MENIU
Căutare
Sloturi

Treasure Mine Power Reels Joacă Gratuit

Treasure Mine Power Reels Slot Demo

Treasure Mine Power Reels Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Treasure Mine Power Reels de Red Tiger

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Treasure Mine Power Reels Demo

Este timpul să sapi adânc în pământ și să extragi câștiguri mari în jocul de păcănele Treasure Mine Power Reels. Alătură-te minerului în timp ce își asumă riscuri mari și încearcă să fure comoara de la dragon. Te poți bucura de mai multe tipuri de Wild-uri puternice și te poți bucura de puterea a 8 role cu 6 rânduri în acest slot.

Este un slot simplu, cu Wilds masivi care se combină pentru a-ți oferi câștiguri satisfăcătoare. Vom explica în curând cum funcționează funcțiile bonus în această recenzie a slotului Treasure Mine Power Reels.


Lansare: 14.09.2021
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF
Câștig maxim: X1172

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiNumăr mai mare și mai mare de role

DeschidețiVariație medie

Deschideți2x2 Wilds

DeschidețiWild-urile se combină pentru câștiguri mult mai mari

DeschidețiAnimații netede și grafică frumoasă

Contra Contra

Contra

Închide RTP mai mic decât media

Închide Fără rotiri gratuite

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Red Tiger

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate OFF Volatilitate OFF

Sloturi RTP% 94.70

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 80.00

Sloturi Role 8

Sloturi Rânduri 6

Sloturi Linii de plată 30

Teme de joc

Minerit


Funcționalități de joc

Wilds în expansiune Symbol Swap Random Wilds Stivă Wild


Personaje

Dragon


Aterizează 3 Wild-uri diferite și declanșează toate funcțiile pentru a câștiga mult.

Aterizează 3 Wild-uri diferite și declanșează toate funcțiile pentru a câștiga mult.

Bine ați venit la Treasure Mine Power Reels Slot

După ani de muncă asiduă, minerul a construit în cele din urmă o mină cu mai multe diamante prețioase care așteaptă să fie găsite. Singura problemă este că dragonul nu este prea fericit să renunțe la comoara sa. Așa că trebuie să îl ajuți pe miner să obțină comoara și să te bucuri de câștiguri mari în schimb.

Red Tiger a dezvoltat acest slot, și s-ar putea să îi cunoașteți deja pentru videosloturile lor interesante precum Bombuster și Hoard of Poseidon. Primul lucru care iese în evidență la acest slot sunt rolele mai mari, deoarece are 8 role cu 6 rânduri. Wild-urile 2x2 completează rolele și se combină între ele pentru a vă oferi câștiguri și mai mari.

Permiteți-ne să vă oferim câteva informații despre caracteristicile acestui slot machine. Miner Wild este unul dintre cele mai importante simboluri, iar magia se întâmplă atunci când aterizează împreună cu alte Wild-uri. Atunci când Miner Wild aterizează cu Diamond Wild, acesta acordă premii în bani. Pe de altă parte, atunci când Miner Wild aterizează cu Dragon Wild, acesta va crea o dâră de simboluri Wild. Pe scurt, îți vor plăcea caracteristicile inovatoare ale acestui slot.

Cu 30 de linii de plată, role mari și mai multe Wild-uri, puteți forma niște combinații frumoase și pline de satisfacții. Ne place că au optat pentru un slot simplu, cu câteva caracteristici puternice. Vom vedea în curând cum pot fi folosite Wilds pentru a obține un avantaj maxim.

Bucură-te de o temă și o grafică fabuloasă în jocul ca la aparate online Treasure Mine Power Reels

Bucură-te de o temă și o grafică fabuloasă în jocul ca la aparate online Treasure Mine Power Reels

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tema Diamond Mine și grafică elegantă

Red Tiger este unul dintre dezvoltatorii de sloturi geniale, care au creat întotdeauna sloturi frumoase. Puteți vedea o mină masivă în fundal, cu căi ferate și mai multe diamante neprețuite încorporate în pereți. Cantitatea de detalii din fundal este cea mai impresionantă. De exemplu, putem vedea echipamente de săpat din aur și chiar un detonator pentru a arunca în aer o parte a minei.

