MENIU
Căutare
Sloturi

Vault Cracker Joacă Gratuit

Vault Cracker Slot Demo

Vault Cracker  Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Vault Cracker de Red Tiger

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Vault Cracker  Demo

Începe o aventură cu un hoț de pisici maestru pe Vault Cracker, cel mai nou joc de păcănele online de la Red Tiger Gaming. Maestrul jafului va sta alături de tine pe tot parcursul aventurii tale pe acest slot și va declanșa aleatoriu funcția specială Heist Master, ajutându-te să obții câștiguri bune.

Citește mai multe despre acest slot în recenzia noastră detaliată.


Lansare: 28.01.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X1410

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 18 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiVolatilitate echilibrată

DeschidețiCaracteristica specială Heist Master

DeschidețiTema aventuroasă și plină de acțiune

DeschidețiBonusuri care oferă plăți instantanee în numerar

DeschidețiSuport pentru mai multe dispozitive

Contra Contra

Contra

Închide RTP este ușor sub medie

Închide Câștigul maxim este plafonat la 1.410x

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Red Tiger

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 95.66

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 3

Sloturi Linii de plată 10

Teme de joc

Jaf


Funcționalități de joc

Hold and Spin Respins Interval RTP Joc de risc Simboluri bonus Joc bonus Multiplicator Wild


Animații explozive în Vault Cracker

Animații explozive în Vault Cracker

Vault Cracker - Învățând cum să fii un maestru spărgător

Vault Cracke este un slot video cu temă de jaf și este destul de solid în ceea ce privește aspectul său. Te vei alătura unei aventuri de furt alături de un maestru hoț pentru a găsi codul secret al rolei care va debloca cel mai mare premiu. Vei avea parte de câțiva colegi spărgători pricepuți care te vor ajuta și te vor ghida în jaful tău. La fel ca și alte titluriRed Tiger Gaming, Vault Cracker este, de asemenea, un titlu de jocuri de noroc bine conceput și detaliat cu măiestrie.

Vei paria pe o grilă de joc clasică de 5 role și 3 rânduri. Această grilă 5x3 are ca rezultat 10 linii de plată diferite care rămân mereu active și nu trebuie să le activezi manual înainte de a le învârti. Pariază oriunde între 0,10 și 100 €, în funcție de bugetul și strategia ta de joc. Comutatoarele pentru a schimba pariul sunt plasate în partea stângă jos a slotului, ușor de accesat. Cu caracteristici unice și speciale, cum ar fi Safe Openings, Diamond Multipliers și secvența Hold & Win, vei avea parte de o experiență de joc destul de încărcată și palpitantă.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Vizuale și grafice ale acestui Vault Breaking Adventure

Tema generală este destul de prietenoasă și veselă. Vizualitatea strălucitoare și lucioasă este frumos completată de o coloană sonoră impresionantă și jazzy care se potrivește și se sincronizează cu elementele grafice. Fundalul arată ca partea de sus a unui birou pe care hoții plănuiesc jaful. Există imagini, un stetoscop și, de asemenea, o schiță.

Simbolurile sunt concepute și ele în funcție de temă. Pe lângă simbolurile de bază ale cărților, primești mai multe simboluri de imagine, cum ar fi o pușculiță, o armă falsă și niște bijuterii strălucitoare. Punga de bani este cel mai valoros simbol cu cea mai mare recompensă, iar tu vei primi un câștig de 10x pentru obținerea unei combinații de 5 simboluri de acest fel. În plus, vei primi câteva simboluri speciale pe grilă, Heist Master și Hold Up Artist, care apar pe rola a 3-a și a 5-a.

Jaf unic - Bonusuri și recompense tematice

Jaf unic - Bonusuri și recompense tematice

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să plănuiești jaful perfect

Controalele de bază ale jocului sunt aceleași pe care le găsești în majoritatea celorlalte jocuri ca la aparate video online. După cum am menționat, grila este de 5x3 și are zece linii de plată diferite, iar tu trebuie să prinzi o combinație câștigătoare pe oricare dintre aceste linii pentru a obține un câștig.

Câștigurile vor fi plătite sub forma unui multiplicator, astfel încât câștigul final depinde direct de valoarea pariului tău și este foarte important să alegi cu atenție valoarea pariului. Intervalul de pariere este destul de larg, putând stabili orice pariu între 10c și 100 €. Apoi rotiți rolele apăsând pe semnul galben, sau folosiți funcția avansată de rotire automată, la alegerea dvs. Jocul tău va fi îmbunătățit de câteva bonusuri și caracteristici interesante și vei avea mai multe oportunități de a obține jackpot-ul.

Special Heist Master Feature de Vault Cracker

Special Heist Master Feature de Vault Cracker

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus și recompense speciale

Mai multe bonusuri și caracteristici speciale te așteaptă în Vault Cracker. Toate aceste bonusuri vă oferă șansa de a deschide un seif și de a vă colecta marile câștiguri.

