MENIU
Căutare
Sloturi

Money Train 3 Joacă Gratuit

Money Train 3 Slot Demo

Money Train 3 Joacă Gratuit
Joacă acum
Click aici pentru a juca

Money Train 3 de Relax Gaming

Jucați pe bani reali? - Alegeți un Bonus

{BRAND} Recenzie Steaua de ratingSteaua de rating

Czech: Money Train 3 Demo

Jocul de aparate Money Train 3 este o adiție fantastică la seria Money Train de la Relax Gaming. Ei au dublat entuziasmul și potențialul de câștig în acest slot care vă va depăși așteptările. Are un layout 5x4 cu 40 de linii de plată. În ceea ce privește bonusurile, are o rundă Respins, o rundă bonus Money Cart Bonus Round cu mai mulți modificatori interesanți și funcția Buy.

În această recenzie a slotului Money Train 3, te vei familiariza cu funcțiile oferite de acest slot și vei înțelege de ce ar putea fi unul dintre cele mai bune sloturi create vreodată.


Lansare: 22.09.2022
Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON
Câștig maxim: X100000

Scris de: Jasmin Williams | Actualizarea ultimei recenzii: 12 Mai 2024 | Verificat de: Kim Birch

EXPERT CERTIFICAT EXPERT CERTIFICAT
Jasmin Williams, directorul nostru de conținut, a lucrat în industria cazinourilor englezești timp de peste 10 ani și este considerat expert în cazino și jocuri de păcănele. Despre Jasmin Williams

Evaluări ale experților BETO Slots

Popularitate

Steaua de rating
Steaua de rating

Prospețime

Steaua de rating
Steaua de rating

RTP %

Steaua de rating
Steaua de rating

Jackpoturi

Steaua de rating
Steaua de rating

Căi de câștig

Steaua de rating
Steaua de rating

Entuziasm

Steaua de rating
Steaua de rating

Video: Gameplay și câștig mare

Joacă acum

Funcții păcănele

Bonus

Cumpărare bonus

Pariu

Pariu

Jackpoturi

Jackpoturi

Pro Pro

Pro

DeschidețiCâștig maxim de 100.000x pariul dvs.

DeschidețiFuncția Solid Respin în jocul de bază

DeschidețiNoi simboluri persistente

DeschidețiValoarea incredibilă a bonusului

DeschidețiUșor de câștigat mare

Contra Contra

Contra

Închide Variație foarte mare

Închide Pariul maxim scăzut

Fapte despre păcănele

Sloturi Furnizor Relax Gaming

Sloturi Volatilitate Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON Volatilitate ON

Sloturi RTP% 96.10

Sloturi Tip de joc Sloturi

Sloturi Jackpot Nu


Gama de pariuri și aranjamentul jocului

Sloturi Miza minimă 0.10

Sloturi Miza maximă 10.00

Sloturi Role 5

Sloturi Rânduri 4

Sloturi Linii de plată 40

Teme de joc

Steampunk Vestul sălbatic


Funcționalități de joc

Hold and Spin Cumpărați Funcția Symbol Swap Alegeți modul Freespin Colectați Energie FreeSpins Multiplier Respins Multiplicator Simboluri scatter FreeSpins


Cazinou

Costume de cărți


Urcă-te în trenul cu bani și câștigă mult în slotul online Money Train 3

Urcă-te în trenul cu bani și câștigă mult în slotul online Money Train 3

Bine ați venit la Money Train 3 Slot by Relax Gaming

Relax Gaming (furnizorul de jocuri) a realizat rapid că ar putea crea ceva special continuând seria Money Train. Așa că au creat slotul Money Train 3, care îmbunătățește nu doar jocul bonus principal, ci și runda Respins. Câștigul maxim a fost, de asemenea, dublat, ceea ce înseamnă că acum poți câștiga de 100.000x pariul tău.

La fel ca și celelalte jocuri de cazino din această serie, în acest slot se regăsește aspectul cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată. Runda Respin a fost acum îmbunătățită pentru a se declanșa aleatoriu la orice învârtire necâștigătoare, iar noile simboluri, precum Necromantul Persistent, Tommy

Gun Sniper, Tommy Gun Payer și Persistent Shapeshifter au fost adăugate la bonusul Money Cart.

