MENIU
Căutare
Sloturi

Temple Tumble Megaways Joacă Gratuit

Temple Tumble Megaways Slot Demo

Temple Tumble Megaways Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Temple Tumble Megaways de Relax Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Temple Tumble Megaways Demo

Pregătește-te să explorezi jungla adâncă din Aztec în Temple Tumble Megaways. Relax Gaming a dezvoltat acest nou joc de păcănele online pentru a satisface aventurierul și căutătorul din tine. Luați-vă rucsacul și intrați în sălbăticie în acest joc plin de funcții. Cu o grilă mare de 6x6 și 46.656 de moduri diferite de câștig, s-ar putea să aveți noroc și să vă încheiați sesiunea de joc cu un câștig considerabil.


Lansare: 06.02.2019
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X7767

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 14 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim în valoare de 7767.7x pariul dvs.

DeschidețiFuncția Rolling Reels este întotdeauna activă

DeschidețiRunda de rotiri gratuite uimitoare

DeschidețiUn RTP satisfăcător de 95,25%.

DeschidețiGrafică de înaltă calitate de Relax Gaming

Contra Contra

Contra

Închide Nivel ridicat de volatilitate pentru unii jucători

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Relax Gaming

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.25

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.20

Sloturi Miza maximă 100.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 6

Sloturi Linii de plată 46566

Teme de joc

Cristale Aventură


Funcționalități de joc

Megaways Alegeți modul Freespin FreeSpins Multiplier Respins Simboluri scatter FreeSpins Wild


Personaje

Dragon


Simbolurile tematice ale templelor din Temple Tumble Megaways

Simbolurile tematice ale templelor din Temple Tumble Megaways

Intră în Templul magic - Temple Tumble Megaways

Temple Tumble Megaways are un design puternic, cu o temă aztecă inspirată din junglă. În momentul în care începeți jocul, vă veți simți ca și cum ați începe o aventură în jungla adâncă a Cambodgiei. Furnizorul a proiectat fiecare element în funcție de tema generală. Chiar și funcțiile speciale sunt influențate de tema bazată pe junglă, cum ar fi vânătoarea de comori de inspirație asiatică. Diferite elemente precum simbolurile și fundalul sunt dezvoltate cu atenție în funcție de temă și oferă o experiență de joc foarte satisfăcătoare. Vei găsi dragoni, Buddha de aur și pietre prețioase peste tot în acest slot video.

Cu o structură de grilă vastă de 6 role și 6 rânduri, ai la dispoziție 45.656 de moduri diferite de a obține câștiguri. Datorită acestei grile largi, ți-ar fi ușor să obții un câștig, acesta fiind motivul pentru care slotul are un procent RTP de 96,25%. Temple Tumble Megaways este încărcat cu funcții, care îți vor umple jocul de emoție și entuziasm.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Tema sălbatică a Temple Tumble Megaways

Tema este un puternic element de atracție a Temple Tumble Megaways. Întregul slot este concentrat în jurul unei teme centrale de junglă de inspirație aztecă. Vei explora jungla și vei căuta aurul pierdut, evitând în același timp pericolele sălbatice. Aspectul general și senzația generală a Temple Tumble Megaways sunt oarecum similare cu Temple of Treasure Megaways, un alt titlu fantastic cu tematică de junglă. Această temă unică este foarte atrăgătoare și atractivă.

Dacă văplac filmele de acțiune și de aventură, atunci veți simți că Temple Tumble Megaways oferă un aspect și o senzație puternică a filmelor Indiana Jones, care sunt pline de aventuri în junglă. La fel ca Jones, intrați în jungla misterioasă și îi explorați secretele, explorați templul magic și vânați comorile ascunse.

Temple Tumble Megaways' coloana sonoră este impresionantă și se sincronizează perfect cu elementele vizuale. Această combinație de elemente vizuale și audio bazate pe temă arată hipnotizant, iar tu ai parte de o experiență de joc satisfăcătoare pe acest slot video. Relax Gaming are reputația de a dezvolta sloturi cu teme puternice, iar Temple Tumble Megaways nu face excepție.

Aterizând o victorie uriașă în Temple Tumble Megaways

Aterizând o victorie uriașă în Temple Tumble Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să joci și să câștigi - Temple Tumble Megaways

După cum reiese clar din titlul jocului de păcănele, Temple Tumble Megaways are role care se rostogolesc, iar această funcție face ca simbolurile câștigătoare să dispară de pe role odată ce câștigul este obținut. Mai este cunoscută și sub numele de rolele în cascadă, rolele rostogolite și bonusul avalanșă.

