MENIU

10001 Nights Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

10001 Nights
Click aici pentru a juca

10001 Nights de Red Tiger

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

10001 Nights

10,001 Nights by Red Tiger Gaming este un joc ca la aparate grozav, bazat pe folclorul din Orientul Mijlociu. Vă veți bucura de acest slot datorită funcțiilor magice, cum ar fi rotirile gratuite. Acest slot cu 5 role și 20 de linii de plată arată ca un slot simplu la suprafață. Cu toate acestea, are funcții care te vor lua prin surprindere, cum ar fi funcțiile Mega Wilds și Multi-Pick.

Vom explora ce oferă acest slot în această recenzie a slotului 10,001 Nights.


Lansare: 17.11.2020
Volatilitate
Câștig maxim: X10347

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 27 Aprilie 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Video: Gameplay și câștig mare

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro

10,347x câștig maxim

Învârtiri gratuite cu funcții puternice

Posibilitatea de a debloca noi caracteristici jucând mai mult timp

Caracteristici inovatoare

Animații netede și grafică excelentă

Contra

Variație ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Red Tiger

Volatilitate

RTP% 94.73

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Miza minimă 0.10

Miza maximă 250.00

Role 5

Rânduri 4

Linii de plată 20

Funcționalități de joc

Recompense aleatorii Colectați Energie Random Wilds BonusGame: Alegeți Obiecte Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild Simbol Mega (3x3)


Cazinou

Costume de cărți


Bucură-te de caracteristici unice prin umplerea unei lămpi cu ulei magic

Bucură-te de caracteristici unice prin umplerea unei lămpi cu ulei magic

Bine ați venit la 10,001 Nights Slot by Red Tiger Gaming

10,001 Nights este un joc decent, cu 5 role și 4 rânduri, îmbunătățit de o grafică clară și animații fluide. Are 20 de linii de plată, dar acestea sunt mai mult decât suficiente pentru a te recompensa bine datorită funcțiilor bonus pe care le vom discuta puțin mai târziu.

Acesta nu este primul slot inspirat de folclorul din Orientul Mijlociu și nici ultimul. Simbolurile wild obișnuiteși Stacked Wilds se adaugă la potențialul acestui slot de bază. Chiar și simbolurile cu plată mică arată frumos, deoarece sunt realizate din pietre prețioase și apar sub forma celor patru culori de cărți.

Atunci când prinzi suficiente simboluri Destiny Spins, vei declanșa zilnic rotiri gratuite. Simbolurile lampă sunt, de asemenea, acolo pentru a vă ajuta să declanșați noi caracteristici.

Funcțiile aleatorii din acest slot îți permit să elimini toate simbolurile cu plată mică pentru o rotire, să adaugi un număr aleatoriu de Wilds pe role, să obții un multiplicator de câștig și să obții Mega Wilds. Acestea sunt doar funcțiile de care te vei bucura în jocul de bază, iar partea cea mai bună este că deblochezi funcții mai pline de satisfacții pe măsură ce joci pe o durată mai lungă. Pe scurt, acest joc te răsplătește bine pentru că îți investești timpul și banii.

Vom vedea în curând cum funcționează funcțiile magice ale acestui slot și vom explica totul astfel încât să vă simțiți încrezători în timp ce jucați acest slot.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Temă din Orientul Mijlociu și grafică impresionantă

Acest joc de păcănele este inspirat din colecția 1001 Nights, o colecție de povești din Orientul Mijlociu.

În spatele rolelor, veți vedea o priveliște frumoasă din camera sultanului. Priveliștea orașului din deșertul arab este hipnotizantă și are o strălucire unică care te va atrage.

O coloană sonoră lentă și tradițională pe fundal complimentează bine gameplay-ul. Chiar dacă coloana sonoră este decentă, nu este la fel de bună ca grafica și tema. Red Tiger Gaming a muncit din greu pentru a crea acest slot frumos și ne plac animațiile pe care le-au adăugat.

Simbolurile au fost realizate cu grijă. Sultanul cu pietre prețioase roșii pe turban și lampa magică sunt exemple de simboluri care arată rafinat. Sultanul este cel mai profitabil simbol, deoarece vă va recompensa cu 40x pariul dvs. pentru că obțineți o combinație câștigătoare de cinci simboluri.