Un alt punct forte al designului este reprezentat de animații. Rar se întâmplă să vezi că funcțiile sunt atât de distractive și satisfăcătoare. De exemplu, dragonul aruncă o minge de foc spre miner, iar minerul aleargă în jurul rolelor în timp ce este în flăcări. Minerul va sări și va începe să extragă rapid atunci când un diamant mare apare pe role. Nu vă faceți griji, deoarece vă vom explica detaliile tehnice ale acestor caracteristici mai târziu.

Simbolurile acestui slot au fost bine concepute. Simbolurile cu plată mare sunt un ciocan cu sculpturi de aur, o cască de miner, ochelari unici și o lanternă verde. Chiar și simbolurile de cărți au atașat un diamant pentru a se potrivi cu tema.

În cele din urmă, coloana sonoră este magică și atinge notele potrivite la momentul potrivit pentru a completa jocul. În general, tema și grafica acestui slot sunt la fix.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus explozive în Treasure Mine Power Reels Slot

Funcțiile bonus ale acestui joc de păcănele sunt o priveliște de admirat. Toate funcțiile bonus implică Wilds și nu orice Wilds, ci 2x2 Wilds care funcționează bine împreună.

Nu uitați că puteți ateriza un singur tip de Wild o dată pe rotire. Dacă prinzi 2 sau mai multe tipuri diferite de Wilds într-o rotire, acestea se vor combina pentru a-ți oferi câștiguri mai mari. Evident, Wild-urile vor înlocui restul simbolurilor.

Să explorăm în detaliu funcțiile bonus.

Caracteristica Miner și Diamond Wilds

Atunci cândprinzi împreună Miner Wild și Diamond Wild pe role, Miner Wild va sări pe Diamond Wild și va începe să îl extragă pentru a-ți oferi câștiguri mari. Valoarea premiilor în bani oferite de această funcție este de obicei în jur de 10x până la 20x din pariul tău.

Funcția Miner and Dragon Wilds

Dragon Wild nu este prea fericit să aterizeze cu Miner Wild. Prin urmare, Dragon Wild va trage o minge de foc către Miner Wild, iar Miner Wild va alerga apoi în jurul rolelor și va lăsa o dâră de simboluri wild în timp ce își face scăparea. Această dâră de simboluri Wild vă va ajuta să obțineți câștiguri ușoare.

Funcția Wilds Diamond și Dragon Wilds

Această funcție este activată atunci când un Dragon Wild este asociat cu un Diamond Wild pe role. Dragon Wild-ul va trage mingi de foc către Diamond Wild și va face ca Wild-uri Diamond mai mici să cadă pe role.

Acesta poate trage mingea de foc de până la 3 ori și poate adăuga mai multe Diamond Wilds mai mici pe role. Puteți obține câștiguri ușoare datorită numărului mult mai mare de Wilds.

Funcția Dragon, Diamond și Miner Wilds

Atunci cândprinzi 3 tipuri diferite de Wilds, care sunt Dragon, Diamond și Miner Wilds, poți obține un câștig nebunesc. În primul rând, Dragon Wild va trage o minge de foc spre Diamond Wild și îl va sparge pentru a recompensa mai multe simboluri Diamond Wild mai mici. Apoi, Miner Wild se va apuca de treabă și va extrage premii în bani din Diamond Wilds de pe role.

În cele din urmă, Dragon Wild va trage o minge de foc spre Miner Wild și îl va face să alerge în jurul rolelor pentru a lăsa în urmă o dâră de Wilds. Cel mai probabil, Wilds de pe role vor forma mai multe combinații și îți vor oferi un câștig super mare. Pe scurt, toate funcțiile bonus pe care le-am explicat mai sus sunt combinate pentru a dezvălui potențialul maxim al acestui slot.

