MENIU
Căutare
Baccarat

Mini Baccarat - Joc Gratuit și Recenzii (2024)

Joacă acum
Click aici pentru a juca

Mini Baccarat de Play'n GO

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Mini Baccarat Demo

Play'n GO a lansat Mini Baccarat în 2012. Mini Baccarat este un joc de cazino simplu cu 6 pachete de cărți în care trebuie să prezici cine va câștiga sau dacă va fi egalitate. Câștigătorul este decis în funcție de cine deține valoarea cea mai apropiată de numărul 9. Nu vă faceți griji, vă vom explica caracteristicile și modul în care funcționează acest joc de cazino în această recenzie.


Lansare: 30.11.2012
Volatilitate Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X

Scris de: Kim Birch | Actualizarea ultimei recenzii: 16 Mai 2024 | Verificat de: Jasmin Williams

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Kim Birch a câștigat și a pierdut împotriva celor mai buni jucători profesioniști de poker din lume. Pe lângă faptul că este expert în poker și blackjack, Kim a publicat şi 3 cărţi. Despre Kim Birch

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții Baccarat

Croupier live

Croupier live

Pariu

Pariu

Bani reali

Bani reali

Pro Pro

Pro

DeschidețiRTP uimitor

DeschidețiGameplay simplu

DeschidețiFuncții suplimentare, cum ar fi istoricul pariurilor

DeschidețiDesign minunat și grafică

DeschidețiGameplay rapid

Contra Contra

Contra

Închide Număr mai mic de punți

Fapte Baccarat

Baccarat Furnizor Play'n GO

Baccarat Volatilitate Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Baccarat RTP% 98.76

Baccarat Tip de joc Baccarat

Baccarat Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Baccarat Miza minimă 1.00

Baccarat Miza maximă 100.00

Teme de joc

Baccarat


Cazinou

Carte


Mini Baccarat Joc de cazino de către Play

Mini Baccarat Joc de cazino de către Play'n GO

Bine ați venit la Mini Baccarat

Nu putem nega faptul că Mini Baccarat nu este la fel de popular ca celelalte jocuri de cazino pe internet. Cu toate acestea, mulți oameni nu sunt conștienți de potențialul pe care îl are acest joc de cazino. Ar putea fi revigorant să încercați ceva nou și să vedeți ce părere aveți despre el.

Dacă ați jucat sloturi sau jocuri de cazino de la Play'n GO, s-ar putea să știți deja cât de bune sunt jocurile lor. Muncesc din greu pentru a se asigura că ai parte de cea mai bună experiență și că nu te confrunți cu nicio problemă în timpul jocului. Acesta trebuie să fie unul dintre cele mai bune jocuri de baccarat online, așa că merită cu siguranță o încercare.

Mini Baccarat este un joc mai mic și mai rapid în comparație cu Baccarat. Cu toate acestea, ambele jocuri se referă la prezicerea a ceea ce se va întâmpla. Dacă predicția ta este corectă, vei câștiga. Play'n GO a inclus, de asemenea, diverse caracteristici, cum ar fi modul turbo și drumul beed pentru a arăta câștigurile anterioare.

Vom explica în curând caracteristicile și regulile de la Mini Baccarat, așa că asigurați-vă că citiți până la sfârșit.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să cucerești Mini Baccarat

Veți vedea trei casete de pariuri atunci când începeți jocul. Puteți paria în orice căsuță, dar nu vă recomandăm să pariați pe toate. Dacă pariați o sumă egală pe toate căsuțele de pariere, veți pierde, cu excepția cazului în care se produce egalitatea. Așa că nu pariați pe toate căsuțele și alegeți una.

Prima căsuță este pentru a paria pe câștigarea jucătorului, în timp ce a doua căsuță este pentru a paria pe câștigarea bancherului. În cele din urmă, a treia căsuță este pentru a paria pe egalitate. Puteți paria între 1 și 100 de monede. Limita maximă a pariului este de 100 de monede pentru bancher și jucător. Cu toate acestea, puteți paria doar 10 monede pe egalitate.

După ce v-ați plasat pariul, puteți apăsa butonul de împărțire pentru a începe runda. Mai întâi, vor fi extrase două cărți pentru bancher și pentru jucător, fiecare. Apoi, în funcție de valoarea cărților, poate fi extrasă o a treia carte. Nu trebuie să faceți nimic, deoarece valoarea cărților vă va fi afișată, iar cea cu cea mai mare valoare va câștiga.

Dacă faci predicția corectă, vei primi recompensa, altfel vei pierde.

Poți da click pe rebet pentru a repeta pariul. În partea de jos, în stânga jos, există setări avansate care vă vor permite să faceți câteva ajustări utile. Vă recomandăm să activați opțiunea "clear table after game round" (șterge masa după runda de joc) pentru comoditate. Există și opțiunea de joc rapid, dar nu o folosiți dacă nu sunteți un jucător experimentat.