Simbolul Wild este o femeie arabă frumoasă, iar ea vă va plăti de 55x pariul pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci cărți. Simbolul Scatter este frumosul palat al sultanului, care va declanșa Free Spins dacă reușești să prinzi trei.

Acest slot funcționează pe toate dispozitivele, așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă doriți să jucați pe PC sau pe mobil.

Declanșează rotirile Destiny Spins dacă prinzi trei sau mai multe simboluri Scatters.

Declanșează rotirile Destiny Spins dacă prinzi trei sau mai multe simboluri Scatters.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci 10,001 Nights Slot

În această secțiune, vom examina elementele de bază ale acestui joc de păcănele. Să începem.

  • Vei observa butonul galben de rotire din dreapta jos, pe care îl poți folosi pentru a învârti rolele.
  • Puteți face clic pe miza dvs. în partea stângă jos și o puteți seta între 0,20 € (pariul minim) și 8 € (pariul maxim).
  • Butonul de joc automat se află lângă butonul de miză și îți permite să faci până la 100 de învârtiri pe pilot automat cu limite personalizate de pierderi și câștiguri.
  • Poți da click pe butonul de plată din stânga jos pentru a vedea caracteristicile și plățile. Dacă doriți informații detaliate despre slot, puteți folosi butonul de ajutor de lângă butonul de plăți.
  • Modul turbo este, de asemenea, disponibil, iar acesta poate fi activat făcând clic pe butonul turbo de lângă butonul de rotire.
  • Dacă doriți să vă vedeți soldul, îl puteți vedea în partea din stânga sus a ecranului.
  • În colțul din dreapta sus, puteți activa și dezactiva sunetul, puteți intra sau ieși din ecranul complet și puteți accesa informații despre caracteristici și tabelele de plată.
Bucură-te de bonusul Free Spins în slotul online 10,001 Nights

Bucură-te de bonusul Free Spins în slotul online 10,001 Nights

ÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristicile Magical Slot

Jocul ca la aparate video 10,001 Nights are funcții bonus care îi motivează pe oameni să continue să joace, deoarece ești recompensat cu noi funcții pe măsură ce continui să joci. Acest lucru se datorează funcției Feature Lamps pe care o vom discuta împreună cu alte caracteristici bonus interesante. Haideți să începem.

Feature Lamps

Veți ateriza lămpi de aur cu ulei pe role care vor umple Feature Lamps atunci când le colectați. Avantajul colectării lămpilor de ulei este că te vor ajuta să declanșezi noi caracteristici și să le păstrezi deblocate pe durata jocului.

Atunci cândumpleți în întregime o Feature Lamp, o nouă funcție va fi declanșată la următoarea rotire, iar acea funcție se poate declanșa aleatoriu la aceeași miză. Poți debloca mai mult de o funcție și te poți bucura de până la patru funcții pe parcursul jocului tău, și să vedem care sunt aceste funcții.

  1. Funcția Imperial Spin: Funcția Imperial Spin este activată prin colectarea a 6 lămpi cu petrol. În această funcție, simbolurile cu plată mică sunt eliminate și apar doar simbolurile cu plată mare, pentru a vă oferi șansa de a obține câștiguri mari.
  2. Funcția Random Wilds: Va trebui să colectați 7 lămpi cu ulei (13 lămpi cu ulei în total) pentru a activa această funcție. În această funcție, un număr aleatoriu de simboluri Wild va apărea pentru a vă ajuta să obțineți câștiguri.
  3. Multi-Pick Feature : Este nevoie de 8 lămpi cu ulei (21 de lămpi cu ulei în total) pentru a declanșa această funcție. Vei alege din trei cărți pentru a dezvălui Multiplicatorul care se va aplica la următorul tău câștig.
  4. Funcția Mega Wilds: Această caracteristică finală este deblocată și declanșată prin colectarea a 9 lămpi cu ulei (30 de lămpi cu ulei în total). În această funcție, veți obține cel puțin 1 Mega Wild care va umple întreaga rolă.

