MENIU
Căutare
Sloturi

Money Train 4 Joacă Gratuit

Money Train 4 Slot Demo

Money Train 4 Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Money Train 4 de Relax Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Money Train 4 Demo

Jocul de păcăneleMoney Train 4 oferă ultima șansă de a te urca în Money Train și de a te bucura de una dintre cele mai populare serii de sloturi din toate timpurile. Acest joc se joacă pe un layout 6x6 cu mecanismul Scatter Pays pentru a acorda câștiguri. În jocul de bază, puteți obține un Respin în care simbolul care apare de cele mai multe ori va rămâne lipit, iar Multiplicatorii pot ateriza, de asemenea, pentru a extinde Respins.

Runda bonus Money Cart Bonus Round este caracteristica pentru care această serie este cunoscută, iar Relax Gaming a adăugat mai mulți modificatori la aceasta decât oricând înainte. Aceasta este o rundă Respins cu 3 rotiri, mai multe recompense în bani și modificatori care îți sporesc câștigurile. De asemenea, puteți debloca rânduri suplimentare și puteți ateriza simboluri persistente care vor fi active la fiecare rotire.

Money Train 4 oferă seriei de sloturi Money Train un final potrivit, demn de aplauze. Este unul dintre acele jocuri pe care nu ar trebui să le ratați. Pe scurt, este un must-try pentru toți iubitorii de jocuri de cazino.


Lansare: 20.09.2023
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X150000

Scris de: Julius De Vries | Actualizarea ultimei recenzii: 16 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Julius de Vries analizează bonusurile de cazino și termenii aici, pe BETO™, astfel încât cititorii noștri să nu fie păcăliți de operatorii dubioși. El este, de asemenea, un expert verificat în domeniul jocurilor. Despre Julius De Vries

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 150.000x pariul dvs.

DeschidețiUnul dintre cele mai bune bonusuri principale din toate timpurile

DeschidețiModificatori noi

DeschidețiRespins puternice în jocul de bază

DeschidețiCumpărați opțiunea de caracteristică

Contra Contra

Contra

Închide Volatilitate ridicată

Închide Pariul maxim este de numai 6 €.

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Relax Gaming

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.10

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 6.00

Sloturi Role 6

Sloturi Rânduri 6

Teme de joc

Steampunk


Funcționalități de joc

Hold and Spin Cumpărați Funcția Setul de role se schimbă Symbol Swap Respins Simboluri bonus Joc bonus


Money Train 4 Recenzie de BETO Slots

Money Train 4 Recenzie de BETO Slots

Vă prezentăm Money Train 4 Online Slot

Money Train 4 este cel mai inovator și ultimul joc de păcănele din faimoasa serie Money Train de la Relax Gaming. Relax Gaming a mers cu adevărat până la capăt, adăugând și mai multe caracteristici interesante. Acest joc este aproape prea mult pentru majoritatea oamenilor, iar partea cea mai nebună este câștigul maxim de 150.000x pariul tău.

Se joacă pe un layout 6x6 și folosește sistemul Scatter Pays pentru a acorda câștiguri. Dacă nu ești familiarizat cu Scatter Pays, înseamnă că poți obține câștiguri prin aterizarea unui anumit număr de simboluri potrivite oriunde pe role. Tema a evoluat, de asemenea, odată cu gameplay-ul pentru a fi mai futuristă și mai avansată. Pe scurt, acesta este ca finalul unei serii de filme populare, unde totul este mai mare și mai distractiv ca niciodată.

Dacă ești intrigat de sloturi care oferă mai mult decât simple rotiri, verifică sloturile noastre online cu depunere gratuită pentru a gusta din acțiune fără investiția inițială. Continuă să citești pentru a afla toate noile adăugiri la acest joc.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă și design: Aventură Steampunk

Temă și design: Aventură Steampunk

Temă și design: Aventură Steampunk

Temă și design

Apropie-te și pregătește-te să fii uimit de extravaganța steampunk care este "Money Train 4". Relax Gaming s-a întrecut pe sine cu adevărat cu acest joc, creând o lume în care farmecul epocii victoriene se ciocnește cu tehnologia futuristă în cel mai încântător mod. Atenția la detalii este pur și simplu uluitoare. De la simbolurile complicate până la minunile mecanice care populează fundalul, fiecare colțișor al acestui joc strigă aventură.