Această gamă largă de pariuri îți permite să pariezi confortabil pe acest slot online, indiferent de bugetul tău de joc. După ce ați stabilit pariul, munca dvs. este aproape gata. Trebuie doar să învârtiți rolele. Apăsați butonul de rotire din partea de jos a ecranului de joc pentru a învârti rolele, sau folosiți funcția de rotire automată care va face acest lucru în numele dvs.

Vei primi un câștig atunci când prinzi trei sau mai multe simboluri identice pe role. Cu o grilă 6x6 și 46.656 de moduri diferite de a câștiga, obținerea unui câștig nu va dura mult timp. Cu rolele în cascadă mereu active, puteți obține câștiguri în lanț cu câștiguri foarte mari.

Obținerea unei plăți generoase de la Temple Tumble Megaways

Obținerea unei plăți generoase de la Temple Tumble Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici speciale The Divine

Simboluri de joc

Există un total de 10 simboluri diferite în Temple Tumble Megaways. 9 dintre aceste simboluri sunt simboluri obișnuite, care îți oferă un câștig atunci când le prinzi într-o combinație pe role. Alături de aceste simboluri obișnuite, există un simbol wild special, indicat de vânătorul de comori. Simbolurile obișnuite conțin câteva simboluri de bază ale cărților, J, Q, K și A, care au cea mai mică valoare. Simbolurile regulate rămase sunt simboluri imagine, care oferă o plată mai bună decât simbolurile de cărți. Cel mai profitabil dintre toate este Buddha de aur cu ochi albaștri. De asemenea, există câteva pietre prețioase de culoare roșie, verde și albastră strălucitoare.

Simbol special

Simbolul special din Temple Tumble Megaways este simbolul wild. Acesta vă va fi foarte avantajos și vă va ajuta înlocuind toate celelalte simboluri obișnuite rămase. Cu toate acestea, aceste simboluri wild vor apărea doar pe rolele de la al doilea până la al șaselea. Asigurați-vă că sunteți cu ochii pe el.

Funcția Tumbles

De îndată ce intrați în joc, veți vedea că unele dintre spațiile din grilă vor fi blocate, unde în loc de simboluri, vor fi pietre. Aceste pietre sunt temporare, iar unele dintre ele vor fi eliminate pe măsură ce obțineți un câștig. Astfel, pe măsură ce veți continua să obțineți câștiguri într-o rotire, datorită rolelor în cascadă, veți continua să deblocați tot mai multe simboluri. Astfel, această funcție de rostogoliri îți crește șansele de câștig, deoarece tot mai multe simboluri continuă să fie deblocate. Dacă reușești să deblochezi toate simbolurile de pe slotul de joc, vei avea parte, din punct de vedere tehnic, de 46.656 de moduri diferite de a obține câștiguri.

Multiplicatori speciali în Temple Tumble Megaways

Multiplicatori speciali în Temple Tumble Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Runda de rotiri gratuite Fiery

De obicei, runda de învârtiri gratuite la jocurile video ca la aparate online se declanșează atunci când prinzi simboluri scatter pe rolele de joc. În Temple Tumble Megaways, este puțin diferit, și trebuie să obțineți un lanț de câștiguri pentru a obține rotirile gratuite. După ce reușești să deblochezi cu succes toate simbolurile, runda de rotiri gratuite va fi lansată.

Veți intra în camera interioară a templului aztec după ce declanșați runda de rotiri gratuite. Runda bonus vă va oferi 6 rotiri gratuite. Apoi veți avea 3 opțiuni. Câteva blocuri de piatră speciale vor intra în joc cu modificatori recompensatori, iar tu trebuie să alegi ce modificator dorești în aceste blocuri.

Iată care sunt cei 3 modificatori:

  • Multiplicatori și Extra Spins - Aceasta este o opțiune foarte volatilă de ales. Atunci când o selectați, veți obține rotiri suplimentare din blocuri, împreună cu multiplicatori atașați, variind de la 1x la 3x.
  • Extra Spin - Este o opțiune cu volatilitate medie, care vă oferă blocuri cu rotiri gratuite suplimentare variind de la 1 la 3.
  • Multiplicatori - Atunci când selectați opțiunea de multiplicatori, veți obține multiplicatori diferiți în blocurile de piatră. Multiplicatorii variază de la 1x la 3x, iar aceștia continuă să crească pe măsură ce progresezi în joc. Această opțiune este cea mai volatilă.