Funcția Destiny Spins/Funcția de rotiri gratuite

Aterizarea a 3, 4 sau 5 Scatters în jocul de bază va acorda 8, 10 și respectiv 12 Free Spins. De asemenea, puteți redeclanșa Free Spins sau Destiny Spins prin aterizarea a 3, 4 sau 5 Scatters, ceea ce vă va oferi încă 6, 7, respectiv 8 Free Spins.

Runda Bonus Destiny Spins este la fel ca la slotul de bază, dar funcția Feature Lamps este declanșată mai des în timpul acestor rotiri. Așadar, orice caracteristici pe care le-ați deblocat vă vor ajuta să obțineți câștiguri mari. De asemenea, este posibil să profitați de mai multe caracteristici într-o singură rotire. De exemplu, puteți obține funcția Mega Wilds cu Imperial Spin pentru a crea câștiguri nebănuite.

Bucură-te de simboluri frumoase în aparatul de păcănele 10,001 Nights

Bucură-te de simboluri frumoase în aparatul de păcănele 10,001 Nights

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 95,73%, ceea ce este puțin mai mic decât RTP-ul mediu de 96%. Cu toate acestea, nu ar trebui să te descurajeze să încerci acest slot, deoarece nu va avea un impact atât de mare.

Varianța este mare, așa că trebuie să fii puțin atent în timp ce joci acest slot.

Câștigul maxim este de 10.347x din pariul tău, ceea ce înseamnă că acest slot are un potențial de câștig masiv.

Mergeți după un câștig maxim de 10,347x miza dvs.

Mergeți după un câștig maxim de 10,347x miza dvs.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Este 10,001 Nights Online Slot merită?

Jocul ca la aparate online 10,001 Nights merită timpul tău, deoarece are caracteristici și o grafică remarcabile care te vor distra și recompensa în același timp. Runda bonus Free Spins poate că nu pare cine știe ce, dar pot fi foarte puternice dacă ai deblocat toate Lămpile cu funcții. Este nevoie de ceva timp pentru a le debloca pe toate, dar merită.

Nu vă recomandăm să vă schimbați pariul după ce ați deblocat Feature Lamps, deoarece va trebui să o faceți din nou. Vă puteți bucura de aceste caracteristici unice la întâmplare și nu vă puteți plictisi niciodată de slotul de bază datorită Feature Lamps.

Grafica, tema și animațiile sunt excelente. Vă veți bucura de un gameplay fluid, iar cea mai bună parte a gameplay-ului este reprezentată de Free Spins. Chiar și câștigul maxim de 10.347x din pariul tău ar trebui să fie mai ușor de obținut în timpul Free Spins.

Vă veți bucura de gameplay și veți fi suficient de recompensat pentru a continua să jucați. Prin urmare, vă recomandăm să faceți o călătorie în Orientul Mijlociu jucând capodopera de sloturi online 10,001 Nights pentru un divertisment garantat. Dacă doriți să obțineți câștiguri maxime jucând cu bani reali, faceți o vizită la cazinourile online recomandate de BETO.

ÎNAPOI LA CUPRINS

10.001 Nopți - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul ca la aparate 10,001 Nights?

Câștigul maxim este de 10.347x miza ta, ceea ce, în mod surprinzător, nu se potrivește cu numele slotului. Cu toate acestea, este peste 10.001, ceea ce este grozav.

Cât de mare este RTP-ul slotului video 10,001 Nights?

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 95,73%, mai mic decât media, dar nu vei observa o diferență prea mare în timpul jocului.

Sunt disponibile rotiri gratuite în jocul ca la aparate 10,001 Nights?

Da, poți declanșa Destiny Spins sau Free Spins dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri speciale sau Scatter pe role. De asemenea, puteți obține Free Spins suplimentare dacă prindeți mai multe Scatters în timpul funcției.

Cum funcționează Lămpile funcționale în jocul ca la aparate 10,001 Nights?

Vei vedea 4 Lămpi funcționale pe care le poți umple dacă prinzi simboluri lampă magică pe role. Umplerea completă a acestor Feature Lamps va declanșa o funcție plină de satisfacții și o va debloca pe durata jocului tău.

Este posibil să jucați 10,001 Nights slot gratis?

Da, te poți bucura de funcții precum Multiplicatori de câștig, Random Wilds și Free Spins, jucând gratuit modul demo al jocului ca la aparate 10,001 Nights chiar aici la BETO.