Aterizează un Miner Wild cu un Diamond Wild pentru a extrage câștiguri mari.

Aterizează un Miner Wild cu un Diamond Wild pentru a extrage câștiguri mari.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ulacestui joc de păcănele este de 95,75%, ceea ce nu este un RTP rău, dar totuși puțin mai mic decât RTP-ul mediu de 96%.

Varianța este medie, ceea ce ar trebui să vă ofere câștiguri consistente și să vă împiedice să vă plictisiți.

În cele din urmă, câștigul maxim este de 1.172x pariul tău și este acceptabil pentru un slot cu varianță medie.

Aterizează Dragon Wild și Diamond Wild împreună pentru a câștiga mai multe Wild-uri mici și pentru a câștiga ușor.

Aterizează Dragon Wild și Diamond Wild împreună pentru a câștiga mai multe Wild-uri mici și pentru a câștiga ușor.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Merită Treasure Mine Power Reels Online Slot?

Treasure Mine Power Reels merită timpul tău, deoarece are Wild-uri unice și puternice, care lucrează împreună pentru a-ți oferi câștiguri mari. Slotul de bază este atât de bun încât nu au simțit nevoia de Free Spins. Chiar și celor care iubesc Free Spins le va plăcea acest slot, deoarece Wilds îți oferă câștiguri la fel ca și Free Spins.

Câștigul maxim de 1.172x din pariul tău este destul de bun pentru acest slot. Câștigul maxim este justificat dacă te gândești la varianța medie și la câștigurile ușoare pe care le poți obține prin Wilds.

Tema și grafica sunt grozave, ceea ce este ceea ce ne așteptăm de la Red Tiger. Tema și grafica sunt grozave, ceea ce este ceea ce ne așteptăm de la Red Tiger. În general, este un slot decent, care îndrăznește să experimenteze cu funcțiile sale. Credem că ar trebui să încercați cu siguranță acest slot.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Treasure Mine Power Reels - ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cât de mare este câștigul maxim în slotul video Treasure Mine Power Reels? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim este de 1.172x miza ta, ceea ce ar trebui să fie realizabil atunci când prinzi toate cele 3 Wild-uri pe role.

Cât de mare este RTP-ul și variația slotului Treasure Mine Power Reels? Săgeată Săgeată

RTP-ul acestui joc ca la aparate este de 95,75%. Este puțin dezamăgitor, deoarece este mai mic de 96%. Varianța este de 3 din 5, ceea ce reprezintă o varianță medie. Ar trebui să vă ofere un echilibru între frecvența și profitabilitatea câștigurilor.

Ne puteți explica cum funcționează funcțiile bonus în jocul ca la aparate Treasure Mine Power Reels? Săgeată Săgeată

Funcțiile bonus din acest joc de păcănele se referă la Wilds. Dacă prindeți 2 sau mai multe Wilds într-o rotire, veți declanșa minunate funcții bonus. Prinderea tuturor celor 3 Wilds va debloca întregul potențial al acestui slot și îți va oferi un câștig uriaș.

Există învârtiri gratuite în slotul Treasure Mine Power Reels? Săgeată Săgeată

Nu, nu există învârtiri promoționale gratuite în acest joc de păcănele, dar Wild-urile din acest joc de păcănele sunt foarte puternice.

Ne puteți explica ce înseamnă Power Reels în slotul Treasure Mine Power Reels? Săgeată Săgeată

Power Reels are 8 role cu 6 rânduri și 30 de linii de plată. Aceste role sunt mai puternice decât rolele normale și au fost dezvoltate de Red Tiger.

Este posibil să joci Treasure Mine Power Reels slot gratis? Săgeată Săgeată

Da, poți juca acest joc de păcănele gratuit, încercând demo-ul chiar aici, la BETO.