Poți alege oricare dintre cele trei opțiuni de mai sus atunci când se declanșează runda de rotiri gratuite. Cu toate acestea, țineți cont de faptul că toate cele trei opțiuni au niveluri diferite de volatilitate, așa că gândiți-vă puțin înainte de a selecta un bonus. De asemenea, după ce ați curățat întreaga grilă, veți primi încă 3 rotiri gratuite.

Câștigarea unor rotiri gratuite suplimentare în Temple Tumble Megaways

Câștigarea unor rotiri gratuite suplimentare în Temple Tumble Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP și volatilitatea - Temple Tumble Megaways

RTP-ul de la Temple Tumble Megaways este de 96,25%, ceea ce este destul de generos în comparație cu media industriei. Rata de reușită a acestui slot este de 24,76%, ceea ce este, de asemenea, bun.

Nivelul general de volatilitate este ridicat. Cu toate acestea, alegerea bonusului în runda de rotiri gratuite influențează volatilitatea. Câștigul maxim pe care îl poți obține este în valoare de 7.767,7%, ceea ce este foarte satisfăcător.

Simboluri strălucitoare în Temple Tumble Megaways

Simboluri strălucitoare în Temple Tumble Megaways

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Verdictul general al slotului aventuros

În timp ce te joci pe Temple Tumble Megaways, te vei simți ca și cum ai fi început o expediție în misterioasa pădure aztecă. Elementele vizuale de ansamblu ale slotului sunt realizate cu măiestrie în conformitate cu această temă inspirată de pădure. Fundalul, simbolurile, animațiile și rolele, toate se armonizează perfect cu tema junglei. Din punct de vedere al aspectului și al senzației, Temple Tumble Megaways este similar cu Gonzo's Quest, un alt slot video celebru.

Gameplay-ul acestui slot este, de asemenea, fantastic. Cu rolele în cascadă mereu active, devine foarte ușor pentru tine să obții câștiguri. Un lucru unic la Temple Tumble Megaways este că nu are simboluri scatter și trebuie să obțineți câștiguri în lanț pentru a lansa runda de rotiri gratuite. RTP-ul este bun, împreună cu un rating de variație ridicat, asigurându-vă un gameplay exploziv.

Versiunea demo a Temple Tumble Megaways este disponibilă aici, la BETO.com. Folosiți-o pentru a explora și testa jocul gratuit.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente - Temple Tumble Megaways

Care este câștigul maxim pe care îl pot obține în Temple Tumble Megaways? Săgeată Săgeată

Cel mai bun câștig la care poți spera în Temple Tumble Megaways este de 7.767,7x pariul tău. Dacă joci acest slot cu pariul maxim de 100 €, poți câștiga 776.770 € la o singură învârtire.

Care este RTP-ul de Temple Tumble Megaways? Săgeată Săgeată

RTP-ul acestui slot video este de 96,25%, ceea ce este destul de satisfăcător. Media sloturilor similare din industrie se situează între 95% și 96%.

Care este volatilitatea Temple Tumble Megaways? Săgeată Săgeată

Volatilitatea Temple Tumble Megaways este foarte mare și primește toate cele 5 stele în ratingul nostru de volatilitate. Cu toate acestea, volatilitatea este puțin influențată în timpul rundei de rotiri gratuite, unde poți alege între diferite bonusuri.

În câte moduri pot câștiga la Temple Tumble Megaways? Săgeată Săgeată

Ai la dispoziție un total de 46.656 de moduri diferite de a obține un câștig în acest joc de păcănele, datorită motorului puternic Megaways folosit în joc.

Există vreo rundă de Free Spin în Temple Tumble Megaways? Săgeată Săgeată

Da, există o rundă specială de învârtiri gratuite în Temple Tumble Megaways. Este o rundă bonus puternică pe care o declanșezi după ce obții o serie de câștiguri în acest joc de aparate.

Există o versiune gratuită a Temple Tumble Megaways? Săgeată Săgeată

Da, versiunea demo a Temple Tumble Megaways este acolo. O puteți încerca aici, la BETO.com. Îți permite să explorezi slotul fără niciun risc.