MENIU

Dinopolis Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Click aici pentru a juca

Dinopolis de Push Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie

Dinopolis

Vizitează un oraș condus de dinozauri într-o realitate alternativă și bucură-te de funcții creative în jocul ca la aparate Dinopolis. Acest slot are 5 role și oferă până la 576 de moduri de a câștiga. Există o mulțime de varietate în caracteristici, deoarece acest slot are Free Spins, Stacked Wilds cu Multiplicatori, premii în bani și Bonus Buy. Unul dintre lucrurile care iese cel mai mult în evidență este câștigul maxim de 50.000x din pariul tău.

În această recenzie a slotului Dinopolis, vom vedea dacă un astfel de slot este perfect pentru tine sau nu.


Lansare: 09.04.2021
Volatilitate
Câștig maxim: X50000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 01 Noiembrie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Funcții păcănele

Cumpărare bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Popularitate

Prospețime

RTP %

Jackpoturi

Căi de câștig

Entuziasm

Pro

Câștig maxim de 50.000x pariul dvs.

Învârtiri gratuite cu modificatori

Învârtiri gratuite suplimentare și modificatori după upgrade

RTP ridicat

Caracteristica Bonus Buy

Contra

Variație ridicată

Fapte despre păcănele

Furnizor Push Gaming

Volatilitate

RTP% 96.40

Tip de joc Sloturi

Jackpot Nu


Detalii geeky

Miza minimă 0.10

Miza maximă 100.00

Role 3

Rânduri 4

Teme de joc

Dinozauri Las Vegas Casino Desene animate


Funcționalități de joc

Nivel sus Free Spins adiționale Stivă BonusGame: Alegeți Obiecte Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins Wild


Cazinou

Zaruri Carte


Bucură-te de un aspect unic, cu mai multe moduri de a câștiga în jocul ca la aparate online Dinopolis.

Bucură-te de un aspect unic, cu mai multe moduri de a câștiga în jocul ca la aparate online Dinopolis.

Bine ați venit la jocul de aparate online Dinopolis de Push Gaming

Jocul de păcănele Dinopolis este plasat într-o realitate alternativă în care dinozaurii evoluează pentru a deveni ca oamenii, iar partea amuzantă este că aceștia ajung să trăiască într-un oraș ca Vegas. Cine știe? Poate că dinozaurilor antropomorfi le place să joace jocuri de cazino într-o realitate alternativă. Oricum, slotul Dinopolis are multe de făcut, mai ales în ceea ce privește funcțiile precum simbolurile Dino Bonus și Dino Coin.

Jocul se joacă pe 5 role cu rânduri dispuse în model 3-4-4-4-4-3 . Te vei bucura de 576 de moduri de câștig, așa că nu ar trebui să ratezi nicio oportunitate de a câștiga. Simbolurile Dino Coin apar cu valori care valorează până la 1.000x, iar simbolurile Wild pot apărea, de asemenea, cu Multiplicatori. Funcția Dino Bonus Feature vă permite să dezvăluiți un modificator și numărul de rotiri înainte de a începe.

Push Gaming pare să fi creat încă un alt slot genial. Cu toate acestea, nu putem fi siguri până nu înțelegem cum funcționează totul, așa că să continuăm.

Video: Dinopolis Păcănele - Joc Gratuit și Recenzii (2023)

Jocurile de cazino video Dinopolis

ÎNAPOI LA CUPRINS

Tema dinozaurilor și grafica de înaltă calitate

Temă și design

Oamenii au evoluat de-a lungul anilor, așa că nu putem nega faptul că, dacă dinozaurii nu ar fi dispărut, ar fi putut evolua și ei ca și noi. Dinozaurii care evoluează și trăiesc în versiunea lor din Las Vegas este tema acestui joc de păcănele.

Designul personajelor este genial, deoarece este foarte detaliat și de înaltă calitate. Pe fundal se vede un oraș cu clădiri de cazinou gigant, lumini strălucitoare și o statuie de dinozaur asemănătoare cu Statuia Libertății.

Muzica care rulează în timp ce joci este ceva ce probabil vei auzi în timp ce stai în interiorul unui cazinou. Muzica este un pic generică, dar este catchy, așa că ar trebui să vă placă.

Simboluri

Acest slot are niște simboluri cu valoare super mare, care sunt bogătașii Triceratops. Simbolurile de mare valoare sunt un alt set de dinozauri care sunt îmbrăcați pentru a impresiona. Simbolurile super valoroase și simbolurile de mare valoare plătesc de la 1x la 10x din pariul dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci de un fel.

