe rolă care va ajuta la formarea unei combinații câștigătoare. Simultan, acesta va adăuga, de asemenea, un multiplicator 2x la orice combinație câștigătoare de pe role în timpul în care multiplicatorul este activ.

Mai important, jucătorii care sunt suficient de norocoși să formeze o combinație câștigătoare de 5 simboluri identice primesc un multiplicator de 200x.

Simboluri scatter în Crazy Wizard

Acesta este prezentat de legendarul simbol dragon și este vital pentru a beneficia de Free Spins. Acesta este prezentat de simbolul legendar al dragonului și este vital pentru a beneficia de rotiri gratuite distra ctive. În afară de aceasta, simbolul dragonului îi va premia pe jucători cu un multiplicator x2, x20, x100.

Crazy Wizard are un RTP uluitor de 96,56%.

Crazy Wizard are un RTP uluitor de 96,56%.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Raportul Return to Player, volatilitatea și Jackpotul oferit în Crazy Wizard

Crazy Wizard are un RTP uluitor de 96,56% , care este mai mare decât media industriei. Cu toate acestea, acest joc este, de asemenea, incredibil de volatil, ceea ce înseamnă că va exista un risc mai mare atunci când vine vorba de bani reali. Acestea fiind spuse, premiile din joc merită.

Jackpot în Crazy Wizard

Cu ajutorul vrăjitorului, jucătorii au șansa de a câștiga jackpotul la fiecare rotire. Poți declanșa această funcție în mod aleatoriu; cu toate acestea, cu cât miza este mai mare, cu atât șansele de a obține recompense uriașe sunt mai mari.

Formați combinații câștigătoare mai mari pentru a câștiga mult

Formați combinații câștigătoare mai mari pentru a câștiga mult

ÎNAPOI LA CUPRINS

Crazy Wizard - Ghidul jucătorilor

La fel ca orice alt joc de păcănele, nici acest joc de păcănele online nu are o strategie specifică de câștig. Cu toate acestea, le putem oferi jucătorilor îndrumări care îi vor ajuta să culeagă toate recompensele pe care le oferă Crazy Wizard.

Ținând cont de acest sfat, le recomandăm jucătorilor să folosească toate simbolurile Wild și Scatter pe care le au la dispoziție și să le declanșeze pentru a forma cât mai multe combinații câștigătoare uriașe.

Un alt sfat grozav pe care îl avem pentru ca jucătorii să formeze combinații câștigătoare mai mari este să parieze diverse sume, ceea ce poate duce la declanșarea continuă a combinațiilor câștigătoare.

Câștigurile consecutive îți cresc șansele de a câștiga jackpot-ul

Câștigurile consecutive îți cresc șansele de a câștiga jackpot-ul

ÎNAPOI LA CUPRINS

Crazy Wizard - Joacă pe mobil

Poți să te joci Crazy Wizard produs de IGT la numeroase cazinouri licențiate. Unul dintre acestea este chiar aici la BETO și se numără printre recomandările noastre.

Joacă Crazy Wizard pe mobil

Mai multe vești bune pentru jucătorii de cazinou mobil! Jucătorii vor juca Crazy Wizard pe mobile, deoarece jocul este complet compatibil cu dispozitivele iOS și Android. Astfel, ia-l pe vrăjitorul nebun cu tine oriunde te-ai duce și câștigă nenumărate premii.

Multiplicatorul wild 2x poate oferi combinații câștigătoare grozave.

Multiplicatorul wild 2x poate oferi combinații câștigătoare grozave.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Crazy Wizard - Rezumatul nostru

Pentru jucătorii care caută un joc de păcănele de profil înalt, cu o grafică mai bună și extra, aceasta nu este opțiunea potrivită pentru tine. Cu toate acestea, pentru cei care se simt bine cu un slot simplu cu o temă fantastică, Crazy Wizard este slotul perfect pentru tine. În plus, acest joc va fi popular chiar și în rândul fanilor de ficțiune. Acest joc merită timpul tău, mai ales având în vedere recompensele mari pe care le are de oferit.

Deși suntem un fan masiv al temei magice, Crazy Wizard este un profil relativ scăzut. În plus, gameplay-ul, grafica și designul jocului sunt simple. Acest lucru nu înseamnă neapărat că acesta este un punct negativ pentru Crazy Wizard.

În afară de asta, multiplicatorul wild 2x poate oferi combinații câștigătoare excelente. Același lucru este valabil și în cazul funcției Bonus Free Spins. Pentru a crește rapid monedele, obțineți alocarea superioară de 30 de rotiri gratuite cu până la 4 simboluri wild adăugate pe fiecare dintre ele. În plus, gestionarea diferitelor redeclanșări va duce la câștiguri mai mari.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente pentru Crazy Wizard

Are Crazy Wizard o funcție de rotiri gratuite?

Da, include o funcție de rotiri gratuite. Orice jucător care prinde 3, 4 sau chiar 5 dintre aceste simboluri pe rolele sale va primi 10, 20 sau 30 de rotiri gratuite. În afară de asta, simbolul dragonului îi va premia pe jucători și cu un multiplicator x2, x20, x100.

Care este RTP-ul Crazy Wizard?

Crazy Wizard are un RTP de 96,56%, care este mai mare decât media din industrie. 95,06% din RTP este rezervat pentru jocul principal și Free Spins, în timp ce 1,5% este pentru jackpotul progresiv record.

Este acest Crazy Wizard slot volatil?

Este posibil să nu fie la fel de volatil ca unele dintre sloturile preferate din industrie. Cu toate acestea, este totuși suficient de volatilă. Acest lucru înseamnă că ar trebui să pariați în continuare cu grijă. Crazy Wizard oferă o sumă de 2000 x suma pariată la fiecare rotire sau rotire gratuită.

Este Crazy Wizard jucabil pe mobil?

Da, se poate juca pe mobil. IGT a proiectat Crazy Wizard și l-a optimizat pentru a asigura o funcționare fără probleme pe dispozitivele iOS și Android. Dacă doriți să jucați Crazy Wizard pe alte platforme, atunci consultați site-urile de cazinouIGT.

Pot să joc Crazy Wizard gratuit?

Da, puteți juca gratuit versiunea demo a Crazy Wizard aici la BETO.com. Versiunea demo a Crazy Wizard este aproape similară cu Crazy Wizard. Singura diferență între cele două jocuri este că nu puteți paria și câștiga bani reali în versiunea demo.