Muzica și coloana sonoră

Acum, să vorbim despre coloana sonoră. Liniștitoare și în același timp revigorantă, este partenerul perfect pentru sesiunea de învârtire. Vârtejul angrenajelor, zgomotul trenului, focul ocazional al armelor - totul se îmbină pentru a crea o atmosferă pe cât de captivantă, pe atât de incitantă.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Simboluri și câștiguri

Pregătește-te să te urci la bordul trenului cu bani și să explorezi o lume futuristă plină de simboluri care ar putea duce la câștiguri serioase. Haideți să defalcăm simbolurile și plățile pe care le veți întâlni în această călătorie sălbatică:

 • Personaje umane (Simboluri cu plată mare): Acești tipi sunt biletul tău spre ligile mari. Ei plătesc de la 250x la 1.000x pariul dvs. pentru umplerea rolelor cu simboluri potrivite.
 • Simboluri de costume de cărți (simboluri cu plată mică): Aceste simboluri s-ar putea să nu fie la fel de puternice, dar sunt totuși cruciale pentru a vă menține rulajul bancar. Acestea plătesc doar 100x până la 125x pariul dvs. pentru aterizarea a 36 de simboluri potrivite.
 • Simbolul Bonus: Acest simbol este un simbol asemănător unei cutii cu cuvântul "Bonus" scris pe el. Acesta poate declanșa bonusul principal al acestui joc.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Money Train 4 Slot Machine

Cum pentru a juca Relax Gaming

Cum pentru a juca Relax Gaming's Money Train 4

Ești gata să începi să joci acest joc? Hai să ne asigurăm că ești pregătit pentru o călătorie fără probleme. Iată un ghid infailibil pentru a profita la maximum de acest joc uimitor:

 • În primul rând, ajustați-vă mărimea pariului cu ajutorul butoanelor practice +/-. Pariurile variază de la 0,10 € la 6€.
 • Vă simțiți un pic leneș? Doar apăsați butonul de joc automat și lăsați rolele să-și facă treaba. Stai jos, relaxează-te și privește cum se rostogolesc câștigurile (sperăm!).
 • Nu uitați să aruncați o privire la tabelul de plăți prin intermediul butonului i din meniu. Crede-mă, vei dori să știi cât valorează fiecare simbol și combinație ciudată. În plus, este o modalitate excelentă de a înțelege toate caracteristicile speciale ale jocului.
 • Accesează setările prin meniu și ajustează tot ce vrei să ajustezi.
 • După ce ai setat totul în funcție de preferințele tale, poți da click pe butonul de rotire pentru a începe jocul.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristici bonus

Caracteristicile bonus explicate în Money Train 4 de către Relax Gaming

Caracteristicile bonus explicate în Money Train 4 de către Relax Gaming

Dacă ai crezut că Money Train 4 este doar un alt joc de păcănele obișnuit, mai gândește-te o dată. Relax Gaming a scos toate opreliștile cu niște caracteristici bonus care te vor lăsa cu capul în nori (în cel mai bun mod posibil). Iată la ce vă puteți aștepta:

Funcția Respin

Imaginează-ți asta: tocmai ai terminat o rotire și, dintr-o dată, cel mai comun simbol de pe role primește tratamentul VIP. Devine lipicios, rolele încep să se învârtă din nou, iar tu ești pe marginea scaunului, așteptând să vezi dacă mai apare vreunul dintre prietenii săi. Și dacă un simbol Multiplicator decide să se prăbușească la petrecere? Ei bine, să spunem doar că câștigurile tale ar putea fi într-o creștere serioasă. Rețineți că Respins continuă atâta timp cât continuați să aterizați simboluri.

Runda bonus Money Cart

Acum, aici este locul unde lucrurile devin cu adevărat sălbatice. Aterizează 3 sau mai multe dintre acele simboluri bonus evazive oriunde pe role și vei declanșa runda bonus Money Cart. Simbolurile Persistent Gold te pot ajuta, de asemenea, să declanșezi acest bonus dacă nu ai suficiente Scatters. Simbolurile declanșatoare vor dezvălui o valoare și te vor premia cu 3 rotiri în acest bonus.

Învârtirile se resetează la 3 ori de câte ori un simbol aterizează pe role, iar runda se termină atunci când nu mai ai învârtiri. Dacă umpleți un rând cu simboluri, puteți debloca și până la 4 rânduri.