Mini Baccarat de Play

Mini Baccarat de Play'n GO

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Plăți și reguli de Mini Baccarat

În primul rând, să discutăm despre câștigurile acestui joc simplu. Dacă pariați pe jucător, veți primi un câștig egal. Astfel, dacă pariați 100 de dolari pe jucător, veți primi 100 de dolari ca recompensă, în plus față de cei 100 de dolari inițiali. Câștigul pe bancher este puțin diferit. Cazinoul trebuie, de asemenea, să câștige bani, așa că va percepe un comision de 5% dacă bancherul câștigă.

Cea mai mare plată este disponibilă pentru cei care pariază pe egalitate și câștigă. Dacă ghicești corect că va fi egalitate, vei primi o recompensă de 8:1. Aceasta este o recompensă mare, dar egalitățile sunt rare. Poate că puteți paria o sumă mică, cum ar fi 10% din fiecare pariu pe egalitate, astfel încât să puteți obține câștigul mare atunci când aceasta se produce.

Regulile acestui joc simplu nu sunt atât de greu de înțeles. Dacă vrei să calculezi valoarea cărților, trebuie să le aduni valorile și să iei doar numărul de la locul unu. Rețineți că totalul va fi întotdeauna cu o singură cifră.

Să ilustrăm cu un exemplu. Dacă ați extras cărțile 10 și 9, totalul va fi 19. Cu toate acestea, jocul ia doar cifra de la ultimul loc sau o singură cifră, astfel încât valoarea cărților tale va fi 9. În mod similar, dacă ați obținut un rege și 8, valoarea cărților dvs. va fi 8.

Pe scurt, cărțile cu fața și 10 sunt numărate ca 0, iar un As este numărat ca 1. Cărțile de la 2 la 9 au o valoare egală cu valoarea lor nominală. Poți să faci singur calculele simple dacă vrei să joci acasă. Dacă jucați acest joc online, matematica va fi făcută pentru dumneavoastră.

Parierea pe bancher în Mini Baccarat Joc de cazino

Parierea pe bancher în Mini Baccarat Joc de cazino

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici unice și compatibilitate

Acest joc de cazino nu are prea multe opțiuni unice, dar Play'n GO a reușit totuși să ne depășească așteptările.

Puteți vedea rezultatul pariurilor dvs. anterioare în drumul de beed din stânga jos. Acest joc are, de asemenea, joc rapid pentru jucătorii avansați. Cu toate acestea, puteți pierde foarte repede foarte mult dacă nu sunteți atent în timp ce folosiți modul de joc rapid.

Acesta este un joc Play'n GO, deci este compatibil cu telefoanele mobile, tabletele sau orice alt dispozitiv care are un browser în el. Comenzile și gameplay-ul sunt aceleași, așa că nu vei observa nicio diferență între jocul pe PC și cel pe mobil.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP de Mini Baccarat Joc de cazino

RTP depinde de pariul tău. RTP-ul este de 98,76% pentru pariul jucătorului, 98,94% pentru pariul bancherului și 85,56% pentru pariul egalitate. După cum puteți vedea, pariul pe bancher este mai profitabil decât orice altceva.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este Mini Baccarat de Play'n GO Merită?

Da, acest Mini Baccarat este un joc grozav pentru cei care vor să se distreze. Au câteva caracteristici interesante, cum ar fi istoricul pariurilor anterioare și un RTP decent, care te vor face să continui. Dacă sunteți un big roller mare, vă puteți plânge de limita de pariere mai mică și pe bună dreptate. Acesta este un dezavantaj minor pentru un joc de cazino altfel fantastic.

Ne-a plăcut să-l jucăm și suntem siguri că și ție îți va plăcea cu siguranță. Deci, dați Mini Baccarat de Play'n GO o încercare.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Mini Baccarat - ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum pot câștiga mult la jocul de cazino online Mini Baccarat? Săgeată Săgeată

Puteți câștiga mult dacă alegeți pariuri mai mari, dar trebuie să evitați să pariați pe toate cele trei casete. Ar fi înțelept să alegi fie bancherul, fie jucătorul și să pariezi în consecință.

Merită să jucați gratuit versiunea demo a Mini Baccarat? Săgeată Săgeată

Da, vă recomandăm să jucați versiunea demo, aici, la BETO, pentru a dezvolta o înțelegere de bază a jocului de cazino înainte de a risca bani și resurse.

Pot să câștig un venit bun jucând Mini Baccarat by Play'n GO? Săgeată Săgeată

Nu, nu vă recomandăm să încercați să câștigați prin jocuri de noroc. Pe termen lung, veți pierde întotdeauna, așa că jucați pentru distracție cu banii pe care vă puteți permite să îi pierdeți.

Ce tip de jucători vor dori Mini Baccarat? Săgeată Săgeată

Acesta este ideal pentru acei jucători care vor să se distreze și să joace un joc de cazino simplu, cu un RTP bun.

Sunt oferite bonusuri de cazinou pentru a juca Mini Baccarat bani gratis? Săgeată Săgeată

Întotdeauna există o capcană cu banii bonus, deoarece trebuie să jucați jocul pentru o anumită perioadă înainte de a vă retrage câștigurile.