MENIU
Căutare
Sloturi

Wild West Gold Joacă Gratuit

Wild West Gold Slot Demo

Wild West Gold Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Wild West Gold de Pragmatic Play

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Wild West Gold Demo

Jefuiește orașul cu gașca ta de cowboy în noul joc de păcănele Wild West de pe Pragmatic Play. Cu o volatilitate ridicată și o grilă de joc largă, acest aparat de iGaming aventuros plătește câștiguri pe 40 de linii de plată diferite.

Declanșează insignele de aur ale șerifului de pe grilă, iar acestea te vor ajuta să intri în runda bonus, recompensându-te cu Free Spins.

Citește mai departe și află mai multe despre acest slot distractiv cu tematică wild west.


Lansare: 26.03.2020
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X10000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 12 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiFantastic Jackpot în valoare de 10.000x

DeschidețiRating de volatilitate ridicată

DeschidețiRundă puternică de rotiri gratuite

DeschidețiTemă bine concepută

DeschidețiWild-urile vin cu multiplicatori atașați

Contra Contra

Contra

Închide Nu multe caracteristici speciale

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Pragmatic Play

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 95.56

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 40

Teme de joc

Vestul sălbatic


Funcționalități de joc

Sticky Wilds Interval RTP Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Cowboys


Simbolurile Wild din jocul de păcănele Wild West Gold vin cu multiplicatori

Simbolurile Wild din jocul de păcănele Wild West Gold vin cu multiplicatori

Wild West Gold Slot- Atingeți-vă abilitățile de fotografiere

Aventura ta de gambling începe pe o grilă de joc tipică de 5x4, care generează 40 de linii de plată active. Intervalul de pariere este foarte larg în Wild West Gold, ceea ce face ca slotul să fie accesibil pentru fiecare jucător, indiferent de strategiile de pariere și de buget. Un mecanism de câștig bazat pe linii de plată formează nucleul jocului, iar tu îți asiguri un câștig dacă prinzi 3 sau mai multe simboluri similare împreună pe oricare dintre cele 40 de linii de plată.

În ceea ce privește bonusurile și modificatorii, slotul Wild West Gold se comportă uimitor. Wild-urile aterizează pe role cu un Multiplicator atașat, care îți mărește imediat câștigul cu 2x, 3x sau 5x. Dezvoltatorul jocului este Pragmatic Play, așa că vă puteți aștepta la un slot de înaltă calitate.

Deoarece această aventură occidentală este dezvoltată de Pragmatic Play, este de prisos să spunem că grafica este frumos concepută și arată seducător. Să citim mai multe despre asta în detaliu.

Simboluri colorate în Wild West Gold slot de Pragmatic Play

Simboluri colorate în Wild West Gold slot de Pragmatic Play

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tema și designul orașului vestic

Temă și design

Wild West Gold se bazează pe o temă bazată pe cowboy din Vest. Acest slot video special începe ca un film tipic din Vestul Sălbatic, într-un oraș vechi și rustic, cu saloane și baruri. Te vei afla în mijlocul unei piețe de oraș din vestul vechi, cu clădiri din lemn pe ambele părți. Vei găsi o mulțime de jocuri similare în ceea ce privește grafica, dar caracteristicile îl fac pe acesta unic.

Simboluri

Simbolurile obișnuite, inspirate de cărți de joc, aratăca și cum ar fi sculptate în panouri de lemn și se agită atunci când se obține un câștig. Găurile de gloanțe sunt vizibile în simboluri și în cadrul exterior al grilei, de asemenea. Se pare că acest loc a fost recent martor la un schimb de focuri.

Simbolurile Wild West Gold cu plată mare includ revolvere, saci plini de aur și diferiți locuitori ai orașului din vest. Așa cum era de așteptat într-un oraș occidental, oamenii poartă arme precum cuțite și revolvere și apar pe grilă cu un zâmbet. Atunci când obțineți un câștig pe role, simbolurile prind viață, iar locuitorii trag cu armele lor în semn de sărbătoare.

Câștigarea de rotiri gratuite în slotul Wild West Gold

Câștigarea de rotiri gratuite în slotul Wild West Gold

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci și să câștigi

Cum să joci Wild West Gold Slot

Wild West Gold oferă câștiguri pe mecanismul bazat pe linia de plată. Grila de joc 5x4 are 40 de linii de plată active diferite, iar tu poți folosi oricare dintre ele pentru a obține un câștig. Intervalul de pariere este cuprins între 0,20 € pe rotire și 100 € pe rotire, iar suma câștigătoare este calculată cu ajutorul Multiplicatorilor. Astfel, cu cât pariul tău este mai mare, cu atât mai mare este câștigul său.

Cum să câștigi

Trebuie doar să prinzi o combinație câștigătoare de 3 simboluri similare pe oricare dintre acestea și îți vei asigura premiul în cauză. Există diferite simboluri cu câștiguri diferite, iar simbolurile cu imagini sunt mai valoroase decât cele normale cu cărți. Șeriful este cel mai valoros simbol de pe Wild West Gold, cu un câștig de 20x.

O combinație bine plătită în Wild West Gold

O combinație bine plătită în Wild West Gold

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Wild West GoldFuncțiile bonus speciale și boosterele speciale ale lui's

Wild West Gold vine cu un set nebun de modificatori și caracteristici speciale. Aceste Boostere adaugă emoție jocului și ajută la menținerea entuziasmului tău.

