MENIU
APRILIE 2024

Sistemul ruletei și strategiile de pariere pentru a obține avantaj

Ultimul ghid pentru a găsi cea mai bună strategie de pariere la ruletă.

Bonusuri pentru RuletăSistemul de pariere la ruletă - Pro și contra

Ultimul ghid pentru a găsi cea mai bună strategie de pariere la ruletă.

Scris de: Stefano Rossi | Actualizarea ultimei recenzii: 24 Iunie 2023 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Stefano Rossi, expertul nostru în teoria jocurilor și analiza cantitativă, este un profesionist experimentat în jocurile clasice de cazino, cum ar fi Ruleta, și are experienţă în cazinourile italiene. Despre Stefano Rossi

Sistemelede ruletă sunt mecanisme grozave care vă pot ajuta să obțineți câștiguri mari la jocurile de ruletă, dar aceste sisteme ar putea părea puțin confuze pentru dumneavoastră. Nu contează dacă sunteți un începător în acest joc sau un maestru, deoarece este posibil să vă confundați între sistemele de pariuri progresive pozitive și negative la ruletă și diferitele variante ale acestor sisteme de ruletă.

Am curatoriat acest ghid de specialitate care vă va ajuta să înțelegeți mai bine avantajele și dezavantajele unui sistem de pariuri progresive pentru ruletă. Învățarea tuturor strategiilor populare de ruletă vă va face un jucător de ruletă mai bun pe termen lung.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Care este o strategie bună de pariere la ruletă pentru jocurile de cazino online

Ruleta nu este un joc nou și este regina jocurilor de cazinou de peste 300 de ani. Pe parcursul istoriei sale vaste, au existat multe incidente în care jucătorii au încercat din răsputeri să formuleze diferite strategii de pariere la ruletă care să le ofere un avantaj față de casă. Expresia "Casa câștigă întotdeauna" îi irită pe jucători, iar aceștia devin foarte entuziasmați și motivați să recupereze ceea ce le aparține pariind și mai mult.

Mulți jucători urmează anumite strategii pe care le consideră cele mai bune sisteme de ruletă în mod absolut. Iată care sunt avantajele și dezavantajele celor mai de succes strategii de ruletă și strategiile clasice bazate pe teoria jocului și pe modelele de pariere.

Pro și contra folosirii unei strategii de pariere pentru a câștiga la ruletă:

Pro
 • O strategie de pariere adaugă o anumită automatizare la jocul tău atunci când joci la ruletă.
 • Cele mai bune strategii de ruletă vă obligă să vă urmăriți pariurile și să vă înregistrați statisticile de joc la ruletă.
 • Toate strategiile de ruletă care au cel mai mare succes încearcă să obțină un avantaj de cazinou în funcție de statisticile pe termen scurt.
Contra
 • Niciun sistem câștigător nu poate schimba șansele pe termen lung ale roții de ruletă, deoarece jocul de ruletă se bazează pur și simplu pe noroc.
 • În caz de pierdere, aceste sisteme te fac să îți fie foarte greu să părăsești masa de ruletă și să continui să joci la ruletă.
 • Este posibil ca norocul tău să se schimbe, iar strategia de ruletă te poate forța să îți prelungești sesiunile de joc la masa de ruletă.
Cele mai bune strategii de ruletă sunt eficiente în rafale scurte

Cele mai bune strategii de ruletă sunt eficiente în rafale scurte

ÎNAPOI LA CUPRINS

Ce sunt sistemele de pariere pozitivă progresivă la ruletă?

Un sistem de progresie pozitivă este un tip popular de strategie de ruletă care se bazează pe faptul că jucătorii pariază mai mult atunci când câștigă șimai puțin atunci când pierd. Poate deveni puțin confuz și complex să decizi când este cel mai bine să urmezi sistemele de pariere la ruletă cu progresie pozitivă, deoarece o dungă este dificil de observat și s-ar putea să nu o identifici înainte de a se termina.

Unele dintre cele mai bune strategii de ruletă care urmează principiile unei progresii pozitive îi încurajează, de asemenea, pe jucători să crească încet pariurile, dar să le scadă foarte repede atunci când pierd.