Știm că vrei să afli cum funcționează funcțiile, dar să ne uităm mai întâi la grafica și tema acestui slot machine.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Temă Wild West și grafică îmbunătățită

Temă și design

Tema este inspirată din Vestul Sălbatic, dar este o abordare futuristă a temei pe care suntem obișnuiți să o vedem atât de des. Dacă ați jucat versiunile anterioare în cazinourile de pe internet, puteți observa clar cum Money Train a evoluat și a devenit un slot fascinant și avansat în ceea ce privește designul și grafica.

Animațiile cu evantaiul care se învârte, animațiile simbolurilor și modul în care sunt evidențiate câștigurile sunt de top. Ne place cum muzica este destul de rece și apoi devine mai energică pe măsură ce declanșezi runda bonus. În general, suntem mulțumiți de temă, iar aceasta este cu siguranță pe măsura caracteristicilor acestui slot.

Simboluri

Celepatru simboluri de caractere sunt simbolurile cu plată mare, care vă vor plăti de la 8x la 20x din pariul dvs. pentru obținerea unei combinații câștigătoare de cinci din cinci. Simbolurile cu plată mică sunt culori de cărți care plătesc între 3x și 5x din pariul tău pentru obținerea de combinații câștigătoare cu 5 simboluri identice.

Simbolul Wild este o mască de gaz futuristă, iar simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile obișnuite. Simbolul Bonus este un simbol cu cuvântul "Bonus" și multe monede de aur.

Simbolurile persistente pot înlocui simbolurile Bonus pentru a ajuta la declanșarea bonusului principal.

Simbolurile persistente pot înlocui simbolurile Bonus pentru a ajuta la declanșarea bonusului principal.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Cum se joacă Money Train 3 Slot Machine

Acum este timpul să vedem cum poți juca acest joc de aparate. Să începem.

 • Un buton negru cu o săgeată albă curbată este cel pe care trebuie să faceți clic pentru a face rolele să se învârtă.
 • În partea stângă a butonului de rotire se află butonul pentru a face rolele să se rotească mai repede.
 • Butonul de joc automat (partea dreaptă a butonului de rotire) te va ajuta să faci automat de la 10 la 1.000 sau infinit de rotiri cu opțiuni avansate.
 • Puteți ajusta mărimea pariurilor dând click pe butonul pentru monede. Valoarea minimă a pariului este de 0,10 €, iar valoarea maximă a pariului este de 5 €.
 • Butonul de meniu cu trei linii orizontale vă va oferi acces la setări, tabelul de plăți și regulile de joc, precum și opțiunea de a activa sau dezactiva sunetul.
 • Setările au mai multe opțiuni, cum ar fi toate sunetele, afișarea filmului introductiv și afișarea tranziției.
Bucură-te de simboluri care vor crește multiplicatorii și colectează-le.

Bucură-te de simboluri care vor crește multiplicatorii și colectează-le.

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Funcții bonus extraordinare

Relax Gaming a creat unul dintre cele mai profitabile jocuri de păcănele, cu suficiente funcții pentru a te ține captivat luni întregi. Sincer, este înspăimântător cât de captivant și recompensator este jocul.

Bonusul principal primește mai multe îmbunătățiri, cum ar fi simboluri bonus speciale persistente, iar runda Respin garantează câteva câștiguri în jocul de bază. Să ne uităm la caracteristici în detaliu.

Funcția Respin

Funcția Respin din jocul de bază vă permite să plecați cu un câștig de la o rotire pierdută. Poate fi declanșată atunci când nu reușiți să obțineți un câștig și vă va oferi un Respin cu un simbol lipicios ales la întâmplare. Dacă un alt simbol ales la întâmplare aterizează, se va acorda un Respin suplimentar, iar noul simbol va deveni, de asemenea, lipicios.

Deasemenea, puteți ateriza simboluri Multiplicator în valoare de până la 3x, care vă vor oferi încă un Respin. Multiplicatorii nu sunt lipicioși, dar valoarea lor totală va fi aplicată la suma câștigului tău final din bonus. În cele din urmă, funcția se va încheia atunci când nu mai aterizează niciun simbol nou.

Runda bonus Money Cart

Runda Bonus Money Cart Bonus Round va fi acordată atunci când prindeți 3 sau mai multe simboluri Bonus pe role. Simbolurile Persistent Gold pot înlocui simbolurile Bonus obișnuite pentru a ajuta la declanșarea acestui bonus cu un potențial și mai mare decât de obicei.