Maestrul jafului

Funcția bonus Heist Master este principala atracție a jocului. Aceasta vă oferă o re-învârtire pe un set nou de role, care va fi format doar din simboluri goale și simboluri de seif, crescând foarte mult potențialul de câștig. Poți declanșa funcția Heist Master prin aterizarea Heist Master, care apare doar pe rola din mijloc.

Dacă primești un seif în timpul acestei funcții, îl vei colecta, iar acesta îți va oferi o altă re-învârtire. Acest lucru va continua așa până când vei obține o rotire fără un seif. Când bonusul se termină, valorile de la toate seifurile colectate vor fi adunate pentru a calcula o recompensă finală. În timpul bonusului, veți primi trei seifuri diferite, Steel Safes, Bronze Safes și Gold Safes, fiecare oferind câștiguri în valoare de 5x, 15x și 30x.

Multiplicatorul de diamante

După ce declanșați funcția Heist Master, veți vedea că un diamant va fi închis într-o cușcă. Încercați să o deschideți, umpleți toate spațiile simbolurilor cu seif (culoarea nu contează), iar diamantul va fi deblocat, declanșând funcția specială Diamond Multiplier.

După declanșare, funcția Diamond Multiplier va oferi multiplicatori speciali, care vor fi aplicați la câștigul tău global din funcția Heist Master, mărindu-ți considerabil recompensa.

După ce îți folosești toate rotirile Heist Master, vei avea o altă șansă de a obține mai multe rotiri, numită funcția Second Chance Feature. Când se activează, un indicator se va roti în jurul unei roți pe ecranul de joc. Dacă aterizezi săgeata pe partea verde a roții, atunci funcția Heist Master va fi declanșată din nou, iar dacă aterizează pe partea roșie, atunci te vei întoarce la jocul de bază obișnuit.

Funcția Hold Up Artist

Acest bonus special este activat atunci când prinzi pe rolele de joc artistul Hold-Up, care apare doar pe ultima rolă. Atunci când acest bonus se declanșează, toate seifurile care aterizează pe role se vor debloca direct, iar artistul Hold-Up va continua să colecteze câștigurile, care sunt apoi combinate pentru a vă oferi o plată instantanee în numerar.

O victorie mare în Vault Cracker

O victorie mare în Vault Cracker

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP și variația

Vault Crackereste de aproximativ 95,66%, ceea ce este puțin sub media industriei, dar ar trebui să satisfacă majoritatea pariorilor din iGaming. Ratingul de variație este mediu și ar trebui să vă așteptați la o experiență de joc destul de echilibrată.

Jackpotul este plafonat la 1.410x în valoare de valoarea pariului tău.

Ecranul introductiv caricatural al Vault Cracker

Ecranul introductiv caricatural al Vault Cracker

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul general

După ce l-am testat în amănunt, credem că Vault Cracker este un joc de aparate excelent. Are o temă distractivă și palpitantă inspirată de crime, imagini și grafică excelente. O coloană audio liniștitoare excepțională îmbunătățește și mai mult gameplay-ul, sincronizându-se perfect cu tema jucăușă.

Dacă sunteți un fan Red Tiger Gaming, atunci credem că vă veți simți destul de revigorat, deoarece nu au mai dezvoltat un slot ca acesta de ceva timp. Acesta introduce bonusuri și caracteristici speciale unice, pe care nu le vei găsi în celelalte titluri ale sale.

La propriu, jefuiți jocul cu ajutorul unor caracteristici unice, cum ar fi Heist Master și artistul Hold-Up. Lucrați în echipă cu colegii dvs. de jaf pentru a evita poliția și pentru a aduna o pradă bună.

Vault Cracker poate fi jucat și pe dispozitive mobile. Este optimizat în mod adecvat și puteți încerca versiunea sa gratuită aici, la BETO.com.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Vault Cracker - Întrebări frecvente

Care este cel mai bun câștig pe care îl pot obține în Vault Cracker? Săgeată Săgeată

Jackpotul acestui joc de păcănele valorează 1.410x valoarea pariului.

Care este RTP-ul de Vault Cracker? Săgeată Săgeată

RTP-ul slotului video este de 95,66%, iar variația este medie.

Cum se declanșează funcția Hold-Up Artist de pe Vault Cracker? Săgeată Săgeată

Prinde artistul Hold-Up pe rola 5 și funcția specială va fi declanșată.

Ce este Vault Cracker's Heist Master bonus? Săgeată Săgeată

Este una dintre funcțiile speciale ale jocului, care îți oferă câteva rotiri gratuite grozave. După ce se termină rotirile gratuite, recompensele tale de la toate rotirile se adună, iar tu primești un premiu final.

Există un bonus de rotiri gratuite dedicat în Vault Cracker? Săgeată Săgeată

Nu, nu există învârtiri gratuite speciale, dar bonusul Heist Master este acolo, ceea ce este foarte satisfăcător.

Cum să încercați Vault Cracker gratuit? Săgeată Săgeată

Am pus un link către versiunea gratuită a acestui joc de păcănele aici pe site, iar tu o poți verifica pentru a explora jocul fără a risca bani reali.