Funcția Multiplier Wilds

Simbolul Wild în Wild West Gold este reprezentat de insigna șerifului. Wild-ul arată excepțional de atrăgător; insigna este proiectată în argint, iar "WILD" este scris peste ea în aur. Insigna apare doar pe cele 3 role din mijloc și vine întotdeauna cu Multiplicatori atașați. Dacă un câștig este obținut cu ajutorul unui Wild, acel Multiplicator va fi aplicat la plată. Puteți obține orice Multiplicator de la 2x, 3x și 5x.

Dacă mai mult de un Wild este folosit pentru a obține o combinație, atunci valorile numerice ale tuturor acelor Multiplicatori sunt adăugate împreună, iar câștigul tău, în final, este înmulțit cu acea sumă adăugată.

Funcția Free Spins

Wild West Gold's Scatter simbol este frumoasa scenă a apusului de soare dintre canioane. Runda promoțională de rotiri gratuite de cazino este declanșată atunci când trei Scatter aterizează pe rolele 1, 3 și 5. Veți fi recompensat cu un set de opt Free Spins după ce ați declanșat bonusul legat. Ceea ce este unic la această rundă Booster este faptul că îți crește șansele de a obține simboluri speciale precum Multiplier Wilds. Wilds se transformă în Sticky Wilds până când se termină funcția Free Spins.

Efectul bonus obișnuit al Multiplicatorilor și adăugarea lor în cazul Wild-urilor multiple rămâne, de asemenea, activ în timpul jocului bonus Free Spins.

Insigna de aur a șerifului ar fi cu siguranță cel mai căutat simbol în timpul unei runde bonus, deoarece oferă Free Spins suplimentare. Rețineți că simbolul Scatter original nu va apărea în timpul rundei bonus.

Obțineți 2 sau mai multe insigne de aur ale șerifului și veți primi 4 rotiri suplimentare. Un premiu de consolare de 10x miza îi așteaptă pe cei al căror câștig de la Free Spins este sub această valoare.

  • 2 insigne de aur = 4 Free Spins suplimentare
  • 3 insigne de aur = 8 rotiri gratuite suplimentare
  • 4 insigne de aur = 12 rotiri gratuite suplimentare
  • 5 insigne de aur = 20 de Free Spins suplimentare

Deasemenea, poți folosi funcția Bonus Buy pentru a cumpăra Free Spins pentru 100x miza ta.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Wild West Gold Joc de cazino - RTP și volatilitate

Wild West Gold oferă un rating RTP mai mare decât media de 96,51%, ceea ce este destul de generos.

Această aventură sălbatică a împușcat toate cele 5 stele de pe scara de variabilitate Pragmatic Play's și este un joc cu volatilitate ridicată. Ar trebui să fii atent în timp ce stabilești o sumă de pariu.

Simbolurile Wild răsplătitoare ajută la obținerea unui câștig în Wild West Gold

Simbolurile Wild răsplătitoare ajută la obținerea unui câștig în Wild West Gold

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Wild West Gold's Verdict final

Ne-am distrat foarte mult în timp ce testam slotul Wild West Gold. Elementele grafice sunt concepute într-o manieră foarte sobră de către Pragmatic Play, dar își fac perfect treaba de a ne atrage atenția și admirația. Elementele vizuale cu tematică rustică sunt asociate cu o coloană sonoră la fel de atractivă și veselă, care își schimbă intensitatea și tonurile atunci când se întâmplă ceva special pe ecran.

Deși multiplicatorii Wild sunt cu adevărat puternici și recompensatori, runda de rotiri gratuite le cam umbresc generozitatea. Cu opțiunea Re-Trigger și șansele crescute de a obține Sticky Multiplier Wilds, runda bonus este superb de recompensatoare și vei spera să o declanșezi după fiecare rotire. În general, acest slot este o adiție demnă de a fi adăugată la colecția de sloturi Pragmatic Play.

Ne-am dat seama de un lucru după ce am analizat Wild West Gold, tema western plină de acțiune nu a ieșit din modă și încă deține potențialul de a ne stârni entuziasmul și adrenalina. Jocul de bază este un pic cam învechit, dar bonusurile speciale vor asigura o experiență de joc foarte satisfăcătoare.

Vă recomandăm cu siguranță să învârtiți rolele de la Wild West Gold. Este un slot video grozav și puteți juca versiunea demo aici, la BETO. De asemenea, puteți încerca și alte sloturi la cazinourile online pe care le-am menționat aici pe site-ul nostru.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Wild West Gold

Care este cel mai mare câștig pe care îl pot obține la slotul Wild West Gold? Săgeată Săgeată

Wild West Gold vă permite să obțineți un câștig maxim în valoare de 10.000x prin bonusul Free Spins într-o singură învârtire.

Care este RTP și volatilitatea Wild West Gold? Săgeată Săgeată

Wild West Gold oferă un RTP mai mare decât media de 96,51%, împreună cu un scor de volatilitate ridicat. Începătorii ar trebui să înceapă cu un pariu mic pentru a-și păstra depozitul în siguranță.

Ce funcții speciale sunt oferite în jocul ca la aparate Wild West Gold? Săgeată Săgeată

Wild West Gold vine cu 2 funcții speciale, un bonus Multiplier Wilds și o rundă puternică de Învârtiri Gratuite. Runda bonus este cel mai atractiv bonus și oferă niște modificatori nebuni.

Ce sunt suprapunerile Scatter în slotul Wild West Gold? Săgeată Săgeată

În Wild West Gold, simbolurile speciale Scatter apar peste simbolurile obișnuite de pe role. Acest Scatter special redeclanșează runda bonus, acordând rotiri suplimentare.

Pot să încerc Wild West Gold slot gratuit? Săgeată Săgeată

Ba da, puteți. Pentru comoditatea dumneavoastră, am creat un link către modul demo Wild West Gold. Încercați-l chiar acum.