Acest bonus este plin de simboluri speciale, fiecare dintre ele aducând ceva unic, după cum urmează: -

 • Simbol bonus: Acordă o valoare între 1x și 10x pariul dvs.
 • Colecționar: Este ca un fel de Robin Hood al lumii aparatelor de joc, luând valori de la alte simboluri și adăugându-le la propria sa rezervă.
 • Plătitor: Aceste simboluri sunt de tipul generos, sporind valorile fiecărui simbol vizibil de pe role.
 • Lunetist : Dublează valorile a până la 8 simboluri bonus și poate afecta același simbol bonus de două ori.
 • Plătitor colecționar : Selectează aleatoriu până la 5 simboluri, le adaugă valoarea lor la a sa și le plătește valoarea totală.
 • Traficant de arme : Va transforma până la 4 simboluri în simboluri de funcție.
 • Necromancer: Este ca un fel de îngerul tău păzitor în runda bonus, care se năpustește pentru a reînvia până la 7 simboluri feature nepermanente. Poate acționa asupra aceluiași simbol de mai multe ori.
 • Unlocker: Deblochează un rând blocat.
 • Reset Plus : Va crește valoarea de pornire a numărului de rotiri rămase cu unul.
 • Upgrader : Actualizează între 1 și 3 simboluri caracteristice în versiunea lor persistentă.
 • Persistent Collector : La fiecare rotire, acest simbol colectează valorile tuturor simbolurilor vizibile și le adaugă la propria valoare.
 • Colecționar adiacent : Acesta colectează valorile din cele 8 poziții adiacente din apropierea sa.
 • Colecționarul AdjacentPersistent : Se comportă la fel ca și Colecționarul Adjacent, dar se activează la toate rotirile.
 • Persistent Payer: Dezvăluie o valoare și o adaugă la alte simboluri vizibile la fiecare rotire.
 • Plătitor adiacent: Dezvăluie, de asemenea, o valoare, dar o adaugă doar la simbolurile adiacente.
 • Plătitor adiacentpersistent: Funcționează ca și Plătitorul adiacent la fiecare rotire.
 • Persistent Sniper: Dublează valorile a până la 8 simboluri la rotirea curentă și la orice rotiri viitoare.
 • Persistent Collector Payer : După ce colectează valorile de la până la 5 simboluri alese aleatoriu, plătește valoarea totală a acestora la fiecare rotire.
 • Persistent Arms Dealer : Transformă un simbol bonus într-un simbol caracteristic pe rotirea curentă și pe orice rotiri viitoare.
 • Persistent Necromancer : Readuce la viață până la 7 simboluri nepersistente pe rotirea curentă și pe orice rotiri viitoare.
 • Persistent Shapeshifter: Acesta este wild cardul din lot. Acest simbol mic și obraznic se transformă într-un simbol diferit de caracteristică după fiecare rotire. Se poate transforma în Colecționar, Plătitor, Lunetist, Plătitor Colecționar, Traficant de arme sau Deblocat.

Caracteristica Cumpără

Abia așteptați să vă bucurați de acțiune? Money Train 4 te-a acoperit cu caracteristica Buy. Iată opțiunile pe care le oferă:

 • Funcția originală : Runda obișnuită a carului de bani pentru 100x pariul dvs.
 • Persistent Feature: Runda Money Cart cu un simbol Persistent garantat pentru 500x miza dvs.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Câștig maxim, RTP și variație

Câștigă 150.000x pariul tău în Money Train 4 Slot Online!

Câștigă 150.000x pariul tău în Money Train 4 Slot Online!

Money Train 4 nu este pentru cei slabi de inimă, având un potențial de câștig maxim uimitor de 150.000x pariul tău. Așa este, ai putea pleca cu o sumă de bani care îți va schimba viața, dacă Lady Luck este de partea ta. Dar înainte de a începe să visezi la insule private și toalete din aur masiv, să vorbim despre RTP-ul și varianța jocului.

Cu un RTP de 96,10% și un rating de variație mare, Money Train 4 este echivalentul unui joc de poker cu mize mari. S-ar putea să aveți parte de câteva perioade de secetă, dar atunci când aceste câștiguri vor veni, vor fi de legendă. De asemenea, rețineți că frecvența de reușită a acestui joc este de 20,14%, ceea ce este pe partea inferioară.