Simbolurile cu valoare redusă sunt banii, cărțile, jetoanele de poker și zarurile care plătesc 0,5x din pariul tău pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci simboluri de același fel.

Simbolul Scatter este o mână aurie de dinozaur care ține 3 cărți de joc. Simbolul Wild este un simbol cu dinți de dinozaur aurii cu culoarea roșie în mijloc.

Un câștig mare este garantat dacă prinzi Sticky Stacks în locurile potrivite în timpul bonusului.

Un câștig mare este garantat dacă prinzi Sticky Stacks în locurile potrivite în timpul bonusului.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci Dinopolis Slot

Puteți juca jocul ca la aparate Dinopolis la un cazinou selectat după cum urmează:

  • Găsiți tasta săgeată mică și apăsați-o pentru a vă ajusta mărimea pariurilor. Intervalul de pariere este de la 0,10 € la 100 € (pariul maxim).
  • Familiarizați-vă cu diferitele opțiuni, cum ar fi jocul automat, și ajustați setările.
  • Apăsați butonul de rotire sau bara de spațiu atunci când sunteți gata să jucați.

Nu poți obține câștiguri doar prin faptul că ai 3 simboluri identice. Trebuie să prinzi cel puțin 3 simboluri identice pe role adiacente, iar combinația câștigătoare trebuie să înceapă de pe cea mai din stânga rolei.

Bucură-te de un modificator Sticky Wild complet extins la Free Spins.

Bucură-te de un modificator Sticky Wild complet extins la Free Spins.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus inventive

Începând cu simbolurile Wilds și Dino Coin, acest joc de păcănele îți va oferi o mulțime de motive pentru a continua să joci. Așadar, haideți să înțelegem caracteristicile jocului, una câte una.

Simbolurile Wild

Ceamai de bază caracteristică este simbolul Wild, care poate avea o valoare de multiplicator de 2x sau 3x. Acesta înlocuiește toate simbolurile, dar nu și Scatter-ul. Simbolurile Wild au abilitatea specială de a mări căile de câștig cu multiplicatorul lor pentru rola pe care se află. Evident, Multiplicatorul se aplică câștigurilor din care face parte Wild-ul.

Simbolurile Dino Coin

Dino Coinspot apărea doar pe rolele 1 și 5, iar valorile simbolurilor Dino Coin vor fi de la 1x la 1.000x. Poți câștiga valorile Dino Coins prin crearea unei combinații câștigătoare de trei simboluri Dino Coin și cel puțin două Wild-uri pe rolele 2, 3 și 4.

Atuncicând obțineți în cele din urmă un câștig cu un simbol Dino Coin, valoarea acestuia va fi înmulțită cu pariul dvs. și cu orice Multiplicator Wild și apoi vă va fi acordată.

Funcția Dino Bonus (rotiri gratuite)

După ce ați nimerit 3 simboluri Scatter pe rolele din mijloc, veți declanșa această rundă bonus Free Spins. Înainte de începerea rotirilor, veți primi 2 alegeri de cărți. În prima alegere, veți alege din patru cărți cu fața în jos pentru a dezvălui un premiu Feature Pick. La a doua alegere, veți alege din nou din patru cărți cu fața în jos și veți dezvălui numărul de Free Spins pe care le veți juca.

În acest bonus, în loc de monedele obișnuite Dino Coins, puteți să prindeți simbolurile Dino Coin Collector. Diferența constă în faptul că simbolurile Dino Coin Collector sunt colectate într-un contor în partea dreaptă a rolelor. După ce colectați 5 simboluri Dino Coin Collector în contor, veți trece la categoria Free Spins și veți primi și 2 cărți de joc.

Iată care sunt premiile Feature Pick pe care le puteți obține:

  • Simbolul Sticky Stack Wild: Un simbol Sticky Stack Wild cu un multiplicator 2x este adăugat pe una dintre rolele din mijloc. Sticky Stack Wild umple o rolă întreagă și rămâne până când se termină toate Free Spins. Dacă mai multe Sticky Stack Wild-uri Sticky Stack cu Multiplicatori sunt implicate într-un câștig, valorile Multiplicatorului lor sunt înmulțite între ele și apoi înmulțite cu câștigul.
  • Boost Multiplicator cu o singură rolă: Acest modificator va crește Multiplicatorul unui simbol Sticky Stack Wild de pe o rolă aleatorie cu 1.
  • All Reel Multiplier Boost: Acesta mărește Multiplicatorii tuturor simbolurilor Sticky Stack Wild cu 1.
  • Golden Card (Carte de aur): Acesta îi oferă jucătorului 2 extra Feature Picks.