Cele mai de succes sisteme de strategii de ruletă care folosesc o progresie pozitivă a pariurilor sunt considerate mai puțin riscante, deoarece nu este probabil să vă pierdeți toți banii pe un singur pariu.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Ce este o strategie de ruletă cu progresie negativă?

O strategie de progresie negativă la ruletă este opusul sistemelor de pariuri pozitive, deoarece încurajează jucătorii să parieze mai mult atunci când pierd bani. Acest lucru îi ajută pe jucători să recupereze foarte repede ceea ce au pierdut. Cea mai cunoscută dintre aceste strategii de ruletă este sistemul Martingale. Sistemele de pariere la cazino, precum strategia Martingale, sunt relativ riscante, deoarece îți pot goli rapid bankroll-ul.

Este posibil să ajungi într-o situație dificilă atunci când urmezi o strategie de ruletă cu progresie negativă și de aceea BETO îți recomandă să stabilești un buget în avans.

În cadrul strategiilor de ruletă cu progresie negativă, există multe variante și vă puteți reduce riscul prin variația profilului de pariere. În cele din urmă, strategiile de ruletă negativă se bazează pe o abordare simplă:

 • Pariați o sumă mai mare pentru a vă deconta pierderea anterioară ori de câte ori pierdeți în urma strategiei de ruletă.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să găsești cele mai bune strategii de ruletă pentru jocurile de cazino

Dacă sunteți nou în utilizarea unui sistem sau a unei strategii atunci când jucați la ruletă, încercați diferite strategii de ruletă cu niveluri scăzute de pariere. Puteți face acest lucru fie pe software-ul digital, fie pe mesele de ruletă live, de asemenea.

Continuă să exersezi diferite secvențe și găsește o strategie de ruletă care se potrivește stilului tău de a juca la ruleta online și salvează-le pe cele care simți că funcționează pentru tine.

Asigură-te că îți stabilești o limită de stop-loss și că părăsești jocurile de ruletă online atunci când ți-ai atins ținta de profit pentru sesiunea respectivă. Stabiliți limitele înainte de a începe să pariați în jocurile online și nu schimbați regulile de pariere în timpul jocului atunci când jucați ruleta online.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Strategiile de pariere funcționează efectiv la masa de ruletă din cazinourile online

Ruleta este un joc foarte vechi, iar în acești ani, mulți oameni și-au încercat mâinile pe dezvoltarea de formule și ecuații pentru a sparge o metodă/sistem care să vă ofere un sistem de ruletă câștigător. Oamenii au folosit diferite concepte fizice și matematice pentru a formula o strategie de ruletă funcțională. Un exemplu clasic este faimosul sistem Fibonacci și strategia de ruletă a lui James Bond.

Inventatorul jocului, Blaise Pascal, a analizat jocul cu o perspectivă filozofică și a încercat să înțeleagă problema luării deciziilor în cazul unor evenimente incerte, iar acesta a fost momentul în care a analizat pentru prima dată teoria probabilităților. Chiar și Albert Einstein a încercat să găsească o strategie câștigătoare la ruletă, dar a ajuns la concluzia că este imposibil.

Toate strategiile de ruletă dezvoltate vă oferă șanse de câștig pe termen scurt, dar pot duce în egală măsură și la pierderi. Experții în domeniu au recunoscut că statisticile pe termen scurt ale unui joc sunt diferite de cele pe termen lung, iar strategia de ruletă bine concepută poate fi eficientă în sesiuni de joc mai scurte.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să dezvolți o strategie de ruletă pentru roata de ruletă online

Puteți explora și testa în mod liber diferite sisteme de jocuri de noroc și este sigur atâta timp cât jucați în limitele stabilite și în mod responsabil. La BETO, vă sugerăm cu tărie să vă testați strategiile pe jocurile demo gratuite și să pariați sume mici în faza de testare. Cu toate acestea, tot trebuie să fiți atenți. Iată câteva considerații pe care ar trebui să le aveți în vedere în timp ce testați sistemele de ruletă:

 • Câștigurile nu sunt niciodată garantate, indiferent de sistemul pe care îl încercați, și niciun sistem nu vă oferă o rată de câștig de 100%.
 • Sistemele la ruletă au nevoie de puțină planificare prealabilă, așa că nu este recomandat să jucați spontan în timp ce testați sistemele de ruletă.
 • Cântărește diferite sisteme înainte de a le testa, compară riscurile vs. recompensele.
 • Stabiliți-vă limitele de joc înainte de a juca, opriți-vă din joc dacă obțineți câștigul țintă și părăsiți jocul dacă soldul contului scade sub o anumită limită.
Strategia de ruletă Fibonacci este similară cu alte strategii clasice de jocuri de noroc.