Dacă vă place să luați lucrurile în propriile mâini, s-ar putea să fiți tentat de funcția Buy. Țineți cont doar de faptul că Bonus Buy va crește RTP-ul la 96,50%, ceea ce se adaugă la avantajele cumpărării acestuia.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Money Train 4 Online Slot - Verdict final

Money Train 4 Online Slot - Verdict final

Money Train 4 Online Slot - Verdict final

Joculde păcănele Money Train 4 este mult mai mult decât se aștepta oricine, deoarece au mărit cu mult varietatea de simboluri din bonusul principal. În Money Train 3, ți se ofereau 12 tipuri de simboluri în bonusul Money Cart, în timp ce Money Train 4 oferă 21 de tipuri de simboluri în același bonus. Pe scurt, acesta este un upgrade uriaș față de celelalte sloturi Money Train. În plus, rolele s-au extins la 6x6, iar mecanica Scatter Pays a fost adoptată pentru a obține un potențial și mai mare. Funcția Respins cu simboluri Multiplier este suficientă pentru a vă acorda un câștig mare după o perioadă de secetă.

Versiunile Persistent ale simbolurilor sunt mai utile ca niciodată. De asemenea, noile simboluri precum Reset Plus și Arms Dealer sunt schimbătoare de joc care ajută la realizarea câștigului maxim nebunesc al acestui joc. Jocul principal este brutal, așa că poți folosi funcția Buy dacă te deranjează prea mult. Jocul bonus Money Cart Bonus Game este pur și simplu unul dintre cele mai bune bonusuri create vreodată, așa că nu ratați șansa de a vedea ce poate face.

La sfârșitul zilei, Money Train 4 este un slot care cere să fie experimentat. Fie că ești un profesionist experimentat sau un începător cu ochii mari, acest joc are ceva de oferit. Așa că urcă-te la bord, ține-te bine și pregătește-te pentru călătoria vieții tale, pentru că odată ce ai dat o tură pe Money Train 4, nu vei mai privi sloturile în același mod.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Întrebări frecvente despre Money Train 4 Slot

Pot să joc un demo al jocului de păcănele Money Train 4 la BETO Slots înainte de a juca pe bani reali? Săgeată Săgeată

Da, puteți să vă aruncați cu capul în versiunea demo a lui Money Train 4 chiar aici, la BETO Slots. Este o modalitate strălucită de a vă familiariza cu mecanica jocului și cu funcțiile bonus înainte de a pune în joc bani reali.

Ce face atractivă funcția Bonus Buy a lui Money Train 4? Săgeată Săgeată

Funcția Bonus Buy din acest joc este deosebit de atrăgătoare, deoarece oferă acces instantaneu la runda bonus foarte profitabilă Money Cart. Această opțiune se împarte în două tipuri: una asigură intrarea cu o configurație standard pentru 100x pariul tău, iar cealaltă garantează un start cu un simbol persistent activ pentru 500x miza ta.

Cum funcționează funcția Respin în jocul ca la aparate online Money Train 4? Săgeată Săgeată

După orice învârtire în acest joc ca la aparate, funcția Respin poate intra în acțiune, selectând cel mai abundent tip de simbol de pe role ca fiind lipicios pentru un Respin. Dacă simboluri identice suplimentare sau Multiplicatori aterizează în timpul acestei respin, acestea ar putea crește semnificativ câștigurile tale, menținând funcția până când nu mai apar simboluri noi.

Ce este unic la jocul de păcănele Money Train 4 în comparație cu alte jocuri de păcănele? Săgeată Săgeată

Unic la Money Train 4 este amestecul său complex de funcții, cum ar fi plățile Scatter, o serie de simboluri bonus speciale în runda bonus Money Cart și tema sa captivantă steampunk.

Cum afectează volatilitatea ridicată jocul meu la jocul ca la aparate video Money Train 4? Săgeată Săgeată

Având în vedere volatilitatea ridicată, câștigurile în Money Train 4 s-ar putea să nu fie la fel de frecvente ca în jocurile cu o volatilitate mai mică; cu toate acestea, atunci când se întâmplă, acestea pot fi semnificativ mai mari. Este perfect pentru jucătorii care preferă să urmărească câștiguri mai mari decât câștiguri mai mici și mai frecvente.

Există vreun sfat pentru a-mi crește șansele de a câștiga mult la jocul ca la aparate Money Train 4? Săgeată Săgeată

Deși nu există nicio modalitate garantată de a câștiga mult datorită RNG (Random Number Generator), pariurile mici, stabilirea unui buget și respectarea acestuia vă vor ajuta să reduceți pierderile masive. Dacă jucați mai întâi versiunea demo, vă puteți face o idee despre cât de des se declanșează funcțiile bonus.