Aceasta este o rundă Respins, în care simbolurile declanșatoare vor dezvălui valorile Multiplicator și vor rămâne lipite. Are 3 Respins, iar numărul de rotiri se resetează atunci când prindeți un simbol pe role. Dacă ați declanșat bonusul folosind un simbol Persistent, simbolul Persistent își va îndeplini acțiunea (în funcție de tipul său) înainte de prima rotire.

Umplerea unei întregi role cu simboluri va adăuga o rolă suplimentară și puteți avea până la 7 role în acest mod. Simbolurile obișnuite vor avea un Multiplicator între 1x și 10x din pariul tău.

Acum să ne uităm la simbolurile suplimentare pe care le puteți obține în timpul acestui bonus:

 • Sniper: Lunetistul împușcă și dublează valorile a 3 până la 8 simboluri alese la întâmplare.
 • Colecționar: Colecționarul: Colectorul colectează Multiplicatorii tuturor simbolurilor și adaugă valoarea totală a acestora la valoarea sa.
 • Colecționar-Payer: Acesta combină puterea a două simboluri pentru a colecta valorile a 3-5 simboluri și apoi adaugă valoarea sa totală la toate simbolurile.
 • Lunetistul Tommy Gun: Se concentrează pe un singur simbol selectat aleatoriu și îi dublează valoarea de 2 până la 6 ori.
 • Tommy Gun Payer: Dezvăluie o valoare între 5x și 100x și apoi adaugă această valoare la un simbol aleatoriu de 3 până la 10 ori.
 • Absorber: Absoarbe toate simbolurile normale și le îndepărtează de pe role.
 • Necromancer: Reînvie între 2 și 7 simboluri speciale nepermanente deja folosite.
 • Lunetist persistent: Acesta este un alt simbol care rămâne până când bonusul se termină și dublează valorile a 3 până la 8 simboluri bonus normale la fiecare rotire.
 • Colecționar persistent: Acest simbol lipicios își desfășoară acțiunea la toate rotirile. Acesta colectează valorile tuturor simbolurilor de pe role și adaugă valoarea acestora la a sa.
 • Necromant persistent: Acest simbol care se activează la fiecare rotire va readuce la viață până la 7 simboluri speciale nepersistente.
 • Shapeshifter Persistent: Acest simbol lipicios se va transforma într-un simbol special diferit la fiecare rotire, cum ar fi Collector și Tommy Gun Sniper.
 • Colecționar-Păgător persistent: La fel ca simbolul normal, acest simbol lipicios colectează valorile a 3 până la 5 simboluri și adaugă valoarea totală la simbolurile alese.

Rețineți că efectul oricărui modificator, precum lunetistul, poate fi aplicat aceluiași simbol de mai multe ori. Atunci când se termină rotirile sau se umplu rolele, bonusul se va încheia, iar valoarea totală a multiplicatorului va fi înmulțită cu valoarea pariului și vă va fi acordată.

Câștigă până la 100.000x în acest slot nebunesc

Câștigă până la 100.000x în acest slot nebunesc

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Caracteristica Bonus Buy

Funcția Bonus Buy vă permite să cumpărați funcția dorită plătind pentru ea. Iată opțiunile pe care le oferă această funcție:

 • 1 Funcția Spin: Prin plata a 20x din pariul dvs., vă puteți bucura de jocul bonus cu 1 rotire.
 • Funcția 2 Învârtiri: Această funcție vă oferă 2 învârtiri în jocul Bonus pentru 50x pariul dvs.
 • Funcția originală: Vă oferă bonusul original (Runda Bonus Money Cart) cu 3 învârtiri pentru 100x din pariul dvs.
 • Caracteristica Persistent: Aici lucrurile devin riscante și nebunești, deoarece poți cumpăra bonusul principal cu un simbol Persistent Collector plătind 500x din pariul tău.

Rețineți că, în toate cazurile de mai sus, rotirile vor fi resetate la numărul inițial de rotiri atunci când prindeți un simbol.