Strategia de ruletă Fibonacci este similară cu alte strategii clasice de jocuri de noroc.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Sisteme celebre și clasice de ruletă

Pe parcursul istoriei îndelungate a jocului de ruletă, oamenii au identificat și formulat multe sisteme de pariere pentru a obține un avantaj față de cazinouri. Cu toate acestea, eficiența și eficacitatea acestor sisteme au fost întotdeauna puse la îndoială. Iată câteva dintre cele mai renumite sisteme de pariuri la ruletă:

Sistemul Martingale pentru ruleta europeană

Celebrul sistem Martingale la ruletă este, fără îndoială, cea mai faimoasă strategie de ruletă creată vreodată. Acest sistem este perfect pentru situațiile în care ai o șansă de 50/50 de câștig. De exemplu, este perfect pentru a paria pe roșu sau negru. Cel mai bun lucru despre Sistemul de Ruletă Martingale este simplitatea sa. Sistemul spune că ar trebui să îți dublezi miza de fiecare dată când pierzi un pariu, deoarece în cele din urmă vei câștiga cândva, iar acel câștig va fi foarte mare și îți va acoperi toate pierderile, oferindu-ți un câștig uriaș. Această teorie este logică, dar singurul dezavantaj al teoriei este că aveți nevoie de un bankroll posibil infinit pentru a avea o siguranță de 100% de succes. Este destul de periculos, deoarece lucrurile pot merge prost foarte repede. Dacă jucați cu un pariu mic de 5 și pierdeți de câteva ori, pariul dvs. va crește la 80 doar după 5 rotiri și va crește la un uriaș 2.560 doar după 10 încercări nereușite. S-ar putea să tot stai în așteptarea unui câștig norocos, iar acesta este un mare dezavantaj al sistemului de ruletă Martingale.

Sistemul Labouchère pentru pariuri pe bani egali

Sistemul Labouchère este un alt sistem de jocuri de noroc foarte faimos și popular pentru pariurile în afara jocului de ruletă, cunoscut și ca metodă de anulare. Sistemul Labouchère este un sistem simplu de abordare a pariurilor 50/50 și este folosit și în alte jocuri de cazino. Atunci când joci cu acest sistem, vei decide mai întâi cât de mult vrei să câștigi, iar apoi îl vei converti în componente mici. De exemplu, dacă vrei să câștigi 100, vei converti în 10 unități de câte 10.

După ce convertești suma totală, scrii o succesiune de unități care însumează 10, cum ar fi 1, 2, 3, 2, 2. Pentru prima miză, iei primul și al treilea număr din ordine, cum ar fi 2 și 1, sau chiar 3. Dacă câștigi un pariu, vei tăia acel număr din secvență, iar dacă pierzi, vei aduce un 3 chiar la sfârșitul ordinului tău și vei efectua din nou secvența. Atunci când reușești să tai cu succes toate numerele, îți vei fi îndeplinit obiectivul inițial de câștig de 100. Acest sistem este foarte stabil și are șanse mai mari de a vă oferi un câștig mare. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie la fel de rapid ca sistemul Martingale Roulette System.

Strategia de ruletă D'Alembert

Strategia de Ruletă D'Alembert a fost dezvoltată de un expert francez în domeniul jocurilor de noroc, Jean le Rond D'Alembert. Strategia D'Alembert Roulette Strategy este oarecum similară cu strategia martingale, dar prezintă o creștere relativ mai lină a mizelor. Și acest sistem este cel mai bun pentru jocurile cu șanse de 50/50, iar sistemul de joc, în teorie, sugerează să joci jocul jeton cu jeton, deoarece te va proteja de pierderea unei sume uriașe care îți va goli rapid soldul contului, dar, în același timp, câștigurile tale vor avea nevoie și de puțin timp pentru a se acumula.