Premiile Free Spins Pick sunt, de asemenea, acolo, și vă vor oferi numărul de rotiri care sunt afișate pe card. Ori de câte ori avansezi la nivelul următor prin colectarea de monede, vei primi 2 pick-uri pentru modificatori și rotiri suplimentare.

Funcția de cumpărare bonus

Dațiclick pe butonul cu stea și plătiți 95x din pariul dvs. pentru a cumpăra direct Dino Bonus Feature.

Descoperă modificatorii și progresează prin rotirile gratuite pentru a câștiga mult.

Descoperă modificatorii și progresează prin rotirile gratuite pentru a câștiga mult.

ÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, volatilitate și câștig maxim

Randamentul pentru jucător (RTP) oferit de acest joc ca la aparate este de 96,40%, iar Bonus Buy îți oferă un RTP de 96,50%. RTP-ul acestui slot este mai mare decât al majorității jocurilor de cazino online, așa că ar trebui să obțineți randamente mari.

Varianța acestui slot este mare, așa că cea mai bună strategie ar fi să pariezi puțin și să ai răbdare.

Câștigul maxim vă va plăti 50.000x pariul dvs. și este unul dintre cele mai mari câștiguri maxime pe care le puteți obține jucând sloturi.

Doar 3 simboluri scatter sunt suficiente pentru a declanșa Free Spins și pentru a te ajuta să câștigi 50.000x pariul tău.

Doar 3 simboluri scatter sunt suficiente pentru a declanșa Free Spins și pentru a te ajuta să câștigi 50.000x pariul tău.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Merită jocul de aparate online Dinopolis?

Joculca la aparate Dinopolis are nevoie de ceva timp pentru a-și arăta adevăratul potențial de câștig, dar este cu ușurință unul dintre cele mai bune sloturi create de Push Gaming. Echipa noastră de experți independenți este foarte impresionată de câștigul său maxim și de bonusul Free Spins cu mai mulți modificatori și de posibilitatea de a obține rotiri suplimentare.

Jocul de bază este susținut de Multiplier Wilds, simboluri Coin și 576 de moduri de a câștiga. Unele dintre premiile Feature Pick din cadrul Free Spins, cum ar fi simbolul Golden Card și Sticky Stack Wild, sunt prea bune. Dacă atingeți un nivel ridicat în timpul Free Spins, cum ar fi nivelul 3 sau 4, veți avea atât de mulți modificatori încât câștigurile uriașe vor fi aproape garantate.

Gameplay-ul este excelent, dar și cifrele sunt grozave. Acest slot are un RTP solid, iar câștigul maxim este pur și simplu prea bun. Pe scurt, ne place aproape totul la acesta și vă recomandăm să îl jucați pe bani reali la cazinourile online de top recomandate de noi aici la BETO.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Slot Dinopolis - Întrebări frecvente

Cât de mult este câștigul maxim în jocul de aparate Dinopolis?

Câștigul maxim este de 50.000x pariul tău, ceea ce înseamnă că poți obține cel mai mare câștig de până acum din acest joc de păcănele.

Care este RTP-ul și varianța jocului video ca la aparate Dinopolis?

RTP-ul jocului este de 96,40%, iar RTP-ul funcției Bonus Buy este de 96,50%. Acesta este un slot cu volatilitate ridicată, așa că nu ar trebui să aștepți mult timp pentru a vedea câștigurile cu adevărat masive.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Dinopolis?

Învârtirile gratuite sunt declanșate după ce prinzi 3 simboluri scatter și au diverși modificatori de care te poți bucura, cum ar fi Fully Stacked Sticky Wilds sau Multiplier Boost. Poți colecta Monede și actualiza Free Spins pentru a obține rotiri suplimentare și chiar mai mulți modificatori.

Cum funcționează monedele Dino Coins în slotul video Dinopolis?

Monedele dinozaur pot ateriza aleatoriu pe primul și pe ultimul tambur. Acestea pot avea valori de la 1x la 1.000x și le poți câștiga prin crearea unei combinații câștigătoare cu cel puțin o monedă Dino și 2 simboluri Wild.

Este slotul Dinopolis o înșelătorie?

Nu, poți vizita orice cazinou de top și poți juca acest joc de păcănele fără griji, deoarece nu este o înșelătorie. Push Gaming este un dezvoltator în care poți avea încredere, deoarece este licențiat și este prezent în această industrie din 2010.

Pot să joc gratis jocul ca la aparate Dinopolis?

Da, vă puteți bucura de rotiri gratuite, modificatori, premii în bani instantanee și multe altele, jucând Dinopolis în modul demo gratuit aici la BETO.