Faceți clic pe butonul Bonus Buy pentru a cumpăra funcția dorită

Faceți clic pe butonul Bonus Buy pentru a cumpăra funcția dorită

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

RTP, variație și câștig maxim

RTP-ul acestui joc de păcănele este de 96,10% pentru jocul de bază și de 96,50% pentru orice funcție de cumpărare pe care o folosești.

Varianța este foarte mare, ceea ce nu este surprinzător pentru cei care au jucat sloturi din această serie.

Câștigul maxim este de 100.000x pariul tău, ceea ce este o nebunie pentru un slot care nu are niciun jackpot progresiv nebunesc. Nu există nicio îndoială că Max Win este extraordinar și suficient de mare pentru a-ți schimba viața.

Bucură-te de o rundă Respin solidă în jocul de bază din jocul ca la aparate Money Train 3

Bucură-te de o rundă Respin solidă în jocul de bază din jocul ca la aparate Money Train 3

SăgeatăarrowÎNAPOI LA CUPRINS

Este Money Train 3 Online Slot merită?

Joculde păcănele Money Train 3 de la Relax Gaming este probabil cel mai bun exemplu de continuare a unei serii populare, care oferă tot ce îți dorești și chiar mai mult. Acest joc este atât de bun încât îl putem compara cu Dead or Alive 2, ceea ce înseamnă că această versiune are potențialul de a fi unul dintre cele mai populare sloturi create vreodată.

Adevăratul motiv pentru care acest slot este atât de bun este datorită simbolurilor din bonusul principal care îți pot crește câștigul în foarte multe moduri. Chiar și după ce are atât de multe simboluri excelente care vă vor ajuta să împingeți multiplicatorii în jocul bonus, jocul de bază are o rundă Respin excelentă pentru a vă menține în joc până când declanșați bonusul.

Dacă lăudăm acest slot așa cum se cuvine, va face ca recenzia să fie mult mai lungă. Așadar, vă recomandăm să jucați acest slot chiar acum și să continuați să îl jucați în viitorul apropiat și veți vedea de ce îl iubim atât de mult.

Joacă slotul Money Train 3 la cele mai bune cazinouri pe bani reali pe care le recomandăm aici la BETO, sau joacă gratuit modul demo Money Train 3 din această pagină.

SăgeatăSăgeatăÎNAPOI LA CUPRINS

Money Train 3 Slot - Întrebări frecvente

Cât de mare este câștigul maxim în jocul de aparate Money Train 3? Săgeată Săgeată

Câștigul maxim te va plăti de 100.000x pariul tău, iar bonusul principal îți oferă posibilitatea de a-l câștiga.

Care este RTP-ul și volatilitatea slotului video Money Train 3? Săgeată Săgeată

96,10% este RTP-ul jocului de bază, iar 96,50% este RTP-ul funcției Buy, ceea ce este destul de bun. Varianța este foarte mare, dar nu poți găsi un singur slot cu un câștig maxim atât de mare care să aibă o varianță de joc scăzută.

Există învârtiri gratuite în jocul ca la aparate Money Train 3? Săgeată Săgeată

Nu, bonusul Coșul cu bani este mai bun decât învârtirile gratuite, datorită potențialului său mult mai mare și a mai multor modificatori interesanți. Dacă norocul vă este favorabil, puteți câștiga cu ușurință de câteva mii de ori miza dvs. prin acest bonus.

Cum funcționează bonusul Money Cart în jocul ca la aparate Money Train 3? Săgeată Săgeată

Bonusul Coșul cu bani îți oferă 3 Respins, care pot fi resetate dacă prinzi cel puțin un simbol. Bonusul are simboluri cu Multiplicatori și alte câteva simboluri care colectează sau măresc Multiplicatorii pentru a vă ajuta să câștigați mult.

Este Money Train 3 slot o înșelătorie? Săgeată Săgeată

Nu, acest joc de păcănele nu poate fi o înșelătorie, deoarece Relax Gaming este un dezvoltator reputat și licențiat, cu un palmares bun. Relax Gaming este licențiat de către Autoritatea de Jocuri de Noroc din Malta și de Comisia de jocuri de noroc din Marea Britanie, așa că puteți juca orice slot creat de ei fără griji.

Este posibil să joci gratis jocul ca la aparate Money Train 3? Săgeată Săgeată

Da, vă puteți bucura de funcția Respin, de funcția Money Cart și de funcția Buy jucând gratuit modul demo Money Train 3 aici la BETO.