Similar cu strategia D'Alembert Roulette Strategy, există un alt sistem de joc de noroc cunoscut sub numele de Contre D'Alembert, care vă cere să vă îmbunătățiți pariul cu un nivel de fiecare dată când câștigați, dar să mențineți nivelul de fiecare dată când pierdeți.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Sistemele pot fi un instrument pozitiv de jucător în jocul tău de ruletă

Nu se poate nega faptul că sistemele de jocuri de noroc sunt ecuații destul de profitabile, și probabil că veți crede că acestea vă vor face cu siguranță un om bogat, dar trebuie să vă amintiți că aceste sisteme nu garantează succesul. Ele nu garantează nimic, deoarece jocurile de noroc se bazează pur și simplu pe șansă, iar tu nu te poți baza niciodată în totalitate pe ceva care se bazează pe noroc. Trebuie să vă amintiți că aceste sisteme sunt utile doar pe termen lung, atunci când faceți sute de pariuri, deoarece aceste sisteme se bazează pe probabilitate, iar puterea probabilității intră în joc doar atunci când îi dați o mulțime de șanse. Cu toate acestea, poate părea ușor, dar în jocul real, veți avea nevoie de un sold imens al contului dacă doriți să vă bazați pe aceste sisteme de pariuri, ceea ce este foarte riscant.

De exemplu, sistemul de ruletă Martingale are nevoie să îți dublezi pariurile de fiecare dată când pierzi, ceea ce îți poate ruina poziția financiară super rapid, iar tu nici măcar nu îți vei da seama când ai rămas fără bani și te întorci acasă cu mâna goală. De aceea, aceste sisteme de pariuri sunt potrivite pentru persoanele care au control asupra lor, care știu când să se oprească, care știu când să pună capăt aventurii sălbatice a pariurilor. Așadar, dacă intenționați să urmați un sistem de pariuri, asigurați-vă că vă bucurați de jocurile de noroc într-un mod disciplinat și că vă gestionați corect banii.

Așadar,în final, avem un singur sfat pentru tine, poți încerca orice sistem de pariuri și orice variație dorești, dar stabilește-ți limitele de câștiguri și pierderi și asigură-te că le respecți.

Încercați aceste sisteme de pariere diferite pe diferite jocuri și cazinouri recomandate și testate de noi aici la BETO. Aici puteți citi și alte articole de acest gen care vă vor spori cunoștințele despre pariuri.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente despre sistemele de ruletă

Cele mai multe întrebări și răspunsuri despre sistemele de ruletă.

Care este cel mai bun sistem de ruletă pentru a juca în cazinouri?

Sincer, nu există un sistem de pariuri perfect, deoarece toate sistemele au propriile puncte forte și puncte slabe. În cele din urmă, ar trebui să vă amintiți un singur lucru, toate aceste sisteme se bazează pe probabilități și nu garantează succesul. Asigurați-vă că practicați bine un sistem pe jocurile gratuite înainte de a-l folosi în jocurile reale.

Sistemele de ruletă funcționează cu adevărat?

Aceste sisteme de pariere au funcționat în trecut pentru jucătorii care au identificat roți părtinitoare, dar în zilele noastre, este foarte puțin probabil ca acest lucru să se întâmple. Niciun sistem de pariere nu vă va garanta succesul, dar sunt destul de utile dacă jucați într-un mod disciplinat și responsabil, puteți citi despre ele în articol și le puteți încerca pe diferite jocuri disponibile aici la BETO.

Sistemele de ruletă îți îmbunătățesc șansele la cazinouri?

Nu, un sistem de pariere nu poate schimba în niciun fel cotele jocului, deoarece acestea se bazează pe probabilitate și pe structura jocului, care se bazează pe noroc pur. Cu toate acestea, sistemele de pariere încearcă să folosească aceste cote în favoarea lor și formulează metode pentru a profita la maximum de aceste cote.

Sistemul Martingale Roulette îmi garantează câștigurile?

Nu, niciun sistem de pariuri nu vă poate garanta un câștig, dar sistemul Martingale Roulette este un sistem celebru și îl puteți încerca cu pariuri mici pentru a vedea dacă vi se potrivește sau nu. Asigură-te că joci multe pariuri înainte de a trage concluzii pripite, deoarece aceste sisteme de pariere sunt cele mai eficiente în sesiunile lungi de joc.